Privatni vrtići Beograd

Privatni vrtići Beograd
- SVI PRIVATNI VRTICI i PREDŠKOLSKE USTANOVE U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE VRTIĆE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i UPIŠITE DETE U VRTIĆ!
vrtic-mala-fabrika-maste-privatni-vrtici
BEOGRADSKI PRIVATNI VRTIĆ.
U vrtiću Mala fabrika mašte uživamo u bajkovitom svetu klinaca, sa ciljem da ih motivišemo da kreativno razvijaju najbitniji pokretač, MAŠTU.
Primenom različitih vaspitnih metoda prilagođenih potrebama i uzrastu svakog deteta, u našem vrtiću dečju igru smo pretvorili u bezbrižnu zabavu kroz koju se uči i raduje.
Svakako bismo želeli da ukažemo da se u cilju kvalitetnog boravka i razvoja posebno brinemo o individualnim potrebama svakog deteta u vrtiću Mala fabrika mašte.
Svakodnevno kroz igru putujemo u različite zemlje sveta, učimo osnovne pojmove malog matiša, geometrije, geografije, jezika, muzike i stvaramo „VELIKA-mala“ umetnička dela.
A najviše uživamo igrajući se u prostranom dvorištu našeg vrtića, otkrivajući osnove biologije i još puno, puno toga.
Akreditovana privatna predškolska ustanova MALA FABRIKA MAŠTE vrši upis dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu uz SUBVENCIJE skupštine grada Beograda.
privatni-vrtic-decija-palata-privatni-vrtici
- Upis uz subvencije grada
- Vrtić i jaslice, deca od 1 god do polaska u školu
- UPIS JE U TOKU

Uloga vaspitača je da pruži pozitivnu motivaciju, pomoć i podršku detetu u istraživanju sebe i okoline.
Ovaj vid podrške ogleda se u prilagođavanju sadržaja dečijim mogućnostima, praćenju interesovanja dece, približavanju određenih tema detetovom uzrastu i razvojnom kapacitetu, ohrabrivanju i vođenju deteta kroz njegovo samootkrivanje, samostalne aktivnosti kao i prilikom otklanjanja prepreka na koje dete može naići.
vrtic-magnolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ VRAČAR.
Vrtić Magnolija neguje englesko-srpsku nastavu, što nalaže da se program sprovodi na srpskom i na engleskom, kako bi deca imala solidnu bazu za nastavak učenja engleskog jezika nakon upisa u osnovnu školu.
U okviru ostalih aktivnosti Vaša deca će imati prilike da razvijaju i kreativne sposobnosti kroz naše programe slikanja, vajanja, muzike, crtanja i plesa kao i da nastave pravilan razvoj kroz naš program „Školica sporta“ koji sprovodimo u saradnji sa stručnim trenerom fizičkog vaspitanja.
Obroci koji se služe u vrtiću su na bazi zdrave ishrane, pripremljeni su u saradnji sa našim nutricionistom, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece predškolskog uzrasta.
Verujemo da se najbolja saradnja postiže dobrom komunikacijom i time podstičemo roditelje da budu u kontaktu sa nama, da učestvuju, donose predloge i daju ideje kako bi deci pružili najbolje moguće iskustvo tokom njihovog obrazovanja.
vrtic-carobna-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtićke grupe u u Čarobnoj kućici su za decu od 2,5 godina do 5,5 godina.
Nekada davno, u kući u kojoj se nalazi naš vrtić, vreme je provodio i uživao u lovu Knez Mihajlo Obrenović. Kuća je lepa i značajna, pa su deca naučila da je čuvaju.
U samom podnožju Košutnjaka, okružena drvećem četinarima, platanima, brezama, raznobojnim poljskim i zasađenim cvećem, okupana svežim šumskim vazduhom naš vrtić Čarobna kućica je oaza za decu i sve one koji žele da nas posete.
Zvuci šume, cvrkut ptica i dečji žamor se slivaju u skladnu harmoniju.
U vrtiću se sprovodi NTC program - (NTC Nikola Tesla centar, odsek MENSЕ za darovite.
Ovaj sistem osmislio je Ranko Rajović).
Program mlađe i srednje vaspitne grupe.
Razvoj govora ( pravilan izgovor svih glasova, bogaćenje rečnika, kultura govorne komunikacije, slušanje, pamćenje i prepričavanje ).
Matematički pojmovi ( raspoređivanje objekata prema odredjenom pravilu, uočavanje geometrijskih predmeta, uočavanje skupova, formiranje nizova, snalaženje u vremenu, zamišljanje prostornih odnosa ).
Fizičko vaspitanje ( upoznavanje sopstvenog tela, razvoj motorike, snage, brzine, okretnosti, usavršavanje fine motorike i jačanje disajne muskulature ).
Likovno vaspitanje ( vežbanje fine motorike ruku, upoznavanje likovnih tehnika i materijala, osnovne i izvedene boje, uočavanje detalja, podsticanje kreativnosti ).
Upoznavanje prirode i društva ( živi i neživi svet, svet životinja, biljaka, prirodne pojave, pojam o vremenu, čovekovo telo, saobraćaj, profesije, životna okolina ).
Muzičko vaspitanje ( podsticanje interesovanja za muziku, šum-ton-ritam, pevanje, sviranje, upoznavanje muzičkih pravaca ).
privatni-vrtic-nasa-vila-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ NAŠA VILA je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja.
Nalazi se u mirnom delu Zemuna, u naselju Sava Kovačević, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd, Bežanijsku kosu iali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece.
privatni-vrtic-play-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ PLAY Polazak deteta u vrtić je veliki korak u njegovom osamostaljivanju.
Za njega je to i veoma stresna situacija, jer se prvi put susreće sa novom sredinom, odraslim nepoznatim osobama, većim brojem vršnjaka, novom hranom i dnevnim režimom.
vrtic-zan-zak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Žan Žak

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 6a 063 7771155 |
064 2402666 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je vrtić Žan Žak – centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina.
Period od rođenja deteta do polaska u školu, najburniji je period razvoja koji pruža mogućnost da se vaspitnim procesom aktualizuju psihofizički potencijali deteta, prošire iskustva, stvore uslovi za izgrađivanje svih svojstava ličnosti.
Zato je osnovna misija našeg tima u vrtiću Žan Žak osnažiti dete za sve uslove i okolonosti.
privatni-vrtic-kuca-maste-privatni-vrtici

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI KUĆA MAŠTE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆA MAŠTE U našem vrtiću sa decom se radi u grupama: srednja (3-5 godina) i starija (5-7 godina).
Grupe vode vaspitači sa preko 7 godina radnog iskustva u radu sa decom.
Školu engleskog jezika vodi profesor engleskog jezika.
Program rada je prilagođen deci uzrasta od 2-7 godina.
Internet, otvaranje granica...današnje okruženje tražiće da se mališani što pre uključe u nove tokove, a učenje engleskog jezika od najranijeg uzrasta olakšaće im uklapanje u moderne tokove.
nas-vrtic-privatni-vrtici

Vrtić Naš Vrtić

Beograd, Autokomanda, Rajka Mitića 14 063 586119 |
011 4096685 |
cena: 300 €
Program Predškolske ustanove 'Naš vrtić' odobren je i verifikovan od strane Ministarstva prosvete i prilagođen je svim uzrastim dece od 10 meseci do polaska u školu (jaslice, vrtić, predškolsko); Savremeno opremljene prostorije, kvalitetan vaspitno-obrazovni rad, visokokvalifikovan kadar uz višegodišnje iskustvo rada sa decom po pristupačnoj ceni predstavlja idelno mesto za odrastanje Vašeg deteta.Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće!
Želja nam je i cilj da naša deca lakše nađu svoj sopstveni put kada jednog dana zakorače u ono što zovemo život i da izrastu u srećnog i svesnog Malog Velikog Čoveka Novog Doba.
U cilju osiguranja kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada i nege, podsticanja individualnog sistematskog praćenja razvoja i napredovanja dece brinuće vaspitno obrazovano osoblje:medicinske sestre-vaspitači, vaspitači, saradnik na unapređenju preventivne zdravstvene zaštite i tim stručnih saradnika: logoped i psihoterapeut.
Dok će nastavu posebnih programa izvoditi:profesori stranih jezika, saradnici za fizičko vaspitanje, šah i druge aktivnosti.
Delatnost ustanove obezbeđuje: Preventivnu zdravstvenu zaštitu dece od 1 do 7 godina Vaspitno-obrazovni rad(pripremno-predškolski program i posebni programi) Programiranje vaspitno-obrazovnog rada ostvaruje se u vidu tematskog planiranja po projektima,centrima interesovanja, kroz primenu integrisanog učenja u različitim oblicima rada,a sve u cilju da se dete razvija brzinom koja njemu odgovara.
Uloga vaspitača u ovom ciklusu je: aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, izazivač, mirotvorac, pripovedač,… Vrtić obezbeđuje kontinuiran program: -negu i vaspitno-obrazovni rad dece uzrasta od 1 do 3 godine(JEŽIĆ i ZVEZDICA).
-realizacija predškolskog i pripremno-predškolskog programa: 1.predškolski program za uzras od 3 do 5 godina (SLONČE’’) 2.pripremni predškolski program za uzrast od 5 do 7 godina (PANDA) koji se odstvaruje permanentno kroz različite tipove aktivnosti: -životno praktične -istraživačko-saznajne -izražajno-stvaralačke a na principu integrisanog učenja uz primenu različitih metoda i oblika rada.
Igra je sastavni deo učenja i zauzima posebno mesto u našem radu.
Igra je spontana, svesna ili inicirana aktivnost u kojoj je bitniji proces od produkta, nema krajnji cilj i kod dece razvija stvaralaštvo, razvija govor, podstiče na pokret, gradi iluzorni plan(maštu), … Dometi svakog deteta mogu biti ogromni.
Potrebno ih je samo pratiti i rad prilagoditi njima.
Tako i teme kojima se bavimo (Mi kao istraživači,oko mene čuda svuda, moje želje-moje moći, u svetu brojeva i slova, ...) biramo u skladu sa njihovim potrebama, interesovanjima i željama.
Igramo se i istražujemo jer tako deca imaju mogućnost da veoma rano otkriju i ostvare kontakt sa muzikom, slikarstvom, pozorištem, filmom, itd.
Kreativni rad čini satavni deo aktivnosti Našeg vrtića likovna (crtanje, slikanje, vajanje,...) muzička (slušanje i usvajanje melodije, sviranje na muzičkim- ritmičkim instrumentima, pevanje, ples, izražavanje kroz muziku) dramska (razne tehnike pokreta, gluma, recitacija,verbalna i neverbalna komunikacija,...) govorna(ja, samopoštovanje, emocije, odnosi prijateljstva, konfliktne situacije,...) prozor u svet (upoznavanje kulturu i običaje drugih naroda,…) Produkt ovih naših kreativnih aktivnosti i igranja na kraju tematske celine biće izložbe, pozorišne prestave, koreografije, pesme, priče,...(i ko zna šta sve još).
Pripremni predškolski program daje doprinos razvoju fizičke, socijalne, emocijonalne, intelektualne zrelosti kod dece.
Realizacija pripremnog predškolskog programa se odvija u vrtiću (po predviđenom programu rada) kod kuće (kroz izradu domaćih zadataka,...) u školama (organizovana poseta školama u okolini i upoznavanje sa školskom atmosferom).
Razvoj i napredovanje dece se kontinuirano,sistematski prati, dokumentuje i koristi u cilju daljeg planiranja i napredovanja dece,a sve u saradnji sa porodicom.
Razvoj i napredovanje se prati i putem različitih tehnika (ankete, intervjui, ček liste, skale procene, tehnika vremenskog uzorka,…) što čini sadržaj dečijeg portfolija koji se upotpunjuje dečijim crtežima, iskazima, fotografijama, video zapisima, itd.
Sadržaj dečijeg portfolija najverodostojnije oslikava dečiji razvoj i napredovanje.
Naš vrtić imaće razvijen program saradnje sa porodicom koji će se ogledati kroz direktno učešće u planiranju, realizaciji aktivnosti i ostvarivaće se na roditeljskim sastancima, radionicama, otvorenim vratima,interaktivnim panoima,… PU Naš vrtić želi da odgovori savremenim problemima i potrebama roditelja, a naš zajednički cilj je odrastanje dece u zdravoj i stimulativnoj sredini.
Kontinuirani program nege i vaspitno obrazvnog rada jeste dugoročni cilj naše predškolske ustanove koji se obezbeđuje kroz sistem integrisanih programa i sprovodi u malim grupama.
Usluga vrtića uključuje i preventivnu–zdravstvenu zaštitu,zdravu i kvalitetnu ishranu,brigu o deci u vrtiću noću i vikendom, individualno čuvanje deteta, kao i višednevni boravak deteta.
Posetu obrazovnim i kulturnim institucijama(školama, pozorištu, muzejima, ...), odlazak dece na različite izlete koji su vezani za teme i aktivnosti koje se realizuju tokom rada (botanička bašta, poljoprivredna gazdinstva, salaši,zoovrt,...).
Program preventivne zdravstvene zaštite sprovodiće se kontinuirano kroz rad na zdravstvenoj zaštiti dece uz stručnu pomoć i nadzor saradnika na unapređenju preventivno- zdravstvene zaštite, pedijatra, stomatologa, psihoterapeuta i drugih stručnih lica.
Program ishrane ima za cilj unapređenje i očuvanje zdravlja dece kroz sistem uravnotežene ishrane koji je kontrolisan od strane nutricioniste i koji prati zdravstvene i socio-kulturološke razlike i potrebe među decom.
privatni-vrtic-sreckolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO nalazi se u najmirnijem delu Vračara.
Smeštena je u prostoru prilagođenom deci, njihovim interesovanjima i potrebama.
Prostorom vrtića Srećkolino vlada toplina i osmeh.
Realizacija vaspitno obrazovnog programa predškolske ustanove Srećkolino podstiče pravilan fizički, intelektualni, emocionalni i socijalni razvoj deteta pripremajući ga za izazove i zahteve savremenog života.
international-preschool-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Program rada vrtića International Preschool Belgrade usmeren je ka sveobuhvatnom intelektualnom, mentalnom i fizičkom pravilnom razvoju deteta od najranijeg detinjstva.
Kroz igru i druženje dete se upoznaje sa svetom oko sebe usvajajući prva znanja iz matematike, prirodnih nauka, književnosti i lepog izražavanje, likovne umetnosti i muzike.
U vrtiću se koriste knjige i druga edukativna sredstva koja potiču iz Amerike.
Vrtić ima prostrano dvorište sa dečijim igralištem.
Radno vreme vrtića je od 7:30 – 17:30h.
Vrtić International Preschool Belgrade pohađaju deca od 1 do 6 godina starosti.
vrtic-studio-zmaj-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U CENTRU BEOGRADA.
Deca pokazuju mnogo bolje rezultate i pozitivniji odnos prema vrtiću ukoliko su i njihovi roditelji uključeni u sam proces.
Samom podrškom da je vrtić koristan i zabavan pomaže detetu da sa većim entuzijazmom učestvuje u životu vrtića.
Roditelj Zmaja ima pravo da očekuje tolerantnost i kulturološku svest vaspitača, kao i dobar odnos vrtića sa društvenom sredinom i otvorenost vrtića za saradnju. Sam kurikulum Zmaja1 ima informativnu ulogu za roditelje, putem kojeg oni stiču uvid u sadržaje i način rada, ciljeve, motive, značaj i potencijalne rezultate rada vrtića.
Na ovaj način, dalje se omogućava komunikacija roditelja i vaspitača, razmena relevantnih informacija i učešće u praćenju razvoja deteta. Saznanje o životu vrtića i uvid u vaspitačev rad i procenu, pomaže roditeljima da prate napredak deteta.
Na taj način se otvara mogućnost aktivne saradnje na relaciji roditelj-vrtić u cilju poboljšanja vaspitno-obrazovne sredine.
Prostori Zmaja pažljivo su uređeni i opremljeni kako bi se dete osećalo sigurno, komotno, slobodno i „na svom terenu“. U Zmaju 1 izdvojeni su: muzički centar, likovno-umetnički centar, biblioteka, centar konstruktora, saobraćaj, naučno- istraživački centar, dramski centar i ezički centar. Deca se i u toku takozvanih slobodnih aktivnosti angažuju u igrama po centrima, na osnovu čega je omogućen uvid i praćenje detetovih interesovanja, potreba i stepena napretka.
privatni-vrtic-kreativna-kockica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI KREATIVNA KOCKICA Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti.
Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.
Raspolažemo sa 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece od 3 godine do polaska u školu.
Sadržaj programa rada sa decom definisali su vaspitači uz pomoć i podršku stručnih saradnika .
U toku svakog dana boravka u vrtiću, dete ima priliku da se fizički razvija, igra i da uči kroz zabavu.
privatni-vrtic-veselo-dvoristance-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ VESELO DVORIŠTANCE.
Doborodošli u predškolsku istanovu Veselo dvorištance, gde će Vaše dete biti srećno i zadovoljno, sa radošću će dolaziti i kroz igru usvajati nova znanja. Privatni vrtic Veselo dvorištance postoji vec 11 godina.
Za upis u vrtic možete korisit subvencije grada. Radno vreme vrtića je od 7 do 18 h. U vrtiću Veselo dvorištance upis dece se vrši tokom cele godine (do popunjenosti kapaciteta).
Ukoliko ste zainteresovani, potrebno je da se dogovorimo oko početka adaptacije deteta.
Da bi vaše dete prihvatilo ambijent vrtića Dvorištance, da bi osećalo potrebnu sigurnost, u proces adaptacije morate biti uključeni i Vi.
Cilj nam je uspešno odvajanje deteta od roditelja.
Upoznaćemo vas sa programom rada i redosledom aktivnosti, a Vi nas sa navikama vašeg deteta. Kroz igru će vaspitači pokušati da uspotave što bolju komunikaciju sa Vašim detetom, da saznaju koje su mu aktivnosti posebno zanimljive i omogućiti detetu da upozna prostor vrtića. Zadatak vaspitača pri adaptaciji deteta je da: prati tempo igre koji dete određuje; daje detetu mogućnost da bira i odlučuje; poštuje osećanja deteta; daje podršku i na taj način pokaže detetu da prihvata i uvažava njegove potrebe. Zašto je dobro da dete ide u vrtić?
Dete uči da prepozna svoje potrebe.
Uči da sačeka svoj red.
Uči da deli igračke.
Dete razvija tolerantnost i empatiju prema drugoj deci.
Uči da poštuje različitost.
Uči od druge dece.
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Vrtić M&M već petnaest godina ulepšava mališanima detinjstvo!
Stotine dece krenulo je u školu bas iz naseg vrtica. Vrtićke grupe: male grupe od desetoro do dvanaestoro dece.
Mlađa grupa od 3 do 4.5 godine.
Starija grupa od 4 do 5.5 godina.
Aktivnosti u vrtiću: Engleski svakog dana po dva časa (bilingvalna nastava).
Italijanski (jednom nedeljno).
Studio za pokret i ples (jednom nedeljno).
Radionice (muzička, likovna, dramska, ekologija, psihološko- pedagoška, korektivna gimnastika.
Dodatne aktivnosti: balet, tekvondo, slikarstvo, logopedske radionice.
Dodatna usluga: prevoz dece.
the-international-school-of-belgrade-privatni-vrtici
Privatni vrtići.
We offer the Primary Years Program in English for students in Pre-Kindergarten (age 3) .
The vision of the International School of Belgrade is to develop responsible and productive citizens by offering a comprehensive and cohesive program based on high academic standards, a safe and positive learning environment, and a curriculum that is holistic, student-centered, and inquiry and performance based.
privatni-vrtic-izvrnuta-torta-privatni-vrtici

Privatni vrtić Izvrnuta torta

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 110 011 3110902 |
064 1298375 |
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ NOVI BEOGRAD.
Privatna predškolska ustanova Izvrnuta torta u potpuno renoviranom prostoru sa direktnim izlazom na park.
Naš vaspitno – obrazovni tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, svakodnevno vodi računa o bezbednosti, zdravlju, vaspitanju i obrazovanju dece u vrtiću – od jaslenog (10 meseci do 3 godine), preko vrtickog (od 3 do 6 godina), do predškolskog uzrasta. U našem vrticu na raspolaganju su vam i dodatni sadržaji poput razvojnih sportskih aktivnosti, stranih jezika, specijalizovanih muzičkih, likovnih radionica, obilazaka ustanova od interesa poput muzeja, pozorišta, bisokopa i sl, kao i odlazaka na izlete i rekreativnu nastavu.
Izvrnuta torta je vrtić koji podstiče želju za istraživanjem, igrom i učenjem, sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Želimo da naša deca kroz igru nauče da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.
vrtic-loptica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NOVI BEOGRAD.
Vrtić LOPTICA nalazi se u Beogradu, na dve lokacije: Novi Beograd i Bežanijska kosa.
U našoj ustanovi poštujemo dečiju ličnost, negujemo kreativnost, drugarstvo i toleranciju.
Uz stručni nadzor pedagoga, vaspitača i stručnih saradnika, vaspitno-obrazovni rad odvija se u dnevnom i poludnevnom boravku kroz kreativne radionice.
Primamo decu uzrasta od 6 meseci do 7 godina.
vrtic-na-engleskom-step-by-step-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu.
Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno.
Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom.
Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik.
vrtic-mala-oaza-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu kuće od 300 m2 koja je posebno i sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu.
Ponosni smo na naše jako lepo dvorište od 400m2 u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima.
Odabrali smo da radimo u vrtiću po Montesori programu jer verujemo da svako dete pojedinačno, u svom ritmu, treba da razvije sve svoje potencijale, bez prisile i kazni.
Deca imaju slobodu rada i kretanja, kao i mogućnost da lični razvoj ostvare na najbolji mogući način, uz pomoć vaspitača, svojih vršnjaka, kao i uz redovne posete psihologa i logopeda.
Montesori program u vrtiću podstiče detetov osećaj nezavisnosti i edukatori uvek pitaju decu da li žele da probaju da reše određeni zadatak, da li im je potrebna pomoć u onome što rade ili misle da nisu spremni za to.
Radno vreme vrtića je od 7:30 do 17:30 časova.
Mališani svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu, uz igru i fizičke aktivnosti koje su neophodne za njihov pravilan psiho-fizički razvoj.
privatni-vrtic-puz-privatni-vrtici

Privatni vrtić Puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142 - 144 011 2665461 |
011 3907244 |
cena: 25.000din
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U vrtiću Puž postoje: dramska radionica koju vodi profesionalni glumac, ples drži instruktor plesnog kluba "Vračar", muzička radionica koju vodi profesor muzike, fizioterapeut radi vežbe prevencije i korekcije stopala i kičme i imamo stalni nadzor pedijatra logopeda.
U prijatnom i toplom ambijentu vrtića "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba.
predskolska-ustanova-vrtic-i-jasle-cudesno-carstvo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ ZEMUN.
Predškolska ustanova „Čudesno carstvo“ se nalazi u Zemunu, u ulici Cara Dušana 98.
Počeli smo sa radom marta meseca 2016 godine.
Vrtić je opremljen najsavremenijim igračkama i didaktičkim materijalom koji je potreban ya rast i razvoj svih uzrasnih grupa.
Vrtić i jasle vodi stručno lice sa preko 15.godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.
Čudesno carstvo je ustanova koja se bavi razvojem intelektualnih, emocijalnih, socijalnih, moralnih i fizičkih sposobnosti deteta.
Naš tim čine: Medicinske sestre, vaspitači, psiholog i logoped, koji su prisutni u svakodnevnom radu sa decom.
Cilj vrtića „Čudesno carstvo“ je da pratimo razvoj deteta, radimo na otkrivanju njihovih potencijala, praktikujemo zdrave životne stilove, podižemo svest o važnosti sopstvenog zdravlja i higijene kao i rarazvoj psiho-fizičke sposobnosti.
Organizujemo rekreativne nastave dva puta godišnje kao i redovne izlete.
privatni-vrtic-zasto-zato-privatni-vrtici
U našem vrtiću vaspitno obrazovni rad se oslanja na model A, uz korišćenje elemenata NTC i Montesori sistema učenja.
Pored aktivnosti koje su obuhvaćene osnovnim programom - Razvoj govora, Matematika, Okolina, Muzičko, Fizičko i Likovno - vrtić će prema potrebama i željama organizovati i dodatne programe.
Interaktivni način razvijanja programa, Individualizacija rada sa decom, Učenje kao konstrukcija znanja, Samostalnost i autonomija deteta kao centralne vrednosti, Kreativnost kao iznalaženje i produkcija novog i neobičnog u bilo kom domenu stvaranja, Unutrašnja motivacija kao osnov učenja na ranim uzrastima, Vaspitač kao kreator programa, Intenzivna saradnja sa okruženjem, Timski rad svih učesnika vaspitno-obrazovnog procesa
vrtic-pegaz-privatni-vrtici

Vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
cena: 30.000 din
VRTIĆ U MIRIJEVU.
Programske osnove za rad sa decom od tri do pet i po godina podrazumevaju da vaspitači u planiranju izdvoje ciljeve i zadatke poštujući: uzrasne mogućnosti dece, različite aspekte razvoja, individualizovan pristup u radu, individualizovan pristup u radu, pokazatelje praćenja razvoja i napredovanja dece (evaulacija), ostvarene saradnje sa roditeljima i sredinom.
Kroz sistem igara i aktivnosti (perceptivne, motoričke, otkrivačke, zdravstveno-higijenske, govornojezicke, dramske,...) daje se podrška detetu da upozna sebe, razvije pozitivnu sliku o sebi i svetu koji ga okružuje. Na ovom uzrastu, poseban akcenat u vaspitno obrazovnom radu je na: razvoju govora i komunikacije, početnom upoznavanju sa osnovnim matematičkim pojmovima, upoznavanju sa prirodnim i društvenim pojavama iz neposredne okoline, podsticanju istraživačkih igara, logičkog zaključivanja i kritičkog mišljenja, razvoju ekološke svesti, nenasilnom rešavanju konflikata, razvijanju empatije i tolerancije na različitosti, socijalizaciji
privatni-vrtic-srecica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U MIRIJEVU.
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić i jaslice Srećicaje licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije.
privatni-vrtic-pametnica-diplomat-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Pogodne ekskluzivne lokacije objekata vrtića, kao i visoki standardi objekata/prostora kako enterijera tako i eksterijera kao i radno vreme ustanove od 07:00-18:00 časova.
Odrastanje vaših mališana u prelepom ambijentu u vrtiću u društvu svojih vršnjaka pod budnim okom vaspitača i celokupnog stručnog tima.
Kreativni-razvojni programi vrtića koji zadovoljavaju dečije saznajne potrebe, potrebu za kretanjem, druženjem i igrom, jer igra je način na koji dete najlakše uči.
Konstriktivni boravak u prirodi pod sloganom „vazduh, leptir i cvet da osvojimo svet“.
Kvalitetan, stručan i uspešan tim (kadar) koji je spoj stručnosti, iskustva i poleta mladosti.
Kompletno zadovoljavanje dečijih potreba (pravilna i kvalitetna ishrana- standardi HACCP-a , preventivni zdravstveni nadzor) jer potpuno sigurno, bez griže savesti, možete da se posvetite svojim životnim i poslovnim obavezama svesni da je vašem detetu lepo u ovom ambijentu i ovom okruženju.
Dovoljno razloga da nama poverite uplovljavanje vašeg mališana u svet odrastanja i dečijih radosti jer su na našoj strani tradicija, kvalitet i poverenje!
Vrtić Pametnica.
privatni-vrtic-carobno-carstvo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU. PRIVATNI VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI.
Privatan vrtić Čarobno carstvo se nalazi u prelepom delu Bežanijske kose u privatnoj i prostranoj kuci.
Privatan vrtić Čarobno carstvo u svom radu sa decom nudi obilje raznovrsnih aktivnosti kojima se podstiče celokupan razvoj deteta (kognitivni, psihički, fizički, socijalno- emocijonalni i mentalni) .
Privatan vrtić Čarobno carstvo čini stručan i iskusan kolektiv koji na veoma maštovit i uvek nov način svoje ideje sprovodi u delo.
Rad je organizovan u malim grupama što obezbedjuje individualan pristup svakom detetu i dovodi do kvalitetnijeg rada ,a samim tim i boljih rezultata.
privatni-vrtic-eurokids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ EUROKIDS Eurokids je vrtić koji raste zajedno sa decom, prati njihov razvoj i potrebe, inspiriše, podstiče na istraživanje i komunikaciju.
To je dobro i sigurno mesto gde se poštuju sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost.
Mi verujemo u bezgraničnost dečijih mogućnosti za pravilan i pozitivan rast i razvoj.
Znamo da svako dete ima sposobnost da se oseti srećno i uspešno.
Zato želimo da podelimo naša znanja i prenesemo iskustva, kako bismo pomogli malim ljudima da postanu uspešni jednoga dana.
Naš zadatak je da svakom detetu omogućimo uslove da prepozna sopstvene kvalitete i kapacitete i da u njih veruje.
Da stvorimo okruženje u kom se dete oseća voljeno i uči da voli, u kome je poštovano i uči da poštuje sebe i druge.
Svakom detetu pristupamo sa pažnjom i uverenjem da je ličnost za sebe, sa jedinstvenim potrebama, sposobnostima i razvojnim karakteristikama.
predskolska-ustanova-abc-junior-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Od osnivanja, 2002 godine, dosledan svojoj ideji o holističkom pristupu dečjoj ličnosti, živi dečji vrtić ABC JUNIOR.
Verifikovan kao Predškolska ustanova, sa akreditovanim programima, tvorac je tri posebna programa koji čine njegove specifičnosti i svrstavaju ga u ekološki vrtić: Ekološki program u formi vrtića na otvorenom, program savremenih obrazovnih metoda.
Naša vizija je razvoj celovite dečje ličnosti i ravnomerno poštovanje svih njenih aspekata.
U tom cilju, deci je u vrtiću obezbeđen boravak u toploj atmosferi, uz blagost u ophođenju i poštovanje dečjih individualnosti.
Uz obezbeđivanje svih uslova u vrtiću za kvalitetan fizički razvoj, putem zdravstvene nege, zdrave ishrane, obilje fizičkih aktivnosti i boravka na svežem vazduhu, velika briga i znanje se ulazu u nadogradnju intelektualnog i emotivnog, putem Programa savremenih obrazovnih metoda i Ekološkog programa.
Pored znalačke brige o deci, tim našeg vrtića daje podršku i roditeljima kroz stručne informatore, konsultacije sa dečjim psihologom i pedagogom, tematske tribine iz raznih oblasti vezanih za pravilan rast porodice i deteta, biblioteku za roditelje, učešće u našim aktivnostima i dr Program za decu uzrasta 3-7 godina.
Program rada vrtića se nadograđuje svake radne godine i izgrađen je na nizu specifičnosti proisteklih iz sinteze evropskih programa i iskustva dugogodišnjeg rada ustanove.
Kreiran je od svestrano edukovanog pedagoškog tima vrtića.
Osnovni program sprovodi se od septembra do kraja juna i čine ga obrazovne, umetničke i sportske aktivnosti.
U toku letnjeg perioda sprovodi se program LETNJE ŠKOLE koji se, svakoga leta, razlikuje po sadržaju.
U okviru obrazovnog dela sprovode se sadržaji iz oblasti:svet oko nas, dete i nauka, ekologija, engleski jezik.
Sportske i umetničke aktivnosti uključuju: likovni atelje, muzičko, dramska radionica, ples, klasično fizičko vaspitanje, karate (izborno), tenis (izborno), klizanje (izborno).
PREVOZ DECE.
Po dogovoru možemo organizovati prevoz deteta do vrtića po povoljnim uslovima.
Radno vreme vrtića je od 7 do 17.30 časova.
vrtic-rsd-bajka-privatni-vrtici

Vrtić RSD Bajka

Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 14 011 2271029 |
065 3973621 |
cena: 230 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
PROGRAM ZA DECU OD 3 DO 5 GODINA.
Akreditovana PU, upis dece u vrtić uz subvencije grada.
Program rada u vrtiću sa decom od 3-5 godina ostvaruje u skladu sa Pravilnikom o opštim osnovama predškolskog programa.
Program vrtića se realizuje kroz godišnje, mesečno, nedeljno i dnevno planiranje uz poštovanje individualnosti svakog deteta i njegove ličnosti, njegovih uzrasnih mogućnosti, potreba i interesovanja.
U prijatnoj atmosferi i povoljnoj sredini uz adekvatne igre i didaktički materijal ostvaruju se bogaćenje i podsticanje dečjeg razvoja: napredovanja kroz socijalni, emocionalni, fizički i intelektualni razvoj, praćenje razvojnih i individualnih karakteristika, ostvarivanje što bolje saradnje.
vaspitač – dete, vaspitač- vaspitač, dete- dete, vaspitač – roditelj, vaspitač – šire.
Ciljevi programa: Samostalnost, Kreativnost, Radoznalost, Emocionalna stabilnost.
Zadaci programa: Razvoj govora (bogaćenje rečnika i proširivanje rečenice,usvajanje gramatički pravilnog govora,verbalno i neverbalno izražavanje), Svet oko nas (živa i neživa priroda), Matematički pojmovi (usklađeno uzrastu dece), Saobraćajna kultura, Fizički razvoj, Zdravstveno – higijenske aktivnosti, Socio-emocionalni i duhovni razvoj, Likovno i muzičko stvaralaštvo.
privatni-vrtic-happy-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ Beograd.
Privatni vrtić HAPPY KIDS je osnovan septembra 2006 godine.
Od tada do danas ovaj privatni vrtić je postao sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenih prostora, kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
Od decembra 2010 godine Happy Kids je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
Zadatak privatnog vrtića je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima Happy Kids se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.
Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.
Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji.
Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.
vrtic-loly-privatni-vrtici

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 38 061 2400780
cena: 250 €
VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI.
VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtiću posebnu pažnju posvećujemo identifikovanju i razvoju darovitosti kod dece. Darovita deca imaju vrlo široka interesovanja.
Oni su entuzijasti i u učenju i u igri. Poželjno je da se darovitoj deci daje šire i dublje razmatranje raznih problema.
To se postiže različitim oblicima individualnog i grupnog rada.
Na žalost, postoji veliki broj darovite dece koja nikada nemaju priliku da to i pokažu zbog velike brojnosti dece u grupama, nemogućnosti vaspitača da se posveti detetu, kao i nekompetentnošću i neopremljenosti vrtića.
Zato je važno da se stvori takva vaspitna sredina za darovitog, u kojoj bi mogao postići najveći stepen učenja i uraditi sve ono za šta je sposoban na određenim stupnjevima razvoja.
LOLY je pravo mesto za to!
deciji-vrtic-pcelice-privatni-vrtici

Dečiji vrtić Pčelice

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68 011 3114102 |
062 474104 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Dečiji vrtić Pčelice je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete.
Osnivač i direktor privatne predškolske ustanove Dečiji vrtić Pčelice je diplomirani psiholog Maja Todorović.
Vrtić je počeo sa radom 2005.godine.
Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na atraktivnoj lokaciji naspram zapadnog ulaza u Beogradsku arenu, u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.
Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na dve atraktivne lokacije pored Beogradske arene u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.
Vrtić u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 68 i 64 obuhvata 7 vaspitnih grupa uzrasta od 1 do 7 godina a vrtić u Bulevaru Zorana Đinđića 48a 5 vaspitnih grupa uzrasta od 1 do 7 godina. Koncept vrtića odredjen malim grupama omogućava optimalno bavljenje ovim uzrastom i obezbedjenje individualnog tretmana deteta u kombinaciji sa uvodjenjem u proces socijalizacije boravkom u grupi vršnjaka.
OSTVARIVANJE PRAVA NA SUBVENCIJE.
Pravo na subvenciju u Privatnoj predškolskoj ustanovi Dečiji vrtić Pčelice mogu da ostvare roditelji čije je dete odbijeno na konkursu za državni vrtić.
Subvencija se isplaćuje iz budžeta grada Beograda na lični račun roditelja.
privatni-vrtic-vivak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Vivak

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
cena: 250 €
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ VIVAK Verifikovana predškolska ustanova Privatni Vrtić Vivak je počeo sa radom 01.12.2002.
u ulici Kneza Miloša.
U želji da našoj deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006.
preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu Voždovca.
Od januara 2007.godine, počeli smo sa pripremanjem obroka u vrtiću.
Kako bi deca što lakše naučila i prihvatila pravila zdrave ishrane, pustili smo ih da učestvuju u pripremanju pojedinih obroka i tako ih približili zdravoj kuhinji. Sve naše aktivnosti u toku dana, roditelji mogu da prate preko video nadzora u našem vrtiću, a jednom mesečno dobijaju CD sa fotografijama dogadjanja, radionica i drugih raznih aktivnosti koja se dešavaju u vrtiću.
vrtic-tresnjober-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU.
Privatni vrtić Trešnjober je osmišljen da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzme učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta do 7.godine.
U atmosferi poverenja, individualnog izražavanja i međusobne saradnje, a putem radionica, matrica i drame, kroz interaktivne programe organizujemo raznolike sadržaje.
Privatni vrtić Trešnjober osnovan je 2001.godine.
Sedište vrtića Trešnjobera je u novoadaptiranom prostoru od oko 500m² i sopstvenim vrtom od 5 ari.
Privatni vrtić Trešnjober je osnovala i vodi Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Prostor je opremljen po standardima, humano i psihološki potencirano.
Trešnjober je vrtić humanističke orjentacije, koji objedinjuje niz programa, medjusobno tesno povezanih.
Naš program podstiče sposobnosti koje čine komunikaciju bogotijom i raznovrsnijom, što dete čini sigurnijim slobodnijim na putovanju do svoje lične harmonije.
Naš tim čini visoko stručan i profesionalan kadar, odabran i oformljen po utvđenim normativima, kako institucionalnim, tako i strukovnim.
U vrtiću Trešnjober, igrajuci se, čujemo se, radujemo se, saznajemo i stvaramo.
Rad je u malim grupama, sa individualnim pristupom.
vrtic-maksimove-avanture-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI MAKSIMOVE AVANTURE "Maksimove avanture" za sve male avanturiste nude zabavu po centrima interesovanja na preko 350 kvadratnih metara.
internacionalni-vrtic-paddington-sunflower-1-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PADDINGTON SUNFLOWER Paddington Sunflower is the flagship IPC authorised nursery in Belgrade, Serbia, adhering to high standards in international education.
As an International Preschool Curriculum Member, we take pride in providing a high-quality, international and bilingual preschool education in a safe, warm and nurturing state of the art environment with many amenities.
We understand that choosing the right center to fit a child’s needs is an important decision, and we strive to meet the expectations of every family we serve.
vrtic-zvoncica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu.
Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene.
Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja.
Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti.
1.Muzičko vaspitanje.
2.Fizičko vaspitanje.
3.Likovno vaspitanje.
4.Razvoj govora.
5.Upoznavanje dece sa okolinom.
6.Razvoj početnih matematičkih pojmova.
Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski).
2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor).
3.Rad sa logopedom.
Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.
carobni-svet-plus-vrtic-i-igraonica-privatni-vrtici
NOVOOTVORENI PRIVATNI VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS.
Upis je u vrtić Čarobni Svet Plus je u toku!
Prostor adekvatno opremljen za bezbedno uživanje Vaše dece.
PRIVATNI VRTIĆ ČARONI SVET PLUS je akreditovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.
VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS nalazi se u mirnom delu Zvezdare u moderno opremnljenoj kući na 3 nivoa.
Prostor je prilagođen potrebama dece, a njihova bezbednost je na prvom mestu.
Vesele boje, nameštaj salikovima crtanih junaka, pregršt edukativnih i zabavnih igračaka tu su da bi se Vaš mališan što lakše prilagodio u novoj sredini i da bi adaptacija na vrtić protekla bez poteškoća.
privatni-vrtic-vini-pu-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ VINI PU Predškolska ustanova sa tradicijom od 15 godina, osnovana novembra 2001 godine. Brinemo o zdravlju dece, u vrtiću deci serviramo zdrave, izbalansirane obroke. Rad iskusnih, stručnih i predanih vaspitača sa decom je ono čime se ponosimo. Dođite da zajedno rastemo, da se družimo, da zajedno učimo i lepo se provodimo.
deutsche-schule-belgrad-privatni-vrtici

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
cena: Pozvati
Privatni vrtići U vrtiću i u predškolskom Nemačke škole Beograd kompetentno i celodnevno se staramo o Vašoj deci pružajući im pedagošku podršku prilagođenu njihovom uzrastu počev od dve i po godine.
Naši ciljevi su: - Rad na učenju i usavršavanju nemačkog jezika - Prenošenje znanja na polju ekologije i poznavanja prirode - Rad na daljem razvoju motoričkih sposobnosti i kreativnosti.
vrtic-diznilend-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NA VRAČARU.
PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU.
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Vrtić diznilend je vrtić sa tradicijom od 15 godina.
Nalazi se na dve lokacije u Beogradu, na Vračaru i u Zemunu.
Vrtić Diznilend sprovodi program rada sa decom od 1 do 7 godina starosti.
Sa decom radi stručni tim sa iskustvom: vaspitači, logoped, pedagog.
Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i moguć je upis dece uz subvenciju.
vrtic-topolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ TOPOLINO Vrtić Topolino O vrtiću Zašto izabrati nas Vrtić Topolino, smešten je na obroncima Zvezdarske šume u svojevrsnoj oazi mira, tišine i svežeg vazduha, sa čijeg uzvišenja se pruža predivan pogled na Dunav i njegovu okolinu.
Sa ograđenim, sigurnim i bezbednim dvorištem koje prekrivaju zelene travnate površine, stabla trešnje, jabuke i lešnika koji prave prirodnu hladovinu, drvenim dvorcem, kućicama za patuljke, toboganima, ljuljaškama i klackalicama, Vrtić „Topolino“ obezbeđuje deci konstantan boravak na svežem vazduhu u prirodnom ambijentu Zvezdarskog parka.
brook-hill-international-school-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BROOK HILL BEOGRAD.
The beginning of an important journey.
The Early Years Department is comprised of two groups: Preschool (3-4 years old) and Reception (4-5 years old).
At the beginning of a child’s journey through the world of education it is important for them to develop in a secure and motivating setting which engages their attention and develops a thirst for knowledge.
We want our pupils to be enthused by their learning and be engaged with it.
We recognise that children need to be able to think for themselves and share their learning and ideas.
vrtic-little-doors-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - LITTLE DOORS Vaspitno obrazovnim radom, brigom i negom dece, stvaramo temelj za napredak kroz pažljivo odabrane programske sadržaje prilagođene interesovanjima i potrebama svakog deteta.
vrtic-parkic-privatni-vrtici

Vrtić Parkić

Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
cena: 27.900 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PARKIĆ "Vrtić Parkić" - smešten samo nekoliko koraka udaljenosti od parka poznatog svim mamama ,tatama, dekama i bakama najmlađih stanovnika Batajnice - osmišljen je kao mestašce koje će biti omiljena stanica na putu ka odrastanju.
vrtic-sveznalica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ SVEZNALICA Vrtić Sveznalica je Predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Vrtić je u sistemu subvencija grada i upis dece se vrši cele godine.
Grupe su male sa po dva vaspitača Vaspitači su mladi i puni energije.
vrtic-mala-akademija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA AKADEMIJA Prioritetni zadaci vaspitno obrazovnog rada sa decom ovog uzrasta odnose se na : stvaranje povoljne sredine za učenje i celovit razvoj deteta, na proširivanje iskustava, podsticanje samostalnosti i izgrađivanje poverenja deteta u sopstvene sposobnosti, negovanje radoznalosti i obezbeđivanje uslova za fizički razvoj deteta.
vrtic-kraljevstvo-narnija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - KRALJEVSTVO NARNIJA Mi smo vrtić koji se nalazi u naselju Braće Jerković, u vili od 430m2 i posedujemo dvorište od 11 ari, u kome se nalaze bazen, košarkaški teren, mnogo drveća i zelenih površina.
Ovakvo okruženje otvara nam mogućnost da se upustimo u kreiranje naše bajke čarobne kao što je svet Narnije.
vaspitno-obrazovni-sistem-kreativno-pero-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - KREATIVNO PERO Predškolska ustanova tokom 2016.godine počinje sa realizacijom unapređenog vaspitno-obrazovnog programa namenjenog deci od treće godine do polaska u školu.
Vaspitne grupe rade po unapređenom i jedinstvenom programu rada.
Korišćenjem lapbukova, posebno dizajniranih svezaka za praćenje napredovanja dece i podržavanje svih aspekata njihovog razvoja, vaspitačice i deca obrađuju različite mesečne teme.
vrtic-panoramica-privatni-vrtici

Vrtić Panoramica

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
cena: 28.360 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PANORAMICA Dečiji vrtić Panoramica sprovodi program predškolskog doba ,obrazovanja, nege i zaštite u uzrastu od godinu dana do polaska u školu.
Kapacitet vrtića iznosi 120 dece, grupe su podeljene po uzrastima od mladje jaslene, starije jaslene, mlađe vrtićke, srednje, starije i predškolske grupe.
vrtic-pacici-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PAČIĆI Vrtić „Pačići“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete za mališane uzrasta od 2 godine do polaska u školu.
vrtic-dolina-cuda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ DOLINA ČUDA Nudimo organizovano vaspitanje i obrazovanje, negu, ishranu i preventivno-zdravstvenu, socijalnu zaštitu i rekreaciju dece jaslenog i vrtićkog uzrasta.
vrtic-baby-boom-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ BABY BOOM Baby boom je predškolska ustanova koja unosi novinu u psiho- fizičkom, mentalnom i emocionalnom razvoju kod dece.
vrtic-lavic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LAVIĆ U prirodnom krajoliku predškolska ustanova „Lavić“ je smeštena u reprezentativnom, namenski građenom, kombinovanom objektu površine oko 1500 m2, kapaciteta do 200 dece.
vrtic-mali-andjeo-privatni-vrtici

Vrtić Mali anđeo

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALI ANĐEO Stvorili smo kreativan i jedinstven prostor za decu od 12 meseci do 6 godina.
Zaposleni u ustanovi su visoko kvalifikovani vaspitači i sestre koji rade na kvalitetnom obrazovanju dece.
Kod nas deca rastu i bogate svoja znanja u adekvatno opremljenom prostoru kako u unutrašnjosti vrtića tako i van njega.
predskolska-ustanova-sovina-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SOVINA KUĆICA Naša “kućica” neodoljivo podseća na porodični dom, po svojoj toplini i ušuškanom ambijentu, ali i stalnom trudu da se svako dete što bolje upozna i razume, u svakom momentu i svakoj situaciji od značaja, jer nam je izuzetno važno da se dete oseća prijatno, sigurno, podržano i prepoznato po svojim individualnim sklonostima, slično kao što se oseća kod kuće.
predskolska-ustanova-kreativni-zamak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - KREATIVNI ZAMAK Mi smo novootvorena predškolska ustanova akreditovana i verifikovana od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
Nalazimo se na obodu senjaka, u tihom i mirnom ambijentu kompleksa Sportske Akademije Senjak u ulici Andre Nikolića.
vrtic-mali-istrazivaci-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALI ISTRAŽIVAČI Vrtić “Mali istraživači” nalazi se na granici Novog Beograda i Zemuna, nadomak Zemunskog parka i zemunskog Keja oslobođenja, a u modernom stambenom kompleksu ,,Zelena avenija”.
Dovoljno smo ušuškani od gradske buke i smatramo da na ovom mestu imamo sve pogodnosti za odrastanje Vaših i naših mališana .
vrtic-magija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MAGIJA Vrtić Magija svojim divnim ambijentom, sjajnim i ljubaznim osobljem i najsavremenijim programom pruža mogućnost deci da rastu i razvijaju se na najbolji mogući način.
vrtic-pepedjo-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PEPEĐO KIDS Vrtić Pepeđo Kids se nalazi u Ostružnici, u ulici 7 jula 69a u blizini OŠ „Karađorđe“.
vrtic-deciji-carobni-svet-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJI ČAROBNI SVET Dečiji čarobni svet se nalazi u mirnom delu Banovog Brda, smešten je u kući na 400m2 sa pažljivo opremljenim sobama po potrebama grupe, a po svim standardima.
Takđe poseduje dva dvorišta za zdravo odrastanje mališana.
vrtic-mastolino-privatni-vrtici

Vrtić Maštolino

Beograd, Žarkovo, Dimitrija Avramovića 23 011 2380044 |
060 3380044 |
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MAŠTOLINO Vrtić Maštolino je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, smeštena u mirnom delu naselja Filmski grad, na samom obodu Košutnjaka.
vrtic-veseli-patuljak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VESELI PATULJAK U radu sa decom uzrasta od 3 do 5,5 godina posebna pažnja se poklanja unapređvanju kvaliteta vasptino-obrazovnog rada kroz individualizovani pristup u radu.
vrtic-vita-privatni-vrtici

Vrtić Vita

Beograd, Banovo brdo, Udbinska 7 069 3173753
cena: 27.960 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ VITA Vrtić je mesto u kom dete treba da se oseća srećno, mesto gde se uvažavaju njegove potrebe i gde se dete oseća sigurno i voljeno.
U vrtiću "Vita" polazimo od individualnih karakteristika svakog deteta, pratimo i usmeravamo njegov rast i razvoj.
Dete posmatramo kao aktivnog učesnika u procesu vaspitanja i obrazovanja.
vrtic-zlatokosa-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZLATOKOSA Program se realizuje kroz godišnje, mesečno i dnevno planiranje uz poštovanje ličnosti svakog deteta, njegovih uzrasnih mogućnosti, potreba i interesovanja.
deciji-vrtic-carolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROLIJA Dečiji vrtić Čarolija je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja.
predskolska-ustanova-colorado-privatni-vrtici

Predškolska ustanova Colorado

Beograd, Višnjička banja, Anice Savić Rebac 37 064 2632284
cena: 28.500 din
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA COLORADO U U našoj predškolskoj ustanovi dete je mali čovek sa svojim pravima, bogatim potencijalom i talentima koje nosi u sebi, obavezama kao sva velika deca, maštom kao svi mali ljudi.
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA NADA I Rad sa decom od 3 do 5 i po godina je baziran na mehanizmu kako deca uče.
Dete ima urođenu motivaciju da uči.
Dete uči kada za to ima lični razlog i kada ono što uči za njega ima razlog.
Učenje je proces izgrađivanja i konstrukcije znanja putem aktivnih metoda.
decija-kuca-tas-privatni-vrtici

Dečija kuća Taš

Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
cena: 28.360 din
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA TAŠ Program rada predškolske ustanove “Dečija kuća Taš” odobren je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Realizaciju programa vode medicinske sestre-vaspitači, vaspitači i stručni saradnici uz nadzor direktora i saradnju sa roditeljima.
predskolska-ustanova-sinderela-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SINDERELA Vrtić "Sinderela" osnovana je 2000.godine, a 2009.
prerastao je u predškolsku ustanovu, verifikovanu od strane ministarstva prosvete Republike Srbije.
predskolska-ustanova-5-plus-privatni-vrtici

Predškolska ustanova 5 plus

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 066 224555
cena: 300 €
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA 5 PLUS Predškolska ustanova 5 plus nastala je sa ciljem da se deci pruži srećno detinjstvo i kvalitetno rano obrazovanje koje će kod njih razviti ljubav prema drugovima i drugaricama, ljubav prema učenju, prema okruženju, naučiti ih novim iskustvima, samopoštovanju i samopouzdanju.
vrtic-zvezdano-nebo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZVEZDANO NEBO Rad sa decom uzrasta od tri do pet ipo godina odvija se po Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od tri godine do uključivanja u program pripreme za školu.
vrtic-lavic-mravic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LAVIĆ MRAVIĆ U PU „Lavić – Mravić“ podržavamo uvođenje novih programa i svetskih standarda, pripremajući decu za samostalan rad i život, uz poštovanje individualnosti i potreba svakog od njih.
vrtic-povratak-prirodi-privatni-vrtici

Vrtić Povratak prirodi

Beograd, Voždovac, Borisavljevićeva 76 011 4074526
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆI - POVRATAK PRIRODI Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi obuhvata dva nivoa - brigu o prirodi deteta i brigu o planeti.
Želja nam je da detetu u gradu omogućimo neposredni dodir sa prirodom, kroz rad sa prirodnim materijalima i aktivnostima napolju, bez straha od prljanja.
vrtic-happy-children-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY CHILDREN Happy Children se nalazi u najlepšem delu Opštine Voždovac, u mirnom delu bez buke i saobraćaja.
Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.
vrtic-medin-kutak-privatni-vrtici

Vrtić Medin Kutak

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - MEDIN KUTAK Mi smo Montesori centar za zdrav psiho-fizički razvoj deteta!
Vaspitanje dece zahteva veliko strpljenje i posvećenost, a mi smo tu da Vam u tom zadatku pomognemo.
vrtic-cira-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Mi smo privatna predškolska ustanova (akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).Nalazimo se u mirnom kraju Zemuna u ulici Vinarska br.
6.
internacionalni-kutak-privatni-vrtici

Internacionalni Kutak

Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
cena: 350 €
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje i mi se trudimo da ga osiguramo svakom detetu ponaosob,prateći britanski nastavni program za rano učenje.Mi želimo da se svako dete ponaosob razvija na zdrav,radostan način koji odgovara njihovim godinama.
vrtic-peki-privatni-vrtici

Vrtić Peki

Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEKI Vrtić Peki se nalazi u lepom i mirnom delu Opštine Voždovac.
Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top