Privatni vrtići Beograd

Privatni vrtići Beograd
- SVI PRIVATNI VRTICI i PREDŠKOLSKE USTANOVE U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE VRTIĆE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i UPIŠITE DETE U VRTIĆ!
vrtic-mala-fabrika-maste-privatni-vrtici
BEOGRADSKI PRIVATNI VRTIĆ.
U vrtiću Mala fabrika mašte uživamo u bajkovitom svetu klinaca, sa ciljem da ih motivišemo da kreativno razvijaju najbitniji pokretač, MAŠTU.
Primenom različitih vaspitnih metoda prilagođenih potrebama i uzrastu svakog deteta, u našem vrtiću dečju igru smo pretvorili u bezbrižnu zabavu kroz koju se uči i raduje.
Svakako bismo želeli da ukažemo da se u cilju kvalitetnog boravka i razvoja posebno brinemo o individualnim potrebama svakog deteta u vrtiću Mala fabrika mašte.
Svakodnevno kroz igru putujemo u različite zemlje sveta, učimo osnovne pojmove malog matiša, geometrije, geografije, jezika, muzike i stvaramo „VELIKA-mala“ umetnička dela.
A najviše uživamo igrajući se u prostranom dvorištu našeg vrtića, otkrivajući osnove biologije i još puno, puno toga.
Akreditovana privatna predškolska ustanova MALA FABRIKA MAŠTE vrši upis dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu uz SUBVENCIJE skupštine grada Beograda.
privatni-vrtic-decija-palata-privatni-vrtici
- Upis uz subvencije grada
- Vrtić i jaslice, deca od 1 god do polaska u školu
- UPIS JE U TOKU

Uloga vaspitača je da pruži pozitivnu motivaciju, pomoć i podršku detetu u istraživanju sebe i okoline.
Ovaj vid podrške ogleda se u prilagođavanju sadržaja dečijim mogućnostima, praćenju interesovanja dece, približavanju određenih tema detetovom uzrastu i razvojnom kapacitetu, ohrabrivanju i vođenju deteta kroz njegovo samootkrivanje, samostalne aktivnosti kao i prilikom otklanjanja prepreka na koje dete može naići.
vrtic-carobna-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtićke grupe u u Čarobnoj kućici su za decu od 2,5 godina do 5,5 godina.
Nekada davno, u kući u kojoj se nalazi naš vrtić, vreme je provodio i uživao u lovu Knez Mihajlo Obrenović. Kuća je lepa i značajna, pa su deca naučila da je čuvaju.
U samom podnožju Košutnjaka, okružena drvećem četinarima, platanima, brezama, raznobojnim poljskim i zasađenim cvećem, okupana svežim šumskim vazduhom naš vrtić Čarobna kućica je oaza za decu i sve one koji žele da nas posete.
Zvuci šume, cvrkut ptica i dečji žamor se slivaju u skladnu harmoniju.
U vrtiću se sprovodi NTC program - (NTC Nikola Tesla centar, odsek MENSЕ za darovite.
Ovaj sistem osmislio je Ranko Rajović).
Program mlađe i srednje vaspitne grupe.
Razvoj govora ( pravilan izgovor svih glasova, bogaćenje rečnika, kultura govorne komunikacije, slušanje, pamćenje i prepričavanje ).
Matematički pojmovi ( raspoređivanje objekata prema odredjenom pravilu, uočavanje geometrijskih predmeta, uočavanje skupova, formiranje nizova, snalaženje u vremenu, zamišljanje prostornih odnosa ).
Fizičko vaspitanje ( upoznavanje sopstvenog tela, razvoj motorike, snage, brzine, okretnosti, usavršavanje fine motorike i jačanje disajne muskulature ).
Likovno vaspitanje ( vežbanje fine motorike ruku, upoznavanje likovnih tehnika i materijala, osnovne i izvedene boje, uočavanje detalja, podsticanje kreativnosti ).
Upoznavanje prirode i društva ( živi i neživi svet, svet životinja, biljaka, prirodne pojave, pojam o vremenu, čovekovo telo, saobraćaj, profesije, životna okolina ).
Muzičko vaspitanje ( podsticanje interesovanja za muziku, šum-ton-ritam, pevanje, sviranje, upoznavanje muzičkih pravaca ).
privatni-vrtic-nasa-vila-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ NAŠA VILA je Privatna predškolska ustanova u programu subvencionisanja.
Nalazi se u mirnom delu Zemuna, u naselju Sava Kovačević, u ulici Kordunaškoj broj 17, u blizini glavnih saobraćajnica i autobuskih stanica koje povezuju Novi Beograd, Bežanijsku kosu iali posebno izdvojena tako da predstavlja lepo mesto za odrastanje dece.
privatni-vrtic-play-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ PLAY Polazak deteta u vrtić je veliki korak u njegovom osamostaljivanju.
Za njega je to i veoma stresna situacija, jer se prvi put susreće sa novom sredinom, odraslim nepoznatim osobama, većim brojem vršnjaka, novom hranom i dnevnim režimom.
vrtic-bastica-privatni-vrtici

Vrtić Baštica

Beograd, Banovo brdo, Kapetana Popovića 17 011 3545819 |
066 088556 |
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆI VRTIĆ BAŠTICA Predškolska ustanova ,,Baštica” se nalazi u elitnom delu Banovog brda i ima divno veliko dvorište koje deci omogućava da se u prijatnoj atmosferi razvijaju i igraju.Predškolska ustanova ,,Baštica” je bezbedno, privlačno i prijatno mesto u kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnostirazvije svoje potencijale.
Imamo divno veliko dvorište u kome će se deca svakako osećati kao da su u prirodi.
vrtic-zan-zak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Žan Žak

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 6a 063 7771155 |
064 2402666 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Kada smo promućkali stručno obrazovanje iz oblasti pedagogije i iskustvo u radu u školskim i vanškolskim institucijama, sa snažnim osećajem da je jednostavno voleti, poštovati i razumeti dete, biti mu stalna podrška i sigurnost, nastao je vrtić Žan Žak – centar za edukaciju, sport i umetnost, za decu od 3 do 7 godina.
Period od rođenja deteta do polaska u školu, najburniji je period razvoja koji pruža mogućnost da se vaspitnim procesom aktualizuju psihofizički potencijali deteta, prošire iskustva, stvore uslovi za izgrađivanje svih svojstava ličnosti.
Zato je osnovna misija našeg tima u vrtiću Žan Žak osnažiti dete za sve uslove i okolonosti.
privatni-vrtic-kuca-maste-privatni-vrtici

Privatni vrtić Kuća Mašte

Beograd, Bežanijska Kosa, Generala Mihajla Nedeljkovića 153 011 3177499 |
063 378761 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆI KUĆA MAŠTE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆA MAŠTE U našem vrtiću sa decom se radi u grupama: srednja (3-5 godina) i starija (5-7 godina).
Grupe vode vaspitači sa preko 7 godina radnog iskustva u radu sa decom.
Školu engleskog jezika vodi profesor engleskog jezika.
Program rada je prilagođen deci uzrasta od 2-7 godina.
Internet, otvaranje granica...današnje okruženje tražiće da se mališani što pre uključe u nove tokove, a učenje engleskog jezika od najranijeg uzrasta olakšaće im uklapanje u moderne tokove.
vrtic-magnolija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ VRAČAR.
Vrtić Magnolija neguje englesko-srpsku nastavu, što nalaže da se program sprovodi na srpskom i na engleskom, kako bi deca imala solidnu bazu za nastavak učenja engleskog jezika nakon upisa u osnovnu školu.
U okviru ostalih aktivnosti Vaša deca će imati prilike da razvijaju i kreativne sposobnosti kroz naše programe slikanja, vajanja, muzike, crtanja i plesa kao i da nastave pravilan razvoj kroz naš program „Školica sporta“ koji sprovodimo u saradnji sa stručnim trenerom fizičkog vaspitanja.
Obroci koji se služe u vrtiću su na bazi zdrave ishrane, pripremljeni su u saradnji sa našim nutricionistom, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece predškolskog uzrasta.
Verujemo da se najbolja saradnja postiže dobrom komunikacijom i time podstičemo roditelje da budu u kontaktu sa nama, da učestvuju, donose predloge i daju ideje kako bi deci pružili najbolje moguće iskustvo tokom njihovog obrazovanja.
nas-vrtic-privatni-vrtici

Vrtić Naš Vrtić

Beograd, Autokomanda, Rajka Mitića 14 063 586119 |
011 4096685 |
cena: 300 €
Program Predškolske ustanove 'Naš vrtić' odobren je i verifikovan od strane Ministarstva prosvete i prilagođen je svim uzrastim dece od 10 meseci do polaska u školu (jaslice, vrtić, predškolsko); Savremeno opremljene prostorije, kvalitetan vaspitno-obrazovni rad, visokokvalifikovan kadar uz višegodišnje iskustvo rada sa decom po pristupačnoj ceni predstavlja idelno mesto za odrastanje Vašeg deteta.Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće!
Želja nam je i cilj da naša deca lakše nađu svoj sopstveni put kada jednog dana zakorače u ono što zovemo život i da izrastu u srećnog i svesnog Malog Velikog Čoveka Novog Doba.
U cilju osiguranja kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada i nege, podsticanja individualnog sistematskog praćenja razvoja i napredovanja dece brinuće vaspitno obrazovano osoblje:medicinske sestre-vaspitači, vaspitači, saradnik na unapređenju preventivne zdravstvene zaštite i tim stručnih saradnika: logoped i psihoterapeut.
Dok će nastavu posebnih programa izvoditi:profesori stranih jezika, saradnici za fizičko vaspitanje, šah i druge aktivnosti.
Delatnost ustanove obezbeđuje: Preventivnu zdravstvenu zaštitu dece od 1 do 7 godina Vaspitno-obrazovni rad(pripremno-predškolski program i posebni programi) Programiranje vaspitno-obrazovnog rada ostvaruje se u vidu tematskog planiranja po projektima,centrima interesovanja, kroz primenu integrisanog učenja u različitim oblicima rada,a sve u cilju da se dete razvija brzinom koja njemu odgovara.
Uloga vaspitača u ovom ciklusu je: aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, izazivač, mirotvorac, pripovedač,… Vrtić obezbeđuje kontinuiran program: -negu i vaspitno-obrazovni rad dece uzrasta od 1 do 3 godine(JEŽIĆ i ZVEZDICA).
-realizacija predškolskog i pripremno-predškolskog programa: 1.predškolski program za uzras od 3 do 5 godina (SLONČE’’) 2.pripremni predškolski program za uzrast od 5 do 7 godina (PANDA) koji se odstvaruje permanentno kroz različite tipove aktivnosti: -životno praktične -istraživačko-saznajne -izražajno-stvaralačke a na principu integrisanog učenja uz primenu različitih metoda i oblika rada.
Igra je sastavni deo učenja i zauzima posebno mesto u našem radu.
Igra je spontana, svesna ili inicirana aktivnost u kojoj je bitniji proces od produkta, nema krajnji cilj i kod dece razvija stvaralaštvo, razvija govor, podstiče na pokret, gradi iluzorni plan(maštu), … Dometi svakog deteta mogu biti ogromni.
Potrebno ih je samo pratiti i rad prilagoditi njima.
Tako i teme kojima se bavimo (Mi kao istraživači,oko mene čuda svuda, moje želje-moje moći, u svetu brojeva i slova, ...) biramo u skladu sa njihovim potrebama, interesovanjima i željama.
Igramo se i istražujemo jer tako deca imaju mogućnost da veoma rano otkriju i ostvare kontakt sa muzikom, slikarstvom, pozorištem, filmom, itd.
Kreativni rad čini satavni deo aktivnosti Našeg vrtića likovna (crtanje, slikanje, vajanje,...) muzička (slušanje i usvajanje melodije, sviranje na muzičkim- ritmičkim instrumentima, pevanje, ples, izražavanje kroz muziku) dramska (razne tehnike pokreta, gluma, recitacija,verbalna i neverbalna komunikacija,...) govorna(ja, samopoštovanje, emocije, odnosi prijateljstva, konfliktne situacije,...) prozor u svet (upoznavanje kulturu i običaje drugih naroda,…) Produkt ovih naših kreativnih aktivnosti i igranja na kraju tematske celine biće izložbe, pozorišne prestave, koreografije, pesme, priče,...(i ko zna šta sve još).
Pripremni predškolski program daje doprinos razvoju fizičke, socijalne, emocijonalne, intelektualne zrelosti kod dece.
Realizacija pripremnog predškolskog programa se odvija u vrtiću (po predviđenom programu rada) kod kuće (kroz izradu domaćih zadataka,...) u školama (organizovana poseta školama u okolini i upoznavanje sa školskom atmosferom).
Razvoj i napredovanje dece se kontinuirano,sistematski prati, dokumentuje i koristi u cilju daljeg planiranja i napredovanja dece,a sve u saradnji sa porodicom.
Razvoj i napredovanje se prati i putem različitih tehnika (ankete, intervjui, ček liste, skale procene, tehnika vremenskog uzorka,…) što čini sadržaj dečijeg portfolija koji se upotpunjuje dečijim crtežima, iskazima, fotografijama, video zapisima, itd.
Sadržaj dečijeg portfolija najverodostojnije oslikava dečiji razvoj i napredovanje.
Naš vrtić imaće razvijen program saradnje sa porodicom koji će se ogledati kroz direktno učešće u planiranju, realizaciji aktivnosti i ostvarivaće se na roditeljskim sastancima, radionicama, otvorenim vratima,interaktivnim panoima,… PU Naš vrtić želi da odgovori savremenim problemima i potrebama roditelja, a naš zajednički cilj je odrastanje dece u zdravoj i stimulativnoj sredini.
Kontinuirani program nege i vaspitno obrazvnog rada jeste dugoročni cilj naše predškolske ustanove koji se obezbeđuje kroz sistem integrisanih programa i sprovodi u malim grupama.
Usluga vrtića uključuje i preventivnu–zdravstvenu zaštitu,zdravu i kvalitetnu ishranu,brigu o deci u vrtiću noću i vikendom, individualno čuvanje deteta, kao i višednevni boravak deteta.
Posetu obrazovnim i kulturnim institucijama(školama, pozorištu, muzejima, ...), odlazak dece na različite izlete koji su vezani za teme i aktivnosti koje se realizuju tokom rada (botanička bašta, poljoprivredna gazdinstva, salaši,zoovrt,...).
Program preventivne zdravstvene zaštite sprovodiće se kontinuirano kroz rad na zdravstvenoj zaštiti dece uz stručnu pomoć i nadzor saradnika na unapređenju preventivno- zdravstvene zaštite, pedijatra, stomatologa, psihoterapeuta i drugih stručnih lica.
Program ishrane ima za cilj unapređenje i očuvanje zdravlja dece kroz sistem uravnotežene ishrane koji je kontrolisan od strane nutricioniste i koji prati zdravstvene i socio-kulturološke razlike i potrebe među decom.
privatni-vrtic-sreckolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO nalazi se u najmirnijem delu Vračara.
Smeštena je u prostoru prilagođenom deci, njihovim interesovanjima i potrebama.
Prostorom vrtića Srećkolino vlada toplina i osmeh.
Realizacija vaspitno obrazovnog programa predškolske ustanove Srećkolino podstiče pravilan fizički, intelektualni, emocionalni i socijalni razvoj deteta pripremajući ga za izazove i zahteve savremenog života.
international-preschool-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Program rada vrtića International Preschool Belgrade usmeren je ka sveobuhvatnom intelektualnom, mentalnom i fizičkom pravilnom razvoju deteta od najranijeg detinjstva.
Kroz igru i druženje dete se upoznaje sa svetom oko sebe usvajajući prva znanja iz matematike, prirodnih nauka, književnosti i lepog izražavanje, likovne umetnosti i muzike.
U vrtiću se koriste knjige i druga edukativna sredstva koja potiču iz Amerike.
Vrtić ima prostrano dvorište sa dečijim igralištem.
Radno vreme vrtića je od 7:30 – 17:30h.
Vrtić International Preschool Belgrade pohađaju deca od 1 do 6 godina starosti.
vrtic-studio-zmaj-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U CENTRU BEOGRADA.
Deca pokazuju mnogo bolje rezultate i pozitivniji odnos prema vrtiću ukoliko su i njihovi roditelji uključeni u sam proces.
Samom podrškom da je vrtić koristan i zabavan pomaže detetu da sa većim entuzijazmom učestvuje u životu vrtića.
Roditelj Zmaja ima pravo da očekuje tolerantnost i kulturološku svest vaspitača, kao i dobar odnos vrtića sa društvenom sredinom i otvorenost vrtića za saradnju. Sam kurikulum Zmaja1 ima informativnu ulogu za roditelje, putem kojeg oni stiču uvid u sadržaje i način rada, ciljeve, motive, značaj i potencijalne rezultate rada vrtića.
Na ovaj način, dalje se omogućava komunikacija roditelja i vaspitača, razmena relevantnih informacija i učešće u praćenju razvoja deteta. Saznanje o životu vrtića i uvid u vaspitačev rad i procenu, pomaže roditeljima da prate napredak deteta.
Na taj način se otvara mogućnost aktivne saradnje na relaciji roditelj-vrtić u cilju poboljšanja vaspitno-obrazovne sredine.
Prostori Zmaja pažljivo su uređeni i opremljeni kako bi se dete osećalo sigurno, komotno, slobodno i „na svom terenu“. U Zmaju 1 izdvojeni su: muzički centar, likovno-umetnički centar, biblioteka, centar konstruktora, saobraćaj, naučno- istraživački centar, dramski centar i ezički centar. Deca se i u toku takozvanih slobodnih aktivnosti angažuju u igrama po centrima, na osnovu čega je omogućen uvid i praćenje detetovih interesovanja, potreba i stepena napretka.
privatni-vrtic-veselo-dvoristance-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ VESELO DVORIŠTANCE.
Doborodošli u predškolsku istanovu Veselo dvorištance, gde će Vaše dete biti srećno i zadovoljno, sa radošću će dolaziti i kroz igru usvajati nova znanja. Privatni vrtic Veselo dvorištance postoji vec 11 godina.
Za upis u vrtic možete korisit subvencije grada. Radno vreme vrtića je od 7 do 18 h. U vrtiću Veselo dvorištance upis dece se vrši tokom cele godine (do popunjenosti kapaciteta).
Ukoliko ste zainteresovani, potrebno je da se dogovorimo oko početka adaptacije deteta.
Da bi vaše dete prihvatilo ambijent vrtića Dvorištance, da bi osećalo potrebnu sigurnost, u proces adaptacije morate biti uključeni i Vi.
Cilj nam je uspešno odvajanje deteta od roditelja.
Upoznaćemo vas sa programom rada i redosledom aktivnosti, a Vi nas sa navikama vašeg deteta. Kroz igru će vaspitači pokušati da uspotave što bolju komunikaciju sa Vašim detetom, da saznaju koje su mu aktivnosti posebno zanimljive i omogućiti detetu da upozna prostor vrtića. Zadatak vaspitača pri adaptaciji deteta je da: prati tempo igre koji dete određuje; daje detetu mogućnost da bira i odlučuje; poštuje osećanja deteta; daje podršku i na taj način pokaže detetu da prihvata i uvažava njegove potrebe. Zašto je dobro da dete ide u vrtić?
Dete uči da prepozna svoje potrebe.
Uči da sačeka svoj red.
Uči da deli igračke.
Dete razvija tolerantnost i empatiju prema drugoj deci.
Uči da poštuje različitost.
Uči od druge dece.
privatni-vrtic-kreativna-kockica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI KREATIVNA KOCKICA Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti.
Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.
Raspolažemo sa 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece od 3 godine do polaska u školu.
Sadržaj programa rada sa decom definisali su vaspitači uz pomoć i podršku stručnih saradnika .
U toku svakog dana boravka u vrtiću, dete ima priliku da se fizički razvija, igra i da uči kroz zabavu.
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Vrtić M&M već petnaest godina ulepšava mališanima detinjstvo!
Stotine dece krenulo je u školu bas iz naseg vrtica. Vrtićke grupe: male grupe od desetoro do dvanaestoro dece.
Mlađa grupa od 3 do 4.5 godine.
Starija grupa od 4 do 5.5 godina.
Aktivnosti u vrtiću: Engleski svakog dana po dva časa (bilingvalna nastava).
Italijanski (jednom nedeljno).
Studio za pokret i ples (jednom nedeljno).
Radionice (muzička, likovna, dramska, ekologija, psihološko- pedagoška, korektivna gimnastika.
Dodatne aktivnosti: balet, tekvondo, slikarstvo, logopedske radionice.
Dodatna usluga: prevoz dece.
the-international-school-of-belgrade-privatni-vrtici
Privatni vrtići.
We offer the Primary Years Program in English for students in Pre-Kindergarten (age 3) .
The vision of the International School of Belgrade is to develop responsible and productive citizens by offering a comprehensive and cohesive program based on high academic standards, a safe and positive learning environment, and a curriculum that is holistic, student-centered, and inquiry and performance based.
privatni-vrtic-zvezda-oaza-privatni-vrtici

Privatni vrtić Zvezda Oaza

Beograd, Ada Ciganlija, Ada Ciganlija 5 011 3551479 |
063 241701 |
cena: 300 €
Daleko od gradske vreve, u miru i tišini, na čistom vazduhu, pored reke i jezera smešten je naš vrtić. Zvezda Oaza je jedan od prvih privatnih vrtića u Beogradu i prvi sportski vrtić koji sa velikim uspehom postoji već 15 godina.
Nalazimo se na najlepšoj lokaciji u gradu, Adi Cignaliji, u zgradi Veslačkog kluba Crvena Zvezda, na površini od preko 400 kvadratnih metara, koristimo sve prednosti svoje lokacije kako bi mališanima omogućili adekvatno učenje i zabavu i obezbedili im pravilan razvoj.
U sklopu zgade su dve nadkrivene terase, koje koristimo za ručavanje, kada nam vremenske prilike to dozvole.
Ispred same zgrade nalazi se dečije igralište sa toboganima, ljuljaškama i klackalicama.
Imamo i balon za fudbal, koji koristimo za sportske aktivnosti.
Za kompletnu brigu o deci, pored sertifikovanih vaspitača sa validnom licencom za rad, zadužene su medicinske sestre, pedijatar i logoped, kao i profesori engleskog jezika, fizičkog vaspitanja, karatea, baleta, šaha, muzičkog i likovnog vaspitanja, koji su uključeni u rad kroz tazličite aktivnosti.
Same aktivnosti vrtića su tako konsipirane da deca kroz igru nauče stvari koje će sutra lakše moći da primene i životu.
Mi smo jedina privatna Predškolska ustanova u Srbiji u kojoj se koristi „Smart Board“ koja obezbeđuje veću aktivnost učenika u nastavi i učenju.
Uz pomoć ove table poboljšava se kvalitet nastave, obezbeđuje se bolja motivisanost učenika i lakše angažovanje njihove pažnje.
Takođe zbog jakog vizuelnog efekta koji ima pomaže u brzom i jednostavnom shvatanju i pamćenju informacija.
privatni-vrtic-izvrnuta-torta-privatni-vrtici

Privatni vrtić Izvrnuta torta

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 110 011 3110902 |
064 1298375 |
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ NOVI BEOGRAD.
Privatna predškolska ustanova Izvrnuta torta u potpuno renoviranom prostoru sa direktnim izlazom na park.
Naš vaspitno – obrazovni tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom, svakodnevno vodi računa o bezbednosti, zdravlju, vaspitanju i obrazovanju dece u vrtiću – od jaslenog (10 meseci do 3 godine), preko vrtickog (od 3 do 6 godina), do predškolskog uzrasta. U našem vrticu na raspolaganju su vam i dodatni sadržaji poput razvojnih sportskih aktivnosti, stranih jezika, specijalizovanih muzičkih, likovnih radionica, obilazaka ustanova od interesa poput muzeja, pozorišta, bisokopa i sl, kao i odlazaka na izlete i rekreativnu nastavu.
Izvrnuta torta je vrtić koji podstiče želju za istraživanjem, igrom i učenjem, sa ciljem razvoja kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Želimo da naša deca kroz igru nauče da vrednuju sebe i druge, da se slobodno i jasno izražavaju, da sami stvaraju, zaključuju i kreiraju.
vrtic-loptica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NOVI BEOGRAD.
Vrtić LOPTICA nalazi se u Beogradu, na dve lokacije: Novi Beograd i Bežanijska kosa.
U našoj ustanovi poštujemo dečiju ličnost, negujemo kreativnost, drugarstvo i toleranciju.
Uz stručni nadzor pedagoga, vaspitača i stručnih saradnika, vaspitno-obrazovni rad odvija se u dnevnom i poludnevnom boravku kroz kreativne radionice.
Primamo decu uzrasta od 6 meseci do 7 godina.
vrtic-na-engleskom-step-by-step-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Deca u vrtiću Step by Step uče kroz igru i zabavu.
Naše vaspitačice vode računa da uvek pokazuju i demonstriraju sve o čemu pričaju kako bi deca učila i asocijativno.
Učenje jezika kroz svakodnevnu komunikaciju omogućava deci da engleski savladaju sa lakoćom.
Na taj način deca nauče da sama formiraju rečenice i vremenom počnu da govore engleski prirodno, kao maternji jezik.
vrtic-mala-oaza-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić Mala Oaza se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu kuće od 300 m2 koja je posebno i sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu.
Ponosni smo na naše jako lepo dvorište od 400m2 u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima.
Odabrali smo da radimo u vrtiću po Montesori programu jer verujemo da svako dete pojedinačno, u svom ritmu, treba da razvije sve svoje potencijale, bez prisile i kazni.
Deca imaju slobodu rada i kretanja, kao i mogućnost da lični razvoj ostvare na najbolji mogući način, uz pomoć vaspitača, svojih vršnjaka, kao i uz redovne posete psihologa i logopeda.
Montesori program u vrtiću podstiče detetov osećaj nezavisnosti i edukatori uvek pitaju decu da li žele da probaju da reše određeni zadatak, da li im je potrebna pomoć u onome što rade ili misle da nisu spremni za to.
Radno vreme vrtića je od 7:30 do 17:30 časova.
Mališani svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu, uz igru i fizičke aktivnosti koje su neophodne za njihov pravilan psiho-fizički razvoj.
privatni-vrtic-puz-privatni-vrtici

Privatni vrtić Puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142 - 144 011 2665461 |
011 3907244 |
cena: 25.000din
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U vrtiću Puž postoje: dramska radionica koju vodi profesionalni glumac, ples drži instruktor plesnog kluba "Vračar", muzička radionica koju vodi profesor muzike, fizioterapeut radi vežbe prevencije i korekcije stopala i kičme i imamo stalni nadzor pedijatra logopeda.
U prijatnom i toplom ambijentu vrtića "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba.
predskolska-ustanova-vrtic-i-jasle-cudesno-carstvo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ ZEMUN.
Predškolska ustanova „Čudesno carstvo“ se nalazi u Zemunu, u ulici Cara Dušana 98.
Počeli smo sa radom marta meseca 2016 godine.
Vrtić je opremljen najsavremenijim igračkama i didaktičkim materijalom koji je potreban ya rast i razvoj svih uzrasnih grupa.
Vrtić i jasle vodi stručno lice sa preko 15.godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.
Čudesno carstvo je ustanova koja se bavi razvojem intelektualnih, emocijalnih, socijalnih, moralnih i fizičkih sposobnosti deteta.
Naš tim čine: Medicinske sestre, vaspitači, psiholog i logoped, koji su prisutni u svakodnevnom radu sa decom.
Cilj vrtića „Čudesno carstvo“ je da pratimo razvoj deteta, radimo na otkrivanju njihovih potencijala, praktikujemo zdrave životne stilove, podižemo svest o važnosti sopstvenog zdravlja i higijene kao i rarazvoj psiho-fizičke sposobnosti.
Organizujemo rekreativne nastave dva puta godišnje kao i redovne izlete.
privatni-vrtic-zasto-zato-privatni-vrtici
U našem vrtiću vaspitno obrazovni rad se oslanja na model A, uz korišćenje elemenata NTC i Montesori sistema učenja.
Pored aktivnosti koje su obuhvaćene osnovnim programom - Razvoj govora, Matematika, Okolina, Muzičko, Fizičko i Likovno - vrtić će prema potrebama i željama organizovati i dodatne programe.
Interaktivni način razvijanja programa, Individualizacija rada sa decom, Učenje kao konstrukcija znanja, Samostalnost i autonomija deteta kao centralne vrednosti, Kreativnost kao iznalaženje i produkcija novog i neobičnog u bilo kom domenu stvaranja, Unutrašnja motivacija kao osnov učenja na ranim uzrastima, Vaspitač kao kreator programa, Intenzivna saradnja sa okruženjem, Timski rad svih učesnika vaspitno-obrazovnog procesa
vrtic-pegaz-privatni-vrtici

Vrtić Pegaz

Beograd, Mirijevo, Pere Veljkovića 4 011 3424227 |
064 5399777 |
cena: 28.500din
VRTIĆ U MIRIJEVU.
Programske osnove za rad sa decom od tri do pet i po godina podrazumevaju da vaspitači u planiranju izdvoje ciljeve i zadatke poštujući: uzrasne mogućnosti dece, različite aspekte razvoja, individualizovan pristup u radu, individualizovan pristup u radu, pokazatelje praćenja razvoja i napredovanja dece (evaulacija), ostvarene saradnje sa roditeljima i sredinom.
Kroz sistem igara i aktivnosti (perceptivne, motoričke, otkrivačke, zdravstveno-higijenske, govornojezicke, dramske,...) daje se podrška detetu da upozna sebe, razvije pozitivnu sliku o sebi i svetu koji ga okružuje. Na ovom uzrastu, poseban akcenat u vaspitno obrazovnom radu je na: razvoju govora i komunikacije, početnom upoznavanju sa osnovnim matematičkim pojmovima, upoznavanju sa prirodnim i društvenim pojavama iz neposredne okoline, podsticanju istraživačkih igara, logičkog zaključivanja i kritičkog mišljenja, razvoju ekološke svesti, nenasilnom rešavanju konflikata, razvijanju empatije i tolerancije na različitosti, socijalizaciji
privatni-vrtic-srecica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U MIRIJEVU.
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić i jaslice Srećicaje licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije.
privatni-vrtic-pametnica-diplomat-privatni-vrtici

Privatni vrtić Pametnica Diplomat

Beograd, Banovo brdo, Beogradskog bataljona 123 011 3572221 |
062 8062280 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Pogodne ekskluzivne lokacije objekata vrtića, kao i visoki standardi objekata/prostora kako enterijera tako i eksterijera kao i radno vreme ustanove od 07:00-18:00 časova.
Odrastanje vaših mališana u prelepom ambijentu u vrtiću u društvu svojih vršnjaka pod budnim okom vaspitača i celokupnog stručnog tima.
Kreativni-razvojni programi vrtića koji zadovoljavaju dečije saznajne potrebe, potrebu za kretanjem, druženjem i igrom, jer igra je način na koji dete najlakše uči.
Konstriktivni boravak u prirodi pod sloganom „vazduh, leptir i cvet da osvojimo svet“.
Kvalitetan, stručan i uspešan tim (kadar) koji je spoj stručnosti, iskustva i poleta mladosti.
Kompletno zadovoljavanje dečijih potreba (pravilna i kvalitetna ishrana- standardi HACCP-a , preventivni zdravstveni nadzor) jer potpuno sigurno, bez griže savesti, možete da se posvetite svojim životnim i poslovnim obavezama svesni da je vašem detetu lepo u ovom ambijentu i ovom okruženju.
Dovoljno razloga da nama poverite uplovljavanje vašeg mališana u svet odrastanja i dečijih radosti jer su na našoj strani tradicija, kvalitet i poverenje!
Vrtić Pametnica.
privatni-vrtic-eurokids-privatni-vrtici

Privatni vrtić Eurokids

Beograd, Voždovac, Dimitrija Marinkovića 22a 065 5202500 |
069 5202500 |
cena: 250 €
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ EUROKIDS Eurokids je vrtić koji raste zajedno sa decom, prati njihov razvoj i potrebe, inspiriše, podstiče na istraživanje i komunikaciju.
To je dobro i sigurno mesto gde se poštuju sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost.
Mi verujemo u bezgraničnost dečijih mogućnosti za pravilan i pozitivan rast i razvoj.
Znamo da svako dete ima sposobnost da se oseti srećno i uspešno.
Zato želimo da podelimo naša znanja i prenesemo iskustva, kako bismo pomogli malim ljudima da postanu uspešni jednoga dana.
Naš zadatak je da svakom detetu omogućimo uslove da prepozna sopstvene kvalitete i kapacitete i da u njih veruje.
Da stvorimo okruženje u kom se dete oseća voljeno i uči da voli, u kome je poštovano i uči da poštuje sebe i druge.
Svakom detetu pristupamo sa pažnjom i uverenjem da je ličnost za sebe, sa jedinstvenim potrebama, sposobnostima i razvojnim karakteristikama.
privatni-vrtic-carobno-carstvo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU. PRIVATNI VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI.
Privatan vrtić Čarobno carstvo se nalazi u prelepom delu Bežanijske kose u privatnoj i prostranoj kuci.
Privatan vrtić Čarobno carstvo u svom radu sa decom nudi obilje raznovrsnih aktivnosti kojima se podstiče celokupan razvoj deteta (kognitivni, psihički, fizički, socijalno- emocijonalni i mentalni) .
Privatan vrtić Čarobno carstvo čini stručan i iskusan kolektiv koji na veoma maštovit i uvek nov način svoje ideje sprovodi u delo.
Rad je organizovan u malim grupama što obezbedjuje individualan pristup svakom detetu i dovodi do kvalitetnijeg rada ,a samim tim i boljih rezultata.
vrtic-diznilend-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NA VRAČARU.
PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU.
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Vrtić diznilend je vrtić sa tradicijom od 15 godina.
Nalazi se na dve lokacije u Beogradu, na Vračaru i u Zemunu.
Vrtić Diznilend sprovodi program rada sa decom od 1 do 7 godina starosti.
Sa decom radi stručni tim sa iskustvom: vaspitači, logoped, pedagog.
Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i moguć je upis dece uz subvenciju.
predskolska-ustanova-abc-junior-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Od osnivanja, 2002 godine, dosledan svojoj ideji o holističkom pristupu dečjoj ličnosti, živi dečji vrtić ABC JUNIOR.
Verifikovan kao Predškolska ustanova, sa akreditovanim programima, tvorac je tri posebna programa koji čine njegove specifičnosti i svrstavaju ga u ekološki vrtić: Ekološki program u formi vrtića na otvorenom, program savremenih obrazovnih metoda.
Naša vizija je razvoj celovite dečje ličnosti i ravnomerno poštovanje svih njenih aspekata.
U tom cilju, deci je u vrtiću obezbeđen boravak u toploj atmosferi, uz blagost u ophođenju i poštovanje dečjih individualnosti.
Uz obezbeđivanje svih uslova u vrtiću za kvalitetan fizički razvoj, putem zdravstvene nege, zdrave ishrane, obilje fizičkih aktivnosti i boravka na svežem vazduhu, velika briga i znanje se ulazu u nadogradnju intelektualnog i emotivnog, putem Programa savremenih obrazovnih metoda i Ekološkog programa.
Pored znalačke brige o deci, tim našeg vrtića daje podršku i roditeljima kroz stručne informatore, konsultacije sa dečjim psihologom i pedagogom, tematske tribine iz raznih oblasti vezanih za pravilan rast porodice i deteta, biblioteku za roditelje, učešće u našim aktivnostima i dr Program za decu uzrasta 3-7 godina.
Program rada vrtića se nadograđuje svake radne godine i izgrađen je na nizu specifičnosti proisteklih iz sinteze evropskih programa i iskustva dugogodišnjeg rada ustanove.
Kreiran je od svestrano edukovanog pedagoškog tima vrtića.
Osnovni program sprovodi se od septembra do kraja juna i čine ga obrazovne, umetničke i sportske aktivnosti.
U toku letnjeg perioda sprovodi se program LETNJE ŠKOLE koji se, svakoga leta, razlikuje po sadržaju.
U okviru obrazovnog dela sprovode se sadržaji iz oblasti:svet oko nas, dete i nauka, ekologija, engleski jezik.
Sportske i umetničke aktivnosti uključuju: likovni atelje, muzičko, dramska radionica, ples, klasično fizičko vaspitanje, karate (izborno), tenis (izborno), klizanje (izborno).
PREVOZ DECE.
Po dogovoru možemo organizovati prevoz deteta do vrtića po povoljnim uslovima.
Radno vreme vrtića je od 7 do 17.30 časova.
brook-hill-international-school-belgrade-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BROOK HILL BEOGRAD.
The beginning of an important journey.
The Early Years Department is comprised of two groups: Preschool (3-4 years old) and Reception (4-5 years old).
At the beginning of a child’s journey through the world of education it is important for them to develop in a secure and motivating setting which engages their attention and develops a thirst for knowledge.
We want our pupils to be enthused by their learning and be engaged with it.
We recognise that children need to be able to think for themselves and share their learning and ideas.
vrtic-rsd-bajka-privatni-vrtici

Vrtić RSD Bajka

Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 14 011 2271029 |
065 3973621 |
cena: 230 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
PROGRAM ZA DECU OD 3 DO 5 GODINA.
Akreditovana PU, upis dece u vrtić uz subvencije grada.
Program rada u vrtiću sa decom od 3-5 godina ostvaruje u skladu sa Pravilnikom o opštim osnovama predškolskog programa.
Program vrtića se realizuje kroz godišnje, mesečno, nedeljno i dnevno planiranje uz poštovanje individualnosti svakog deteta i njegove ličnosti, njegovih uzrasnih mogućnosti, potreba i interesovanja.
U prijatnoj atmosferi i povoljnoj sredini uz adekvatne igre i didaktički materijal ostvaruju se bogaćenje i podsticanje dečjeg razvoja: napredovanja kroz socijalni, emocionalni, fizički i intelektualni razvoj, praćenje razvojnih i individualnih karakteristika, ostvarivanje što bolje saradnje.
vaspitač – dete, vaspitač- vaspitač, dete- dete, vaspitač – roditelj, vaspitač – šire.
Ciljevi programa: Samostalnost, Kreativnost, Radoznalost, Emocionalna stabilnost.
Zadaci programa: Razvoj govora (bogaćenje rečnika i proširivanje rečenice,usvajanje gramatički pravilnog govora,verbalno i neverbalno izražavanje), Svet oko nas (živa i neživa priroda), Matematički pojmovi (usklađeno uzrastu dece), Saobraćajna kultura, Fizički razvoj, Zdravstveno – higijenske aktivnosti, Socio-emocionalni i duhovni razvoj, Likovno i muzičko stvaralaštvo.
privatni-vrtic-happy-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ Beograd.
Privatni vrtić HAPPY KIDS je osnovan septembra 2006 godine.
Od tada do danas ovaj privatni vrtić je postao sinonim vrhunskog standarda u pogledu dobro opremljenih prostora, kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra, ljubazne usluge i pristupačne cene.
Od decembra 2010 godine Happy Kids je član Evropske Montesori organizacije. Kao privatna predškolska ustanova, HAPPY KIDS je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
Zadatak privatnog vrtića je da deci obezbedimo povoljnu društvenu i materijalnu sredinu, sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti.
Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim!
Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, neprestanom usavršavanju, bezmernoj ljubavi prema ovom poslu i aktivnoj saradnji sa roditeljima Happy Kids se do danas razvio u renomiranu ustanovu predškolskog tipa.
Optimizam, entuzijazam i pozitivna energija su naš osnovni moto.
Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji.
Naši planovi za budućnost su da nastavimo sa usavršavanjem i praćenjem svetskih trendova u poslu kojim se bavimo.
vrtic-loly-privatni-vrtici

Vrtić Loly

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih Ilegalaca 38 061 2400780
cena: 250 €
VRTIĆ NA BEŽANIJSKOJ KOSI.
VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtiću posebnu pažnju posvećujemo identifikovanju i razvoju darovitosti kod dece. Darovita deca imaju vrlo široka interesovanja.
Oni su entuzijasti i u učenju i u igri. Poželjno je da se darovitoj deci daje šire i dublje razmatranje raznih problema.
To se postiže različitim oblicima individualnog i grupnog rada.
Na žalost, postoji veliki broj darovite dece koja nikada nemaju priliku da to i pokažu zbog velike brojnosti dece u grupama, nemogućnosti vaspitača da se posveti detetu, kao i nekompetentnošću i neopremljenosti vrtića.
Zato je važno da se stvori takva vaspitna sredina za darovitog, u kojoj bi mogao postići najveći stepen učenja i uraditi sve ono za šta je sposoban na određenim stupnjevima razvoja.
LOLY je pravo mesto za to!
deciji-vrtic-pcelice-privatni-vrtici

Dečiji vrtić Pčelice

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68 011 3114102 |
062 474104 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Dečiji vrtić Pčelice je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete.
Osnivač i direktor privatne predškolske ustanove Dečiji vrtić Pčelice je diplomirani psiholog Maja Todorović.
Vrtić je počeo sa radom 2005.godine.
Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na atraktivnoj lokaciji naspram zapadnog ulaza u Beogradsku arenu, u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.
Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na dve atraktivne lokacije pored Beogradske arene u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.
Vrtić u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 68 i 64 obuhvata 7 vaspitnih grupa uzrasta od 1 do 7 godina a vrtić u Bulevaru Zorana Đinđića 48a 5 vaspitnih grupa uzrasta od 1 do 7 godina. Koncept vrtića odredjen malim grupama omogućava optimalno bavljenje ovim uzrastom i obezbedjenje individualnog tretmana deteta u kombinaciji sa uvodjenjem u proces socijalizacije boravkom u grupi vršnjaka.
OSTVARIVANJE PRAVA NA SUBVENCIJE.
Pravo na subvenciju u Privatnoj predškolskoj ustanovi Dečiji vrtić Pčelice mogu da ostvare roditelji čije je dete odbijeno na konkursu za državni vrtić.
Subvencija se isplaćuje iz budžeta grada Beograda na lični račun roditelja.
vrtic-tresnjober-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU.
Privatni vrtić Trešnjober je osmišljen da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzme učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta do 7.godine.
U atmosferi poverenja, individualnog izražavanja i međusobne saradnje, a putem radionica, matrica i drame, kroz interaktivne programe organizujemo raznolike sadržaje.
Privatni vrtić Trešnjober osnovan je 2001.godine.
Sedište vrtića Trešnjobera je u novoadaptiranom prostoru od oko 500m² i sopstvenim vrtom od 5 ari.
Privatni vrtić Trešnjober je osnovala i vodi Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Prostor je opremljen po standardima, humano i psihološki potencirano.
Trešnjober je vrtić humanističke orjentacije, koji objedinjuje niz programa, medjusobno tesno povezanih.
Naš program podstiče sposobnosti koje čine komunikaciju bogotijom i raznovrsnijom, što dete čini sigurnijim slobodnijim na putovanju do svoje lične harmonije.
Naš tim čini visoko stručan i profesionalan kadar, odabran i oformljen po utvđenim normativima, kako institucionalnim, tako i strukovnim.
U vrtiću Trešnjober, igrajuci se, čujemo se, radujemo se, saznajemo i stvaramo.
Rad je u malim grupama, sa individualnim pristupom.
vrtic-topolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ TOPOLINO Vrtić Topolino O vrtiću Zašto izabrati nas Vrtić Topolino, smešten je na obroncima Zvezdarske šume u svojevrsnoj oazi mira, tišine i svežeg vazduha, sa čijeg uzvišenja se pruža predivan pogled na Dunav i njegovu okolinu.
Sa ograđenim, sigurnim i bezbednim dvorištem koje prekrivaju zelene travnate površine, stabla trešnje, jabuke i lešnika koji prave prirodnu hladovinu, drvenim dvorcem, kućicama za patuljke, toboganima, ljuljaškama i klackalicama, Vrtić „Topolino“ obezbeđuje deci konstantan boravak na svežem vazduhu u prirodnom ambijentu Zvezdarskog parka.
privatni-vrtic-vivak-privatni-vrtici

Privatni vrtić Vivak

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
cena: 250 €
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ VIVAK Verifikovana predškolska ustanova Privatni Vrtić Vivak je počeo sa radom 01.12.2002.
u ulici Kneza Miloša.
U želji da našoj deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006.
preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu Voždovca.
Od januara 2007.godine, počeli smo sa pripremanjem obroka u vrtiću.
Kako bi deca što lakše naučila i prihvatila pravila zdrave ishrane, pustili smo ih da učestvuju u pripremanju pojedinih obroka i tako ih približili zdravoj kuhinji. Sve naše aktivnosti u toku dana, roditelji mogu da prate preko video nadzora u našem vrtiću, a jednom mesečno dobijaju CD sa fotografijama dogadjanja, radionica i drugih raznih aktivnosti koja se dešavaju u vrtiću.
vrtic-maksimove-avanture-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI MAKSIMOVE AVANTURE "Maksimove avanture" za sve male avanturiste nude zabavu po centrima interesovanja na preko 350 kvadratnih metara.
internacionalni-vrtic-paddington-sunflower-1-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PADDINGTON SUNFLOWER Paddington Sunflower is the flagship IPC authorised nursery in Belgrade, Serbia, adhering to high standards in international education.
As an International Preschool Curriculum Member, we take pride in providing a high-quality, international and bilingual preschool education in a safe, warm and nurturing state of the art environment with many amenities.
We understand that choosing the right center to fit a child’s needs is an important decision, and we strive to meet the expectations of every family we serve.
vrtic-zvoncica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vaspitno – obrazovni rad sa decom od 1 godine do polaska u školu.
Vaspitači u vrtiću u saradnji sa stručnim saradnicima stvaraju uslove za unapređenje zdravlja i razvijanja navika lične higijene.
Zadovoljiti potrebe dece za kretanjem i igrom i sticanjem novih znanja.
Vaspitno – obrazovni program vrtića se ostvaruje kroz određene oblike vaspitno – obrazovnog rada i šest vaspitno - obrazovnih oblasti.
1.Muzičko vaspitanje.
2.Fizičko vaspitanje.
3.Likovno vaspitanje.
4.Razvoj govora.
5.Upoznavanje dece sa okolinom.
6.Razvoj početnih matematičkih pojmova.
Dodatne aktivnosti: 1.Strani jezik (engleski i italijanski).
2.Školica plesa (balet, ritmička gimnastika, folklor).
3.Rad sa logopedom.
Cena se umanjuje za 80% jer je dotirana od strane Grada Beograda.
carobni-svet-plus-vrtic-i-igraonica-privatni-vrtici
NOVOOTVORENI PRIVATNI VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS.
Upis je u vrtić Čarobni Svet Plus je u toku!
Prostor adekvatno opremljen za bezbedno uživanje Vaše dece.
PRIVATNI VRTIĆ ČARONI SVET PLUS je akreditovana predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.
VRTIĆ ČAROBNI SVET PLUS nalazi se u mirnom delu Zvezdare u moderno opremnljenoj kući na 3 nivoa.
Prostor je prilagođen potrebama dece, a njihova bezbednost je na prvom mestu.
Vesele boje, nameštaj salikovima crtanih junaka, pregršt edukativnih i zabavnih igračaka tu su da bi se Vaš mališan što lakše prilagodio u novoj sredini i da bi adaptacija na vrtić protekla bez poteškoća.
deutsche-schule-belgrad-privatni-vrtici

Deutsche Schule Belgrad

Beograd, Dedinje, Petra Čajkovskog 4 011 4116116
cena: Pozvati
Privatni vrtići U vrtiću i u predškolskom Nemačke škole Beograd kompetentno i celodnevno se staramo o Vašoj deci pružajući im pedagošku podršku prilagođenu njihovom uzrastu počev od dve i po godine.
Naši ciljevi su: - Rad na učenju i usavršavanju nemačkog jezika - Prenošenje znanja na polju ekologije i poznavanja prirode - Rad na daljem razvoju motoričkih sposobnosti i kreativnosti.
PRIVATNI VRTIĆI - LITTLE DOORS Vaspitno obrazovnim radom, brigom i negom dece, stvaramo temelj za napredak kroz pažljivo odabrane programske sadržaje prilagođene interesovanjima i potrebama svakog deteta.
vrtic-cili-vili-privatni-vrtici

Vrtić Čili Vili

Beograd, Banovo brdo, Beogradskog bataljona 39g 011 3541386 |
063 697902 |
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Plan i program vaspitanja i obrazovanja dece u našem vrtiću autorsko je delo osnivača i tima vaspitača i saradnika vrtića.
Odobren je i praćen od strane Ministarstva Prosvete.
Naš prvenstveni cilj je da kod deteta u vrtiću razvijemo samostalnost, i to u svakodnevnom funkcionisanju, biranju igara i aktivnosti, a naročito u učenju, sticanju znanja i formiranju stavova.
To se postiže kroz niz radionica u vrtiću u kojima su deca podsticana na samostalno osmišljavanje i razvijanje teme, kao i samostalno donošenje zaključaka.
Svaki originalan odgovor je tačan odgovor!
Dakle, deca su ravnopravni učesnici i kreatori celokupnog procesa učenja.
Insistiramo na stvaralaštvu, kreativnosti, eksperimentisanju, kao načinima na koje se dolazi do saznanja.
bilingvalni-francuski-vrtic-fantasy-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije.
Osnovana je 15 avgusta 1991 godine.
Redovno vreme vrtića je od 8:00 do 16:00 časova.
Produženi boravak traje do 17:00 časova.
420m2 unutrašnjeg prostora vrtića (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza).
515m2 spoljašnjeg prostora vrtića (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt).
103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima.
U vrtiću „Fantasy“ primenjujemo elemente metode „Pasquali- Agazzi“, čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode.
Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: “za život kroz život”, unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti, vaspitavanje za mir, vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog, razumevanje i poštovanje prirode, lepo ponašanje.
predskolska-ustanova-luna-privatni-vrtici

Vrtić Luna

Beograd, Zemun, Klare Cetkin 7 064 2472064
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ LUNA ZEMUN, NOVI BEOGRAD.
Privatni vrtić Luna je dobio licencu Ministarstva prosvete među prvih sedam vrtića u Srbiji, tada nazvanih: Sedam veličanstvenih.
Počela je sa radom 2002.godine kao Centar za podsticanje i negovanje dečjeg stvaralaštva, a 2006.
godine postaje verifikovana Ustanova, čime stiče pravo za realizaciju Pripremnog predškolskog programa koji je deo obaveznog devetogodišnjeg obrazovanja i vaspitanja.
Iza nas je četrnaest godina uspešnog rada.
privatni-vrtic-vini-pu-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ VINI PU Predškolska ustanova sa tradicijom od 15 godina, osnovana novembra 2001 godine. Brinemo o zdravlju dece, u vrtiću deci serviramo zdrave, izbalansirane obroke. Rad iskusnih, stručnih i predanih vaspitača sa decom je ono čime se ponosimo. Dođite da zajedno rastemo, da se družimo, da zajedno učimo i lepo se provodimo.
vrtic-prozorcic-privatni-vrtici

Vrtić Prozorčić

Beograd, Banovo brdo, Beogradskog bataljona 47 062 387888 |
061 387887 |
cena: 250 €
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ PROZORČIĆ Radno vreme vrtića je od 07:30h – 18h..Celodnevni i poludnevni boravak za decu uzrasta 1 – 7 godina.Vrtić radi tokom cele godine osim za vreme državnih praznika Deca u vrtiću mogu imati doručak, užinu i ručak, a roditelji mogu da biraju vrstu i broj obroka koji žele za svoje dete. Broj dece po grupama se kreće od 8 – 12. U zavisnosti od teme koju obrađujemo u radu sa decom predviđene su posete pozorištima, muzejima, kulturnim ustanovama u peridu od oktobra do maja tekuće školske godine.U režim dana je obavezno uključena šetnja ili rad u prirodi u trajanju od najmanje jednog sata (trajanje šetnje, sankanja, zavisno od vremenskih uslova).
vrtic-mega-kids-privatni-vrtici

Vrtić Mega Kids

Beograd, Bežanijska Kosa, Nedeljka Gvozdenovića 39 065 3409366
cena: Pozvati
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
MEGA KIDS se nalazi na opštini Novi Beograd, naselje Bežanijska Kosa.
Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, savremeno i bezbedno opremljen.
Trudimo se da deca što više borave na svežem vazduhu i da učestvuju u sportskim aktivnostima.
Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo i da ih pripremimo za dalje školovanje.
Želimo da dete postane samostalno, da stekne prve prijatelje, da voli ljude i prirodu.
Površina našeg vrtića je 100 m2.
Tu se nalaze četiri sobe (jezički centar, soba za igru, soba za spavanje), kuhinja, trpezarija, dva kupatila, dve terase, dva hodnika i predsoblje.
Naš prostor je ispunjen smehom, vlada prijatna i topla atmosfera, ѕato dođite da uživamo zajedno u odrastanju.
vrtic-kutak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtiću podržavamo timski rad i zajedničke aktivnosti, poštujuću individualnost svakog deteta.
Kroz zabavu učimo!
VRTIĆ KUTAK Vračar je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i radi po NTC – sistemu (Mensinom programu).
vrtic-veseli-brodic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU.
Program vrtića se zasniva na nedeljnom nivou, prožet je različitim aktivnostima i temama u zavisnosti od godišnjih doba, praznika i aktuelnih događanja.
Aktivnosti u vrtiću su zasnovane na načelima Marije Montesori.
Korišćenje pažljivo odabranih igračaka i elemenata na osnovu predavanja Marije Montesori.
Mališani kroz pregršt igara i aktivnosti podsticaće intelektualni razvoj, socijalno-emocionalni razvoj i uradi sam ili napravi sam projekte koji će podsticati dečiju maštu i kreativnost.
vrtic-peekaboo-privatni-vrtici
BILINGVALNI/TRILINGVALNI VRTIĆ U BEOGRADU PEEKABOO.
Dobrodošli u bilingvalni/trilingvalni vrtić Peekaboo, vrtić o kakvom smo svi oduvek maštali!
Peekaboo je školigrica Novog Doba koja ima inovativni pristup u svakodnevnom višejezičnom okruženju!
Osnovni princip rada u školigrici Peekaboo jeste individualni pristup i negovanje njihove autentičnosti.
Bilingvalni/trilingvalni program je specifičan način izvođenja nastave.
Polovina planiranog dnevnog programa se odvija isključivo na engleskom i srpskom (4 sata), a druga polovina na nemačkom i srpskom jeziku (4 sata).
Program se izvodi po principu 1:1, što znači da u toku svake radne nedelje, deca imaju podjednak broj aktivnosti na sva tri jezika.
Roditelji imaju mogućnost da, ukoliko žele, mogu da izaberu dominantan strani jezik ili posebnu kombinaciju jezika koje će dete učiti u Peekaboo vrtiću.
vrtic-plava-maca-privatni-vrtici

Vrtić Plava Maca

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 13 064 2373272
cena: 200 €
PRIVATNI VRTIĆI ZVEZDARA.
PRIVATNI VRTIĆ PLAVA MACA.
Osnove programa zasnivaju se na razvojnim potrebama deteta, naglašavnjem unutrašnje snage i spsobnosti deteta koje treba razvijati koristeći sve prednosti sredine.
Omogućiti detetu da otkriva i upozna sebe, razvije odnose i stiče iskustva i saznanja o drugim ljudima i svetu oko sebe.
U celodnevnom boravku prioritetni zadaci vaspitno-obrazovnog rada sa decom od 3 do 5,5 godina su: stvaranje povoljne sredine za učenje i razvoj; bogaćenje i podsticanje dečjeg razvoja i napredovanja kroz socijalne, emocionalne, fizičke i intelektualne aktivnosti; praćenje razvojnih i individualnih karakteristika. Osnove programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja razrađene su u dva modela: A i B.
Mi smo se opredelili za rad po modelu A.
Model A teži otvorenom sistemu vaspitanja i akcionom razvijanju programa zavisno od interesovanja dece.
Centralne ideje programa su: otvoren sistem vaspitanja, interaktivan način razvijanja programa, individualizacija rada sa decom, učenje kao konstrukcija znanja, unutrašnja motivacija kao osnov učenja na raznim uzrastima, samostalnost i autonomija deteta kao centralna vrednost, vaspitač kao kreator programa, intezivna saradnja sa okruženjem.
Izvori sadržaja i aktivnosti rada sa decom su: sistemi komunikacije i simbolizacije (sadržaji koje deca sreću na TV, radiju, pozorištu, novinama, internetu, literaturi…); sociokulturni sistemi (nauka i tehnika, saobraćaj, sport, umetnost, rad i proizvodnja, društvene delatnosti…); tradicija i prošlost (različiti običaji, folklor, istorija, religija…); neposredan praktičan život koji decu okružuje (iskustva iz života u zajednici, porodici, dečja pitanja, aktivnosti dece…); vrednosni sistemi.
Posebna pažnja se poklanja organizaciji fizičkog prostora koji se postavlja i menja u skladu sa dečjim individualnim potrebama i interesovanjima.
Vaspitači po modelu A planiraju aktivnosti tematski po centrima interesovanja.
Rad u malim grupama omogućava da se praktično za svako dete uradi i sprovede individualni program rada.
vrtic-nasa-druga-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI NOVI BEOGRAD.
Vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta od tri do pet i po godina (do uključivanja u program pripreme za školu).
Prioritetni zadaci u radu sa decom ovog uzrasta biće: praćenje i posmatranje dečjeg napredovanja u učenju i razvoju, podsticanje razvoja govora i podsticanje razvoja samopoštovanja kod dece, unapređivanje saradnje sa porodicom sa akcentom na uključivanje roditelja u planiranje i realizaciju zajedničkih aktivnosti sa decom i vaspitačima.
U realizaciji tema negovaće se istraživački i kreatorski pristup praksi.
muzicki-vrtic-raspevana-kuca-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
MUZIČKI VRTIĆ RASPEVANA KUĆA.
Celodnevni i poludnevni boravak u vrtiću Raspevana kuća.
Celodnevni boravak u vrtiću (7-18h) obuhvata: opšte muzičko obrazovanje (pevanje pesmica, razvijanje glasa i ritma, solfeđo, slušanje muzike, upoznavanje sa instrumentima, kompozitorima i muzičkim pravcima; individualne časove violine ili klavira sa muzičkim pedagozima - profesorima, koji imaju bogato iskustvo u radu sa malom decom; rad sa vaspitačima (vaspitno - obrazovani rad); balet i gimnastika koje drži renomirana balerina Narodnog pozorista; časovi pevanja - gostujući profesor pevanja Ivana Jordan; engleski jezik; doručak, užina, ručak, užina.
Poludnevni boravak (7-12h) obuhvata: opšte muzičko obrazovanje (pevanje pesmica, razvijanje glasa i ritma, solfeđo, slušanje muzike, upoznavanje sa instrumentima, kompozitorima i muzičkim pravcima rad sa vaspitačima (vaspitno - obrazovani rad); doručak, užina; Nakon radnog vremena studio održava individualne časove violine, klavira i solfeđa kao i pripremu za muzičku školu u manjim grupama.
srpsko-francuski-vrtic-guliver-privatni-vrtici
Privatni vrtić na Banovom brdu.
„Guliver“ je počeo kao kreativna radionica 2005.godine.
Nekoliko godina kasnije program rada je verifikovan od strane Ministarstva prosvete i od tada roditeljima i njihovoj deci nudi sve ono što je potrebno da bi se deca vaspitala i obrazovala na najbolji način. Guliver je dvojezični vrtić u kome se neguje srpski i francuski jezik. Filozofija naše ustanove se ogleda po jednom drugačijem vidu obrazovanja dece. Važno nam je :# da deca nauče kako da uče kroz sopstveno iskustvo, kroz iskustvo dodira, slušanja, gledanja, zapažanja.
da deca uče kako da kritički razmišljaju.
da nauče da reaguju u odnosu na neku drugu decu i na stvari koje ih okružuju.
da nauče da budu samostalni.
U okruženju u kome se nalaze, imaju mnogo načina da se izraze.
Jedan od njih je i NTC sistem učenja.
Mišljenja smo da iz svakog sistema treba uzeti najbolje, pa smo u radu sa decom uključili najvrednije iz Montesori, Valdorf i Ređio Emilija pristupa. Engleski jezik.
Sa navršenom četvrtom godinom, deci uvodimo još jedan jezik.
Dva puta nedeljno u popodnevnim satima, po sat vremena kroz igru uče engleski jezik. Na ovaj način, deca do polaska u školu stiču dobre osnove dva strana jezika.
privatna-predskolska-ustanova-svitac-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA SVITAC. Vrtić Svitac će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima.
Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan.
Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića.
Vrtić Svitac je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu.
Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj.
Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima.
Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe.
vrtic-mala-visnja-privatni-vrtici

Vrtić Mala Višnja

Beograd, Višnjička banja, Todora Manojlovića 24 064 3040195 |
011 2758773 |
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Upis dece u vrtić uz pravo na subvenciju grada Beograda.
PREVOZ DECE KUĆA-VRTIĆ-KUĆA.
Bilo da Vam treba samo u jednom ili oba smera, Mala višnja pruža i ovu uslugu. Cena zavisi od udaljenosti Vašeg doma od vrtića, ali je opet prihvatljiva i dostupna za mnoge. Dok mi prevozimo Vašu decu sigurno, Vi štedite vreme i svoj auto.
VRTIĆ – MLAĐA GRUPA ( 2,5 -3,5 godine).
Deca su porasla, „izašla iz pelena“, izgovaraju mogo više reči, svesna su značaja i lepote igranja s drugarima.
Počinju zajedno da se igraju raznih igara, zajedno se igraju igračkama, uče da ih dele, ili čekaju svoj red za igranje nekom igračkom.
Dovoljno su velika da mogu lepo da prate usmerene aktivnosti, slušaju i učestvuju u aktivnostima, uče da se koncentrišu i rado obave postavljen zadatak. Deca sve više uče, a pritom su srećna i zadovoljna.
U Maloj višnji, deca uče kroz igru i to po programu NTC sistema učenja.
Veliki naglasak se stavlja na muziku, likovne aktivnosti i rešavanje zagonetnih pitanja i priča.
Recituju se nove recitacije, pevaju nove pesme, deca prave kolekciju svojih radova, pričaju o novim saznanjima i svetu oko nas, kao i o mnogim drugim novim stvarima.
Polako se uvode igre preko kojih uče nov jezik – engleski.
Vrlo ga lako usvajaju pomoću igre i pesme.
U ovoj grupi, deca se polako pripremaju za srednju grupu.
Sada se, u okviru aktivnosti koje se izvode u grupi, najbolje može videti koliko su deca napredovala i koliko im je nivo znanja viši.
Deca i u ovoj grupi imaju fizičko vaspitanje u kombinaciji s korektivnom gimnastikom, kad deca koriste opremu za vežbanje.
Kao i u ostalim grupama, lepo vreme preko cele godine koristimo za igru na otvorenom i za šetnje u pratnji više vaspitača.
U Maloj višnji često gostuju pozorišta, a redovno se organizuju izleti po gradu.
Mesto posete zavisi od tema koje vaspitači obrađuju s decom.
Takođe, redovno organizujemo noć u vrtiću, omiljenu dečju aktivnost, gde deca iz ove grupe koja su samostalna i žele, mogu da učestvuju.
Deca tada večeraju u vrtiću, nakon toga organizujemo večernju tematsku zabavu i na kraju spavaju pored svojih drugara.
Ta druženja i noći dugo se pamte, a mamama i tatama omogućavaju da i oni uživaju, odmore se i posvete jedno drugom.
Zato je ova aktivnost postala omiljena i kod roditelja!
VRTIĆ-SREDNJA GRUPA (3,5-4,5 godina).
Deca i u ovoj grupi sve više uče, a pritom su srećna i zadovoljna.
Recituju nove recitacije, pevaju nove pesme, prave kolekciju svojih radova, pričaju o novim saznanjima i svetu oko nas, kao i o mnogim drugim novim stvarima.
Engleski se uvodi kao usmerena aktivnost u kojoj se uči po određenom programu.
Slušanjem pesmica i ponavljanjem istih, izgovaranjem reči i rečenica, kroz razgovor sa lutkama, gostima iz Engleske, sam jezik sve više postaje voljen i zabavan.
U ovoj grupi, deca se polako pripremaju za stariju grupu.
U okviru aktivnosti koje se izvode u grupi, još bolje se može videti koliko su deca napredovala i koliko im je nivo znanja viši.
Deca i u ovoj grupi imaju fizičko vaspitanje u kombinaciji s korektivnom gimnastikom, kad deca koriste opremu za vežbanje.
Kao i u ostalim grupama, lepo vreme preko cele godine koristimo za igru na otvorenom i za šetnje u pratnji više vaspitača.
U Maloj višnji često gostuju pozorišta, a svakog meseca organizujemo izlete po gradu ili van njega, što zavisi od tema koje vaspitači obrađuju s decom.
Takođe, redovno organizujemo noć u vrtiću, omiljenu dečju aktivnost.
Deca večeraju u vrtiću, nakon toga organizujemo večernju tematsku zabavu i na kraju spavaju pored svojih drugara.
Ta druženja i noći dugo se pamte, a mamama i tatama omogućavaju da i oni uživaju, odmore se i posvete jedno drugom.
VRTIĆ – STARIJA GRUPA (4,5-5,5 godina).
Ovo je u našem vrtiću grupa koja obuhvata „predpredškolce“.
Polako ali sigurno, deca rastu i pripremaju se za ozbiljnije aktivnosti i odgovornosti koje ih očekuju u školi.
Sad se uči još temeljnije i dublje.
Svakodnevno imaju usmerene i dodatne aktivnosti.
U dodatne aktivnosti spadaju engleski jezik, sportsku školicu s plivanjem, individualni rad s logopedom, hor i izborna kreativna veronauka.
Sve te aktivnosti pripremaju ih za polazak u školu i lakše usvajanje novih znanja i veština.
Česti su izleti i noći u vrtiću, a za ovu grupu organizuje se zimovanje i letovanje.
S decom u ovoj grupi radi jedan glavni vaspitač.
Pored svakodnevnog boravka na svežem vazduhu, deca idu i u šetnje krajem do obližnjih igrališta.
Organizuju se posete drugim vrtićima, školama, pozorištu, izložbama, a nas posećuju i putujuća pozorištanca.
Svakodnevne aktivnosti odvijaju se u grupnoj sobi, sali za rekreaciju, dvorištu.
Proširuju svoja znanja i veštine u raznim oblastima: likovnoj, muzičkoj, fizičkoj, razvoju govora, prirodno-matematičkim pojmovima, upoznavanju s okolinom.
vrtic-bubica-privatni-vrtici

Vrtić Bubica

Beograd, Zvezdara, Mehmeda Sokolovića 18 011 2405266 |
064 2251874 |
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vaspitno-obrazovni rad u vrtiću se odvija u manjim grupama, kroz individualni i grupni pristup deci, koja su pod nadzorom stručno osposobljenog kadra: vaspitači, pedagozi, logoped, pedijatar.
U vrtićkim grupama sprovodi se vaspitno - obrazovni rad u sa decom od dve godine do šest godina.
U vrtiću Bubica postoji samo okvirni plan i program rada, jer naš program prati interesovanja, potrebe i mogućnosti dece, pa je u skladu sa tim veoma promenljiv i prilagodljiv trenutnim interesovanjima dece.
vrtic-macak-garfild-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić Mačak Garfild posluje već 8.godinu i smešteni smo na 3 lokacije u Beogradu, a od aprila meseca 2016.godine se otvara i naša četvrta lokacija.
Svi naši objekia posluju po istom principu i programu rada koji su verifikovani od strane ministarstva prosvete.
Ono što nas izdvaja od ostalih vrtića je pre svega ideja i zamisao da naši mališani budu zadovoljni i srećni, a samim tim i njihovi roditelji.
Naši ciljevi su da se stalno usavršavamo i pratimo novitete u poslu kojim se bavimo pa samim tim i svaki naš novi objekat je sagrađen i urađen po svim svetskim standardima.
Sve prostorije za boravak dece u našem vrtiću su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece.
Deca su tokom boravka u obdaništu apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u obdaništu iskorišćeno je na pravi način.
Vaspitno-obrazovanim radom u vrtiću podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
U takvim uslovima naši mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.
Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.
deciji-vrtic-cvetic-repic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ REPIĆ Prostorije su čiste, uredne, sa mnoštvom igračaka i materijala za decu.
vrtic-tin-tin-privatni-vrtici

Vrtić Tin Tin

Novi Beograd, Jurija Gagrina 277 011 6154559 |
064 1379264 |
cena: 27.000din
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA TIN TIN.
VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU.
Više od 25 godina iskustva u radu sa decom utkali smo s ljubavlju u našu predškolsku ustanovu, u kojoj dete raste s osmehom, uči kroz igru, upoznaje svet oko sebe i stiče svoje prve prijatelje.
Deca su najvažnija!
Vrtić Tin Tin brine o svim aspektima razvoja dece od najranijeg uzrasta do polaska u školu.
vrtic-klincograd-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI KLINCOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA KLINCOGRAD VERIFIKOVANA OD STRANE MINISTARSTVA PROSVETE PO REŠENJU BR.
022-05-75 / 2008 OD 19.02.2009.
privatni-vrtic-dediks-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BORČA.
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Program vaspitanja i obrazovanja dece uzrasta od 3-5,5 godina realizuje se kroz model A Opštih osnova predškolskog programa.
Osnovni vaspitno-obrazovni ciljevi su: – Sticanje pozitivne slike o sebi – Razvijanje poverenja u sebe i druge – Podsticanje samostalnosti, individualne odgovornosti i autentičnosti izraza i delovanja – Razvoj intelektualnih kapaciteta u skladu sa razvojnim potrebama, mogućnostima i interesovanjima – Razvoj socijalnih i moralnih vrednosti – Kultivisanje dečjih emocija i negovanje odnosa nenasilne komunikacije i tolerancije – Razvoj motornih sposobnosti i spretnosti – Podsticanje kreativnog izražavanja deteta – Razvijanje svesti o značaju zaštite i očuvanja prirodne i društvene sredine.
montesori-vrtici-meda-privatni-vrtici

Montesori vrtići Meda

Beograd, Stari Grad, Braće Jugovića 17 011 3036061 |
065 2315876 |
cena: 30.000din
PRIVATNI VRTIĆI U BEOGRADU.
Montessori Predškolska ustanova Meda osnovana je 2005.godine sa sedištem u Beogradu.
Program rada vrtića je verifikovan od Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije.
Sadržaj se realizuje Montessori metodom.
Atmosfera u vrtićima je porodična i topla , neguje se odnos poverenje, poštovanja i uzajamne saradnje sa decom i roditeljima.
Osnovni program realizuju se u vrtićkim grupama od 3,5 do 5 godina.
Program rada je verifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i ekonomskog razvoja.
Predškolska ustanova – vrtić MEDA je vrtić čija je osnovna vizija da deci pruži kvalitetno obrazovanje i vaspitanje po najvišim standrardima.
Vaspitno obrazovni rad se zasniva na pedagogijia Marije Montessori i ima za cilj da svako dete ostvari svoje potncijale i izraste u nezavisnu i odgovornu osobu.
Vaspitač se trudi da posmatrajući decu i zapažajući njihova interesovanja nudi tematske sadržaje.
Sve to je opet povezano sa interesantnim kulturnim i drugim dešavanjima u gradu, koja su namenjena deci, te su deca često akteri neke od radionica u prirodnjačkom muzeju, muzeju primenjene umetnosti, Etnografskom muzeju.
Odlazimo i na razne festivale kao što su : Festival nauke i tehnike, Pozorište zvezdarište, Festival kratkih dramskih formi gde smo osvojili prvu nagradu.
Cilj našeg rada je samostalno, sigurno vaspitano, programom pripremljeno dete za obaveze koje ga očekuju u školi.
To je dete puno samopoštovanja i poštovanja prema drugima.
vrtic-cvetic-srecko-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić CVETIĆ SREĆKO, je počeo sa radom 2007.god, sa namerom da roditeljima da podršku u podizanju, vaspitanju, obrazovanju i socijalizaciji njihove dece, da deci pruži najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, da im pruži maksimalnu slobodu u razvijanju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala.
U 2015.god.
postali smo predškolska ustanova koja radi sa decom po programima vaspitanja i obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja.
Vrtić se nalazi u jednom od najlepših i najčistijih krajeva Voždovca, na nadmorskoj visini od 300m, u Ulici Vojvode Stepe 490/1.
Raspolažemo sa 300m2 luksuzno opremljenog prostora, prilagođenog potrebama dece.
Pored toga deci je svakodnevno na raspolaganju veliko, pod zelenom površinom, ograđeno park-dvorište kao i dve velike popločane terase oko kuće.
vrtic-panda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI PALILULA.
VRTIĆ NA PALILULI.
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
PORODNIČNI VRTIĆ PANDA.
U vaspitno-obrazovnom radu sa decom uzrasta od dve do šest godina njihov razvoj se podstiče radom u sledećim oblastima: Upoznavanje, otkrivanje samog sebe – razlikovanje delova tela, upoznavanje svojih potreba, opažanja, osećanja i misli, izgrađivanje i ovladavanje različitih načina izražavanja; telom, pokretom i gestom, likovno, muzičkih, verbalno; istraživanje svojih mogućnosti i granica kao osnove poverenja u sebe; delovanje na sredinu u interakciji sa drugima; razvijanje kreativnih potencijala kroz igru.
privatni-vrtic-jare-i-mare-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ JARE I MARE Prostor našeg vrtića kreiran je zajedno sa decom, menja se i prilagođava njihovim trenutnim interesovanjima i potrebama, kao i projektima koji su u fokusu njihovog istraživanja.
Deci su dostupni i pristupačni svi materijali – ovakvom organizacijom učimo decu kako da se odnose prema svom okruženju, kako da rukuju i eksperimentišu različitim predmetima i podstičemo ih da budu nezavisna i da prave izbore u učenju.
vrtic-decija-prica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA PRIČA Vrtić kreativna radionica „Dečija priča“ poseduje prostoriju za igru, kuhinju sa trpezarijom, spavaonicu i dvorište prilagođeno za decu.
privatni-vrtic-kamicak-i-drugari-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ NA NOVOM BEOGRADU.
Rad sa decom u vrtićkoj grupi. Radno vreme vrtića od 7-18 h.
privatni-vrtic-mece-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Naša ustanova ima razvijenu saradnju sa porodicom, koja direktno utiče na kvalitet boravka u vrtiću.
privatni-vrtic-beli-dvorac-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Upis dece uz subvenciju grada!
Vrtić Beli Dvorac se nalaze u samom srcu Vračara.
Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete u našem vrtiću za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije.
Kroz mnogobrojne opuštajuće radionice u vrtiću Vaše dete će naučiti mnogobrojne nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima, eksperimentisaće.
Sa Vašim detetom u vrtiću svakodnevno radi pedagog, psiholog, logoped, vaspitač, medicinska sestra vaspitač, nastavnica engleskog jezika, saradnik za sportić, doktor pedijatar i mnogi drugi visoko obrazovani saradnici iz različitih oblasti.
Mi smo tim mladih, kreativnih i stručnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da spozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava.
vrtic-skazka-privatni-vrtici

Vrtić Skazka

Beograd, Stari Grad, Miće Popovića 13 011 3391936 |
063 291716 |
cena: 250 €
U jednoj od lepših oaza starog grada nalazi se kuća Skazka u kojoj borave deca jaslenog, vrtićkog i predškolskog uzrasta.
Nalazimo se u ulici Miće Popovića 13.
blizu vaznih saobraćajnica, a dovoljno daleko od gradske buke.
vrtic-smajli-privatni-vrtici

Vrtić Smajli

Beograd, Zemun, Aleksandra Dubčeka 28e 063 8662506
cena: 30.000din
PRIVATNI VRTIĆ ZEMUN, NOVI BEOGRAD.
MEŠOVITA VRTIĆKA GRUPA, Mešovita vrtićka grupa obuhvata decu od 3godine do predškolskog perioda.
Vaspitači koji rade sa decom u okviru mešovite vrtićke grupe podstiču razvoj njihove samostalnosti u obavljanju dnenih aktivnosti.
U okviru ove grupe se putem individualne i grupe dečije igre, kao i uključivanjem dece u različite tematske radionice utiče na razvoj saznajnog, senzo­ motornog i socio-emocionlanog aspekta ličnosti svakog deteta.
vrtic-deciji-svet-privatni-vrtici

Vrtić Dečiji Svet

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 112b 060 6408814 |
011 2464250 |
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Deca imaju pravo na subvencije grada Beograda.
Uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih profesionalaca punih znanja i ljubavi za svoj poziv, deca u vrtiću lakše spoznaju sebe, svoju porodicu, okolinu, upoznaju početne matematičke pojmove, osnove muzičkog, likovnog i fizičkog obrazovanja, veronauke, naše tradicije i kulturnog nasleđa, a stiču i saznanja o lepom ponašanju, tradiciji i ljubavi.
Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti u vrtiću koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom.
Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama, uz korišćenje svih savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalice, filmova i kompjutera.
U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom u vrtiću učestvuju i spoljni – stručni saradnici: filolog (engleski), vajar, ples, učiteljica za predškolce, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu.
Kroz dobro osmišljene aktivnosti, u skladu sa svetski priznatim programima, mališanima se nudi mogućnost da nauče engleski jezik po Oksfordskom programu.
Metod rada vrtića zahteva da se svakodnevno koristi strani jezik, pa se, na taj način deca postepeno i nenametljivo uvode u čari jezika.
Posebno poštovanje imamo i prema roditeljima tako da svakog trećeg meseca organizujemo javni čas za roditelje – priredbe koje su prezentacija svega što je urađeno u toku prethodnih meseci u skladu sa sadržajima i planovima aktivnosti po programu rada.
Sve aktivnosti u vrtiću organizujemo od ponedeljka do četvrtka, dok je petak “dan iznenađenja”.
Tada su predviđeni: izleti na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, u pozorišta, muzeje… Organizujemo žurke, modne revije…
privatni-vrtic-decija-akademija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ DEČIJA AKADEMIJA U okviru višespratne vile sa prostranim dvorištem i bazenom osmišljen je koncept savremenog vrtića čiji je program prilagođen svakom detetu ponaosob i usmeren ka stvaranju i razvijanju zdravih stilova života.
decija-zemlja-cuda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Dečiji vrtić Vam nudi: individualni rad sa diplomiranim surdologom, individualni rad sa diplomiranim logopedom, hrana iz vrtića, jelovnik zdrave hrane (žitarice od celog zrna, kuvana i pečena hrana), jelovnik po potrebama deteta, ograđeno dvorište, video nadzor, dodatne aktivnosti za decu (engleski jezik, fudbal, balet, joga). Svi želimo najbolje za svoju decu i važno nam je kako provode vreme u vrtiću.
Svim roditeljima je bitna svaka usluga koju vrtić pruža.
Od samog prostora, higijene, igračaka, preko hrane i dnevnog jelovnika, do dvorišta i nadzora dece koji se omogućava vaspitačima. Svakom detetu je potrebna pažnja i svakodnevni rad sa njim, kako bi se dete oformilo kasnije u kompletnu i zdravu ličnost.
Naša predškolska ustanova Dečija zemlja čuda se upravo bavi svim ovim stavkama, kako bi zadovoljstvo dece, a i roditelja bilo potpuno.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top