Privatni vrtići Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Bežanijska Kosa

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499
cena: Pozvati
Privatni vrtić KUĆA MAŠTE je mesto gde smo u potpunosti posvećeni deci.
Pored zadovoljavanja dečijih potreba kako bi se osigurao njihov pravilan rast i razvoj, nastojimo da negujemo dečiju kreativnost kroz niz radionica i zajedničkih igara koje često sami osmišljavamo koristeći stručna znanja i godine iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta.
Zdrava ishrana, sport, umetničko stvaralaštvo, naučna saznanja, lepo ponašanje, zabava i radost – sve nam je podjednako važno!
Dođite u vrtić KUĆA MAŠTE da zajedno rastemo i delimo osmehe.
vrtic-loptica-privatni-vrtici

Vrtić Loptica

Beograd, Bežanijska Kosa, Milana Vujaklije 10 065 3185311
cena: 28.000din
Poštovanje dečije ličnosti, razvoj kreativnosti, negovanje pravih vrednosti, drugarstva i razumevanja za druge postulati su našeg vaspitnoobrazovnog rada sa decom.
Upisujemo mališane već od navršenih 6 meseci, pa sve do 7 godina.
Nudimo poludnevni ili celodnevni boravak dece.
Vrtić LOPTICA postoji već dugi niz godina i ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postaju mladi uspešni ljudi.
privatni-vrtic-carobno-carstvo-privatni-vrtici-892151
Privatni vrtić Čarobno carstvo nudi programe pune raznolikih sadržaja i aktivnosti kako bi se kroz njihovo sprovođenje obezbedio i podsticao pravilan psihofizički, kognitivni, socijalni, mentalni i emocionalni razvoj deteta.
Naš kolektiv je stručan i kombinacija je mladosti i iskustva.
Krasi nas maštovitost, te stalno nove ideje sprovodimo u delo.
Pobornici smo individualnog pristupa i stoga smo vaspitnoobrazovni rad organizovali u malim grupama sa optimalnim brojem dece u skladu sa godištem. Vrtić se nalazi na Bežanijskoj kosi, u prostranoj kući sa dvorištem.
vrtic-loly-privatni-vrtici

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 38 061 2400780
cena: 250 €
Privatni vrtić LOLY je mesto gde obraćamo posebnu pažnju na specifične sklonosti i talente svakog deteta.
Grupe u našem vrtiću su male, tako da nam je s t strane lakše da uočimo koji su to posebni afiniteti koje svako dete ima i da ih dalje negujemo.
Od velike važnosti je da vaspitna sredina bude prilagođena svakom darovitom detetu tako da ono može postići najviši stepen učenja i biti u mogućnosti da uradi sve ono za šta je sposobno u određenim razvojnim fazama.
LOLY je idealno mesto za to!
Na mnogim mestima deca nisu u mogućnosti da se istaknu, ili njihovi talenti ostanu nezapaženi, usled nekompetentnosti osoba koje sa njima rade ili usled boravka u sa većim brojem dece nego što je to optimalno.
extreme-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U CENTRU BEOGRADA. Akreditovani privatni dečiji vrtić u Beogradu Upis traje cele godine uz subvenciju države.
Roditelji plaćaju samo 5000 din mesečno. Mi smo visoko kvalitetna Predškolska ustanova.
Znamo da imate visoka očekivanja kada je u pitanju nega vašeg deteta i neprestano radimo na tome!
Gajimo iskrenu ljubav prema deci i čvrstog smo uverenja da bi trebalo da imaju solidnu osnovu još u vrtiću te smo apsolutni lideri u svojoj industriji.
Napravićete savršen izbor za vaše dete. Naš centar je na oko 2.000 kvadratnih metara sa nekoliko apartmana, učionica, kafeterijom, sobom resursa, teretanom, igralištem. „Extreme kids“ deli zajedničku želju sa roditeljima, a to je da pruži apsolutno najbolje za decu.
Naši nastavnici su visokog kvaliteta, kreativni su i naravno naša najsavremenija tehnika čini nas da stojimo visoko iznad naših konkurenata. Molimo vas da pročitate naše informacije, ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno nam se obratite. Naša vrata su uvek otvorena za roditelje da dođu i razgovaraju o svojim potrebama, postavljaju pitanja, daju predloge i komentare. Preporučujemo vam da dođete i obiđite osoblje i prostor.
Sigurni smo da ćete se složiti sa nama da je ovo najbolje okruženje za vaše dete!
vrtic-lala-i-lili-privatni-vrtici

Vrtić Lala i Lili

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 43 011 2270650
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ LALA I LILI Opremljen po najvišim standardima ispunjava sve propisane uslove u pogledu programa vaspitno-obrazovnog rada i nege, stručnog kadra, prostora i opreme, ostvario je verifikaciju Ministarstva prosvete i sporta i radi kao Ustanova u delatnosti vaspitanja i obrazovanja dece predškolskog uzrasta.
decija-kuca-vrtic-bubamarica-privatni-vrtici

Dečija kuća vrtić Bubamarica

Beograd, Bežanijska Kosa, Trajka Rajkovića 4 011 2271626
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Osnovni program rada naše ustanove verifikovan je od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije.
Plan i program našeg vrtića predstavlja polaznu osnovu za rad sa decom.
Iz dana u dan, on se menja, raste i razvija zajedno sa našim Bubamarcima.
Sva deca uzrasta od 0 do 7 godina dobrodošla su u naš vrtić.
Ono što naš vrtić čini posebnim jeste rad u mešovitim grupama dece.
Dajemo prednost mešovitim grupama zbog toga što je to prirodnija sredina za život i rad to jest za boravak dece, zbog odnosa u grupi koji su slični porodičnim kao i zbog prednosti individualnog i grupnog rada nad frontalnim.
U mešovitoj grupi, kod starije dece razvija se briga o mlađima, empatija, samim tim osećanje odgovornosti i ličnog značaja kojim se gradi pozitivna slika o sebi.
Starija deca postaju svesnija svog iskustva i svojih mogućnosti ukoliko su u situaciji da objasne nešto mlađima, ponekad bolje i od samog vaspitača.
Mlađa deca u starijim drugarima vide dobar uzor za ponašanje, uče od starije dece, komuniciraju sa starijom decom na za njih prihvatljiv način, osećaju se bezbednije u njihovom prisustvu, adaptiraju se znatno brže i “bezbolnije” uz prisustvo i doprinos starije i iskusnije dece.
Vaspitanje i obrazovanje dece uzrasta od 3 godine do polaska u PPP temelji se na Pravilniku o opštim osnovama predškolskog vaspitanja i obrazovanja i Predškolskom programu Ustanove.
Ono je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju i kao takvo je otvoreno za roditelje, njihove uticaje, ideje, potrebe i neposredno učešće.
LOKACIJE
Back to Top