Privatni vrtići Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Novi Sad
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
vrtic-happy-place-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ HAPPY PLACE HAPPY PLACE je akreditova i licencirana ustanova za dnevni boravak dece od 1 do 7 godina starosti.
Grupe: Pripremni predškolski program, program rada za decu uzrasta od 1 godine do 3 godine u jaslama i program rada sa decom uzrasta od 3 godine do 7 godina uz primenu elemenata programa ‘Montessori Sistem učenja”.
vrtic-speak-up-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SPEAK UP Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta možemo reći da optimalan period za početak učenja stranog jezika jeste uzrast deteta od 3 godine.
vrtic-kornjacica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KORNJAČICA Vršimo upis dece od jaslenog do predškolskog uzrasta.Upis uz subvencije grada!
vrtic-bebeca-posla-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - BEBEĆA POSLA Namera svih nas koji radimo u vrtiću i stručnih saradnika sa kojima sarađujemo (pedagog, psiholog, pedijatar...) je upravo ta da se bavimo bebećim poslovima sa prioritetima i beskrajnim poštovanjem ličnosti tih malih bića u cilju da ljubav i posvećenost koju posedujemo usmerimo na najbolji mogući način u njihovo zdravo i bezbrižno odrastanje.
vrtic-sundjer-bob-i-patrik-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SUNĐER BOB I PATRIK Kroz program koji se realizuje u predškolskoj ustanovi „Sunđer Bob i Patrik“, deca se navikavaju na raznovrsne pokrete rukom i telom, snalaženje u prostoru i vremenu, navikavaju se na rad u grupi i saradnju sa vršnjacima, rad sa različitim materijalima,samostalnost i odgovornost za sopstvene projekte, uočavanje uzroka i posledica, rešavanje logičko-matematičkih problema, podsticanje kreativnosti i sl.
predskolska-ustanova-duga-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA DUGA Predškolska ustanova Duga se bavi obrazovanjem i vaspitanjem predškolskog deteta od druge godine do polaska u osnovnu školu.Smešten je u namenski uređen prostor koji ispunjava sve uslove za zdravo i bezbedno odrastanje.
vrtic-kermit-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KERMIT Ako želite da Vaše dete boravak u vrtiću provodi u predivnim prostorijama i u dvorištu sa vrtom, gde će kroz igru i učenje biti zadovoljno i nasmejano svaki dan – naš vrtić Kermit je pravi izbor za Vašeg mališana!
zil-vern-privatni-vrtici

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527 |
063 7670062 |
PRIVATNI VRTIĆI - ŽIL VERN Privatna predškolska ustanova „Žil Vern“ nosi ime čuvenog francuskog pisca avanturističkih romana Žila Verna.
Dajući mu ovo ime želeli smo da Vas pozovemo da dozvolite Vašem detetu da sa nama poleti balonom i otkrije avanture učenja, mašte, znanja i putovanja a sve to u dvojezičnoj francusko-srpskoj sredini.
vrtic-zmaj-privatni-vrtici

Vrtić Zmaj

Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZMAJ Sve što radimo u vrtiću “Zmaj” izgleda kao igra, ali iza toga stoji smišljen, organizovan i planski rad vaspitača i psihologa.
Stvara se radna atmosfera i ispunjavaju postavljeni ciljevi i zadaci.
decji-vrtic-bambino-privatni-vrtici

Dečji vrtić Bambino

Novi Sad, Izvidnička 2 065 2712676
PRIVATNI VRTIĆI - DEČJI VRTIĆ BAMBINO Vrtić Bambino ima uređen enterijer bezbedan, privlačan i prijatan prostor u kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz razne aktivnosti postiže svoj potencijal.
decji-vrtic-liliput-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČJI VRTIĆ LILIPUT Imamo zadovoljstvo, da vam ponudimo boravak vaše dece u našem vrtiću u kome će se igrati, učiti, baviti se sportom i stvaralaštvom, zdravo se hraniti i pravilno usmeravati u njihovom razvoju.
vrtic-mala-skola-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MALA ŠKOLA Počeli smo sa radom 1995.godine sa namerom da deci ponudimo kutak za igru, druženje i učenje, uz programe koji će podsticati lični rast i razvoj svakog deteta.Danas, posle više od 20 godina rada ponosni smo na ono što je Mala škola postigla.
predskolska-ustanova-zlatno-sunce-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ZLATNO SUNCE Vrtić je počeo sa radom 01.09.2000.godine.
Registrovan je kao dečji vrtić - predškolska ustanova za dnevni boravak dece (š.d.
85321), celodnevna briga o deci i predškolsko obrazovanje (š.d.
80104).
vrtic-i-rodjendaonica-skocko-hop-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ I ROĐENDAONICA SKOČKO HOP Program rada je sveobuhvatan i sastavljen da zadovoljava različite potrebe deteta za fizičkim i psihičkim razvijanjem.
privatni-vrtic-dream-land-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ DREAM LAND Program obrazovanja PU DreamLand je baziran na konceptu bilingvalnog učenja, to jest na uspostavljanju kvalitetnog i konkurentnog modela obrazovanja, koji primanjuje nastavni plan i program na moderan i međunarodno priznat način.
Vaše dete počinje sa usvajanjem engleskog jezika od prvog dana dolaska u našu ustanovu.
U svakoj mešovitoj grupi, svaki dan, će pored vaspitača biti prisutan i profesor engleskog jezika koji strani jezik predstavlja kao sredstvo za sticanje jezičkih znanja i veština a da se pri tom srpski i engleski jezik ne isključuju, već dopunjuju.
vrtic-cvrcak-privatni-vrtici

Vrtić Cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715 |
063 8044077 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ CVRČAK PU vrtić ,,Cvrčak“ jedan je od najstarijih privatnih ustanova u Novom Sadu.
Osnovan je 2000.godine i kroz njega je prošlo mnogo uspešne dece.
vrtic-carobna-kuca-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNA KUĆA Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
vrtic-i-rodjendaonica-dobra-vila-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI VRTIĆ DOBRA VILA Iz našeg vrtića deca izlaze potpuno spremna za školovanje.
deciji-vrtic-mastolend-privatni-vrtici

Dečiji vrtić Maštolend

Novi Sad, Radnička 31 021 527780
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ MAŠTOLEND Iz našeg vrtića Vaši mališani će izaći potpuno spremni za školske aktivnosti.
vrtic-andjeo-cuvar-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ANĐEO ČUVAR Vrtić i Predškolska ustanova „Anđeo čuvar“ počeo je sa radom 2009/2010.godine u Novom Sadu, nalazi se na veoma atraktivnom mestu, na samoj obali Dunava, koji nas deli ujedno i povezuje sa Fruškom gorom.
Ova dva bisera prirode koja su svojom snagom ispisala vekove istorije pre nas, čine deo svakodnevnice naše dece i najlepšim bojama večne lepote trajno boje njihova detinjstva.
Uspešnih i plodotvornih šest godina našeg postojanja, sagledavamo u sjaju ukazanog nam roditeljskog poverenja.
Poverenje i poštovanje posvećenih roditelja naše je neprocenjivo blago i dragocenost koju dosledno i sa ljubavlju čuvamo.
I uvek ćemo to činiti.
vrtic-carobnjak-privatni-vrtici

Vrtić Čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020 |
021 424587 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNJAK Osnovani smo sa idejom da postanemo sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenog prostora, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
vrtic-zlatna-ribica-privatni-vrtici

Vrtić Zlatna Ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ZLATNA RIBICA Tu smo da Vam pomognemo, i da zajedničkim snagama učimo i da se družimo sa Vašim mališanima.
vrtic-malo-stopalo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MALO STOPALO Objekat je potpuno nov i obuhvata 150m², opremljen je po normativima i standardima, a po meri deteta.
Posedujemo i dvorište koje je prilagođeno za igru i boravak dece na otvorenom prostoru.
Nameštaj je tako dizajniran da ga deca lako mogu koristiti, a didaktički materijal je deci uvek na dohvat ruke.
deciji-vrtic-puz-novi-sad-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ PUŽ Vrtić Puž je vaspitno obrazovna ustanova u kojoj deca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.
Rad se zasniva na razvijanju istraživačkog duha, kritičkog mišljenja, različitosti i tolerancije.
vrtic-tufnica-privatni-vrtici

Vrtić Tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162 |
063 538229 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ TUFNICA Vrtić „Tufnica“ osnovan je 2000.godine.
Zajedno sa saradnicima, prateći dostignuća psihološke i pedagoške prakse u radu sa decom razvili smo program koji radi na razvoju srećne i samopouzdane dece.
Sa svešću o tome da dete u tom uzrastu najlakše i najbrže uči, znajući važnost ranog učenja, kroz raznovrsne programe i sa različitim stručnjacima radimo na obrazovanju dece
vrtic-nasa-carolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ NAŠA ČAROLIJA Naša misija je da pružimo izuzetnu brigu za svako dete, podstičući njihov intelektualni, socijalni, fizički i moralni razvoj u prilagođenom okruženju.
vrtic-lunja-i-maza-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ LUNJA I MAZA Prijatna atmosfera i stručni vaspitači vode brigu o Vašem detetu, doprinoseći vaspitanju i obrazovanju.
Savremeno opremljene radne sobe i prostrano dvorište obećavaju prijatan boravak i odlične uslove za psihofizički napredak deteta.
deciji-vrtic-cvetic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ Vrtić poseduje veliko dvorište dobro obezbeđeno,sa mnogo zelenila i velikim travnjakom koje maksimalno koristimo kad nam vremenske prilike to dozvole.Ima dovoljno hladovine koja štiti decu od sunca.
U dvorištu se nalazi veliki peščanik, drvena ugaona klupa ispod krošnje velikog oraha za mirne aktivnosti, kao i penjalice, ljuljaške, skrivalice.
LOKACIJE
Back to Top