Privatne jaslice Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Kragujevac
vrtic-drugarstvo-privatne-jaslice

Vrtić Drugarstvo

Kragujevac, Šumadijska 11 034 201181
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DRUGARSTVO PU ,,Drugarstvo“ poklanja posebnu paznju izboru vaspitačkog kadra koji je visoko obrazovan i stručan u radu sa decom.
Specificnosti rada sa decom pre svega obuhvata ljubav i sposobnost vaspitača da zadobije poverenje i naklonost deteta, ali i da istovremeno bude autoritet i osoba koja zaslužuje detetovu ljubav i poštovanje.
vrtic-rodjendaonica-vini-pu-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ROĐENDAONICA VINI PU Podržavamo implementaciju novih programa i svetskih standarda pripremajući decu za samostalan rad i život uz poštovanje individualnosti i potreba svakog od njih.

Vrtić Svet Mašte

Kragujevac, Svetozara Markovića 19 034 367929 |
064 3287452 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ SVET MAŠTE Način rada prilagođen je njihovom uzrastu, sposobnostima i interesovanjima. Sve aktivnosti u vrtiću realizuju se u cilju obezbeđivanja zdravog i celovitog razvoja ličnosti deteta.
vrtic-vrabac-kragujevac-privatne-jaslice

Vrtić Vrabac Kragujevac

Kragujevac, Kralja Petra I 23 060 3600344
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ VRABAC U vrtiću Vrabac programski sadržaj je bogat kreativnim aktivnostima
predskolska-ustanova-cili-i-vili-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ČILI I VILI Zadatke nege, vaspitno-obrazovnog rada sa decom do 3 godine realizuju medicinske sestre vaspitači, na osnovu Pravilnika o opštim osnovama predškolskog programa za uzrast do 3 godine.
predskolska-ustanova-avioncic-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - AVIONČIĆ Sa decom jaslenog uzrasta radiće medicinske sestre-vaspitači,a sa vaspitnim grupama vaspitači.
predskolska-ustanova-beli-andjeo-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - BELI ANĐEO Vaspitno-obrazovnim radom podstiče se njihov ukupan psiho- fizički razvoj ,razvoj motorike, kreativnosti ,razvoj govora ,omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
predskolska-ustanova-jagodica-bobica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - JAGODICA BOBICA Ukoliko ste dobili subvenciju, ali niste ostvarili dovoljan broj bodova za prijem u državna obdaništa kontaktirajte naše obdanište potrebno je da nas kontaktirate i obavestite se o oslobodnim mestima i svim informacijama koje su Vam potrebne.
predskolska-ustanova-petar-pan-privatne-jaslice

Predškolska ustanova Petar Pan

Kragujevac, Ilindenska 103 034 202506
PRIVATNE JASLICE - PETAR PAN Period adaptacije je veoma bitan u životu deteta i može biti presudan za njegovo prihvatanje vrtiža, te se stoga pažljivo biraju aktivnosti koje detetu olakšavaju boravak u grupi.
predskolska-ustanova-sumska-bajka-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ŠUMSKA BAJKA Naša Ustanova se odlikuje malim grupama, gde jaslene grupe broje do 7-moro dece po grupi sto omogućava kvalitetnu negu i rad sa našim najmlađim članovima.
LOKACIJE
Back to Top