Privatni vrtići Braće Jerković

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Braće Jerković
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatni-vrtici
Privatni vrtić MM Elefantino raste zajedno sa svojom decom.
Uspešno poslujemo preko 15 godina i nalazimo se na 3 lokacije u Beogradu.
Sa decom radimo u malim vršnjačkim grupama i sprovodimo bilingvalnu nastavu pošto svaki dan imamo dva časa engleskog.
Časove italijanskog imamo jednom nedeljno.
Ostale naše redovne aktivnosti odnose se na sport i umetničke radionice.
Nudimo i dodatnu uslugu prevoza dece.
Grupe u vrtiću su jaslena, mlađa, srednja, starija i predškolska grupa.
vrtic-macak-garfild-privatni-vrtici

Vrtić Mačak Garfild

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 30 060 0800252
cena: 27.700din
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić Mačak Garfild posluje već 8.godinu i smešteni smo na 3 lokacije u Beogradu, a od aprila meseca 2016.godine se otvara i naša četvrta lokacija.
Svi naši objekia posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete.
Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, a samim tim i njihovi roditelji.
Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima.
Sve prostorije za boravak dece u našem vrtiću su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece.
Deca su tokom boravka u obdaništu apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u obdaništu iskorišćeno je na pravi način.
Vaspitno-obrazovanim radom u vrtiću podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.
Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.
vrtic-deciji-svet-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Deca imaju pravo na subvencije grada Beograda.
Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca u vrtiću lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi.
Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti u vrtiću koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom.
vrtic-eko-bajka-predskolska-ustanova-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
PRIVATNI VRTIĆ NA VOŽDOVCU.
EKO BAJKA je privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kapaciteta do 100 mališana uzrasta od 2 do 7 godina. Vrtić se nalazi na opštini Voždovac u naselju Braće Jerković, na veoma pristupačnoj lokaciji povezanoj sa svim delovima grada.
Objekat je u sklopu Sportskog centra SPORT EKO i prostire se na površini od 500 m², u prijatnom ambijentu sa prostranim dvorištem zaklonjenim od gužve, buke i saobraćaja. Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, opremljen u skladu sa propisanim standardima i ispunjava sve tehničke i sanitarno-higijenske uslove.
Bezbednost dece nam je na prvom mestu, tako da je objekat 24h pod video nadzorom i obezbeđenjem.
Pored prostranih soba za boravak, vrtić poseduje učionicu za predškolsko obrazovanje i dodatne aktivnosti, fiskulturnu salu, sportske terene na otvorenom, kuhinju sa velikom trpezarijom, toalete prilagođene deci.
PROGRAMI RADA U VRTIĆU: Program nege i vaspitanja dece uzrasta od 2 do 3 godine Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od 3 godine do uključivanja u program pripreme za školu.
U realizaciji programa oslanjamo se na unutrašnje resurse tima, ali i resurse iz okruženja, roditelje i stručne saradnike.
Pored bogatog sadržaja u okviru redovnih aktivnosti, u skladu sa uzrastom i dečijim interesovanjima, organizujemo i niz posebnih aktivnosti kroz koje deca mogu razviti svoje talente i usavršiti brojne veštine.
LOKACIJE
Back to Top