Privatne jaslice Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Kragujevac
vrtic-drugarstvo-privatne-jaslice

Vrtić Drugarstvo

Kragujevac, Šumadijska 11 034 201181
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DRUGARSTVO PU ,,Drugarstvo“ poklanja posebnu paznju izboru vaspitačkog kadra koji je visoko obrazovan i stručan u radu sa decom.
Specificnosti rada sa decom pre svega obuhvata ljubav i sposobnost vaspitača da zadobije poverenje i naklonost deteta, ali i da istovremeno bude autoritet i osoba koja zaslužuje detetovu ljubav i poštovanje.
vrtic-rodjendaonica-vini-pu-privatne-jaslice

Vrtić Rođendaonica Vini Pu

Kragujevac, Mirka Jovanovica 37 064 1400516
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ROĐENDAONICA VINI PU Podržavamo implementaciju novih programa i svetskih standarda pripremajući decu za samostalan rad i život uz poštovanje individualnosti i potreba svakog od njih.
vrtic-svet-maste-privatne-jaslice

Vrtić Svet Mašte

Kragujevac, Svetozara Markovića 19 034 367929 |
064 3287452 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ SVET MAŠTE Način rada prilagođen je njihovom uzrastu, sposobnostima i interesovanjima.
Sve aktivnosti u vrtiću realizuju se u cilju obezbeđivanja zdravog i celovitog razvoja ličnosti deteta.
vrtic-vrabac-kragujevac-privatne-jaslice

Vrtić Vrabac Kragujevac

Kragujevac, Kralja Petra I 23 060 3600344
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ VRABAC U vrtiću Vrabac programski sadržaj je bogat kreativnim aktivnostima
predskolska-ustanova-cili-i-vili-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ČILI I VILI Zadatke nege, vaspitno-obrazovnog rada sa decom do 3 godine realizuju medicinske sestre vaspitači, na osnovu Pravilnika o opštim osnovama predškolskog programa za uzrast do 3 godine.
predskolska-ustanova-avioncic-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - AVIONČIĆ Sa decom jaslenog uzrasta radiće medicinske sestre-vaspitači,a sa vaspitnim grupama vaspitači.
predskolska-ustanova-beli-andjeo-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - BELI ANĐEO Vaspitno-obrazovnim radom podstiče se njihov ukupan psiho- fizički razvoj ,razvoj motorike, kreativnosti ,razvoj govora ,omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
predskolska-ustanova-jagodica-bobica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - JAGODICA BOBICA Ukoliko ste dobili subvenciju, ali niste ostvarili dovoljan broj bodova za prijem u državna obdaništa kontaktirajte naše obdanište potrebno je da nas kontaktirate i obavestite se o oslobodnim mestima i svim informacijama koje su Vam potrebne.
predskolska-ustanova-petar-pan-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - PETAR PAN Period adaptacije je veoma bitan u životu deteta i može biti presudan za njegovo prihvatanje vrtiža, te se stoga pažljivo biraju aktivnosti koje detetu olakšavaju boravak u grupi.
predskolska-ustanova-sumska-bajka-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ŠUMSKA BAJKA Naša Ustanova se odlikuje malim grupama, gde jaslene grupe broje do 7-moro dece po grupi sto omogućava kvalitetnu negu i rad sa našim najmlađim članovima.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top