Privatni vrtići Zemun

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Zemun
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA OAZA Naša predškolska ustanova Mala oaza je prostrana toliko da u njoj svako dete ima dovoljno mesta da sa svojim društvom stvori sopstvenu malu oazu. Nalazimo se u starom jezgru Zemuna, u zgradi namenski izgrađenoj da zadovolji sve uslove i standarde za rad predškolske ustanove u 21.
veku.
U ovih novih 1.400 kvadrata stalo je sve do čega nam je stalo u radu sa decom.
vrtic-povratak-prirodi-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - POVRATAK PRIRODI Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi obuhvata dva nivoa - brigu o prirodi deteta i brigu o planeti.
Želja nam je da detetu u gradu omogućimo neposredni dodir sa prirodom, kroz rad sa prirodnim materijalima i aktivnostima napolju, bez straha od prljanja.
predskolska-ustanova-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
predskolska-ustanova-vrtic-i-jasle-cudesno-carstvo-privatni-vrtici
ČUDESNO CARSTVO je privatni vrtić, akreditovana privatna predškolska ustanova u koju možete upisati dete već od navršenih godinu dana.
Vrtić vodi stručni tim sa preko petnaest godina iskustva u radu u predškolskoj ustanovi.
Vrtić je prostran, a imamo i veliko dvorište.
Opremljeni smo najmodernijim didaktičkim materijalima kako bismo sa lakoćom sprovodili u delo zacrtan plan i program rada sa najmlađima.
Redovno organizujemo izlete i rekreativne nastave.
Usredsređeni smo na otkrivanje potencijala i talenata kod dece i na njihov razvoj i negovanje.
Stručna lica koja svakodnevno rade sa decom u vrtiću čarobno carstvo imaju zadatak da podjednako obrate pažnju na sve aspekte razvoja dečije ličnosti kao i intelektualnog, emocionalnog i psihofizičkog razvoja.
Briga o zdravlju i higijeni je prioritet, zato serviramo samo zdravu hranu, bavimo se sportom redovno i provodimo puno vremena napolju.
predskolska-ustanova-abc-junior-privatni-vrtici
Privatni vrtić ABC Junior osnovana je 2002.godine i od tada smo postali prepoznatljivi i priznati zahvaljujući našem načinu rada i velikog broja zadovoljnih roditelja dece koja su pohađala našu predškolsku ustanovu.
Dnevne aktivnosti sadrže niz pažljivo kreiranih sadržaja koji su usklađeni sa uzrastom dece.
Sve dečije potrebe na optimalan način su zadovoljene: zdravi izbalansirani obroci, vreme spavanja u vrtiću i dnevnog odmora, fizička aktivnost, boravak napolju, zabava i igra, druženje sa vršnjacima, učenje kroz niz edukativnih i zanimljivih igara.
Najbolje priznanje našeg stručnog rada i zalaganja su deca koja s radošću dolaze u vrtić.
Radno vreme je od 7 do 17.30h.
Redovno organizujemo rekreativne nastave, ekskurzije, izlete, odlaske u pozorišta, bioskope, muzeje ili zoološki vrt.
Pozovite nas i dođite u vrtić da se na licu mesta upoznate sa našim načinom rada.
Čekamo Vas!
vrtic-zvoncica-privatni-vrtici
VRTIĆ ZVONČICA je akreditovana predškolska ustanova koja se nalazi u mirnom delu Zemuna, smeštena je u kući sa prostranim sobama i ogromnim dvorištem na koje smo posebno ponosni.
Vaspitnoobrazovni rad sa decom od godinu dana do polaska u školu sprovodi se u malim vršnjačkim grupama i obuhvata nekoliko celina: razvoj govora, muzičko, likovno, osnove matematike, upoznavanje okoline i sveta oko nas, fizičko.
Dodatne aktivnosti su: strani jezici (engleski i italijanski), škola plesa, balet, ritmička gimnastika i folklor, rad sa logopedom.
Roditelji koji dobiju odbijenicu u državnom vrtiću ostvaruju pravo na umanjenje cene do 80% uz subvencije grada.
vrtic-cira-privatni-vrtici

Vrtić Ćira

Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
cena: 28.000 din
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Mi smo privatna predškolska ustanova (akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).Nalazimo se u mirnom kraju Zemuna u ulici Vinarska br.
6.
internacionalni-kutak-privatni-vrtici

Internacionalni Kutak

Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578 |
060 3316823 |
cena: 350 €
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje i mi se trudimo da ga osiguramo svakom detetu ponaosob,prateći britanski nastavni program za rano učenje.Mi želimo da se svako dete ponaosob razvija na zdrav,radostan način koji odgovara njihovim godinama.
vrtic-ivin-vozic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - IVIN VOZIĆ ’’IVIN VOZIĆ’’ je predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete,nauke i tehnološkog razvoja, u sistemu drzavnih subvencija.
vrtic-igraliste-privatni-vrtici

Vrtić Igralište

Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
cena: 250 €
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE - Privatni vrtić po ceni državnog - Licenca Ministarstva prosvete - NTC licenca za rad - Primena Montesori programa - Rad vaspitača, medicinskih sestara, logopeda i psihologa - Učenje stranog jezika, program pripreme za školu - Muzičke, kreativne i edukativne radionice - Organizovanje škola u prirodi u letnjem i zimskom periodu - Organizovanje i učestvovanje na manifestacijama
vrtic-kinder-paradies-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - KINDER PARADIES U srcu Zemuna, nadomak parka, stvorili smo topao kutak u kome će se vaše dete osećati kao kod kuće.
predskolska-ustanova-kosta-vujic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA KOSTA VUJIĆ PU „Kosta Vujić“ je akreditovana ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.
Nalazimo se u mirnom delu Zemuna u Dobanovačkoj ulici broj 56 u prostoru koji je u svim svojim karakteristikama prilagodjen za stimulativan i zdrav razvoj dece.
predskolska-ustanova-sapica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ŠAPICA Predškolska ustanova „Šapica“ smeštena je u mirnom delu Zemuna, okružena zelenilom.
Ograđeno dvorište opremljeno je sredstvima za igru i rekreaciju dece, a preko puta vrtića je prostran park.
U neposrednoj okolini nalazi se pozorište „Madlenijanum“, sportski centar ,,Pinki“, Zemunski kej, muzeji, galerije...
vrtic-luna-privatni-vrtici

Vrtić Luna

Beograd, Zemun, Klare Cetkin 7 064 2472064
cena: 28.000din
PRIVATNI VRTIĆ LUNA ZEMUN, NOVI BEOGRAD.
Privatni vrtić Luna je dobio licencu Ministarstva prosvete među prvih sedam vrtića u Srbiji, tada nazvanih: Sedam veličanstvenih.
Počela je sa radom 2002.godine kao Centar za podsticanje i negovanje dečjeg stvaralaštva, a 2006.
godine postaje verifikovana Ustanova, čime stiče pravo za realizaciju Pripremnog predškolskog programa koji je deo obaveznog devetogodišnjeg obrazovanja i vaspitanja.
Iza nas je četrnaest godina uspešnog rada.
privatni-vrtic-svitac-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA SVITAC. Vrtić Svitac će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima.
Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan.
Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića.
Vrtić Svitac je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu.
Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj.
Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima.
Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe.
privatni-vrtic-mali-princ-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU. VRTIĆ ZEMUN I NOVI BEOGRAD. Vrtić i jasle "Mali princ" poslovao je punih deset godina na adresi Džona Kenedija 10b.
Od januara 2011.godine nalazimo se u novom, atraktivnom prostoru, u Ulici Goce Delčeva 2, prekoputa Zemunskog keja.
"Mali princ" je vrtić po meri deteta, a da to bude tako, brine se visokoobrazovani, profesionalni kadar zaposlenih, dok je enterijer opremljen sadržajem i igračkama edukativnog karaktera.
Vrtić i jasle vodi osoba sa preko trideset godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.
vrtic-decija-prica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA PRIČA Vrtić kreativna radionica „Dečija priča“ poseduje prostoriju za igru, kuhinju sa trpezarijom, spavaonicu i dvorište prilagođeno za decu.
privatni-vrtic-jare-i-mare-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ JARE I MARE Prostor našeg vrtića kreiran je zajedno sa decom, menja se i prilagođava njihovim trenutnim interesovanjima i potrebama, kao i projektima koji su u fokusu njihovog istraživanja.
Deci su dostupni i pristupačni svi materijali – ovakvom organizacijom učimo decu kako da se odnose prema svom okruženju, kako da rukuju i eksperimentišu različitim predmetima i podstičemo ih da budu nezavisna i da prave izbore u učenju.
vrtic-smajli-privatni-vrtici

Vrtić Smajli

Beograd, Zemun, Aleksandra Dubčeka 28e 060 4544300
cena: 30.000din
PRIVATNI VRTIĆ ZEMUN, NOVI BEOGRAD.
MEŠOVITA VRTIĆKA GRUPA, Mešovita vrtićka grupa obuhvata decu od 3godine do predškolskog perioda.
Vaspitači koji rade sa decom u okviru mešovite vrtićke grupe podstiču razvoj njihove samostalnosti u obavljanju dnenih aktivnosti.
U okviru ove grupe se putem individualne i grupe dečije igre, kao i uključivanjem dece u različite tematske radionice utiče na razvoj saznajnog, senzo­ motornog i socio-emocionlanog aspekta ličnosti svakog deteta.
decija-zemlja-cuda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Dečiji vrtić Vam nudi: individualni rad sa diplomiranim surdologom, individualni rad sa diplomiranim logopedom, hrana iz vrtića, jelovnik zdrave hrane (žitarice od celog zrna, kuvana i pečena hrana), jelovnik po potrebama deteta, ograđeno dvorište, video nadzor, dodatne aktivnosti za decu (engleski jezik, fudbal, balet, joga). Svi želimo najbolje za svoju decu i važno nam je kako provode vreme u vrtiću.
Svim roditeljima je bitna svaka usluga koju vrtić pruža.
Od samog prostora, higijene, igračaka, preko hrane i dnevnog jelovnika, do dvorišta i nadzora dece koji se omogućava vaspitačima. Svakom detetu je potrebna pažnja i svakodnevni rad sa njim, kako bi se dete oformilo kasnije u kompletnu i zdravu ličnost.
Naša predškolska ustanova Dečija zemlja čuda se upravo bavi svim ovim stavkama, kako bi zadovoljstvo dece, a i roditelja bilo potpuno.
privatni-vrtic-decija-akademija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ DEČIJA AKADEMIJA U okviru višespratne vile sa prostranim dvorištem i bazenom osmišljen je koncept savremenog vrtića čiji je program prilagođen svakom detetu ponaosob i usmeren ka stvaranju i razvijanju zdravih stilova života.
predskolska-ustanova-nase-cedo-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Svako dete je propraćeno zajedno sa svojim interesovanjima i potrebama, a opet u interesu njegovog razvoja.
Individualni razgovori sa roditeljima nam služe za razmenu informacija koje se tiču detetovog razvoja, jer smo mi u svakom smislu podrška porodici.
Cilj našeg rada je da deci pružimo što širi spektar obrazovanja kako bi što kvalitetnije formirali svoje mlado biće.
U ostvarivanje ovog cilja uključeni su i brojni dodatni sadržaji, koje sprovode adekvatno edukovani saradnici!
U dogovoru sa roditeljima organizujemo dva puta u toku godine boravak na selu!
Od 2011.godine u prostorijama naše ustanove sprovodi se pripremna nastava za muzičku školu, to jest Muzička škola Kosta Manojlović šalje nastavnika koji obavlja pripremnu nastavu za decu mlađeg uzrasta.
Ostvarena je i saradnja sa Osnovnom školom Svetozar Miletić na obostrano zadovoljstvo.
U našem vrtiću posebna pažnja je posvećena dečijoj ishrani.
Ishrana je bazirana na kvalitetnim, svežim namirnicama pripremljenim po principima zdrave obrade, sa puno posnog mesa, povrća i voća.
vrtic-druzionica-mastaonica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Stručni tim čine: vaspitači, logoped, pedagog, prof.engleskog, prof, muzičke kulture, učitelji plesa, baleta, kapuere i šaha.
Zašto smo drugačiji?
Zato što primamo roditelje u igru.
Zato što ružne reči bacamo u kantu.
Zato što poštujemo jedni druge.
Zato što plačemo, ali ne kad dolazimo nego kad odlazimo iz vrtića.
predskolska-ustanova-11.-april-privatni-vrtici
Vrtići u Beogradu.
Predškolska ustanova 11.april svake godine raspisuje redovan konkurs za prijem dece.
Odluku o prijemu dece donosi Centralna ypisna komisija, koju imenuje direktor ystanove.
Komisija radi po kriterijumima za prijem dece u predškolske ustanove (Pravilnik o bližim uslovima za utvrđivanje prioriteta za upis dece u predškolsku ustanovu).
Komisija vrši prijem zahteva tokom cele godine, a upis dece u vrtiće radi se u skladu sa raspoloživim kapacitetima.
U toku radne 2015/2016.godine komisija sa roditeljima radi petkom od 09-15 časova u ul.
Narodnih heroja 12a.
Predškolsku ustanovu 11.april pohađa blizu 9000 dece.
Našu Ustanovu čine jasle i vrtići Novog Beograda.
Postoje 30 namenski građenih objekata, od kojih su 22 kombinovani (jasle i vrtić), 7 objekata vrtića i 1 objekat namenjen deci jaslenog uzrasta.
Pored navedenih namenskih objekata koristi se i prostor u 5 depadanasa (vrtić Švrća), kao i u adaptiranom poslovnom prostoru (vrtić Đurđevak), i namenski građen prostor u stambenoj zgradi (vrtić Čarolija).
U okviru Ustanove organizovane su razvojne grupe za decu sa smetnjama u razvoju(u vrtiću Pčelica) i 14 grupa za decu na bolničkom lečenju u Institutu za majku i dete Dr Vukan Čupić.
Obavezni Pripremni predškolski program ove školske godine organizovaće se u deset grupa četvoročasovnog boravka.
predskolska-ustanova-montesori-zvono-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Osnivač PU Montesori Zvono je Montesori centar Zvono, u okviru koga su od 2009.godine realizovani Montesori programi za decu do 3 godine, od 3 do 6 godina i od 6 do 12 godina, sa ciljem obezbeđenja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja.
vrtic-detlic-privatni-vrtici

Vrtić Detlić

Beograd, Zemun, Dobanovački put 34 064 4235145
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ DETLIĆ Na adresi Dobanovački put 34, u prostoru od 330 kvadrata koji je opremljen za čuvanje i smeštaj 100 mališana u malim grupama, nalazi se vrtić Detlić.
vrtic-razlicak-privatni-vrtici

Vrtić Različak

Beograd, Zemun, Vukova 4 064 1327105
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ RAZLIČAK Naš iskusni vaspitački kadar će pomoći da Vaši mališani spremno dočekaju prvi razred.
vrtic-sadko-privatni-vrtici

Vrtić Sadko

Beograd, Zemun, Inženjera Atanackovića 12 064 2014574 |
011 3076016 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ SADKO „Sadko“ je jedinstveni za Srbiju dvojezični srpsko-ruski vrtić.
Obrazovni proces i komunikacija u našem vrtiću se gradi po principu integracije dva predškolska obrazovna programa – srpskog i ruskog.
vrtic-roda-privatni-vrtici

Vrtić Roda

Beograd, Zemun, Marka Nikolića 17 063 443112
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ RODA U našem vrtiću vaši mališani će uživati, i učiti kroz igru i razonodu.
privatna-predskolska-ustanova-radosnica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA RADOSNICA Mali broj dece u grupama omogućava realizaciju otvorenog sistema vaspitanja i obrazovanja što znači da postoji plan i program rada koji služi kao okvir i smer u radu sa decom, ali postoji i mogućnost njegovog prilagođavanja sposobnostima, potrebama i interesovanjima dece.
vrtic-mali-istrazivaci-privatni-vrtici
Napravili smo atmosferu koja je u potpunosti pogodna za odrastanje vašeg mališana.
Nalazimo se na granici Zemuna i Novog Beograda, zaštićeni od gradske buke, u okviru modernog gradskog kompleksa Zelena avenija.
Moderno opremljen prostor naše predškolske ustanove u potpunosti je prilagođen svim potrebama dece od jaslenog do predškolskog uzrasta.
privatni-vrtic-nasa-vila-privatni-vrtici
Privatni vrtić Naša Vila je akreditovana predškolska ustanova koja je smeštena u mirnom delu Zemuna.
Stvorili smo veoma lep i prijatan prostor koji je odlično mesto za odgajanje dece.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top