Privatni vrtići Borča

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Borča
vrtic-carobna-mala-sirena-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROBNA MALA SIRENA Drugari, dođite da se družimo, igramo, učimo...da rastemo zajedno...Dragi roditelji, vaše dete će biti srećno, a vi zadovoljni...
Boravak kod nas će ulepšatiti detinjstvo vašem mališanu.
privatni-vrtic-dediks-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BORČA.
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Program vaspitanja i obrazovanja dece uzrasta od 3-5,5 godina realizuje se kroz model A Opštih osnova predškolskog programa.
Osnovni vaspitno-obrazovni ciljevi su: – Sticanje pozitivne slike o sebi – Razvijanje poverenja u sebe i druge – Podsticanje samostalnosti, individualne odgovornosti i autentičnosti izraza i delovanja – Razvoj intelektualnih kapaciteta u skladu sa razvojnim potrebama, mogućnostima i interesovanjima – Razvoj socijalnih i moralnih vrednosti – Kultivisanje dečjih emocija i negovanje odnosa nenasilne komunikacije i tolerancije – Razvoj motornih sposobnosti i spretnosti – Podsticanje kreativnog izražavanja deteta – Razvijanje svesti o značaju zaštite i očuvanja prirodne i društvene sredine.
vrtic-klincograd-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI KLINCOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA KLINCOGRAD VERIFIKOVANA OD STRANE MINISTARSTVA PROSVETE PO REŠENJU BR.
022-05-75 / 2008 OD 19.02.2009.
vrtic-kung-fu-panda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BORČA.
PRIVATNI VRTIĆ KUNG FU PANDA U BORČI.
PRIVATNI VRTIĆI PALILULA.
PRIVATNI VRTIĆ KUNG FU PANDA NA PALILULI.
SA LJUBAVLJU I ODGOVORNOŠĆU ODABERITE NAJBOLJE ZA SVOJE DETE, MESTO GDE ĆE SE VAŠE DETE OSEĆATI SIGURNO I VOLJENO!
Akreditovana PU, privatni vrtić po ceni državnog, korišćenje subvencije za upis.
Rad u malim grupama u vrtiću u kom je sve prilagođeno deci.
predskolska-ustanova-meda-medin-oblacic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BORČA.
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Privatni vrtić Meda - Medin Oblačić je počeo sa radom 2003.godine.
Od tada do danas Oblačić je postao sinonim za bezbedno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i bezizmernoj ljubavi prema ovom poslu, generacije koje su izašle iz našeg vrtića izrasle su u samouverene, uspešne školarce, koji se i danas sećaju sredine u kojoj su odrasli i rado nas posećuju.
vrtic-pacija-skola-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PAČIJA ŠKOLA Predškolska ustanova Pačija škola je akreditovana predškolska ustanova –vrtić verifikovana od strane ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja koja je u sistemu subvencija grada Beograda.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top