Privatni vrtići Palilula

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Palilula
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
Privatni vrtić STUDIO ZA DECU ZMAJ je vrtić po meri deteta.
Vrtić Zmaj osnovan je daleke 1994.godine i kroz njega je otad prošao veoma veliki broj dece, a neka od njih su danas zaposleni u Zmaju kao stručni saradnici.
Oduvek smo nastojali da naša deca steknu dobre temelje osnovnih znanja i da se pripreme za školu i savremeni život, a kao rezultat dobili smo da ona kasnije u školi nižu uspehe i dobre rezultate.
Podrška roditelja i podsticaj u formiranju pozitivnog stava prema vrtiću pomaže deci da sa većim entuzijazmom pohađaju vrtić i učestvuju u svakodnevnim aktivnostima.
Vrtić je zabavan i koristan.
Prostor i aktivnosti smo organizovali po centrima interesovanja (likovni, muzički, centar konstruktora, biblioteka, naučno-istraživački, dramski…).
Nešto po čemu smo jedinstveni i posebni je što u ZMAJU izučavamo kinesku kaligrafiju.
vrtic-mali-carobnjak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALI ČAROBNJAK
decija-kuca-tas-privatni-vrtici

Dečija kuća Taš

Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
cena: 28.360 din
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA TAŠ Program rada predškolske ustanove “Dečija kuća Taš” odobren je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Realizaciju programa vode medicinske sestre-vaspitači, vaspitači i stručni saradnici uz nadzor direktora i saradnju sa roditeljima.
privatni-vrtic-happy-kids-privatni-vrtici

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Palilula, Kopernikova 10 011 2762474 |
011 2762726 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ Beograd.
Privatni vrtić HAPPY KIDS je osnovan septembra 2006 godine.
Od tada do danas ovaj privatni vrtić je postao sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenih prostora, kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
Od decembra 2010 godine Happy Kids je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
Zadatak privatnog vrtića je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima Happy Kids se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.
Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.
Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji.
Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.
vrtic-panda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI PALILULA.
VRTIĆ NA PALILULI.
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
PORODNIČNI VRTIĆ PANDA.
U vaspitno-obrazovnom radu sa decom uzrasta od dve do šest godina njihov razvoj se podstiče radom u sledećim oblastima: Upoznavanje, otkrivanje samog sebe – razlikovanje delova tela, upoznavanje svojih potreba, opažanja, osećanja i misli, izgrađivanje i ovladavanje različitih načina izražavanja; telom, pokretom i gestom, likovno, muzičkih, verbalno; istraživanje svojih mogućnosti i granica kao osnove poverenja u sebe; delovanje na sredinu u interakciji sa drugima; razvijanje kreativnih potencijala kroz igru.
vrtic-kung-fu-panda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BORČA.
PRIVATNI VRTIĆ KUNG FU PANDA U BORČI.
PRIVATNI VRTIĆI PALILULA.
PRIVATNI VRTIĆ KUNG FU PANDA NA PALILULI.
SA LJUBAVLJU I ODGOVORNOŠĆU ODABERITE NAJBOLJE ZA SVOJE DETE, MESTO GDE ĆE SE VAŠE DETE OSEĆATI SIGURNO I VOLJENO!
Akreditovana PU, privatni vrtić po ceni državnog, korišćenje subvencije za upis.
Rad u malim grupama u vrtiću u kom je sve prilagođeno deci.
vrtic-m&m-elefantino-ola-privatni-vrtici

Vrtić M&M Elefantino Ola

Beograd, Palilula, Ivankovačka 17 011 3221903 |
065 9636969 |
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Ola je vrtić namenjen razvoju i edukaciji Vaše dece kroz igru, zabavu,druženje….koja već pet godina ulepšava mališanima detinjstvo!
Možda nismo najveći vrtić, najbrojniji ni prvi- ali nam zadovoljstvo i nasmejana lica Vaše dece govore da smo na pravom putu da postanemo nezamenjivi deo njihovog odrastanja.
Ukljucujući potrebe sredine i mogućnosti koje naš vrtić pruža rad je organizovan u vremenu od 8 do 18 h.
U okviru dnevnih aktivnosti u vrtiću mi se igramo, pevamo, učimo, razvijamo socijalne veštine i emocionalnu inteligenciju.
Sa vašom decom se kroz vesele i interesantne aktivnosti druže stručni vaspitači sa dugogodišnjim iskustvom: SVET OKO NAS (istraživačke aktivnosti), OBLICI I BROJKE (manipulativne aktivnosti), PRIČALISTE, GLUMILIŠTE (jezicke aktivnosti, pocetno citanje I pisanje, dramske aktivnosti), MACKAM, ŽVRLJAM, UŽIVAM (likovne aktivnosti), ZAPEVAJ, ZAIGRAJ (muzičke aktivnosti), SPORTIĆ (fizičke aktivnosti), ABC (engleski jezik,), BONTON.
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU GRADA !
privatni-vrtic-play-privatni-vrtici
U privatnim vrtićima PLAY stvorili smo atmosferu koja će vašem detetu maksimalno olakšati prilagođavanje na novu sredinu, upoznavanje i druženje sa vršnjacima i prihvatanje vaspitača kao novih osoba.
S puno ljubavi i pažnje uvodimo zdrave navike vezane za ishranu, higijenu i svim ostalim aspektima koji omogućavaju optimalan rast i razvoj.
Idealan broj visokokvalifikovanih vaspitača posvetiće svoju maksimalnu pažnju potrebama svakog deteta.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top