Privatne jaslice Dušanovac

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Dušanovac
vrtic-macak-garfild-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE U BEOGRADU.
JASLENE GRUPE.
U naše jaslice mogu se upisati deca od 8 meseci starosti pa naviše.
Sve prostorije za boravak dece u našim jaslicama su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece.
Deca su tokom boravka u jaslicama apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u jaslama iskorišćeno je na pravi način.
Vaspitno-obrazovanim radom u jaslenoj grupi podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
U takvim uslovima naši najmlađi mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.
Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.
Naš vrtić ima ukupno 4 objekta.
Radno vreme vrtića (i jaslica) je od 7 do 18 časova.
vrtic-sveznalica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ SVEZNALICA Predškolska ustanova „Sveznalica“ se osniva sa namerom da , sagledavajući potrebe savremenog roditelja , izađe im u susret.
Cilj osnivanja ustanove je da se što većem broju roditelja omogući da njihova deca odrastaju i razvijaju se u bezbednoj i prijatnoj sredini u kojoj će se deca osećati sigurno i prihvaćeno.
LOKACIJE
Back to Top