Privatni vrtići Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Novi Sad
skoligrica-engleski-vrtic-i-skola-engleskog-jezika-privatni-vrtici-838500
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - ŠKOLIGRICA Privatna predškolska ustanova Novi Sad Vrtić na engleskom jeziku Novi Sad, Montessori pedagogija, komunikacija na engleskom jeziku.
vrtic-kermit-privatni-vrtici

Vrtić Kermit

Novi Sad, Hadzi Ruvimova 32 021 510219
cena: Cenovnik
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ KERMIT Ako želite da Vaše dete boravak u vrtiću provodi u predivnim prostorijama i u dvorištu sa vrtom, gde će kroz igru i učenje biti zadovoljno i nasmejano svaki dan – naš vrtić Kermit je pravi izbor za Vašeg mališana!
vrtic-kornjacica-privatni-vrtici

Vrtić Kornjačica

Novi Sad, Stevana Hristića 20 063 7730417
cena: Cenovnik
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ KORNJAČICA Vršimo upis dece od jaslenog do predškolskog uzrasta.Upis uz subvencije grada!
decji-vrtic-liliput-privatni-vrtici

Dečji vrtić Liliput

Novi Sad, Laze Lazarevića 20a 021 6360949
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DEČJI VRTIĆ LILIPUT Imamo zadovoljstvo, da vam ponudimo boravak vaše dece u našem vrtiću u kome će se igrati, učiti, baviti se sportom i stvaralaštvom, zdravo se hraniti i pravilno usmeravati u njihovom razvoju.
vrtic-mala-skola-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - MALA ŠKOLA Počeli smo sa radom 1995.godine sa namerom da deci ponudimo kutak za igru, druženje i učenje, uz programe koji će podsticati lični rast i razvoj svakog deteta.Danas, posle više od 20 godina rada ponosni smo na ono što je Mala škola postigla.
predskolska-ustanova-zlatno-sunce-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - ZLATNO SUNCE Vrtić je počeo sa radom 01.09.2000.godine.
Registrovan je kao dečji vrtić - predškolska ustanova za dnevni boravak dece (š.d.
85321), celodnevna briga o deci i predškolsko obrazovanje (š.d.
80104).
privatni-vrtic-dream-land-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DREAM LAND Program obrazovanja PU DreamLand je baziran na konceptu bilingvalnog učenja, to jest na uspostavljanju kvalitetnog i konkurentnog modela obrazovanja, koji primanjuje nastavni plan i program na moderan i međunarodno priznat način.
Vaše dete počinje sa usvajanjem engleskog jezika od prvog dana dolaska u našu ustanovu.
U svakoj mešovitoj grupi, svaki dan, će pored vaspitača biti prisutan i profesor engleskog jezika koji strani jezik predstavlja kao sredstvo za sticanje jezičkih znanja i veština a da se pri tom srpski i engleski jezik ne isključuju, već dopunjuju.
vrtic-carobna-kuca-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ ČAROBNA KUĆA Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
vrtic-andjeo-cuvar-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ ANĐEO ČUVAR Vrtić i Predškolska ustanova „Anđeo čuvar“ počeo je sa radom 2009/2010.godine u Novom Sadu, nalazi se na veoma atraktivnom mestu, na samoj obali Dunava, koji nas deli ujedno i povezuje sa Fruškom gorom.
Ova dva bisera prirode koja su svojom snagom ispisala vekove istorije pre nas, čine deo svakodnevnice naše dece i najlepšim bojama večne lepote trajno boje njihova detinjstva.
Uspešnih i plodotvornih šest godina našeg postojanja, sagledavamo u sjaju ukazanog nam roditeljskog poverenja.
Poverenje i poštovanje posvećenih roditelja naše je neprocenjivo blago i dragocenost koju dosledno i sa ljubavlju čuvamo.
I uvek ćemo to činiti.
vrtic-carobnjak-privatni-vrtici

Vrtić Čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ ČAROBNJAK Osnovani smo sa idejom da postanemo sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenog prostora, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
vrtic-zlatna-ribica-privatni-vrtici

Vrtić Zlatna Ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ ZLATNA RIBICA Tu smo da Vam pomognemo, i da zajedničkim snagama učimo i da se družimo sa Vašim mališanima.
vrtic-malo-stopalo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ MALO STOPALO Objekat je potpuno nov i obuhvata 150m², opremljen je po normativima i standardima, a po meri deteta.
Posedujemo i dvorište koje je prilagođeno za igru i boravak dece na otvorenom prostoru.
Nameštaj je tako dizajniran da ga deca lako mogu koristiti, a didaktički materijal je deci uvek na dohvat ruke.
deciji-vrtic-puz-novi-sad-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DEČIJI VRTIĆ PUŽ Vrtić Puž je vaspitno obrazovna ustanova u kojoj deca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.
Rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, različitosti i tolerancije.
vrtic-tufnica-privatni-vrtici

Vrtić Tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ TUFNICA Vrtić „Tufnica“ osnovan je 2000.godine.
Zajedno sa saradnicima, prateći dostignuća psihološke i pedagoške prakse u radu sa decom razvili smo program koji radi na razvoju srećne i samopouzdane dece.
Sa svešću o tome da dete u tom uzrastu najlakše i najbrže uči, znajući važnost ranog učenja, kroz raznovrsne programe i sa različitim stručnjacima radimo na obrazovanju dece
vrtic-nasa-carolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ NAŠA ČAROLIJA Naša misija je da pružimo izuzetnu brigu za svako dete, podstičući njihov intelektualni, socijalni, fizički i moralni razvoj u prilagođenom okruženju.
vrtic-lunja-i-maza-privatni-vrtici

Vrtić Lunja i Maza

Novi Sad, Ilije Birčanina 34 062 200260
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ LUNJA I MAZA Prijatna atmosfera i stručni vaspitači vode brigu o Vašem detetu, doprinoseći vaspitanju i obrazovanju.
Savremeno opremljene radne sobe i prostrano dvorište obećavaju prijatan boravak i odlične uslove za psihofizički napredak deteta.
deciji-vrtic-cvetic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ Vrtić poseduje veliko dvorište dobro obezbeđeno,sa mnogo zelenila i velikim travnjakom koje maksimalno koristimo kad nam vremenske prilike to dozvole.Ima dovoljno hladovine koja štiti decu od sunca.
U dvorištu se nalazi veliki peščanik, drvena ugaona klupa ispod krošnje velikog oraha za mirne aktivnosti, kao i penjalice, ljuljaške, skrivalice.

Dečiji vrtić Maštolend

Novi Sad, Radnička 31 021 527780
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DEČIJI VRTIĆ MAŠTOLEND Iz našeg vrtića Vaši mališani će izaći potpuno spremni za školske aktivnosti.

Vrtić Speak up

Novi Sad, Alekse Šantića 52-54 021 6363711 |
021 6365298 |
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - SPEAK UP Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta možemo reći da optimalan period za početak učenja stranog jezika jeste uzrast deteta od 3 godine.

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527 |
063 7670062 |
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - ŽIL VERN Privatna predškolska ustanova „Žil Vern“ nosi ime čuvenog francuskog pisca avanturističkih romana Žila Verna. Dajući mu ovo ime želeli smo da Vas pozovemo da dozvolite Vašem detetu da sa nama poleti balonom i otkrije avanture učenja, mašte, znanja i putovanja a sve to u dvojezičnoj francusko-srpskoj sredini.

Vrtić Dobra Vila

Novi Sad, Petefi Šandora 153 021 504871
Privatni vrtić NOVI SAD

Vrtić Zmaj

Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - VRTIĆ ZMAJ Sve što radimo u vrtiću “Zmaj” izgleda kao igra, ali iza toga stoji smišljen, organizovan i planski rad vaspitača i psihologa. Stvara se radna atmosfera i ispunjavaju postavljeni ciljevi i zadaci.

Dečji vrtić Bambino

Novi Sad, Izvidnička 2 065 2712676
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - DEČJI VRTIĆ BAMBINO Vrtić Bambino ima uređen enterijer bezbedan, privlačan i prijatan prostor u kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz razne aktivnosti postiže svoj potencijal.
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - PREDŠKOLSKA USTANOVA DUGA Predškolska ustanova Duga se bavi obrazovanjem i vaspitanjem predškolskog deteta od druge godine do polaska u osnovnu školu.Smešten je u namenski uređen prostor koji ispunjava sve uslove za zdravo i bezbedno odrastanje.

Vrtić Bebeća posla

Novi Sad, Petra Drapšina 35 061 2311157
PRIVATNI VRTIĆI NOVI SAD - BEBEĆA POSLA
LOKACIJE
Back to Top