Privatni vrtići Višnjička banja

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Višnjička banja
vrtic-mali-carobnjak-privatni-vrtici

Vrtić Mali Čarobnjak

Beograd, Višnjička banja, Romena Rolana 20 060 7101105
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALI ČAROBNJAK
privatni-vrtic-happy-kids-privatni-vrtici

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Višnjička banja, Višnjički venac 73a 011 2790119 |
064 1101524 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ Beograd.
Privatni vrtić HAPPY KIDS je osnovan septembra 2006 godine.
Od tada do danas ovaj privatni vrtić je postao sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenih prostora, kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
Od decembra 2010 godine Happy Kids je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
Zadatak privatnog vrtića je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima Happy Kids se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.
Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.
Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji.
Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.
predskolska-ustanova-colorado-privatni-vrtici

Predškolska ustanova Colorado

Beograd, Višnjička banja, Anice Savić Rebac 37 064 2632284
cena: 28.500 din
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA COLORADO U U našoj predškolskoj ustanovi dete je mali čovek sa svojim pravima, bogatim potencijalom i talentima koje nosi u sebi, obavezama kao sva velika deca, maštom kao svi mali ljudi.
vrtic-cupko-privatni-vrtici

Vrtić Čupko

Beograd, Višnjička banja, Miloša Crnjanskog 6 011 2085000
cena: 26.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ČUPKO Ako želite voljeno, ravnopravno, negovano, naučeno, vaspitano, prihvaćeno i druželjubivo dete...Vaš pravi izbor je Čupko.
vrtic-mala-visnja-privatni-vrtici

Vrtić Mala Višnja

Beograd, Višnjička banja, Todora Manojlovića 24 064 3040195 |
011 2758773 |
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Upis dece u vrtić uz pravo na subvenciju grada Beograda.
PREVOZ DECE KUĆA-VRTIĆ-KUĆA.
Bilo da Vam treba samo u jednom ili oba smera, Mala višnja pruža i ovu uslugu. Cena zavisi od udaljenosti Vašeg doma od vrtića, ali je opet prihvatljiva i dostupna za mnoge. Dok mi prevozimo Vašu decu sigurno, Vi štedite vreme i svoj auto.
VRTIĆ – MLAĐA GRUPA ( 2,5 -3,5 godine).
Deca su porasla, „izašla iz pelena“, izgovaraju mogo više reči, svesna su značaja i lepote igranja s drugarima.
Počinju zajedno da se igraju raznih igara, zajedno se igraju igračkama, uče da ih dele, ili čekaju svoj red za igranje nekom igračkom.
Dovoljno su velika da mogu lepo da prate usmerene aktivnosti, slušaju i učestvuju u aktivnostima, uče da se koncentrišu i rado obave postavljen zadatak. Deca sve više uče, a pritom su srećna i zadovoljna.
U Maloj višnji, deca uče kroz igru i to po programu NTC sistema učenja.
Veliki naglasak se stavlja na muziku, likovne aktivnosti i rešavanje zagonetnih pitanja i priča.
Recituju se nove recitacije, pevaju nove pesme, deca prave kolekciju svojih radova, pričaju o novim saznanjima i svetu oko nas, kao i o mnogim drugim novim stvarima.
Polako se uvode igre preko kojih uče nov jezik – engleski.
Vrlo ga lako usvajaju pomoću igre i pesme.
U ovoj grupi, deca se polako pripremaju za srednju grupu.
Sada se, u okviru aktivnosti koje se izvode u grupi, najbolje može videti koliko su deca napredovala i koliko im je nivo znanja viši.
Deca i u ovoj grupi imaju fizičko vaspitanje u kombinaciji s korektivnom gimnastikom, kad deca koriste opremu za vežbanje.
Kao i u ostalim grupama, lepo vreme preko cele godine koristimo za igru na otvorenom i za šetnje u pratnji više vaspitača.
U Maloj višnji često gostuju pozorišta, a redovno se organizuju izleti po gradu.
Mesto posete zavisi od tema koje vaspitači obrađuju s decom.
Takođe, redovno organizujemo noć u vrtiću, omiljenu dečju aktivnost, gde deca iz ove grupe koja su samostalna i žele, mogu da učestvuju.
Deca tada večeraju u vrtiću, nakon toga organizujemo večernju tematsku zabavu i na kraju spavaju pored svojih drugara.
Ta druženja i noći dugo se pamte, a mamama i tatama omogućavaju da i oni uživaju, odmore se i posvete jedno drugom.
Zato je ova aktivnost postala omiljena i kod roditelja!
VRTIĆ-SREDNJA GRUPA (3,5-4,5 godina).
Deca i u ovoj grupi sve više uče, a pritom su srećna i zadovoljna.
Recituju nove recitacije, pevaju nove pesme, prave kolekciju svojih radova, pričaju o novim saznanjima i svetu oko nas, kao i o mnogim drugim novim stvarima.
Engleski se uvodi kao usmerena aktivnost u kojoj se uči po određenom programu.
Slušanjem pesmica i ponavljanjem istih, izgovaranjem reči i rečenica, kroz razgovor sa lutkama, gostima iz Engleske, sam jezik sve više postaje voljen i zabavan.
U ovoj grupi, deca se polako pripremaju za stariju grupu.
U okviru aktivnosti koje se izvode u grupi, još bolje se može videti koliko su deca napredovala i koliko im je nivo znanja viši.
Deca i u ovoj grupi imaju fizičko vaspitanje u kombinaciji s korektivnom gimnastikom, kad deca koriste opremu za vežbanje.
Kao i u ostalim grupama, lepo vreme preko cele godine koristimo za igru na otvorenom i za šetnje u pratnji više vaspitača.
U Maloj višnji često gostuju pozorišta, a svakog meseca organizujemo izlete po gradu ili van njega, što zavisi od tema koje vaspitači obrađuju s decom.
Takođe, redovno organizujemo noć u vrtiću, omiljenu dečju aktivnost.
Deca večeraju u vrtiću, nakon toga organizujemo večernju tematsku zabavu i na kraju spavaju pored svojih drugara.
Ta druženja i noći dugo se pamte, a mamama i tatama omogućavaju da i oni uživaju, odmore se i posvete jedno drugom.
VRTIĆ – STARIJA GRUPA (4,5-5,5 godina).
Ovo je u našem vrtiću grupa koja obuhvata „predpredškolce“.
Polako ali sigurno, deca rastu i pripremaju se za ozbiljnije aktivnosti i odgovornosti koje ih očekuju u školi.
Sad se uči još temeljnije i dublje.
Svakodnevno imaju usmerene i dodatne aktivnosti.
U dodatne aktivnosti spadaju engleski jezik, sportsku školicu s plivanjem, individualni rad s logopedom, hor i izborna kreativna veronauka.
Sve te aktivnosti pripremaju ih za polazak u školu i lakše usvajanje novih znanja i veština.
Česti su izleti i noći u vrtiću, a za ovu grupu organizuje se zimovanje i letovanje.
S decom u ovoj grupi radi jedan glavni vaspitač.
Pored svakodnevnog boravka na svežem vazduhu, deca idu i u šetnje krajem do obližnjih igrališta.
Organizuju se posete drugim vrtićima, školama, pozorištu, izložbama, a nas posećuju i putujuća pozorištanca.
Svakodnevne aktivnosti odvijaju se u grupnoj sobi, sali za rekreaciju, dvorištu.
Proširuju svoja znanja i veštine u raznim oblastima: likovnoj, muzičkoj, fizičkoj, razvoju govora, prirodno-matematičkim pojmovima, upoznavanju s okolinom.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top