Privatne jaslice Filmski grad

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Filmski grad
vrtic-pametnica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE U BEOGRADU.
ZAŠTO “PAMETNICA” TREBA DA BUDE VAŠ NAJUŽI IZBOR?
Sigurni smo da pažljivo birati kome poklanjate poverenje kada je čuvanje vaše dece u pitanju.
U našim vrtićima rastu prave male pametnice – vredne, nasmejane i pažene.
Svi objekti imaju interni video nadzor, kao 24-časovni fizičko- tehnički monitoring ovlašćene agencije.
PROGRAMI: Kreativni, sveobuhvatni, odmereni prema mogućnostima i potrebama dece usmereni ka kompletnom razvoju dece u jaslenim grupama.
Programi koji su filigranski spoj tradicije i savremenog jer tradicija se uči, neguje i voli od malih nogu.
vrtic-pametni-patuljak-privatne-jaslice

Vrtić Pametni patuljak

Beograd, Filmski grad, Arčibalda Rajsa 16 011 2316452 |
011 2316453 |
cena: 28.500 din
PRIVATNE JASLICE U BEOGRADU.
Jaslena grupa namenjena je deci od 11 meseci do 2 godine.
Sa decom na uzrastu od 1 do 3 godine akcenat programa je na razvoju fine i krupne motorike, intelektualnom i govorno- jezičkom razvoju.
Za negu, higijenu i vaspitno-obrazovni rad u jaslenoj i mlađoj grupi zadužene su medicinske sestre vaspitači.
Jaslice ispunjava sve zdravstvene i sanitarne uslove.
Za održavanje higijene u jaslicama svakodnevno se koriste preparati na biljnoj bazi kao i Rainbow usisivač koji efikasno otklanja alergene, prašinu, bakterije i mikroorganizme.
O zdravlju Vašeg deteta u jaslicama brine specijalista pedijatrije.
Njegov rad podrazumeva preventivne preglede kako bi deca bila pod stalnim lekarskim nadzorom, rano prepoznavanje eventualnih bolesti i edukacija vaspitača i roditelja kako bi se deca što bolje pripremila za boravak u kolektivu.
Naš pedijatar stoji na raspolaganju svim roditeljima za konsultacije, savete i odgovore na Vaša pitanja.
vrtic-felicita-privatne-jaslice

Vrtić Felicita

Beograd, Filmski grad, Ilije Stojadinovića 83 011 2318867 |
063 286732 |
cena: 310 €
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ FELICITA Jasle Felicita su namenjene i prilagođene deci uzrasta od 8 meseci do tri godine.
Aktivnosti sa decom jaslenog uzrasta izvode medicinske sestre – vaspitači.
Programi za jasleni uzrast podeljeni su po sferama razvoja deteta.
Stručni tim ustanove prilagodio je sadržaje, zadatke i ciljeve Mensinog programa NTC sistema učenja uzrasnim mogućnostima dece jaslenog uzrasta.
Felicita je jedina ustanova koja navedeni program izvodi na jaslenom uzrastu čiji se pozitivni rezultati ogledaju u kvalitetu zadataka koji se planiraju u mlađoj predškolskoj grupi.
vrtic-veseli-patuljak-privatne-jaslice

Vrtić Veseli Patuljak

Beograd, Filmski grad, Kneza Višeslava 126 060 5746464
cena: 29.000 din
PRIVATNE JASLICE - VESELI PATULJAK Nega I vaspitno -obrazovni rad sa decom uzrasta do treće godine realizuje se u skladu sa odredbama Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju, prema programu za uzrast od prve do treće godine.
Osnovni program podrazumeva rad na vaspitanju i nezi dece prilagođen svakom detetu, njegovim potrebama i mogućnostima.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top