Privatne jaslice Kaluđerica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Kaluđerica
vrtic-i-jasle-cvetic-privatne-jaslice

Vrtić i jasle Cvetić

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 20n 069 707301
cena: 28.000 din
PRIVATNE JASLICE JASLE CVETIĆ Mi ćemo vašem detetu pokazati da polazak u vrtić nije strašan.
Pružićemo mu toplinu i ljubav koja mu je potrebna, i biće mu lepo kao kod kuće.
privatni-vrtic-mece-privatne-jaslice

Privatni vrtić Meče

Beograd, Kaluđerica, Dvadesetdevetog novembra 065 2767188
cena: 27.700din
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Kutak za najmlađe smo uredili sa velikom pažnjom.
Sigurni smo da će Vaši mališani uživati.
predskolska-ustanova-sinderela-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - SINDERELA Vaspitno-obrazovni rad sa decom se realizuje po modelu "B" i organizovan je u tri celine: - Jasle od 1 do 3 godine - Vrtić od 3 do 6 godina - Pripremni predškolski od 6 do 7 godina
predskolska-ustanova-tesla-privatne-jaslice

Predškolska ustanova Tesla

Beograd, Kaluđerica, Kralja Petra Prvog 13e 064 5200086 |
063 283615 |
cena: 27.700 din
PRIVATNE JASLICE - PREDŠKOLSKA USTANOVA TESLA Predškolska ustanova TESLA je počela sa radom 1.septembra 2016.godine.
Vrtić i jaslice predvodi pedagog sa timom vaspitača, sestara i vrhunskih stručnjaka.
privatna-predskolska-ustanova-deciji-kljuc-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - DEČIJI KLJUČ Polazak u jaslice, vrtic je velika promena u životu svakog deteta pa i roditelja, to je period tokom koga se dete privikava na novu sredinu, drugare, osoblje i uslove života u vrtiću, traje različito u zavisnosti od deteta do deteta, a najčesce dve do tri nedelje.
U tom periodu dete kraće boravi u vrtiću u zavisnosti od njegove reakcije.
vrtic-moj-ringispil-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - MOJ RINGIŠPIL Stručno i odgovorno osoblje vodiće brigu o vašim mališanima.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top