Privatni vrtići Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Kragujevac
predskolska-ustanova-beli-andjeo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - BELI ANĐEO U PU “Beli anđeo“ deca su apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u predškolskoj ustanovi iskorišćeno je na pravi način.
predskolska-ustanova-cili-i-vili-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ČILI I VILI U predškolskoj ustanovi „Čili i Vili“ borave deca od 6 meseci do polaska u školu.
Kroz pesmu, igru i puno ljubavi, vaspitači su sremni da decu podrže da istražuju i upoznaju svet.U ustanovi odrastaju generacije dece o kojoj brinu kvalitetno vaspitno osoblje, keje se kontinuirano stručno usavršava i prati savremene tokove predškolskog obrazovanja i vaspitanja.
vrtic-sumska-vila-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ŠUMSKA VILA Privatni vrtić sa namenskim objektom, vrhunskim uslovima, fiskulturnom salom, dvorištem - bez korišćenja štetnih novih tehnologija u radu.
predskolska-ustanova-sumska-bajka-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ŠUMSKA BAJKA Predškolska ustanova Šumska bajka Kragujevac je verifikovana privatna Ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i u programu je subvencionisanja grada.
predskolska-ustanova-petar-pan-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PETAR PAN Akreditovana predškolska ustanova, sa ljubaznim, kreativnim kolektivom i stručnim saradnicima iz raznih oblasti, čiji se rad obavlja po modelu A.
predskolska-ustanova-avioncic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - AVIONČIĆ Najveće privatno obdanište u Srbiji “Aviončić”, koje je smešteno u okviru Mikro tržnice “Sava” na Aerodromu.
“Aviončić” se prostire na površini od preko 1.200 kvadratnih metara, kapaciteta je do 300 dece od jaslenog do predškolskog uzrasta, o kojoj brine oko 30 zaposlenih.
predskolska-ustanova-jagodica-bobica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - JAGODICA BOBICA Akreditovana privatna predškolska ustanova sa ljubaznim i kreativnim timom.
vrtic-drugarstvo-privatni-vrtici

Vrtić Drugarstvo

Kragujevac, Šumadijska 11 034 201181
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DRUGARSTVO Predškolska ustanova ,,Drugarstvo“ osnovana je 20.07.2016. smeštena je u širem centru grada.
U blizini su smeštene gusto naseljene gradske četvrti, nastanjene mlađim stanovništvom.
Naselje je spojeno na zaobilaznicu koja dobro povezuje sve delove grada.
vrtic-rodjendaonica-vini-pu-privatni-vrtici

Vrtić Rođendaonica Vini Pu

Kragujevac, Mirka Jovanovica 37 064 1400516
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ROĐENDAONICA VINI PU Mi smo tim visokokvalifikovanih stručnih saradnika i vaspitača koji znanje oslanjaju na iskustvo u radu!
vrtic-svet-maste-privatni-vrtici

Vrtić Svet Mašte

Kragujevac, Svetozara Markovića 19 034 367929 |
064 3287452 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ SVET MAŠTE SVET MAŠTE je osnovan sa ciljem da omogući zdrav i celovit razvoj dece uzrasta od 3 do 6 godina.
Kroz sveobuhvatni program rada nastojimo da kod dece razvijemo sve njihove kreativne i misaone potencijale.
Posvećeni i motivisani vaspitači koji imaju odnos poverenja sa roditeljima garantuju visok kvalitet rada sa decom.
vrtic-vrabac-privatni-vrtici

Vrtić Vrabac Kragujevac

Kragujevac, Kralja Petra I 23 060 3600344
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD VRTIĆ VRABAC U vrtiću Vrabac za decu od 2 do 6 godina programski sadržaj je bogat kreativnim aktivnostima .
Veći deo sadržaja se radi po Montesori metodi i na engleskom jeziku ali i aktivno učenje, učenje kroz igru itd.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top