Privatni vrtići Zemun

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Zemun
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ MALA OAZA Naša predškolska ustanova Mala oaza je prostrana toliko da u njoj svako dete ima dovoljno mesta da sa svojim društvom stvori sopstvenu malu oazu. Nalazimo se u starom jezgru Zemuna, u zgradi namenski izgrađenoj da zadovolji sve uslove i standarde za rad predškolske ustanove u 21.
veku.
U ovih novih 1.400 kvadrata stalo je sve do čega nam je stalo u radu sa decom.
privatni-vrtic-zemunland-privatni-vrtici-479834
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZEMUNLAND Kvalitetan program rada, profesionalno i edukovano osoblje, savremeno opremljen prostor, veliko dvorište. IGRAONICA za potrebe vrtića.
predskolska-ustanova-abc-junior-privatni-vrtici
Privatni vrtić ABC Junior osnovana je 2002.godine i od tada smo postali prepoznatljivi i priznati zahvaljujući našem načinu rada i velikog broja zadovoljnih roditelja dece koja su pohađala našu predškolsku ustanovu.
Dnevne aktivnosti sadrže niz pažljivo kreiranih sadržaja koji su usklađeni sa uzrastom dece.
Sve dečije potrebe na optimalan način su zadovoljene: zdravi izbalansirani obroci, vreme spavanja u vrtiću i dnevnog odmora, fizička aktivnost, boravak napolju, zabava i igra, druženje sa vršnjacima, učenje kroz niz edukativnih i zanimljivih igara.
Najbolje priznanje našeg stručnog rada i zalaganja su deca koja s radošću dolaze u vrtić.
Radno vreme je od 7 do 17.30h.
Redovno organizujemo rekreativne nastave, ekskurzije, izlete, odlaske u pozorišta, bioskope, muzeje ili zoološki vrt.
Pozovite nas i dođite u vrtić da se na licu mesta upoznate sa našim načinom rada.
Čekamo Vas!
predskolska-ustanova-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
predskolska-ustanova-vrtic-i-jasle-cudesno-carstvo-privatni-vrtici-565928
ČUDESNO CARSTVO je privatni vrtić, akreditovana privatna predškolska ustanova u koju možete upisati dete već od navršenih godinu dana.
Vrtić vodi stručni tim sa preko petnaest godina iskustva u radu u predškolskoj ustanovi.
Vrtić je prostran, a imamo i veliko dvorište.
Opremljeni smo najmodernijim didaktičkim materijalima kako bismo sa lakoćom sprovodili u delo zacrtan plan i program rada sa najmlađima.
Redovno organizujemo izlete i rekreativne nastave.
Usredsređeni smo na otkrivanje potencijala i talenata kod dece i na njihov razvoj i negovanje.
Stručna lica koja svakodnevno rade sa decom u vrtiću čarobno carstvo imaju zadatak da podjednako obrate pažnju na sve aspekte razvoja dečije ličnosti kao i intelektualnog, emocionalnog i psihofizičkog razvoja.
Briga o zdravlju i higijeni je prioritet, zato serviramo samo zdravu hranu, bavimo se sportom redovno i provodimo puno vremena napolju.
predskolska-ustanova-vrtic-zvoncica-zemun-privatni-vrtici-722533
VRTIĆ ZVONČICA je akreditovana predškolska ustanova koja se nalazi u mirnom delu Zemuna, smeštena je u kući sa prostranim sobama i ogromnim dvorištem na koje smo posebno ponosni.
Vaspitnoobrazovni rad sa decom od godinu dana do polaska u školu sprovodi se u malim vršnjačkim grupama i obuhvata nekoliko celina: razvoj govora, muzičko, likovno, osnove matematike, upoznavanje okoline i sveta oko nas, fizičko.
Dodatne aktivnosti su: strani jezici (engleski i italijanski), škola plesa, balet, ritmička gimnastika i folklor, rad sa logopedom.
Roditelji koji dobiju odbijenicu u državnom vrtiću ostvaruju pravo na umanjenje cene do 80% uz subvencije grada.
vrtic-cira-privatni-vrtici

Vrtić Ćira

Beograd, Zemun, Vinarska 6 065 6712918
cena: Cenovnik
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ĆIRA Mi smo privatna predškolska ustanova (akreditovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).Nalazimo se u mirnom kraju Zemuna u ulici Vinarska br.
6.
internacionalni-kutak-privatni-vrtici

Internacionalni Kutak

Beograd, Zemun, Kapetana Radiča Petrovića 32d 011 4025578
cena: Cenovnik
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNACIONALNI KUTAK Vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje i mi se trudimo da ga osiguramo svakom detetu ponaosob,prateći britanski nastavni program za rano učenje.Mi želimo da se svako dete ponaosob razvija na zdrav,radostan način koji odgovara njihovim godinama.
vrtic-igraliste-privatni-vrtici

Vrtić Igralište

Beograd, Zemun, Novogradska 13 064 4445488
cena: Cenovnik
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ IGRALIŠTE - Privatni vrtić po ceni državnog - Licenca Ministarstva prosvete - NTC licenca za rad - Primena Montesori programa - Rad vaspitača, medicinskih sestara, logopeda i psihologa - Učenje stranog jezika, program pripreme za školu - Muzičke, kreativne i edukativne radionice - Organizovanje škola u prirodi u letnjem i zimskom periodu - Organizovanje i učestvovanje na manifestacijama
vrtic-kinder-paradies-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - KINDER PARADIES U srcu Zemuna, nadomak parka, stvorili smo topao kutak u kome će se vaše dete osećati kao kod kuće.
predskolska-ustanova-sapica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - ŠAPICA Predškolska ustanova „Šapica“ smeštena je u mirnom delu Zemuna, okružena zelenilom.
Ograđeno dvorište opremljeno je sredstvima za igru i rekreaciju dece, a preko puta vrtića je prostran park.
U neposrednoj okolini nalazi se pozorište „Madlenijanum“, sportski centar ,,Pinki“, Zemunski kej, muzeji, galerije...
privatni-vrtic-svitac-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA SVITAC. Vrtić Svitac će te prepoznati po lepom dvorištu sa puno zelenila kao i mnogobrojnim dvorišnim igračkama prilagođenim svim uzrastima.
Ukupna površina prostora za decu je 130 kvadrata, i celokupan prostor je klimatizovan.
Prostorije su opremljene po visokim standardima i prilagođene dečijim intersovanjima, što možete videti u galeriji slika vrtića.
Vrtić Svitac je opremljen i ukrašen sa dečijim radovima i njihovom maštom, tako da sve izgleda bas onako kako su oni zamislili, po njihovom ukusu.
Deci je u potpunosti priušten potpuni ugođaj, jer je to najbitnije za njihov rast i razvoj.
Razne aktivnosti su prilagođene uzrastu dece, postoje stručni saradnici, koji nam omogućavaju da pružimo dodatno obrazovanje našim mališanima.
Ističemo dečiju kreativnost i kompletnu podršku koju dobijaju od strane vaspitača, jer je to jako važno za njihov razvoj ličnosti i upoznavanje sebe.
privatni-vrtic-mali-princ-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU. VRTIĆ ZEMUN I NOVI BEOGRAD. Vrtić i jasle "Mali princ" poslovao je punih deset godina na adresi Džona Kenedija 10b.
Od januara 2011.godine nalazimo se u novom, atraktivnom prostoru, u Ulici Goce Delčeva 2, prekoputa Zemunskog keja.
"Mali princ" je vrtić po meri deteta, a da to bude tako, brine se visokoobrazovani, profesionalni kadar zaposlenih, dok je enterijer opremljen sadržajem i igračkama edukativnog karaktera.
Vrtić i jasle vodi osoba sa preko trideset godina radnog iskustva u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.
vrtic-decija-prica-privatni-vrtici

Vrtić Dečija Priča

Beograd, Zemun, Tošin bunar 102 069 1680892
cena: 5.700 din
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA PRIČA Vrtić kreativna radionica „Dečija priča“ poseduje prostoriju za igru, kuhinju sa trpezarijom, spavaonicu i dvorište prilagođeno za decu.
privatni-vrtic-jare-i-mare-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ JARE I MARE Prostor našeg vrtića kreiran je zajedno sa decom, menja se i prilagođava njihovim trenutnim interesovanjima i potrebama, kao i projektima koji su u fokusu njihovog istraživanja.
Deci su dostupni i pristupačni svi materijali – ovakvom organizacijom učimo decu kako da se odnose prema svom okruženju, kako da rukuju i eksperimentišu različitim predmetima i podstičemo ih da budu nezavisna i da prave izbore u učenju.
privatni-vrtic-decija-akademija-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ DEČIJA AKADEMIJA U okviru višespratne vile sa prostranim dvorištem i bazenom osmišljen je koncept savremenog vrtića čiji je program prilagođen svakom detetu ponaosob i usmeren ka stvaranju i razvijanju zdravih stilova života.
decija-zemlja-cuda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Dečiji vrtić Vam nudi: individualni rad sa diplomiranim surdologom, individualni rad sa diplomiranim logopedom, hrana iz vrtića, jelovnik zdrave hrane (žitarice od celog zrna, kuvana i pečena hrana), jelovnik po potrebama deteta, ograđeno dvorište, video nadzor, dodatne aktivnosti za decu (engleski jezik, fudbal, balet, joga). Svi želimo najbolje za svoju decu i važno nam je kako provode vreme u vrtiću.
Svim roditeljima je bitna svaka usluga koju vrtić pruža.
Od samog prostora, higijene, igračaka, preko hrane i dnevnog jelovnika, do dvorišta i nadzora dece koji se omogućava vaspitačima. Svakom detetu je potrebna pažnja i svakodnevni rad sa njim, kako bi se dete oformilo kasnije u kompletnu i zdravu ličnost.
Naša predškolska ustanova Dečija zemlja čuda se upravo bavi svim ovim stavkama, kako bi zadovoljstvo dece, a i roditelja bilo potpuno.
predskolska-ustanova-11.-april-privatni-vrtici
Vrtići u Beogradu.
Predškolska ustanova 11.april svake godine raspisuje redovan konkurs za prijem dece.
Odluku o prijemu dece donosi Centralna ypisna komisija, koju imenuje direktor ystanove.
Komisija radi po kriterijumima za prijem dece u predškolske ustanove (Pravilnik o bližim uslovima za utvrđivanje prioriteta za upis dece u predškolsku ustanovu).
Komisija vrši prijem zahteva tokom cele godine, a upis dece u vrtiće radi se u skladu sa raspoloživim kapacitetima.
U toku radne 2015/2016.godine komisija sa roditeljima radi petkom od 09-15 časova u ul.
Narodnih heroja 12a.
Predškolsku ustanovu 11.april pohađa blizu 9000 dece.
Našu Ustanovu čine jasle i vrtići Novog Beograda.
Postoje 30 namenski građenih objekata, od kojih su 22 kombinovani (jasle i vrtić), 7 objekata vrtića i 1 objekat namenjen deci jaslenog uzrasta.
Pored navedenih namenskih objekata koristi se i prostor u 5 depadanasa (vrtić Švrća), kao i u adaptiranom poslovnom prostoru (vrtić Đurđevak), i namenski građen prostor u stambenoj zgradi (vrtić Čarolija).
U okviru Ustanove organizovane su razvojne grupe za decu sa smetnjama u razvoju(u vrtiću Pčelica) i 14 grupa za decu na bolničkom lečenju u Institutu za majku i dete Dr Vukan Čupić.
Obavezni Pripremni predškolski program ove školske godine organizovaće se u deset grupa četvoročasovnog boravka.
predskolska-ustanova-montesori-zvono-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Osnivač PU Montesori Zvono je Montesori centar Zvono, u okviru koga su od 2009.godine realizovani Montesori programi za decu do 3 godine, od 3 do 6 godina i od 6 do 12 godina, sa ciljem obezbeđenja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja.
vrtic-razlicak-privatni-vrtici

Vrtić Različak

Beograd, Zemun, Vukova 4 064 1327105
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ RAZLIČAK Naš iskusni vaspitački kadar će pomoći da Vaši mališani spremno dočekaju prvi razred.
vrtic-roda-privatni-vrtici

Vrtić Roda

Beograd, Zemun, Marka Nikolića 17 063 443112
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ RODA U našem vrtiću vaši mališani će uživati, i učiti kroz igru i razonodu.
privatna-predskolska-ustanova-radosnica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA RADOSNICA Mali broj dece u grupama omogućava realizaciju otvorenog sistema vaspitanja i obrazovanja što znači da postoji plan i program rada koji služi kao okvir i smer u radu sa decom, ali postoji i mogućnost njegovog prilagođavanja sposobnostima, potrebama i interesovanjima dece.

Privatni vrtić Naša Vila

Beograd, Zemun, Kordunaška 17 064 2796390
Privatni vrtić Naša Vila je akreditovana predškolska ustanova koja je smeštena u mirnom delu Zemuna. Stvorili smo veoma lep i prijatan prostor koji je odlično mesto za odgajanje dece.
PRIVATNI VRTIĆI - PREDŠKOLSKA USTANOVA KOSTA VUJIĆ PU „Kosta Vujić“ je akreditovana ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje. Nalazimo se u mirnom delu Zemuna u Dobanovačkoj ulici broj 56 u prostoru koji je u svim svojim karakteristikama prilagodjen za stimulativan i zdrav razvoj dece.

Vrtić Sadko

Beograd, Zemun, Inženjera Atanackovića 12 064 2014574 |
011 3076016 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ SADKO „Sadko“ je jedinstveni za Srbiju dvojezični srpsko-ruski vrtić. Obrazovni proces i komunikacija u našem vrtiću se gradi po principu integracije dva predškolska obrazovna programa – srpskog i ruskog.

Predškolska ustanova Naše čedo

Beograd, Zemun, Dubrovačka 20 011 2618885
PRIVATNI VRTIĆ ZEMUN
LOKACIJE
Back to Top