Privatni vrtići Niš

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Niš
vrtic-veseli-puzic-privatni-vrtici

Vrtić Veseli pužić

Niš, Sime Dinića 11A 069 9449815
PRIVATNI VRTIĆI - VESLEI PUŽIĆ Veseli pužić radi po programu koji omogućava psiho-fizički razvoj dece i kvalitetan vaspitno-obrazovni rad.
vrtic-zum-zum-privatni-vrtici

Vrtić Zum Zum

Niš, Vizantijski Bulevar 86 065 2296033
PRIVATNI VRTIĆI - VRTIĆ ZUM - ZUM Zum - Zum vrtic je otvoren sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije.
Veoma važna stvar u odrastanju svakog deteta jeste vrtić u koji ide.
To je ustanova u kome ono stiče gotovo prva saznanja o svemu, gde uči da se ponaša, da priča, da recituje, peva, svira, da se druži sa ostalom decom.
vrtici-meda-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆI MEDA Vrtić Meda Već skoro dve decenije vaspitava i druži se sa mališanima.
vrtic-eci-peci-pec-privatni-vrtici

Vrtić Eci Peci Pec

Niš, Branka Miljkovića 45 061 3254134
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ ECI PECI PEC U našem vrtiću Vaše dete će se osećati kao kod kuće.
vrtic-meca-dobrica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MECA DOBRICA Multifunkcionalan prostor vrtića je potpuno adaptiran, klimatizovan i bezbedan za naše mališane, prilagođen nameni, i pruža deci jedinstven i zabavan boravak.
Površinom od čak 240 m2 naš vrtić je jedan od najvećih u Nišu, a uzrasne grupe su potpuno odvojene.
Prostor oko vrtića je pod video nadzorom i nadzorom obezbeđenja 24h dnevno.
Kao takav, naš vrtić je mesto gde će se vaše dete osećati sigurno, prihvaćeno i voljeno, a gde će istovremeno moći da razvije maksimum svojih potencijala kroz osnovne i dodatne aktivnosti.
vrtic-decija-zemlja-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA ZEMLJA Pored stimulativno-edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnost vrtića, izdvaja se prostrano dvorište od 600 m2, obezbeđeno i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu.
Dvorište svojim prostranostvom omogućava organizovanje društvenih igara, većih poligona, neometanog trčanja sto predstavlja osnov za pravilan fizički razvoj dece.
vrtic-mazza-privatni-vrtici

Vrtić Mazza

Niš, Mačvanska 22 018 523622
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ MAZZA Ustanova je otvorena prema društvenoj i lokalnoj sredini, kao i prema roditeljima dece koja se nalaze u njoj, kod najstarijih predškolaca i prema školi koja ih očekuje za godinu dana.
vrtic-cvetic-nis-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI VRTIĆ CVETIĆ NIŠ Vaspitno-obrazovni program koji u Cvetiću primenjujemo, kombinacija je tri veoma kvalitetna programa i obogaćen je radionicama.
vrtic-deciji-kutak-privatni-vrtici

Vrtić Dečiji Kutak

Niš, Bulevar 12. Februar 54a 018 588997
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJI KUTAK Predškolska ustanova ''Dečiji kutak'' opremljena je najsavremenijom opremom, učilima i svim potrebnim didaktičkim sredstvima.
vrtic-decija-basta-privatni-vrtici

Vrtić Dečija Bašta

Niš, Vladislava Ribnikara 9 063 106849
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA BAŠTA Naša misija je da pružimo deci aktivan i kreativan pristup učenju, objedinjujući učenje kroz raznovrsne aktivnosti u prirodi, deci primerene eksperimente, muziku, pesmu i slobodnu igru, kako bi podstakli fizički, emocionalni, intelektualni i socijalni razvoj svakog deteta, kao i svest o značaju očuvanja prirode.
Naša vizija je srećno i zdravo dete spremno da se suoči sa svim izazovima odrastanja.
vrtic-bambini-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ BAMBINI Dečiji centar ”BambiNI” je počeo sa radom Januara 2012.godine sa ciljem da Vama i Vašem detetu pruži najadekvatnije uslove u periodu rane socijalizacije i sticanja prvih saznanja.
Vašem detetu nudimo igru, zabavu, učenje, maštanje, druženje…a sve uz pomoć sposobnih, motivisanih I edukovanih mladih kadrova.
vrtic-i-igraonica-decija-masta-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ I IGRAONICA DEČIJA MAŠTA Već dugi niz godina naš vaspitački kadar priprema Vaše najmlađe za dalje odrastanje i školovanje.
LOKACIJE
Back to Top