Privatni vrtići Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Batajnica
vrtic-parkic-privatni-vrtici

Vrtić Parkić

Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
cena: 27.900 din
Vrtiću smo dali ime po čuvenom parkiću koji se nalazi na par koraka od nas.
Privatni vrtić Parkić je mesto koje stvoreno i osmišljeno tako da bude deo radosnog odrastanja i vašeg deteta.
vrtic-prvo-drugarstvo-privatni-vrtici

Vrtić Prvo drugarstvo

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 211 063 1199988
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - PRVO DRUGARSTVO U veselom i šarenom prostoru našeg vrtića, koji ispunjava sve bezbedonosne standarde, očekujemo mališane da zajedno stvorimo jedno carstvo u kome će steći i prvo drugarstvo.
privatna-predskolska-ustanova-decji-vrt-privatni-vrtici

Privatna predškolska ustanova Dečji vrt

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 221 063 247301
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČJI VRT "Dečiji vrt" je obdanište koje u svom vaspitno-obrazovnom radu pored modela A predškolskog vaspitanja sprovodi i Montesori pedagogiju.
Montesori metod je pedagogija okrenuta detetu i njegovom učenju kroz svakodnevne životne aktivnosti.
Oslanjamo se na potencijale samog deteta stavljajući ga u kontekst života.
privatna-predskolska-ustanova-fantazija-privatni-vrtici

Privatna predškolska ustanova Fantazija

Beograd, Batajnica, Oficirska kolonija 22 060 4449414
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA FANTAZIJA Naš vrtić raspolaže sa mnoštvom kvalitetne montesori didaktike kao i uvozne „akrosove“ sa željom da zaokruži svaki detetov trenutak kvalitetnim.Ustanova je sa svojim zaposlenima licencirana za sprovođenje NTC programa rada koji kod dece umesto reproduktivnog ima zadatak razvoja funkcionalnog razmišljanja.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top