Privatne jaslice Subotica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Subotica
vrtic-mali-talenti-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ MALI TALENTI Poseban kvalitet pružamo kroz individualno praćenje svakog deteta od strane psihologa, a u cilju razvijanja njegovih sposobnosti, uklanjanja eventualnih razvojnih poteškoća i podsticanja postignuća.
Trudimo se da kreiramo atmosferu u kojoj će svako dete imati priliku i želeti da iskaže svoje potencijale i darovitosti.
vrtic-dambo-privatne-jaslice

Vrtić Dambo

Subotica, Banijska 32 063 8803967
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DAMBO Sasvim je sigurno da se ogroman uticaj porodice i vrtića ostvaruje spontano , kroz ponašanje i emocionalne odnose učesnika u vaspitanju.Primer ponašanja u roditeljskom domu i vrtiću predstavalja moćno sredstvo uticaja na detetov razvoj.
vrtic-nase-nade-privatne-jaslice

Vrtić Naše Nade

Subotica, Jožefa Atile 8 024 531211 |
063 8021344 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ NAŠE NADE Neka deca se na novo okruženje navikavaju mnogo brže i lakše nego druga, pa vam nudimo mogućnost postepenog uvođenja deteta u vrtić.
predskolska-ustanova-winnieland-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - WINNIELAND Rad sa decom odvija se putem aktivnosti i igara za rani razvoj, sa sadržajima koji podstiču negu, razvoj čulne aktivnosti i opažanja, socijalno-emocionalne odnose, igru, motoričke aktivnosti, likovne aktivnosti i igre dramatizacije.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top