Privatni vrtići Filmski grad

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Filmski grad
privatni-vrtic-pametnica-diplomat-privatni-vrtici
Privatni vrtići Pametnica imaju dugu tradiciju uspešnog rada sa najmlađima.
Ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postižu uspehe u školi i daljem životu.
U našoj predškolskoj ustanovi pridržavamo se najstrožih standarda kvaliteta u svim aspektima koju uključuju zdravlje, higijenu, program vaspitnoobrazovnog rada.
Već dugi niz godina okupljamo isključivo stručno visokokvalifikovano osoblje u našem timu, kako bi kvalitet rada uvek bio na najvišem nivou.
Naš kadar je spoj iskustva, stručnosti i poleta mladosti.
Proverite zašto su nam generacije roditelja poklonile svoje poverenje.
Javite nam se i dođite da se upoznamo.
Bezbednost, zdrava ishrana (po HACCP standardu kvaliteta), kvalitetni, raznoliki i maštoviti sadržaji i nastavni programi koje koristimo uz pomoć najsavremenijih didaktičkih sredstava i materijala – po svemu ovome smo prepoznatljivi!
Idemo u korak sa svetom i pratimo sve novine i naučna saznanja iz struke.
vrtic-veseli-patuljak-privatni-vrtici

Vrtić Veseli Patuljak

Beograd, Filmski grad, Kneza Višeslava 126 060 5746464
cena: Cenovnik
Program rada vrtića Veseli patuljak podrazumeva kvalitetan i savremen vaspitnoobrazovni rad sa decom uzrasta od tri i po godine do pet godina.
Negujemo individualni pristup svakom detetu, kako bismo na pravi način odgovorili njegovim potrebama i otkrili i razvijali njegove potencijale.
Vrtić Veseli Patuljak nalazi se u naselju Filmski grad.
vrtic-pametni-patuljak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtići za negu, higijenu i vaspitno-obrazovni rad u grupama sa decom uzrasta od 3 do 6 godina vaspitno- obrazovni rad sprovodi diplomirani vaspitač.
Aktivnosti za decu od 3 do 6 godina usmerene su na oblasti fizičkog, socio-emocijalnog i kognitivnog razvoja.
Plan i program je prilagođen deci i njihovom uzrastu i interesovanju.
Vaspitači se svakodnevno bave emocionalnom inteligencijom deteta, podstiču socijalni, intelektualni, kognitivni I fizički razvoj.
Naš tim čine : logoped, pedijatar, medicinske sestre- vaspitači, strukovni vaspitači, profesor razredne nastave,predavač engleskog jezika, profesor muzičkog vaspitanja, kuvarica, spremačica, šahistkinja, balerina.
Rastemo i družimo se sa našim patuljcima od 2007.godine.
Vrtić se nalazi na rubu Košutnjačke šume u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući, sa izdvojenim prostorijama za učenje, odmor, zabavu i dvorištem oplemenjenim zelenilom i sadržajem za igru.
Vrtić ispunjava sve mere bezbednosti Vaše dece.
Poštujući i primenjujući savete nutricioniste, naša kuvarica je u mogućnosti da deci kreira kvalitetne, zdrave i nadasve njima interesantne obroke koji oni rado jedu i uvek im se iznova raduju.
U toku dana servira se pet obroka ( doručak,voćna užina, ručak, dezert i poslepodnevna užina).
Vrtić ispunjava sve zdravstvene i sanitarne uslove.
Za održavanje higijene svakodnevno se koriste preparati na biljnoj bazi kao i Rainbow usisivač koji efikasno otklanja alergene, prašinu, bakterije i mikroorganizme.
predskolska-ustanova-cukarica-privatni-vrtici

Predškolska ustanova Čukarica

Beograd, Filmski grad, Ilije Stojadinovića 87 064 8429389
Na području opštine Čukarica nalazi se jedinstvena Ustanova u okviru koje se nalazi 21 vrtić.
U okviru delatnosti Ustanove organizovani su različiti oblici rada sa decom: celodnevni boravak, četvoročasovni pripremni program i dodatne delatnosti.
Prateći potrebe porodice i dece uzrasta od 1 do 7 godina, u Predškolskoj Ustanovi Čukarica organizuje se celodnevni boravak, kao osnovni i primarni oblik rada, u trajanju od 07:00-18:00 sati,a u nekim vrtićima od 06:00- 18:00.
U celodnevnom boravku smešteno je oko 4390 dece uzrasta od 3 – 7 godina i 1350 dece uzrasta do 3 godine.
Za decu u godini pred polazak u školu organizuje se i posebni oblik rada ( pripremni predškolski program) u trajanju od 4 sata.
Poludnevnim pripremnim programom obuhvaćeno je 502 dece.
Ovaj oblik rada se realizuje u prostorijama vrtića, osnovnih škola i mesnih zajednica na teritoriji Banovog brda, Železnika, Sremčice, Velike Moštanice, Ostružnice, Čukaričke padine, Belih voda i Rušnja.
Ovaj oblik rada u potpunosti zadovoljava iskazne potrebe roditelja i dece.
Predškolska Ustanova svojim različitim oblicima rada obuhvata oko 6256 dece, što predstavlja visok procenat u odnosu na ukupnu populaciju.
Najveći broj obuhvaćene dece je u najstarijem uzrastu (5 – 7 godina) i u pripremnim grupama.
Broj obuhvaćene dece kreće se oko 80% što je za Grad Beograd visok procenat.
Svi kadrovi koji su angažovani za rad sa decom su kvalifikovani i stručno osposobljeni za vaspitno- obrazovni rad, što je veoma značajno za uspešnu realizaciju.
Na uzrastu od 1-3 god.
rade medicinske sestre vaspitači sa srednjom i višom medicinskom školom a sa decom od 3-7 god.
vaspitači sa višom, strukovnom školom ( trogodišnja), i visokom školskom spremom.
U sastavu PU Čukarica rade i dve razvojne grupe sa pet defektologa i med.sestrom vaspitačem, a u okviru redovnih grupa prioritet prilikom upisa imaju deca sa teškoćama u razvoju.
Ustanova planira posebnu brigu za decu sa teškoćama u razvoju pa će u tom smislu angažovati defektologe-oligofrenologe, tiflologe, personalne asistente, saradnika za razvoj psihomotornih sposobnosti, volontere i stažiste, koji će neposredno raditi sa decom u celodnevnom boravku, i na taj način porodicama i deci pružati dodatnu podršku.
LOKACIJE
Back to Top