Privatni vrtići Beograd

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Beograd
- SVI PRIVATNI VRTICI i PREDŠKOLSKE USTANOVE U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE VRTIĆE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i UPIŠITE DETE U VRTIĆ!
vrtic-mala-fabrika-maste-privatni-vrtici
Vrtić Mala Fabrika Mašte je, kako mu samo ime kaže, mesto gde negujemo razvoj dečije mašte kreativnim radom stvarajući jedan poseban, bajkovit svet.
Dečija igra u našem vrtiću ima cilj da zabavi i da se kroz nju stiču nova znanja.
Naša briga usmerena je ka individualnim potrebama svakog deteta, a sve u cilju kvalitetnog boravka i pravilnog razvoja.
Otkrivamo svet oko nas stičući znanja iz osnova prirodnih nauka, a sve to radimo kroz igru prilagođenu uzrastu.
Učimo mali matiš, geografiju (tako što kroz priče putujemo u najudaljenije krajeve sveta), upoznajemo geometrijske oblike, negujemo ljubav prema prirodi i upoznajemo osnove biologije i još mnogo toga.
Igramo se u prostranom i kvalitetno uređenom dvorištu našeg vrtića.
MALA FABRIKA MAŠTE je akreditovana predškolska ustanova koja vrši upis dece od jaslenog do predškolskog uzrasta uz korišćenje SUBVENCIJA grada Beograda.
DOK ČEKATE ODBIJENICU, javite nam se, pošto smo Vam pripremili posebne pogodnosti jer mislimo na Vas.
privatni-vrtic-decija-palata-privatni-vrtici
- Upis uz subvencije grada
- Vrtić i jaslice, deca od 12 meseci do polaska u školu
- UPIS JE U TOKU

Kroz vaspitnoobrazovni rad sa decom u vrtiću Dečija Palata uloga naših vaspitača ogleda se u pomaganju i pružanju maksimalne podrške mališanima u upoznavanju sebe i istraživanju okoline kroz igru i druženje.
Programi su prilagođeni uzrastu i interesovanjima dece.
Posebna pažnja usmerena je ka pojedinačnim potrebama svakog deteta kako bi se rad uskladio sa razvojnim kapacitetima i kako bi se prevazišle eventualne poteškoće.
vrtic-magnolija-privatni-vrtici
Dvojezični englesko-srpski vrtić MAGNOLIJA – nastava i aktivnosti odvijaju se na srpskom i na engleskom jeziku, kako bi deca stekla solidnu osnovu poznavanja engleskog jezika koja se najlakše stiče upravo u vrtićkom uzrastu.
Ističemo važnost komunikacije, te nam je stoga veoma značajna stalna saradnja sa roditeljima kako bismo zajednički stvorili sredinu u kojoj se neguje pravilan razvoj svakog deteta i zadovoljavaju sve njegove potrebe.
U vrtiću Magnolija brinemo o zdravlju dece.
veoma nam je važna zdrava ishrana i svi obroci pripremljeni su u skladu sa uputstvima našeg nutricioniste.
Za sportske aktivnosti zadužen je profesor fizičkog vaspitanja, naš stručni trener koji sprovodi program Školica sporta.
Umetničke likovne i muzičke radionice sastavni su deo našeg redovnog programa jer nam je razvoj i podsticanje dečije kreativnosti veoma važan!
vrtic-carobna-kucica-privatni-vrtici
Vrtić Čarobna Kućica priča jednu posebnu priču.
Naime i sam prostor je po mnogo čemu poseban jer ima istorijski značaj.
Ova kuća nekada davno bila je letnjikovac kneza Mihaila Obrenovića.
On je svojevremeno ovde uživao i odlazio u lov u Košutnjaku.
Zato čuvamo našu kućicu i brinemo o njoj.
Program rada koji sprovodimo u vrtiću je NTC program rada koji je osmislio Ranko Rajović.
Fokusirani smo na više oblasti rada: razvoj govora i pravilan izgovor, upoznavanje osnova matematike, sveta oko nas, negovanje likovne i muzičke kulture.
Sadržaji u okviru ovih oblasti su: upoznavanje sopstvenog tela, razvoj motorike, upoznavanje prirode, živi i neživi svet, ekologija, saobraćaj, muzički pravci, osnove likovne umetnosti, govorne veštine, prepričavanje priča i još mnogo toga.

Vrtić Koloseum

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 125g 011 3820664 |
063 208919 |
cena: 28.800 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ KOLOSEUM Predškolska ustanova “Koloseum”, sa sedištem u Beogradu, opština Zvezdara, ulica Milana Rakića 125g, registrovana je za obavljanje osnovne delatnosti predškolskog vaspitanja, nege, zaštite i obrazovanja dece.
privatni-vrtic-kuca-maste-privatni-vrtici

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
cena: Pozvati
Privatni vrtić KUĆA MAŠTE je mesto gde smo u potpunosti posvećeni deci.
Pored zadovoljavanja dečijih potreba kako bi se osigurao njihov pravilan rast i razvoj, nastojimo da negujemo dečiju kreativnost kroz niz radionica i zajedničkih igara koje često sami osmišljavamo koristeći stručna znanja i godine iskustva u radu sa decom predškolskog uzrasta.
Zdrava ishrana, sport, umetničko stvaralaštvo, naučna saznanja, lepo ponašanje, zabava i radost – sve nam je podjednako važno!
Dođite u vrtić KUĆA MAŠTE da zajedno rastemo i delimo osmehe.
nas-vrtic-privatni-vrtici

Vrtić Naš Vrtić

Beograd, Autokomanda, Rajka Mitića 14 063 586119 |
011 4096685 |
cena: 300 €
Program Predškolske ustanove 'Naš vrtić' odobren je i verifikovan od strane Ministarstva prosvete i prilagođen je svim uzrastim dece od 10 meseci do polaska u školu (jaslice, vrtić, predškolsko); Savremeno opremljene prostorije, kvalitetan vaspitno-obrazovni rad, visokokvalifikovan kadar uz višegodišnje iskustvo rada sa decom po pristupačnoj ceni predstavlja idealno mesto za odrastanje Vašeg deteta.Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće!
Želja nam je i cilj da naša deca lakše nađu svoj sopstveni put kada jednog dana zakorače u ono što zovemo život i da izrastu u srećnog i svesnog Malog Velikog Čoveka Novog Doba.
U cilju osiguranja kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada i nege, podsticanja individualnog sistematskog praćenja razvoja i napredovanja dece brinuće vaspitno obrazovano osoblje:medicinske sestre-vaspitači, vaspitači, saradnik na unapređenju preventivne zdravstvene zaštite i tim stručnih saradnika: logoped i psihoterapeut.
Dok će nastavu posebnih programa izvoditi:profesori stranih jezika, saradnici za fizičko vaspitanje, šah i druge aktivnosti.
Delatnost ustanove obezbeđuje: Preventivnu zdravstvenu zaštitu dece od 1 do 7 godina Vaspitno-obrazovni rad(pripremno-predškolski program i posebni programi) Programiranje vaspitno-obrazovnog rada ostvaruje se u vidu tematskog planiranja po projektima,centrima interesovanja, kroz primenu integrisanog učenja u različitim oblicima rada,a sve u cilju da se dete razvija brzinom koja njemu odgovara.
Uloga vaspitača u ovom ciklusu je: aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, izazivač, mirotvorac, pripovedač,… Vrtić obezbeđuje kontinuiran program: -negu i vaspitno-obrazovni rad dece uzrasta od 1 do 3 godine(JEŽIĆ i ZVEZDICA).
- realizacija predškolskog i pripremno-predškolskog programa: 1.predškolski program za uzras od 3 do 5 godina (SLONČE’’) 2.pripremni predškolski program za uzrast od 5 do 7 godina (PANDA) koji se odstvaruje permanentno kroz različite tipove aktivnosti: -životno praktične -istraživačko-saznajne - izražajno-stvaralačke a na principu integrisanog učenja uz primenu različitih metoda i oblika rada.
Igra je sastavni deo učenja i zauzima posebno mesto u našem radu.
Igra je spontana, svesna ili inicirana aktivnost u kojoj je bitniji proces od produkta, nema krajnji cilj i kod dece razvija stvaralaštvo, razvija govor, podstiče na pokret, gradi iluzorni plan(maštu), … Dometi svakog deteta mogu biti ogromni.
Potrebno ih je samo pratiti i rad prilagoditi njima.
Tako i teme kojima se bavimo (Mi kao istraživači,oko mene čuda svuda, moje želje- moje moći, u svetu brojeva i slova, ...) biramo u skladu sa njihovim potrebama, interesovanjima i željama.
Igramo se i istražujemo jer tako deca imaju mogućnost da veoma rano otkriju i ostvare kontakt sa muzikom, slikarstvom, pozorištem, filmom, itd.
Kreativni rad čini satavni deo aktivnosti Našeg vrtića likovna (crtanje, slikanje, vajanje,...) muzička (slušanje i usvajanje melodije, sviranje na muzičkim- ritmičkim instrumentima, pevanje, ples, izražavanje kroz muziku) dramska (razne tehnike pokreta, gluma, recitacija,verbalna i neverbalna komunikacija,...) govorna(ja, samopoštovanje, emocije, odnosi prijateljstva, konfliktne situacije,...) prozor u svet (upoznavanje kulturu i običaje drugih naroda,…) Produkt ovih naših kreativnih aktivnosti i igranja na kraju tematske celine biće izložbe, pozorišne prestave, koreografije, pesme, priče,...(i ko zna šta sve još).
Pripremni predškolski program daje doprinos razvoju fizičke, socijalne, emocijonalne, intelektualne zrelosti kod dece.
Realizacija pripremnog predškolskog programa se odvija u vrtiću (po predviđenom programu rada) kod kuće (kroz izradu domaćih zadataka,...) u školama (organizovana poseta školama u okolini i upoznavanje sa školskom atmosferom).
Razvoj i napredovanje dece se kontinuirano,sistematski prati, dokumentuje i koristi u cilju daljeg planiranja i napredovanja dece,a sve u saradnji sa porodicom.
Razvoj i napredovanje se prati i putem različitih tehnika (ankete, intervjui, ček liste, skale procene, tehnika vremenskog uzorka,…) što čini sadržaj dečijeg portfolija koji se upotpunjuje dečijim crtežima, iskazima, fotografijama, video zapisima, itd.
Sadržaj dečijeg portfolija najverodostojnije oslikava dečiji razvoj i napredovanje.
Naš vrtić imaće razvijen program saradnje sa porodicom koji će se ogledati kroz direktno učešće u planiranju, realizaciji aktivnosti i ostvarivaće se na roditeljskim sastancima, radionicama, otvorenim vratima,interaktivnim panoima,… PU Naš vrtić želi da odgovori savremenim problemima i potrebama roditelja, a naš zajednički cilj je odrastanje dece u zdravoj i stimulativnoj sredini.
Kontinuirani program nege i vaspitno obrazvnog rada jeste dugoročni cilj naše predškolske ustanove koji se obezbeđuje kroz sistem integrisanih programa i sprovodi u malim grupama.
Usluga vrtića uključuje i preventivnu–zdravstvenu zaštitu,zdravu i kvalitetnu ishranu,brigu o deci u vrtiću noću i vikendom, individualno čuvanje deteta, kao i višednevni boravak deteta.
Posetu obrazovnim i kulturnim institucijama(školama, pozorištu, muzejima, ...), odlazak dece na različite izlete koji su vezani za teme i aktivnosti koje se realizuju tokom rada (botanička bašta, poljoprivredna gazdinstva, salaši,zoovrt,...).
Program preventivne zdravstvene zaštite sprovodiće se kontinuirano kroz rad na zdravstvenoj zaštiti dece uz stručnu pomoć i nadzor saradnika na unapređenju preventivno- zdravstvene zaštite, pedijatra, stomatologa, psihoterapeuta i drugih stručnih lica.
Program ishrane ima za cilj unapređenje i očuvanje zdravlja dece kroz sistem uravnotežene ishrane koji je kontrolisan od strane nutricioniste i koji prati zdravstvene i socio-kulturološke razlike i potrebe među decom. NAŠ VRTIĆ je akreditovana privatna predškolska ustanova.
Uspešno se bavimo vaspitnoobrazovnim radom sa decom počevši od 10 meseci starosti pa se do polaska u osnovnu školu.
Program našeg vrtića obuhvata niz sadržaja koji imaju za cilj da se u skladu sa uzrastom deteta probude njegova interesovanja, da stekne dobre temelje i osnove znanja iz više disciplina i da se zadovolji prirodna radoznalost i potreba za upoznavanjem sebe i sveta oko nas.
Svakoj temi smo maksimalno posvećeni, dok sa decom radi isključivo visokokvalifikovani kadar.
O najmlađima brinu medicinske sestre vaspitači koje su izabrane pažljivom i strogom selekcijom.
Zajednički imenitelj vaspitača koji rade u NAŠEM VRTIĆU su posvećenost, iskustvo i ljubav prema poslu.
U program vrtića uključeno je: učenje stranih jezika, osnove prirodnih i društvenih nauka (matematika, svet oko nas, razvoj govora i veština pričanja i prepričavanja, dečija književnost, istorija kroz zanimljive priče, bonton, muzičko i likovno stvaralaštvo i još mnogo toga).
Zdravlje i pravilan rast i razvoj su na prvom mestu, stoga puno pažnje posvećujemo sportu i zdravoj ishrani.
Obroci u našem vrtiću su zdravi, od svežih namirnica, pripremljeni prema najstrožim standardima i po uputstvima nutricioniste.
Pridružite nam se NA VIŠE LOKACIJA!
international-preschool-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Program rada vrtića International Preschool Belgrade usmeren je ka sveobuhvatnom intelektualnom, mentalnom i fizičkom pravilnom razvoju deteta od najranijeg detinjstva.
Kroz igru i druženje dete se upoznaje sa svetom oko sebe usvajajući prva znanja iz matematike, prirodnih nauka, književnosti i lepog izražavanje, likovne umetnosti i muzike.
U vrtiću se koriste knjige i druga edukativna sredstva koja potiču iz Amerike.
Vrtić ima prostrano dvorište sa dečijim igralištem.
Radno vreme vrtića je od 7:30 – 17:30h.
Vrtić International Preschool Belgrade pohađaju deca od 1 do 6 godina starosti.
vrtic-studio-zmaj-privatni-vrtici
Privatni vrtić STUDIO ZA DECU ZMAJ je vrtić po meri deteta.
Vrtić Zmaj osnovan je daleke 1994.godine i kroz njega je otad prošao veoma veliki broj dece, a neka od njih su danas zaposleni u Zmaju kao stručni saradnici.
Oduvek smo nastojali da naša deca steknu dobre temelje osnovnih znanja i da se pripreme za školu i savremeni život, a kao rezultat dobili smo da ona kasnije u školi nižu uspehe i dobre rezultate.
Podrška roditelja i podsticaj u formiranju pozitivnog stava prema vrtiću pomaže deci da sa većim entuzijazmom pohađaju vrtić i učestvuju u svakodnevnim aktivnostima.
Vrtić je zabavan i koristan.
Prostor i aktivnosti smo organizovali po centrima interesovanja (likovni, muzički, centar konstruktora, biblioteka, naučno-istraživački, dramski…).
Nešto po čemu smo jedinstveni i posebni je što u ZMAJU izučavamo kinesku kaligrafiju.
privatni-vrtic-sreckolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ SREĆKOLINO smešten je u prostoru koji je u potpunosti prilagođen svim dečijim potrebama, a opremljen je po najvišim standardima bezbednosti.
Kada dođete kod nas osetićete da ovde vlada toplina, a dočekaćemo vas sa osmehom.
Cilj našeg rada je adekvatna priprema deteta za sve izazove savremenog života.
U vrtiću deca su podeljena u male uzrasne grupe sa kojima radi stručno, posvećeno osoblje.
Učimo kroz zabavu i igru.
Cilj nam je da bar delimično budemo zaslužni za srećno i bezbrižno detinjstvo vašeg deteta.
privatni-vrtic-kreativna-kockica-privatni-vrtici
Naš cilj i zadatak u privatnom vrtiću Kreativna kockica je da Vašem detetu obezbedimo sve uslove za zdravo i srećno odrastanje, pomognemo u odgajanju i socijalizaciji i pripremimo dete za sledeću fazu njegovog života, a to je polazak u školu.
Želimo da obezbedimo deci uslove u kojima će ona imati slobodu da ispoljavaju svoje talente, u kojima zajedno razvijamo maštu i kreativnost i u kojima se uvek lepo osećamo, zabavljamo, igramo i učimo kroz igru.
KREATIVNA KOCKICA se nalazi na dve lokacije, a prostor smo opremili tako da bude bezbedan, prilagođen svim potrebama dece, a pri tom je i moderan i luksuzan.
the-international-school-of-belgrade-privatni-vrtici
Privatni vrtići.
We offer the Primary Years Program in English for students in Pre-Kindergarten (age 3) .
The vision of the International School of Belgrade is to develop responsible and productive citizens by offering a comprehensive and cohesive program based on high academic standards, a safe and positive learning environment, and a curriculum that is holistic, student-centered, and inquiry and performance based.
privatni-vrtic-veselo-dvoristance-privatni-vrtici
Privatni vrtić VESELO DVORIŠTANCE je privatna predškolska ustanova sa akreditacijom Ministarstva Prosvete.
Dobrodošli u vrtić Veselo Dvorištance!
U Veselom dvorištancetu i Vi i Vaše dete bićete zadovoljni.
Upoznaćemo Vas sa našim programom rada, kako biste imali kompletan uvid u sve aktivnosti i sadržaje koje nudi naš vrtić.
Trudili smo se da postignemo sledeći cilj: da deca s radošću dolaze u vrtić, da se zabavljamo i da učimo kroz igru, da što više vremena provodimo na svežem vazduhu (pored našeg dvorištanceta, Košutnjak je naše drugo dvorištance) šetajući kroz šumu Košutnjak kad god nam vremenske prilike to dopuste.
Sve dečije potrebe biće zadovoljene, brinemo o zdravlju, dobrim navikama, higijeni… Negujemo toleranciju, poštovanje prema sebi i drugima, bonton… Naši programi su raznovrsni.
Javite nam se i dođite da se upoznamo.
vrtic-avantura-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ - VRTIĆ AVANTURA AKCIJA--Svako ko se upiše u septembru u našu novu Avanturu u Admirala Geprata 10, ostvaruje 20% popust tokom cele godine.
vrtic-loptica-privatni-vrtici
Poštovanje dečije ličnosti, razvoj kreativnosti, negovanje pravih vrednosti, drugarstva i razumevanja za druge postulati su našeg vaspitnoobrazovnog rada sa decom.
Upisujemo mališane već od navršenih 6 meseci, pa sve do 7 godina.
Nudimo poludnevni ili celodnevni boravak dece.
Vrtić LOPTICA postoji već dugi niz godina i ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postaju mladi uspešni ljudi.
vrtic-mala-oaza-privatni-vrtici
Mala Oaza je privatna predškolska ustanova koja se nalazi u Zemunu.
Smeštena je u velikoj kući sa prostranim dvorištem ušuškanim u zelenilu.
Sprovodimo Montesori program rada sa decom, a za veođenje su zaduženi stručni vaspitači koji poseduju Montesori diplome.
Radno vreme vrtića je od 7.30 do 17.30 časova radnim danima.
predskolska-ustanova-vrtic-i-jasle-cudesno-carstvo-privatni-vrtici
ČUDESNO CARSTVO je privatni vrtić, akreditovana privatna predškolska ustanova u koju možete upisati dete već od navršenih godinu dana.
Vrtić vodi stručni tim sa preko petnaest godina iskustva u radu u predškolskoj ustanovi.
Vrtić je prostran, a imamo i veliko dvorište.
Opremljeni smo najmodernijim didaktičkim materijalima kako bismo sa lakoćom sprovodili u delo zacrtan plan i program rada sa najmlađima.
Redovno organizujemo izlete i rekreativne nastave.
Usredsređeni smo na otkrivanje potencijala i talenata kod dece i na njihov razvoj i negovanje.
Stručna lica koja svakodnevno rade sa decom u vrtiću čarobno carstvo imaju zadatak da podjednako obrate pažnju na sve aspekte razvoja dečije ličnosti kao i intelektualnog, emocionalnog i psihofizičkog razvoja.
Briga o zdravlju i higijeni je prioritet, zato serviramo samo zdravu hranu, bavimo se sportom redovno i provodimo puno vremena napolju.
privatni-vrtic-zasto-zato-privatni-vrtici
U procesu stvaranja privatne predškolske ustanove imali smo nimalo jednostavna zadatak, a to je da kreiramo najbolji mogući program rada sa decom predškolskog uzrasta.
Pratili smo najsavremenija naučna saznanja i trendove iz ove oblasti.
Opredelili smo da program vrtića ZAŠTO ZATO koristi elemente NTC i Montesori načina učenja, dok se naš vaspitnoobrazovni rad temelji na modelu A.
Javite nam se i dođite da se upoznamo i da se detaljno informišete šta sve to podrazumeva i šta će Vašeg mališana čekati u vrtiću ZAŠTO ZATO.
Prirodna dečija radoznalost i želja za otkrivanjem novih stvari je blagoslov koji mi s ljubavlju negujem i na svako njihovo Zašto, trudimo se da imamo Zato ili da ga zajedno pronađemo.
privatni-vrtic-puz-privatni-vrtici

Privatni vrtić Puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142 - 144 011 2665461 |
011 3907244 |
cena: 25.000din
Privatni vrtić PUŽ je predškolska ustanova sa tradicijom, a vodi je stručni kadar sa višegodišnjim iskustvom.
U okviru našeg programa rada imamo više radionica, od kojih izdvajamo umetničke: ples pod vođstvom instruktora plesnog kluba Vračar, muzička radionica koju vodi profesor muzike.
Da bi se obezbedio pravilan rast i razvoj organizovali smo gimnastiku i korektivne vežbe koje vodi fizioterapeut.
U vrtiću učimo engleski, učimo da crtamo, pevamo, plešemo, glumimo.
vrtic-rsd-bajka-privatni-vrtici

Vrtić RSD Bajka

Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 14 011 2271029 |
065 3973621 |
cena: 230 €
Program vrtića RSD bajka realizuje se u skladu sa pažljivim planiranjem i sprovodi se poštujući dnevne, nedeljne, mesečne i godišnje planove zajedno sa zacrtanim ciljevima.
Privatni vrtić RSD Bajka radi sadecom u malim grupama, što omogućava individualni pristup.
Kroz druženje i igru, u našoj predškolskoj ustanovi usvajamo životne vrednosti i stičemo fundamentalna znanja iz više naučnih i društvenih oblasti.
U skladu sa uzrastom dece u vrtiću, fokusirani smo na: razvoj govora (bogaćenje rečnika, umeće sastavljanja rečenica i većih celina, prepričavanje priča i događaja..), osnove prirodnih nauka, matematičke pojmove, strane jezike, likovno, muzičko, saobraćaj, bonton i još puno toga .
privatni-vrtic-srecica-privatni-vrtici
Privatni vrtić SREĆICA je akreditovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije, a locirana je u mirnom delu Mirijeva.
Imamo savremeno opremljene sobe namenjene uzrasnim grupama, i zelenu površinu – dvorište u kome provodimo vreme svakodnevno.
Didaktički materijali kojima smo opremljeni, stručnost i iskustvo, kao i naša ogromna ljubav prema radu sa decom omogućavaju nam da sprovedemo u delo zacrtane programe i nastavne sadržaje i zajedno stvaramo uslove za srećno i ispunjeno detinjstvo dece.
privatni-vrtic-pametnica-diplomat-privatni-vrtici
Privatni vrtići Pametnica imaju dugu tradiciju uspešnog rada sa najmlađima.
Ponosni smo na svu našu decu koja rastu i postižu uspehe u školi i daljem životu.
U našoj predškolskoj ustanovi pridržavamo se najstrožih standarda kvaliteta u svim aspektima koju uključuju zdravlje, higijenu, program vaspitnoobrazovnog rada.
Već dugi niz godina okupljamo isključivo stručno visokokvalifikovano osoblje u našem timu, kako bi kvalitet rada uvek bio na najvišem nivou.
Naš kadar je spoj iskustva, stručnosti i poleta mladosti.
Proverite zašto su nam generacije roditelja poklonile svoje poverenje.
Javite nam se i dođite da se upoznamo.
Bezbednost, zdrava ishrana (po HACCP standardu kvaliteta), kvalitetni, raznoliki i maštoviti sadržaji i nastavni programi koje koristimo uz pomoć najsavremenijih didaktičkih sredstava i materijala – po svemu ovome smo prepoznatljivi!
Idemo u korak sa svetom i pratimo sve novine i naučna saznanja iz struke.
vrtic-pegaz-privatni-vrtici

Vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
cena: 30.000 din
Vrtić PEGAZ nalazi se u mirnom, ušuškanom delu Mirijeva i smešten je u prostranoj kući punoj svetlosti, koja ima veliko, lepo uređeno dvorište.
Svaki kutak prostora vrtića je uređen tako da bude potpuno prilagođen deci, da se ona tu osećaju sigurno, da im je prijatno i da lako nalaze sve što im je potrebno u igri i svakodnevnim aktivnostima.
S puno pažnje smo osmislili dan u vrtiću.
Iskombinovali smo igru, zabavu i učenje.
Najveća nagrada su nam nasmejana dečija lica mališana koji sa radošću svakodnevno dolaze u vrtić gde ih čekaju vršnjaci i njihovi omiljeni vaspitači.
Zajedno radimo na razvoju govora, logičkog mišljenja i zaključivanja, socijalizaciji.
Kroz niz aktivnosti sprovodimo programe koji imaju za cilj sticanje novih saznanja i razvoj kreativnosti.
privatni-vrtic-carobno-carstvo-privatni-vrtici
Privatni vrtić Čarobno carstvo nudi programe pune raznolikih sadržaja i aktivnosti kako bi se kroz njihovo sprovođenje obezbedio i podsticao pravilan psihofizički, kognitivni, socijalni, mentalni i emocionalni razvoj deteta.
Naš kolektiv je stručan i kombinacija je mladosti i iskustva.
Krasi nas maštovitost, te stalno nove ideje sprovodimo u delo.
Pobornici smo individualnog pristupa i stoga smo vaspitnoobrazovni rad organizovali u malim grupama sa optimalnim brojem dece u skladu sa godištem. Vrtić se nalazi na Bežanijskoj kosi, u prostranoj kući sa dvorištem.
privatni-vrtic-eurokids-privatni-vrtici
EUROKIDS je privatni vrtić u koji možete upisati dete koristeći subvencije grada Beograda.
Način rada smo prilagodili tako da s poštuju individualne potrebe svakog deteta.
Stvorili smo sigurno mesto za Vaše dete gde ćemo zajedno negovati i podsticati razvoj svih aspekata dečije ličnosti.
Negujemo toleranciju, poštujemo razlike, slobodu, otvorenost i jednakost.
Učimo decu pravim iskonskim vrednostima.
Vrtić je mesto gde se kroz kvalitetan rad i druženje sa vršnjacima stiču nova znanja, stvara se osećaj pripadnosti grupi i odvija se proces socijalizacije kao deo pripreme za izazove savremenog života.
U vrtiću Eurokids verujemo da je svaki korak važan i zato mu posvećujemo punu pažnju.
Javite nam se i dođite da se upoznamo.
predskolska-ustanova-5-plus-privatni-vrtici

Vrtić 5 plus

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 066 224555
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ 5 PLUS Predškolska ustanova 5 plus nastala je sa ciljem da se deci pruži srećno detinjstvo i kvalitetno rano obrazovanje koje će kod njih razviti ljubav prema drugovima i drugaricama, ljubav prema učenju, prema okruženju, naučiti ih novim iskustvima, samopoštovanju i samopouzdanju.
predskolska-ustanova-abc-junior-privatni-vrtici
Privatni vrtić ABC Junior osnovana je 2002.godine i od tada smo postali prepoznatljivi i priznati zahvaljujući našem načinu rada i velikog broja zadovoljnih roditelja dece koja su pohađala našu predškolsku ustanovu.
Dnevne aktivnosti sadrže niz pažljivo kreiranih sadržaja koji su usklađeni sa uzrastom dece.
Sve dečije potrebe na optimalan način su zadovoljene: zdravi izbalansirani obroci, vreme spavanja u vrtiću i dnevnog odmora, fizička aktivnost, boravak napolju, zabava i igra, druženje sa vršnjacima, učenje kroz niz edukativnih i zanimljivih igara.
Najbolje priznanje našeg stručnog rada i zalaganja su deca koja s radošću dolaze u vrtić.
Radno vreme je od 7 do 17.30h.
Redovno organizujemo rekreativne nastave, ekskurzije, izlete, odlaske u pozorišta, bioskope, muzeje ili zoološki vrt.
Pozovite nas i dođite u vrtić da se na licu mesta upoznate sa našim načinom rada.
Čekamo Vas!
vrtic-loly-privatni-vrtici

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 38 061 2400780
cena: 250 €
Privatni vrtić LOLY je mesto gde obraćamo posebnu pažnju na specifične sklonosti i talente svakog deteta.
Grupe u našem vrtiću su male, tako da nam je s t strane lakše da uočimo koji su to posebni afiniteti koje svako dete ima i da ih dalje negujemo.
Od velike važnosti je da vaspitna sredina bude prilagođena svakom darovitom detetu tako da ono može postići najviši stepen učenja i biti u mogućnosti da uradi sve ono za šta je sposobno u određenim razvojnim fazama.
LOLY je idealno mesto za to!
Na mnogim mestima deca nisu u mogućnosti da se istaknu, ili njihovi talenti ostanu nezapaženi, usled nekompetentnosti osoba koje sa njima rade ili usled boravka u sa većim brojem dece nego što je to optimalno.
deciji-vrtic-pcelice-privatni-vrtici

Dečiji vrtić Pčelice

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68 011 3114102 |
062 474104 |
cena: Pozvati
PČELICE je privatni vrtić – predškolska ustanova koja uspešno posluje od 2005.godine.
Osnivač vrtića Pčelice je diplomirani psiholog Maja Todorović.
Pčelice se nalaze na dve veoma atraktivne lokacije na Novom Beogradu.
U vrtiću radimo sa decom od 1 do 7 godina.
Deca su podeljena u male grupe sa svojim vršnjacima što doprinosi boljoj socijalizaciji i individualnom pristupu koji praktikujemo u vrtiću Pčelice.
Roditelji ostvaruju pravo na subvenciju koja se iz budžeta grada isplaćuje na račun roditelja deteta u vrtiću.
Obratite nam se kako bismo Vam objasnili šta je sve osim odbijenice potrebno od dokumentacije i kako funkcioniše sistem subvencionisanja u našoj predškolskoj ustanovi.
privatni-vrtic-vivak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Vivak

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
cena: 250 €
VIVAK je akreditovana predškolska ustanova, privatni vrtić koje je osnovan 01/12/2002 godine.
Počeci rada našeg vrtića vezuju se za lokaciju u ulici Kneza Miloša.
Želeli smo da deci pružimo savršen komfor i veliki osvetljen prostor, pa smo se 2006 preselili u veliku kuću na Voždovcu.
Kuća ima 300 m2, nalazi se u veoma lepom kraju, a prostorije su svetle i optimalne veličine da smeste sve grupe u našem vrtiću.
Jedinstveni smo po tome što roditelji u svakom trenutku mogu dv vide šta im dete radi u vrtiću preko našeg video nadzora.
Jednom mesečno roditelji dobijaju CD sa najnovijim fotografijama raznih aktivnosti u vrtiću tokom proteklog meseca!
privatni-vrtic-vini-pu-privatni-vrtici
VINI PU je privatni vrtić na Novom Beogradu koji je osnovan još u novembru 2001.godine.
Pošto je Vini Pu akreditovana predškolska ustanova, u mogućnosti ste da upišete dete koristeći subvencije grada, a o potrebnim dokumentima pored odbijenice, informišite se u samom vrtiću.
Vrtić je izuzetno prostran, nastav se odvija u malim grupama sa optimalnim brojem dece za određeni uzrast.
Vrtić je kvalitetno opremljen, posedujemo savremena didaktička sredstva.
Pobrinuli smo se da sa decom radi visokostručan iskusan kadar koji predano i s puno ljubavi radi svoj posao.
Osnivač vrtića je stručno lice sa višegodišnjim iskustvom u struci.
Naša deca ostvaruju zapažene uspehe u daljem školovanju.
Naš moto je drugarstvo, ljubav, razumevanje, lepo ponašanje, znanje, igra, učenje i zabava.
vrtic-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
vrtic-na-engleskom-step-by-step-privatni-vrtici
Privatni vrtić STEP BY STEP je englesko-srpski vrtić u kom se nastava odvija na oba jezika.
Naša deca vremenom steknu sigurnost i rutinu i sama počinju da formiraju rečenice na engleskom jeziku i slobodno komuniciraju na konverzacijskom nivou.
Ovakav način učenja engleskog jezika u vrtiću je potpuno prirodan jer je mahom utemeljen na igri svakodnevnim aktivnostima, tako da deci ne predstavlja teškoću ili obavezu, već to doživljavaju kao nešto normalno.
U učenju koristimo sistem asocijacija kako bi dete lakše povezalo neku novu reč sa pojmom koji ona označava.
vrtic-zvoncica-privatni-vrtici
VRTIĆ ZVONČICA je akreditovana predškolska ustanova koja se nalazi u mirnom delu Zemuna, smeštena je u kući sa prostranim sobama i ogromnim dvorištem na koje smo posebno ponosni.
Vaspitnoobrazovni rad sa decom od godinu dana do polaska u školu sprovodi se u malim vršnjačkim grupama i obuhvata nekoliko celina: razvoj govora, muzičko, likovno, osnove matematike, upoznavanje okoline i sveta oko nas, fizičko.
Dodatne aktivnosti su: strani jezici (engleski i italijanski), škola plesa, balet, ritmička gimnastika i folklor, rad sa logopedom.
Roditelji koji dobiju odbijenicu u državnom vrtiću ostvaruju pravo na umanjenje cene do 80% uz subvencije grada.
vrtic-carobni-svet-plus-privatni-vrtici
Vrtić ČAROBNI SVET PLUS zauzima prostor koji je savremeno opremljen i adaptiran prema potrebama dece od jaslenog uzrasta do predškolskog uzrasta.
Nalazimo se u mirnom delu Zvezdare u prstranoj kući koja ima 3 nivoa.
Stručnost i iskustvo našeg kolektiva garantuje kvalitet rada i sa decom, brige i nege dece, kao i zadovoljenje njihovih potreba.
Posebnu pažnju posvećujemo adaptaciji nove dece na vrtić kako bi Vaš mališan što lakše i brže prihvatio novu sredinu i sa radošću kretao svako jutro u vrtić.
Druženje sa vršnjacima, zajedničke igre i učenje, najprirodniji su i najoptimalniji put da se dete socijalizuje i pripremi za sledeći korak – polazak u školu.
deutsche-schule-belgrad-privatni-vrtici
Nemački privatni vrtić u Beogradu čiji je cilj rad sa decom najmlađeg uzrasta i usavršavanje nemačkog jezika kroz svakodnevni program i redovne aktivnosti.
Vaspitnoobrazovni program vrtića daje poseban akcenat razvoju motoričkih sposobnosti kod dece, podsticanju dečije kreativnosti kroz razne vidove umetničkog izražavanja i stvaralaštva, kao i sticanje saznanja iz poznavanja prirode i ekologije.
vrtic-cvetic-srecko-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić CVETIĆ SREĆKO, je počeo sa radom 2007.god, sa namerom da roditeljima da podršku u podizanju, vaspitanju, obrazovanju i socijalizaciji njihove dece, da deci pruži najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, da im pruži maksimalnu slobodu u razvijanju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala.
U 2015.god.
postali smo predškolska ustanova koja radi sa decom po programima vaspitanja i obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja.
Vrtić se nalazi u jednom od najlepših i najčistijih krajeva Voždovca, na nadmorskoj visini od 300m, u Ulici Vojvode Stepe 490/1.
Raspolažemo sa 300m2 luksuzno opremljenog prostora, prilagođenog potrebama dece.
Pored toga deci je svakodnevno na raspolaganju veliko, pod zelenom površinom, ograđeno park-dvorište kao i dve velike popločane terase oko kuće.
privatni-vrtic-play-privatni-vrtici
U privatnim vrtićima PLAY stvorili smo atmosferu koja će vašem detetu maksimalno olakšati prilagođavanje na novu sredinu, upoznavanje i druženje sa vršnjacima i prihvatanje vaspitača kao novih osoba.
S puno ljubavi i pažnje uvodimo zdrave navike vezane za ishranu, higijenu i svim ostalim aspektima koji omogućavaju optimalan rast i razvoj.
Idealan broj visokokvalifikovanih vaspitača posvetiće svoju maksimalnu pažnju potrebama svakog deteta.
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatni-vrtici
Privatni vrtić MM Elefantino raste zajedno sa svojom decom.
Uspešno poslujemo preko 15 godina i nalazimo se na 3 lokacije u Beogradu.
Sa decom radimo u malim vršnjačkim grupama i sprovodimo bilingvalnu nastavu pošto svaki dan imamo dva časa engleskog.
Časove italijanskog imamo jednom nedeljno.
Ostale naše redovne aktivnosti odnose se na sport i umetničke radionice.
Nudimo i dodatnu uslugu prevoza dece.
Grupe u vrtiću su jaslena, mlađa, srednja, starija i predškolska grupa.
vrtic-zan-zak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Žan Žak

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 6a 063 7771155 |
064 2402666 |
cena: Pozvati
Žan Žak je privatni vrtić – centar za edukaciju, sport i umetnost, namenjen deci od 3 do 7 godina.
Stvorili smo Žan Žak podstaknuti ljubavlju prema radu sa decom a iskoristili smo godine iskustva, stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije.
Razumeti, voleti i poštovati dete je jednostavno, a naša misija je da mu pružimo snažnu potporu i podršku u razvoju individualnih sklonosti i sposobnosti.
Učimo, širimo iskustva, stvaramo uslove za razvoj svih osobenosti dečije ličnosti.
Period do poslaska u školu je buran, stoga smo vaspitni rad usmerili ka ispoljavanju psihofizičkih potencijala i pružanju sigurnosti i podrške u svakom trenutku.
brook-hill-international-school-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BROOK HILL BEOGRAD.
The beginning of an important journey.
The Early Years Department is comprised of two groups: Preschool (3-4 years old) and Reception (4-5 years old).
At the beginning of a child’s journey through the world of education it is important for them to develop in a secure and motivating setting which engages their attention and develops a thirst for knowledge.
We want our pupils to be enthused by their learning and be engaged with it.
We recognise that children need to be able to think for themselves and share their learning and ideas.
privatni-vrtic-nasa-vila-privatni-vrtici
Privatni vrtić Naša Vila je akreditovana predškolska ustanova koja je smeštena u mirnom delu Zemuna.
Stvorili smo veoma lep i prijatan prostor koji je odlično mesto za odgajanje dece.
pu-plavi-zvoncici-medakovic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Sa dobrim stvarima se počinje od malih nogu.
Znamo da je svakom roditelju veoma važno kome će pokloniti poverenje i prepustiti svoje dete kada ono nije sa njim.
Smatramo da je od izuzetne važnosti da dete vreme provedeno van kuće koristi na najbolji i najproduktivniji mogući način, u sigurnom i kvalitetnom okruženju.
Naši zaposleni su pre svega ljudi puni znanja i entuzijazma kada je rad sa decom u pitanju, visoko obrazovani i imaju dragoceno iskustvo koje će pomoći razvoju svakog mališana.
privatni-vrtic-izvrnuta-torta-privatni-vrtici
Naš tim sastoji se od stručnjaka sa iskustvom u radu sa decom.
Upis je otvoren tokom cele godine do popunjenosti kapaciteta.
Radimo sa decom od 10 meseci starosti do polaska u prvi razred.
Pored redovnog vaspitnoobrazovnog programa, organizujemo i razne aktivnosti van vrtića, kao što su odlazak u bioskop, pozorište, posete muzejima i zoo vrtu.
Sticanje novih znanja, kreativne i edukativne igre, pričanje priča, čitanje dečije literature, podsticanje dece na istraživanje i buđenje njihove radoznalosti, kreativno i umetničko izražavanje kroz muziku, ples, likovnu umetnost – sve to i još mnogo toga čeka Vašeg mališana u vrtiću Izvrnuta torta, koji je smešten u renoviranom prostoru, koji odiše svetlošću i prostranstvom i ima direktan izlaz ka parku, a nalazi se na Novom Beogradu.
vrtic-male-zvezde-privatni-vrtici
Privatni vrtić Male Zvezde nalazi se u najlepšem delu Mirijeva, u mirnoj ulici, smešten u prostranoj kući sa dvorištem.
Vrtić je opremljen najsavremenijim didaktičkim materijalima, mnoštvom edukativnih i zabavnih igračaka i modernom opremom.
Bezbednost i udobnost dece su na prvom mestu.
Male Zvazde je akreditovana predškolska ustanova, tako da možete upisati dete uz korišćenja prava na subvencije grada.
Male Zvezde osnovale su stručne visokokvalifikovane mlade i energične osobe sa iskustvom u radu u predškolskim ustanovama.
vrtic-diznilend-privatni-vrtici
Na tri atraktivne lokacije u Beogradu, preko 15 godina sa Vama, puno zadovoljnih roditelja i dece –neke su od preporuka za privatni vrtić Diznilend.
U vrtić upisujemo decu od jaslenog uzrasta od 12 meseci, pa sve do polaska u predškolsko.
Sprovodimo i pripremni predškolski program.
Za rad sa decom zadužen je naš stručni kadar sa iskustvom: vaspitači, uz stalni nadzor pedagoga i logopeda.
Omogućen vam je i subvencionisani upis, ukoliko ste dobili odbijenicu u državnom vrtiću.
vrtic-maksimove-avanture-privatni-vrtici
Privatni vrtić Maksimove Avanture organizovao je svoj vaspitnoobrazovni rad koji je podeljen po centrima interesovanja.
Prostor koji zauzima predškolska ustanova je moderno opremljen i sadrži sva neophodna didaktička sredstva i materijale za kvalitetno sprovođenje zacrtanog plana rada.
Prostor zauzima površinu od preko 350m2, svetao je, topao i udoban, kako bi se svako dete u njemu osećalo sigurno, nesputano i spokojno.
vrtic-tresnjin-cvet-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ TREŠNJIN CVET je akreditovana predškolska ustanova koja se nalazi u najlepšem delu Novog Beograda, preko puta zemunskog keja.
Naš stručni tim ima šesnaest godina iskustva u radu sa decom.
Svo naše znanje i ljubav prema poslu pretočili smo u stvaranje sredine u kojoj će Vaše dete odrastati bezbrižno i srećno.
Prostor vrtića je moderan, ali topao i svetao.
DOĐITE DA SE UPOZNAMO!
vrtic-deciji-carobni-svet-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ DEČIJI ČAROBNI SVET
Dečiji čarobni svet nalazi se na Banovom brdu, u mirnoj ulici, a smešten je u kući na preko 400m2 sa pažljivo opremljenim prostorom.
Takođe poseduje dva dvorišta sa dečijim igralištem, gde deca provode dosta vremena.
Vrtić je prostran, svetao, savremeno opremljen.
Naš tim čine stručni kvalifikovani vaspitači, profesori i saradnici, ponosni smo što smo okupili najbolje.
Vodimo brigu o zdravlju, kvalitetnoj ishrani dece, a program rada sprovodimo kroz niz radionica.
vrtic-parkic-privatni-vrtici

Vrtić Parkić

Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
cena: 27.900 din
Vrtiću smo dali ime po čuvenom parkiću koji se nalazi na par koraka od nas.
Privatni vrtić Parkić je mesto koje stvoreno i osmišljeno tako da bude deo radosnog odrastanja i vašeg deteta.
vrtic-sveznalica-privatni-vrtici
U privatnom vrtiću Sveznalica sa decom se radi u malim grupama, koje vode mladi vaspitači puni entuzijazma i energije.
Vrtić je u sistemu subvencija.
Javite nam se kako bismo Vam objasnili kako funkcioniše ceo proces i šta je još potrebno pored odbijenice iz državnog vrtića.
vrtic-mala-akademija-privatni-vrtici
Primarni akcenat rada u vrtiću Mala Akademija je stvaranje povoljne sredine u kojoj se podstiče samostalnost kod dece.
Igrajući se, stičemo nova znanja.
Briga o zdravlju i pravilnom psihofizičkom razvoju deteta prioritet je našeg vrtića.
vrtic-kraljevstvo-narnija-privatni-vrtici
Vrtić Kraljevstvo Narnija smešten je u prelepoj vili površine 430m2 i ima ogomno dvorište od 11 ari.
Naše dvoršte ima puno zelenila, košarkaški teren i bazen.
Podjednako uživamo i unutra i napolju i zajedno stvaramo našu bajku.
vrtic-topolino-privatni-vrtici
Privatni vrtić TOPOLINO nalazi se u neposrednoj blizini Zvezdarske šume, ušuškan u oazi tišine, mira i čistog vazduha.
Vrtić ima veliko ograđeno dvorište sa toboganima, drvenim kućicama za patuljke, ljuljaškama i klackalicama, stablima lešnika, trešnje i jabuke.
Nalazimo se na visini sa koje se pruža pogled na Dunav.
Ovaj divni ambijent nam omogućava da puno kvalitetnih sati provodimo napolju, družeći se i igrajući se.
vrtic-pacici-privatni-vrtici
Pačići su namenjeni deci od 2 do 7 godina.
Vrtić Pčići je akreditovana i verifikovana predškolska ustanova.
vrtic-panoramica-privatni-vrtici

Vrtić Panoramica

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
cena: Cenovnik
Vrtić Panoramica radi sa decom od 1 do 7 godina.
Karakteristike našeg vrtića su: rad u malim starosnim grupama.
Upis je u toku tokom cele godine do popunjenosti kapaciteta koji za naš vrtić iznosi 120 dece.
vaspitno-obrazovni-sistem-kreativno-pero-privatni-vrtici
Kreativno pero je vrtić koji je 2016.godine započeo jedinstven unapređen model rada sa decom od treće godine do polaska u školu.
U radu se koriste inovativne metode – lapbukovi – posebne sveske pomoću koji deca sa vaspitačicama obrađuju razne teme na mesečnom nivou.
vrtic-dolina-cuda-privatni-vrtici
Vrtić Dolina čuda bavi se vaspitno-obrazovnim radom sa decom jaslenog i vrtićkog uzrasta.
Brinemo se o zdravlju dece i stvaramo adekvatnu sredinu za pravilan psiho-fizički razvoj.
vrtic-lavic-privatni-vrtici
Vrtić LAVIĆ ima kapacitet od 200 dece i smešten je u namenski građenom objektu površine 1500 m2. Vrtić Lavić je verifikovana privatna predškolska ustanova.
vrtic-baby-boom-privatni-vrtici
Baby Boom je privatni vrtić koji smo stvorili u želji da unesemo pozitivne inovacije u rad sa decom predškolskog uzrasta.
Iskoristili smo iskustvo, pomešali ga za kreativnošću i svežim idejama i napravili mesto gde je deci pruženo sve što im treba za srećno i bezbrižno detinjstvo.
vrtic-mali-andjeo-privatni-vrtici

Vrtić Mali anđeo

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 61b 011 3423712 |
063 295059 |
cena: 27.950 din
Naš kolektiv čine stručni visokokvalifikovani vaspitači i sestre vaspitači koji sprovode program rada čiji je cilj kvalitetno obrazovanje dece u vrtiću.
Kod nas rastu srećna deca koja bogate svoja znanja i šire vidike u prostoru koji je potpuno prilagođen deci.
Uživamo u kreativno osmišljenoj sredini – kakv je prostor naše predškolske ustanove, kao i u igrama i druženju napolju.
Dobrodošli u privatni vrtić Mali Anđeo!
predskolska-ustanova-sovina-kucica-privatni-vrtici
Vrtić Sovina Kućica pokrenut je s idejom da se kreira predškolska ustanova koja će neodoljivo podsećati na porodični dom i time dodatno uliti osećaj topline i sigurnosti svakom detetu koje pohađa naš vrtić.
vrtic-mali-istrazivaci-privatni-vrtici
Napravili smo atmosferu koja je u potpunosti pogodna za odrastanje vašeg mališana.
Nalazimo se na granici Zemuna i Novog Beograda, zaštićeni od gradske buke, u okviru modernog gradskog kompleksa Zelena avenija.
Moderno opremljen prostor naše predškolske ustanove u potpunosti je prilagođen svim potrebama dece od jaslenog do predškolskog uzrasta.
vrtic-magija-privatni-vrtici
Krasi nas divan ambijent, ljubazno i stručno osoblje i savremeni program rada sa decom od jaslica do predškolskog.
Obezbedili smo da u vrtiću Magija u Žarkovu deca rastu i razvijaju se na najbolji mogući način.
vrtic-pepedjo-kids-privatni-vrtici
Vrtić Pepeđo Kids se nalazi u Ostružnici.
Smešten je u prostranoj kući sa velikim dvorištem.
Topao ambijent i stručno osoblje naše su osobenosti.
Predano radimo s ciljem da budem što bolji i da na vašem detetu pružimo najbolju negu i predškolsko obrazovanje, dok uči kroz igru i druži se sa svojim vršnjacima.
vrtic-mastolino-privatni-vrtici

Vrtić Maštolino

Beograd, Žarkovo, Dimitrija Avramovića 23 011 2380044 |
060 3380044 |
cena: 28.000 din
Vrtić MAŠTOLINO je akreditovana privatna predškolska ustanova koja je smeštena u jedom od najlepših delova Beograda, u Filmskom gradu, na obodu Košutnjaka.
vrtic-veseli-patuljak-privatni-vrtici

Vrtić Veseli Patuljak

Beograd, Filmski grad, Kneza Višeslava 126 060 5746464
cena: 29.000 din
Program rada vrtića Veseli patuljak podrazumeva kvalitetan i savremen vaspitnoobrazovni rad sa decom uzrasta od tri i po godine do pet godina.
Negujemo individualni pristup svakom detetu, kako bismo na pravi način odgovorili njegovim potrebama i otkrili i razvijali njegove potencijale.
Vrtić Veseli Patuljak nalazi se u naselju Filmski grad.
deciji-vrtic-carolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ČAROLIJA Dečiji vrtić Čarolija je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja.
predskolska-ustanova-colorado-privatni-vrtici

Predškolska ustanova Colorado

Beograd, Višnjička banja, Anice Savić Rebac 37 064 2632284
cena: 28.500 din
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA COLORADO U U našoj predškolskoj ustanovi dete je mali čovek sa svojim pravima, bogatim potencijalom i talentima koje nosi u sebi, obavezama kao sva velika deca, maštom kao svi mali ljudi.
decija-kuca-tas-privatni-vrtici

Dečija kuća Taš

Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
cena: 28.360 din
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA TAŠ Program rada predškolske ustanove “Dečija kuća Taš” odobren je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Realizaciju programa vode medicinske sestre-vaspitači, vaspitači i stručni saradnici uz nadzor direktora i saradnju sa roditeljima.
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA NADA I Rad sa decom od 3 do 5 i po godina je baziran na mehanizmu kako deca uče.
Dete ima urođenu motivaciju da uči.
Dete uči kada za to ima lični razlog i kada ono što uči za njega ima razlog.
Učenje je proces izgrađivanja i konstrukcije znanja putem aktivnih metoda.
predskolska-ustanova-sinderela-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - SINDERELA Vrtić "Sinderela" osnovana je 2000.godine, a 2009.
prerastao je u predškolsku ustanovu, verifikovanu od strane ministarstva prosvete Republike Srbije.
vrtic-zvezdano-nebo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZVEZDANO NEBO Rad sa decom uzrasta od tri do pet ipo godina odvija se po Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od tri godine do uključivanja u program pripreme za školu.
vrtic-lavic-mravic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ LAVIĆ MRAVIĆ U PU „Lavić – Mravić“ podržavamo uvođenje novih programa i svetskih standarda, pripremajući decu za samostalan rad i život, uz poštovanje individualnosti i potreba svakog od njih.
vrtic-povratak-prirodi-privatni-vrtici

Vrtić Povratak prirodi

Beograd, Voždovac, Borisavljevićeva 76 011 4074526
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆI - POVRATAK PRIRODI Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi obuhvata dva nivoa - brigu o prirodi deteta i brigu o planeti.
Želja nam je da detetu u gradu omogućimo neposredni dodir sa prirodom, kroz rad sa prirodnim materijalima i aktivnostima napolju, bez straha od prljanja.
vrtic-happy-children-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - HAPPY CHILDREN Happy Children se nalazi u najlepšem delu Opštine Voždovac, u mirnom delu bez buke i saobraćaja.
Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.
vrtic-medin-kutak-privatni-vrtici

Vrtić Medin Kutak

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - MEDIN KUTAK Mi smo Montesori centar za zdrav psiho-fizički razvoj deteta!
Vaspitanje dece zahteva veliko strpljenje i posvećenost, a mi smo tu da Vam u tom zadatku pomognemo.
vrtic-cira-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Mi smo privatna predškolska ustanova (akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).Nalazimo se u mirnom kraju Zemuna u ulici Vinarska br.
6.
internacionalni-kutak-privatni-vrtici

Internacionalni Kutak

Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
cena: 350 €
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje i mi se trudimo da ga osiguramo svakom detetu ponaosob,prateći britanski nastavni program za rano učenje.Mi želimo da se svako dete ponaosob razvija na zdrav,radostan način koji odgovara njihovim godinama.
vrtic-peki-privatni-vrtici

Vrtić Peki

Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
cena: 27.950 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ PEKI Vrtić Peki se nalazi u lepom i mirnom delu Opštine Voždovac.
Program našeg vrtića je moderno koncipiran i koristimo najnovija naučna saznanja, modele mnogih vrtića Evrope, te na taj način kreiramo uspešan model obrazovanja i nege dece.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top