Privatni vrtići Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Zvezdara
VRTIĆ MIRIJEVO - Vrtić Koloseum nalazi se u Mirijevu, privatni vrtić Koloseum je akreditovana predškolska ustanova, locirana u najlepšem delu Mirijeva.
Sprovodimo obrazovno- vaspitni rad sa decom od jaslenog uzrasta do polaska u školu.
Sedište vrtića nalazi se u prostranoj kući sa prelepim i prostranim dvorištem.
Prostor je najkvalitetnije opremljen, a svaki kutak je prilagođen deci.
predskolska-ustanova-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
vrtic-pegaz-privatni-vrtici

Vrtić Pegaz

Beograd, Zvezdara, Hektorovićeva 22 011 2421683 |
065 5399777 |
cena: 30.000 din
Vrtić PEGAZ nalazi se u mirnom, ušuškanom delu Mirijeva i smešten je u prostranoj kući punoj svetlosti, koja ima veliko, lepo uređeno dvorište.
Svaki kutak prostora vrtića je uređen tako da bude potpuno prilagođen deci, da se ona tu osećaju sigurno, da im je prijatno i da lako nalaze sve što im je potrebno u igri i svakodnevnim aktivnostima.
S puno pažnje smo osmislili dan u vrtiću.
Iskombinovali smo igru, zabavu i učenje.
Najveća nagrada su nam nasmejana dečija lica mališana koji sa radošću svakodnevno dolaze u vrtić gde ih čekaju vršnjaci i njihovi omiljeni vaspitači.
Zajedno radimo na razvoju govora, logičkog mišljenja i zaključivanja, socijalizaciji.
Kroz niz aktivnosti sprovodimo programe koji imaju za cilj sticanje novih saznanja i razvoj kreativnosti.
vrtic-carobni-svet-plus-privatni-vrtici
Vrtić ČAROBNI SVET PLUS zauzima prostor koji je savremeno opremljen i adaptiran prema potrebama dece od jaslenog uzrasta do predškolskog uzrasta.
Nalazimo se u mirnom delu Zvezdare u prstranoj kući koja ima 3 nivoa.
Stručnost i iskustvo našeg kolektiva garantuje kvalitet rada i sa decom, brige i nege dece, kao i zadovoljenje njihovih potreba.
Posebnu pažnju posvećujemo adaptaciji nove dece na vrtić kako bi Vaš mališan što lakše i brže prihvatio novu sredinu i sa radošću kretao svako jutro u vrtić.
Druženje sa vršnjacima, zajedničke igre i učenje, najprirodniji su i najoptimalniji put da se dete socijalizuje i pripremi za sledeći korak – polazak u školu.
pu-plavi-zvoncici-medakovic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Sa dobrim stvarima se počinje od malih nogu.
Znamo da je svakom roditelju veoma važno kome će pokloniti poverenje i prepustiti svoje dete kada ono nije sa njim.
Smatramo da je od izuzetne važnosti da dete vreme provedeno van kuće koristi na najbolji i najproduktivniji mogući način, u sigurnom i kvalitetnom okruženju.
Naši zaposleni su pre svega ljudi puni znanja i entuzijazma kada je rad sa decom u pitanju, visoko obrazovani i imaju dragoceno iskustvo koje će pomoći razvoju svakog mališana.
PRIVATNI VRTIĆI PLAVI ČUPERAK Vrtić u kome se deca usmeravaju na pravi put, u kome se vole, druže i poštuju jedni druge.
vrtic-baby-boom-privatni-vrtici
Baby Boom je privatni vrtić koji smo stvorili u želji da unesemo pozitivne inovacije u rad sa decom predškolskog uzrasta.
Iskoristili smo iskustvo, pomešali ga za kreativnošću i svežim idejama i napravili mesto gde je deci pruženo sve što im treba za srećno i bezbrižno detinjstvo.
privatni-vrtic-happy-kids-privatni-vrtici

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 18g 011 4075431 |
064 1101524 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ Beograd.
Privatni vrtić HAPPY KIDS je osnovan septembra 2006 godine.
Od tada do danas ovaj privatni vrtić je postao sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenih prostora, kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
Od decembra 2010 godine Happy Kids je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
Zadatak privatnog vrtića je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima Happy Kids se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.
Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.
Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji.
Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.
vrtic-mastalica-privatni-vrtici

Vrtić Maštalica

Beograd, Zvezdara, Cvetanova ćuprija 32 062 8500741
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MAŠTALICA Mališani su rasporedjeni u 5 vaspitnih grupa: jaslena, mlađa, srednja, starija i predškolska.
Sa decom rade sestre vaspiitači i vaspitači.
Pored vaspitača u rad su uključeni i stručni saradnici za fizičko, engleski, ples, vajarstvo.
deciji-vrtic-mali-viking-privatni-vrtici

Dečiji vrtić Mali Viking

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 2a 065 4434505
cena: 30.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - MALI VIKING Vrtić koji poseduje 900 m2 se sastoji od: učionice za predškolce, 3 velike prostorije za vrtičku grupu, 3 toaleta, prostrane sobe za jaslice, prostorije za spavanje, sobe za igru i biblioteke.Savremene igračke za razvoj dece i igru.
vrtic-plava-maca-privatni-vrtici

Vrtić Plava Maca

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 13 064 2373272
cena: 200 €
PRIVATNI VRTIĆI ZVEZDARA.
PRIVATNI VRTIĆ PLAVA MACA.
Osnove programa zasnivaju se na razvojnim potrebama deteta, naglašavnjem unutrašnje snage i spsobnosti deteta koje treba razvijati koristeći sve prednosti sredine.
Omogućiti detetu da otkriva i upozna sebe, razvije odnose i stiče iskustva i saznanja o drugim ljudima i svetu oko sebe.
U celodnevnom boravku prioritetni zadaci vaspitno-obrazovnog rada sa decom od 3 do 5,5 godina su: stvaranje povoljne sredine za učenje i razvoj; bogaćenje i podsticanje dečjeg razvoja i napredovanja kroz socijalne, emocionalne, fizičke i intelektualne aktivnosti; praćenje razvojnih i individualnih karakteristika. Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja razrađene su u dva modela: A i B.
Mi smo se opredelili za rad po modelu A.
Model A teži otvorenom sistemu vaspitanja i akcionom razvijanju programa zavisno od interesovanja dece.
Centralne ideje programa su: otvoren sistem vaspitanja, interaktivan način razvijanja programa, individualizacija rada sa decom, učenje kao konstrukcija znanja, unutrašnja motivacija kao osnov učenja na raznim uzrastima, samostalnost i autonomija deteta kao centralna vrednost, vaspitač kao kreator programa, intezivna saradnja sa okruženjem.
Izvori sadržaja i aktivnosti rada sa decom su: sistemi komunikacije i simbolizacije (sadržaji koje deca sreću na TV, radiju, pozorištu, novinama, internetu, literaturi…); sociokulturni sistemi (nauka i tehnika, saobraćaj, sport, umetnost, rad i proizvodnja, društvene delatnosti…); tradicija i prošlost (različiti običaji, folklor, istorija, religija…); neposredan praktičan život koji decu okružuje (iskustva iz života u zajednici, porodici, dečja pitanja, aktivnosti dece…); vrednosni sistemi.
Posebna pažnja se poklanja organizaciji fizičkog prostora koji se postavlja i menja u skladu sa dečjim individualnim potrebama i interesovanjima.
Vaspitači po modelu A planiraju aktivnosti tematski po centrima interesovanja.
Rad u malim grupama omogućava da se praktično za svako dete uradi i sprovede individualni program rada.
vrtic-bubica-privatni-vrtici

Vrtić Bubica

Beograd, Zvezdara, Mehmeda Sokolovića 18 011 2405266 |
064 2251874 |
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vaspitno-obrazovni rad u vrtiću se odvija u manjim grupama, kroz individualni i grupni pristup deci, koja su pod nadzorom stručno osposobljenog kadra: vaspitači, pedagozi, logoped, pedijatar.
U vrtićkim grupama sprovodi se vaspitno - obrazovni rad u sa decom od dve godine do šest godina.
U vrtiću Bubica postoji samo okvirni plan i program rada, jer naš program prati interesovanja, potrebe i mogućnosti dece, pa je u skladu sa tim veoma promenljiv i prilagodljiv trenutnim interesovanjima dece.
vrtic-dvoristance-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
VRTIĆ U PREDIVNOM AMBIJENTU PUNOM ZELENILA.
Dečija kuća obrasla u zelenilo žive ograde, bršljana,cveća i voćkica, opažajno je bogato i stimulativno okruženje za radosno druženje, igru i rad sa decom.
Osnivač, kreator sistema rada vrtića i neposredni edukator je renomirani dečiji psiholog i pedagog Gordana Srnić.
Naziv školice STUDIO ZA SREĆNO ODRASTANJE odražava našu primarnu misiju - srećan i uspešan razvoj dece.
EARLY LEARNING CENTER ukazuje na vrtić sa jasno definisanom orijentacijom na rano i intenzivno učenje engleskog jezika,primenom savremenih, najefikasnijih psiholingvističkih metoda.
privatni-vrtic-mece-privatni-vrtici

Privatni vrtić Meče

Beograd, Zvezdara, Bulevar Revolucije 43đ 011 8035305 |
065 2767188 |
cena: 27.700din
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Naša ustanova ima razvijenu saradnju sa porodicom, koja direktno utiče na kvalitet boravka u vrtiću.
privatni-vrtic-nojeva-barka-privatni-vrtici

Privatni vrtić Nojeva Barka

Beograd, Zvezdara, Slobodanke Danke Savić 31 011 2424548 |
069 2424548 |
cena: 280 €
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ NOJEVA BARKA "Nojeva barka" je privatna predškolska ustanova sa 20 godina dugom tradicijom, osnovan 1996.godine.
Od samog početka vrtić se nalazi u velikoj kući sa dvorištem u ulici Slobodanke Danke Savić, na Zvezdari, paralelno sa Bulevarom kralja Aleksandra, između Liona i Cvetkove pijace.
vrtic-kuca-malih-stopa-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ KUĆA MALIH STOPA Svojim idejama a uz pomoć naših mališana, uspeli smo donekle da probudimo uspavane uspomene bezbrižnog detinjstva i oživimo slike nas kakvi smo nekada bili, a kakva bismo želeli da naša deca budu.
vrtic-baby-palace-andjela-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
BABY PALACE ANDJELA je vrtić osnovan sad već davne 2003.godine.
Akreditaciju od Ministarstva prosvete dobija medju prvih sedam vrtića u Srbiji takozvanih "sedam veličansvetnih".
Put do postignutog kvaliteta nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.
Tokom razvoja, implementirali smo i sve bezbedonosne standarde, standarde uredjenja enterijera i eksterijera objekata našeg vrtića.
Struktura i organizacija objekata omogućuje da se deca odvoje organizaciono i funkcionalno po uzrastima.
To za rezultat ima kvalitetnije sprovodjenje vaspitno- obrazovnog rada i aktivnosti dece u vrtiću.
Do sada uredjenjem, postavili smo visoke standarde po kojima je vrtić Baby Palace Andjela prepoznatljiv.
vrtic-simba-privatni-vrtici

Vrtić Simba

Beograd, Zvezdara, Peristerska 6 062 1727785 |
063 295499 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SIMBA Nalazimo se na opštini Zvezdara u mirnoj ulici „Peristerska 6“, nedaleko od glavne ulice „Dimitrije Tucovića“ kao i od „Bulevara Kralja Aleksandra“.
vrtic-bambi-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić Bambi uspešno posluje već 16 godina na istoj adresi na Zvezdari.
U vrtić se mogu upisati deca od 1,2 godine starosti pa do polaska u školu.
Radno vreme vrtića je od 7:30 - 17:00 h.
Prostorije i dnevni boravak za decu su opremljene odgovarajućim nameštajem, igračkama, didaktičkim materijalom koji podstiče razvoj, maštu i kreativnost.
Sa decom radi stručni tim koji čine: pedagog, psiholog, vaspitači, logoped, profesor engleskog jezika, profesor nemačkog jezika, muzički pedagog, balerina, profesionalni trener karatea i doktor pedijatar.
vrtic-adrijana-privatni-vrtici

Vrtić Adrijana

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 11 011 3807958 |
063 8076763 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ADRIJANA Naši vaspitači fokusirani su na zadovoljenje razvojnih i edukativnih potreba svakog deteta, čineći Vaše dete srećnim, angažovanim i zaštićenim.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top