Privatni vrtići Vidikovac

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Vidikovac
privatni-vrtic-kreativna-kockica-privatni-vrtici
Naš cilj i zadatak u privatnom vrtiću Kreativna kockica je da Vašem detetu obezbedimo sve uslove za zdravo i srećno odrastanje, pomognemo u odgajanju i socijalizaciji i pripremimo dete za sledeću fazu njegovog života, a to je polazak u školu.
Želimo da obezbedimo deci uslove u kojima će ona imati slobodu da ispoljavaju svoje talente, u kojima zajedno razvijamo maštu i kreativnost i u kojima se uvek lepo osećamo, zabavljamo, igramo i učimo kroz igru.
KREATIVNA KOCKICA se nalazi na dve lokacije, a prostor smo opremili tako da bude bezbedan, prilagođen svim potrebama dece, a pri tom je i moderan i luksuzan.
privatni-vrtic-pametnica-diplomat-privatni-vrtici
Privatni vrtići Pametnica imaju dugu tradiciju uspešnog rada sa najmlađima.
Ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postižu uspehe u školi i daljem životu.
U našoj predškolskoj ustanovi pridržavamo se najstrožih standarda kvaliteta u svim aspektima koju uključuju zdravlje, higijenu, program vaspitnoobrazovnog rada.
Već dugi niz godina okupljamo isključivo stručno visokokvalifikovano osoblje u našem timu, kako bi kvalitet rada uvek bio na najvišem nivou.
Naš kadar je spoj iskustva, stručnosti i poleta mladosti.
Proverite zašto su nam generacije roditelja poklonile svoje poverenje.
Javite nam se i dođite da se upoznamo.
Bezbednost, zdrava ishrana (po HACCP standardu kvaliteta), kvalitetni, raznoliki i maštoviti sadržaji i nastavni programi koje koristimo uz pomoć najsavremenijih didaktičkih sredstava i materijala – po svemu ovome smo prepoznatljivi!
Idemo u korak sa svetom i pratimo sve novine i naučna saznanja iz struke.
vrtic-vrapcic-privatni-vrtici

Vrtić Vrapčić

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 19 011 2332809 |
062 340206 |
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRAPČIĆ Profesionalan i posvećen tim vaspitača uz podršku mentora, psihologa, logopeda i pedijatra kroz planski organizovane i osmišljene aktivnosti doprinose celokupnom razvoju Vašeg deteta.
vrtic-deciji-svet-privatni-vrtici

Vrtić Dečiji Svet

Beograd, Vidikovac, Susedgradska 26a 011 2335625 |
060 6408812 |
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Deca imaju pravo na subvencije grada Beograda.
Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca u vrtiću lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi.
Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti u vrtiću koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom.
Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama, uz korišćenje svih savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalice, filmova i kompjutera.
U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom u vrtiću učestvuju i spoljni – stručni saradnici: filolog (engleski), vajar, ples, učiteljica za predškolce, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu.
Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim programima, mališanima se nudi mogućnost da nauče engleski jezik po Oksfordskom programu.
Metod rada vrtića zahteva da se svakodnevno koristi strani jezik, pa se, na taj način deca postepeno i nenametljivo uvode u čari jezika.
Posebno poštovanje imamo i prema roditeljima tako da svakog trećeg meseca organizujemo javni čas za roditelje – priredbe koje su prezentacija svega što je urađeno u toku prethodnih meseci u skladu sa sadržajima i planovima aktivnosti po programu rada.
Sve aktivnosti u vrtiću organizujemo od ponedeljka do četvrtka, dok je petak “dan iznenađenja”.
Tada su predviđeni: izleti na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, u pozorišta, muzeje… Organizujemo žurke, modne revije…
LOKACIJE
Back to Top