Privatni vrtići Niš

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Niš
vrtic-veseli-puzic-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - VESLEI PUŽIĆ Veseli pužić radi po programu koji omogućava psiho-fizički razvoj dece i kvalitetan vaspitno-obrazovni rad.
vrtic-zum-zum-privatni-vrtici

Vrtić Zum Zum

Niš, Vizantijski Bulevar 86 065 2296033 |
064 3166665 |
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZUM - ZUM Zum - Zum vrtic je otvoren sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije.
Veoma važna stvar u odrastanju svakog deteta jeste vrtić u koji ide.
To je ustanova u kome ono stiče gotovo prva saznanja o svemu, gde uči da se ponaša, da priča, da recituje, peva, svira, da se druži sa ostalom decom.
vrtici-meda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆI MEDA Vrtić Meda Već skoro dve decenije vaspitava i druži se sa mališanima.
vrtic-eci-peci-pec-privatni-vrtici

Vrtić Eci Peci Pec

Niš, Branka Miljkovića 45 061 3254134
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ECI PECI PEC U našem vrtiću Vaše dete će se osećati kao kod kuće.
vrtic-decija-zemlja-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA ZEMLJA Pored stimulativno-edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnost vrtića, izdvaja se prostrano dvorište od 600 m2, obezbeđeno i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu.
Dvorište svojim prostranostvom omogućava organizovanje društvenih igara, većih poligona, neometanog trčanja sto predstavlja osnov za pravilan fizički razvoj dece.
vrtic-meca-dobrica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MECA DOBRICA Multifunkcionalan prostor vrtića je potpuno adaptiran, klimatizovan i bezbedan za naše mališane, prilagođen nameni, i pruža deci jedinstven i zabavan boravak.
Površinom od čak 240 m2 naš vrtić je jedan od najvećih u Nišu, a uzrasne grupe su potpuno odvojene.
Prostor oko vrtića je pod video nadzorom i nadzorom obezbeđenja 24h dnevno.
Kao takav, naš vrtić je mesto gde će se vaše dete osećati sigurno, prihvaćeno i voljeno, a gde će istovremeno moći da razvije maksimum svojih potencijala kroz osnovne i dodatne aktivnosti.
vrtic-deciji-kutak-privatni-vrtici

Vrtić Dečiji Kutak

Niš, Bulevar 12. Februar 54a 018 588997 |
063 267351 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJI KUTAK Predškolska ustanova ''Dečiji kutak'' opremljena je najsavremenijom opremom, učilima i svim potrebnim didaktičkim sredstvima.
vrtic-bambini-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ BAMBINI Dečiji centar ”BambiNI” je počeo sa radom Januara 2012.godine sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije i sticanja prvih saznanja.
Vašem detetu nudimo igru, zabavu, učenje, maštanje, druženje…a sve uz pomoć sposobnih, motivisanih I edukovanih mladih kadrova.
vrtic-mazza-privatni-vrtici

Vrtić Mazza

Niš, Mačvanska 22 018 523622 |
018 510116 |
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MAZZA Ustanova je otvorena prema društvenoj i lokalnoj sredini, kao i prema roditeljima dece koja se nalaze u njoj, kod najstarijih predškolaca i prema školi koja ih očekuje za godinu dana.
vrtic-decija-basta-privatni-vrtici

Vrtić Dečija Bašta

Niš, Vladislava Ribnikara 9 063 106849
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA BAŠTA Naša misija je da pružimo deci aktivan i kreativan pristup učenju, objedinjujući učenje kroz raznovrsne aktivnosti u prirodi, deci primerene eksperimente, muziku, pesmu i slobodnu igru, kako bi podstakli fizički, emocionalni, intelektualni i socijalni razvoj svakog deteta, kao i svest o značaju očuvanja prirode.
Naša vizija je srećno i zdravo dete spremno da se suoči sa svim izazovima odrastanja.
vrtic-cvetic-nis-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ CVETIĆ NIŠ Vaspitno-obrazovni program koji u Cvetiću primenjujemo, kombinacija je tri veoma kvalitetna programa i obogaćen je radionicama.
vrtic-i-igraonica-decija-masta-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ I IGRAONICA DEČIJA MAŠTA Već dugi niz godina naš vaspitački kadar priprema Vaše najmlađe za dalje odrastanje i školovanje.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top