Privatni vrtići Subotica

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Subotica
predskolska-ustanova-winnieland-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - WINNIELAND U PU “ Winnieland” rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, različitosti i tolerancije .Vaspitno- obrazovni proces se ne odvija samo unutar ustanove, već se deca odvode i na kulturne i sportske manifestacije.
vrtic-dambo-privatni-vrtici

Vrtić Dambo

Subotica, Banijska 32 063 8803967
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DAMBO Program rada vrtića sastoji se od odabranih ''mešovitih'' programa koji uvažavaju uzrasne specifičnosti i njihova ograničenja ,te se rad ne svodi samo na sticanje znanja i umeća potrebnih za savladavanje gradiva, već je od toga mnogo važniji OPŠTI I CELOVITI RAZVOJ LIČNOSTI!
vrtic-mali-talenti-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MALI TALENTI Vrtić je namenjen boravku dece uzrasta od 1 do 5 godina.
Za rad u vrtiću zaduženo je stručno osoblje: vaspitači, medicinske sestre, psiholog, lekar i stručni saradnici (logoped, stomatolog, pedagog i dr ).U radu se koristiti specijalni program NTC Sistem učenja (razvijen u okviru Mense, podržan od strane Saveza učitelja Srbije) koji podstiče intelektualni razvoj i funkcionalno mišljenje
vrtic-nase-nade-privatni-vrtici

Vrtić Naše Nade

Subotica, Jožefa Atile 8 024 531211 |
063 8021344 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ NAŠE NADE Priprema i adaptacija deteta na vrtić je veoma značajna u decijem razvoju.Važno je da u kooperaciji sa roditeljima, pripremimo dete za polazak u vrtić i da mu pomognemo da se oseća sigurno i prijatno u kolektivu.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top