Privatni vrtići Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Bežanijska Kosa

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499
cena: Pozvati
Privatni vrtić KUĆA MAŠTE je mesto gde smo u potpunosti posvećeni deci.
Pored zadovoljavanja dečijih potreba kako bi se osigurao njihov pravilan rast i razvoj, nastojimo da negujemo dečiju kreativnost kroz niz radionica i zajedničkih igara koje često sami osmišljavamo koristeći stručna znanja i godine iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta.
Zdrava ishrana, sport, umetničko stvaralaštvo, naučna saznanja, lepo ponašanje, zabava i radost – sve nam je podjednako važno!
Dođite u vrtić KUĆA MAŠTE da zajedno rastemo i delimo osmehe.
vrtic-loptica-privatni-vrtici

Vrtić Loptica

Beograd, Bežanijska Kosa, Milana Vujaklije 10 065 3185311
cena: 28.000din
Poštovanje dečije ličnosti, razvoj kreativnosti, negovanje pravih vrednosti, drugarstva i razumevanja za druge postulati su našeg vaspitnoobrazovnog rada sa decom.
Upisujemo mališane već od navršenih 6 meseci, pa sve do 7 godina.
Nudimo poludnevni ili celodnevni boravak dece.
Vrtić LOPTICA postoji već dugi niz godina i ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postaju mladi uspešni ljudi.
privatni-vrtic-carobno-carstvo-privatni-vrtici-892151
Privatni vrtić Čarobno carstvo nudi programe pune raznolikih sadržaja i aktivnosti kako bi se kroz njihovo sprovođenje obezbedio i podsticao pravilan psihofizički, kognitivni, socijalni, mentalni i emocionalni razvoj deteta.
Naš kolektiv je stručan i kombinacija je mladosti i iskustva.
Krasi nas maštovitost, te stalno nove ideje sprovodimo u delo.
Pobornici smo individualnog pristupa i stoga smo vaspitnoobrazovni rad organizovali u malim grupama sa optimalnim brojem dece u skladu sa godištem. Vrtić se nalazi na Bežanijskoj kosi, u prostranoj kući sa dvorištem.
vrtic-loly-privatni-vrtici

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 38 061 2400780
cena: 250 €
Privatni vrtić LOLY je mesto gde obraćamo posebnu pažnju na specifične sklonosti i talente svakog deteta.
Grupe u našem vrtiću su male, tako da nam je s t strane lakše da uočimo koji su to posebni afiniteti koje svako dete ima i da ih dalje negujemo.
Od velike važnosti je da vaspitna sredina bude prilagođena svakom darovitom detetu tako da ono može postići najviši stepen učenja i biti u mogućnosti da uradi sve ono za šta je sposobno u određenim razvojnim fazama.
LOLY je idealno mesto za to!
Na mnogim mestima deca nisu u mogućnosti da se istaknu, ili njihovi talenti ostanu nezapaženi, usled nekompetentnosti osoba koje sa njima rade ili usled boravka u sa većim brojem dece nego što je to optimalno.

Vrtić i igraonica Extreme kids

Beograd, Bežanijska Kosa, 063 3230202
PRIVATNI VRTIĆ U CENTRU BEOGRADA. Akreditovani privatni dečiji vrtić u Beogradu
vrtic-lala-i-lili-privatni-vrtici

Vrtić Lala i Lili

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 43 011 2270650
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ LALA I LILI Opremljen po najvišim standardima ispunjava sve propisane uslove u pogledu programa vaspitno-obrazovnog rada i nege, stručnog kadra, prostora i opreme, ostvario je verifikaciju Ministarstva prosvete i sporta i radi kao Ustanova u delatnosti vaspitanja i obrazovanja dece predškolskog uzrasta.
decija-kuca-vrtic-bubamarica-privatni-vrtici

Dečija kuća vrtić Bubamarica

Beograd, Bežanijska Kosa, Trajka Rajkovića 4 011 2271626
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Osnovni program rada naše ustanove verifikovan je od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije.
Plan i program našeg vrtića predstavlja polaznu osnovu za rad sa decom.
Iz dana u dan, on se menja, raste i razvija zajedno sa našim Bubamarcima.
Sva deca uzrasta od 0 do 7 godina dobrodošla su u naš vrtić.
Ono što naš vrtić čini posebnim jeste rad u mešovitim grupama dece.
Dajemo prednost mešovitim grupama zbog toga što je to prirodnija sredina za život i rad to jest za boravak dece, zbog odnosa u grupi koji su slični porodičnim kao i zbog prednosti individualnog i grupnog rada nad frontalnim.
U mešovitoj grupi, kod starije dece razvija se briga o mlađima, empatija, samim tim osećanje odgovornosti i ličnog značaja kojim se gradi pozitivna slika o sebi.
Starija deca postaju svesnija svog iskustva i svojih mogućnosti ukoliko su u situaciji da objasne nešto mlađima, ponekad bolje i od samog vaspitača.
Mlađa deca u starijim drugarima vide dobar uzor za ponašanje, uče od starije dece, komuniciraju sa starijom decom na za njih prihvatljiv način, osećaju se bezbednije u njihovom prisustvu, adaptiraju se znatno brže i “bezbolnije” uz prisustvo i doprinos starije i iskusnije dece.
Vaspitanje i obrazovanje dece uzrasta od 3 godine do polaska u PPP temelji se na Pravilniku o opštim osnovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja i Predškolskom programu Ustanove.
Ono je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju i kao takvo je otvoreno za roditelje, njihove uticaje, ideje, potrebe i neposredno učešće.
LOKACIJE
Back to Top