Privatne jaslice Subotica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Subotica
vrtic-mali-talenti-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ MALI TALENTI Poseban kvalitet pružamo kroz individualno praćenje svakog deteta od strane psihologa, a u cilju razvijanja njegovih sposobnosti, uklanjanja eventualnih razvojnih poteškoća i podsticanja postignuća.
Trudimo se da kreiramo atmosferu u kojoj će svako dete imati priliku i želeti da iskaže svoje potencijale i darovitosti.
vrtic-dambo-privatne-jaslice

Vrtić Dambo

Subotica, Banijska 32 063 8803967
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ DAMBO Sasvim je sigurno da se ogroman uticaj porodice i vrtića ostvaruje spontano , kroz ponašanje i emocionalne odnose učesnika u vaspitanju.Primer ponašanja u roditeljskom domu i vrtiću predstavalja moćno sredstvo uticaja na detetov razvoj.
vrtic-nase-nade-privatne-jaslice

Vrtić Naše Nade

Subotica, Jožefa Atile 8 024 531211
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ NAŠE NADE Neka deca se na novo okruženje navikavaju mnogo brže i lakše nego druga, pa vam nudimo mogućnost postepenog uvođenja deteta u vrtić.
PRIVATNE JASLICE - WINNIELAND Rad sa decom odvija se putem aktivnosti i igara za rani razvoj, sa sadržajima koji podstiču negu, razvoj čulne aktivnosti i opažanja, socijalno-emocionalne odnose, igru, motoričke aktivnosti, likovne aktivnosti i igre dramatizacije.
LOKACIJE
Back to Top