Privatni vrtići Kaluđerica

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Kaluđerica
vrtic-i-jasle-cvetic-privatni-vrtici

Vrtić i jasle Cvetić

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 20n 069 707301
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI VRTIĆ CVETIĆ Novootvoreni vrtić u Kaludjerici, prilagodjen deci i njihovim potrebama sa iskusnim i profesionalnim osobljem.
predskolska-ustanova-sinderela-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SINDERELA Vrtić "Sinderela" osnovana je 2000.godine, a 2009.
prerastao je u predškolsku ustanovu, verifikovanu od strane ministarstva prosvete Republike Srbije.
predskolska-ustanova-tesla-privatni-vrtici

Predškolska ustanova Tesla

Beograd, Kaluđerica, Kralja Petra Prvog 13e 064 5200086 |
063 283615 |
cena: 27.700 din
PRIVATI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA TESLA Predškolska ustanova TESLA je počela sa radom 1.septembra 2016.godine.
Vrtić i jaslice predvodi pedagog sa timom vaspitača, sestara i vrhunskih stručnjaka.
privatna-predskolska-ustanova-deciji-kljuc-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI KLJUČ Celodnevni boravak je oblik vaspitno - obrazovnog rada namenjen deci od prve godine do polaska u školu.
Program celodnevnog boravka realizuje medicinska sestra vaspitač (rad sa decom do 3 godine) i vaspitač (rad sa decom od tri godine do polaska u školu).
privatni-vrtic-mece-privatni-vrtici

Privatni vrtić Meče

Beograd, Kaluđerica, Dvadesetdevetog novembra 065 2767188
cena: 27.700din
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Naša ustanova ima razvijenu saradnju sa porodicom, koja direktno utiče na kvalitet boravka u vrtiću.
vrtic-moj-ringispil-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MOJ RINGIŠPIL Predskolska ustanova "Moj RingispiL" u svoja tri objekta neguje,obrazuje, zabavlja i voli svu svoju decu. Priustite to zadovoljstvo i Vasem mezimcu!
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top