Privatne jaslice Niš

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Niš
vrtic-eci-peci-pec-privatne-jaslice

Vrtić Eci Peci Pec

Niš, Branka Miljkovića 45 061 3254134
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ECI PECI PEC Ništa nije lepše čuti od veselog dečjeg smeha pa želimo da se on stalno čuje u prostorijama našeg vrtića.
Naš pristup radu se zasniva na poštovanju njihovog malenog bića, i razvijanju njegovih potencijala.
vrtic-decija-zemlja-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA ZEMLJA Polazna ideja našeg vrtića je da napravimo dinamičnu i kreativnu zajednicu u kojoj je dete motivisano za igru, stvaranje, komunikaciju i saradnju sa vršnjacima.
vrtic-deciji-kutak-privatne-jaslice

Vrtić Dečiji Kutak

Niš, Bulevar 12. Februar 54a 018 588997 |
063 267351 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DEČIJI KUTAK Prostor za jaslenu grupu osmislili smo i uredili sa posebnom pažnjom.
vrtici-meda-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆI MEDA Jasleni kutak uređen je sa posebnom pažnjom.
vrtic-meca-dobrica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ MECA DOBRICA Osluškujemo njihove potrebe i želje, pratimo njihov rast i razvoj, osećanja, i u skladu sa tim organizujemo niz različitih radionica.
vrtic-bambini-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ BAMBINI Ne štedeći ni vreme ni sredstva, trudili smo se da opremimo svaki kutak našeg prelepog prostora kako bi Vaša dečica pre svega bila sigurna a zatim i uživala u svakom trenutku provedenom kod nas.
vrtic-mazza-privatne-jaslice

Vrtić Mazza

Niš, Mačvanska 22 018 523622 |
018 510116 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ MAZZA Uspešno se ostvaruje adaptacija dece u vrtić (u periodu dolaska dece u vrtić), kao i nega dece jaslenog uzrasta (od 6 meseci do 3 godine).
To je omogućeno zahvaljujući malom broju dece u svakoj mešovitoj grupi (5-7 po vaspitaču), jer je obezbeđen individualni pristup svakom detetu u toku radnog dana.
vrtic-cvetic-nis-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ CVETIĆ NIŠ Deca postaju svesna sebe, svojih osećanja i potreba, a takođe i potreba ljudi i dece iz njihove okoline.
Razvija se veština nenasilne komunikacije i neguju dobri odnosi između dece.
vrtic-decija-basta-privatne-jaslice

Vrtić Dečija Bašta

Niš, Vladislava Ribnikara 9 063 106849
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA BAŠTA Vrtić se nalazi u mirnom okruženju, u novom i lepo opremljenom prostoru sa uređenim dvorištem i travnjakom.
Vaši najmlađi će uživati kod nas.
vrtic-i-igraonica-decija-masta-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ I IGRAONICA DEČIJA MAŠTA Prostor za jaslenu grupu uređen je sa posebnom pažnjom.
vrtic-veseli-puzic-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VESELI PUŽIĆ Tokom ovog perioda trudimo se da detetu pružimo što više ljubavi i razumevanja kako bi vrtić doživeo kao mesto gde jedva čeka da dođe i uživa u igri sa svojim drugarima
vrtic-zum-zum-privatne-jaslice

Vrtić Zum Zum

Niš, Vizantijski Bulevar 86 065 2296033 |
064 3166665 |
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ ZUM - ZUM Program podrazumeva rad na obrazovanju , nezi i vaspitanju dece predškolskog uzrasta (6 meseci- 6 godina ), po starosnim grupama , uz poštovanje detetovih mogućnosti i sklonosti.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top