Privatni vrtići Vračar

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Vračar
Vrtić Mala Fabrika Mašte je, kako mu samo ime kaže, mesto gde negujemo razvoj dečije mašte kreativnim radom stvarajući jedan poseban, bajkovit svet.
Dečija igra u našem vrtiću ima cilj da zabavi i da se kroz nju stiču nova znanja.
Naša briga usmerena je ka individualnim potrebama svakog deteta, a sve u cilju kvalitetnog boravka i pravilnog razvoja.
Otkrivamo svet oko nas stičući znanja iz osnova prirodnih nauka, a sve to radimo kroz igru prilagođenu uzrastu.
Učimo mali matiš, geografiju (tako što kroz priče putujemo u najudaljenije krajeve sveta), upoznajemo geometrijske oblike, negujemo ljubav prema prirodi i upoznajemo osnove biologije i još mnogo toga.
Igramo se u prostranom i kvalitetno uređenom dvorištu našeg vrtića.
MALA FABRIKA MAŠTE je akreditovana predškolska ustanova koja vrši upis dece od jaslenog do predškolskog uzrasta uz korišćenje SUBVENCIJA grada Beograda.
DOK ČEKATE ODBIJENICU, javite nam se, pošto smo Vam pripremili posebne pogodnosti jer mislimo na Vas.
Dvojezični englesko-srpski vrtić MAGNOLIJA – nastava i aktivnosti odvijaju se na srpskom i na engleskom jeziku, kako bi deca stekla solidnu osnovu poznavanja engleskog jezika koja se najlakše stiče upravo u vrtićkom uzrastu.
Ističemo važnost komunikacije, te nam je stoga veoma značajna stalna saradnja sa roditeljima kako bismo zajednički stvorili sredinu u kojoj se neguje pravilan razvoj svakog deteta i zadovoljavaju sve njegove potrebe.
U vrtiću Magnolija brinemo o zdravlju dece.
veoma nam je važna zdrava ishrana i svi obroci pripremljeni su u skladu sa uputstvima našeg nutricioniste.
Za sportske aktivnosti zadužen je profesor fizičkog vaspitanja, naš stručni trener koji sprovodi program Školica sporta.
Umetničke likovne i muzičke radionice sastavni su deo našeg redovnog programa jer nam je razvoj i podsticanje dečije kreativnosti veoma važan!
Program Predškolske ustanove 'Naš vrtić' odobren je i verifikovan od strane Ministarstva prosvete i prilagođen je svim uzrastim dece od 10 meseci do polaska u školu (jaslice, vrtić, predškolsko); Savremeno opremljene prostorije, kvalitetan vaspitno-obrazovni rad, visokokvalifikovan kadar uz višegodišnje iskustvo rada sa decom po pristupačnoj ceni predstavlja idealno mesto za odrastanje Vašeg deteta.Dođite kod nas i otkrijte čarobni svet mašte i uverite se da je u tom svetu sve moguće!
Želja nam je i cilj da naša deca lakše nađu svoj sopstveni put kada jednog dana zakorače u ono što zovemo život i da izrastu u srećnog i svesnog Malog Velikog Čoveka Novog Doba.
U cilju osiguranja kvalitetnog vaspitno- obrazovnog rada i nege, podsticanja individualnog sistematskog praćenja razvoja i napredovanja dece brinuće vaspitno obrazovano osoblje:medicinske sestre-vaspitači, vaspitači, saradnik na unapređenju preventivne zdravstvene zaštite i tim stručnih saradnika: logoped i psihoterapeut.
Dok će nastavu posebnih programa izvoditi:profesori stranih jezika, saradnici za fizičko vaspitanje, šah i druge aktivnosti.
Delatnost ustanove obezbeđuje: Preventivnu zdravstvenu zaštitu dece od 1 do 7 godina Vaspitno-obrazovni rad(pripremno-predškolski program i posebni programi) Programiranje vaspitno-obrazovnog rada ostvaruje se u vidu tematskog planiranja po projektima,centrima interesovanja, kroz primenu integrisanog učenja u različitim oblicima rada,a sve u cilju da se dete razvija brzinom koja njemu odgovara.
Uloga vaspitača u ovom ciklusu je: aktivni učesnik, saigrač, posmatrač, izazivač, mirotvorac, pripovedač,… Vrtić obezbeđuje kontinuiran program: -negu i vaspitno-obrazovni rad dece uzrasta od 1 do 3 godine(JEŽIĆ i ZVEZDICA).
- realizacija predškolskog i pripremno-predškolskog programa: 1.predškolski program za uzras od 3 do 5 godina (SLONČE’’) 2.pripremni predškolski program za uzrast od 5 do 7 godina (PANDA) koji se odstvaruje permanentno kroz različite tipove aktivnosti: -životno praktične -istraživačko-saznajne - izražajno-stvaralačke a na principu integrisanog učenja uz primenu različitih metoda i oblika rada.
Igra je sastavni deo učenja i zauzima posebno mesto u našem radu.
Igra je spontana, svesna ili inicirana aktivnost u kojoj je bitniji proces od produkta, nema krajnji cilj i kod dece razvija stvaralaštvo, razvija govor, podstiče na pokret, gradi iluzorni plan(maštu), … Dometi svakog deteta mogu biti ogromni.
Potrebno ih je samo pratiti i rad prilagoditi njima.
Tako i teme kojima se bavimo (Mi kao istraživači,oko mene čuda svuda, moje želje- moje moći, u svetu brojeva i slova, ...) biramo u skladu sa njihovim potrebama, interesovanjima i željama.
Igramo se i istražujemo jer tako deca imaju mogućnost da veoma rano otkriju i ostvare kontakt sa muzikom, slikarstvom, pozorištem, filmom, itd.
Kreativni rad čini satavni deo aktivnosti Našeg vrtića likovna (crtanje, slikanje, vajanje,...) muzička (slušanje i usvajanje melodije, sviranje na muzičkim- ritmičkim instrumentima, pevanje, ples, izražavanje kroz muziku) dramska (razne tehnike pokreta, gluma, recitacija,verbalna i neverbalna komunikacija,...) govorna(ja, samopoštovanje, emocije, odnosi prijateljstva, konfliktne situacije,...) prozor u svet (upoznavanje kulturu i običaje drugih naroda,…) Produkt ovih naših kreativnih aktivnosti i igranja na kraju tematske celine biće izložbe, pozorišne prestave, koreografije, pesme, priče,...(i ko zna šta sve još).
Pripremni predškolski program daje doprinos razvoju fizičke, socijalne, emocijonalne, intelektualne zrelosti kod dece.
Realizacija pripremnog predškolskog programa se odvija u vrtiću (po predviđenom programu rada) kod kuće (kroz izradu domaćih zadataka,...) u školama (organizovana poseta školama u okolini i upoznavanje sa školskom atmosferom).
Razvoj i napredovanje dece se kontinuirano,sistematski prati, dokumentuje i koristi u cilju daljeg planiranja i napredovanja dece,a sve u saradnji sa porodicom.
Razvoj i napredovanje se prati i putem različitih tehnika (ankete, intervjui, ček liste, skale procene, tehnika vremenskog uzorka,…) što čini sadržaj dečijeg portfolija koji se upotpunjuje dečijim crtežima, iskazima, fotografijama, video zapisima, itd.
Sadržaj dečijeg portfolija najverodostojnije oslikava dečiji razvoj i napredovanje.
Naš vrtić imaće razvijen program saradnje sa porodicom koji će se ogledati kroz direktno učešće u planiranju, realizaciji aktivnosti i ostvarivaće se na roditeljskim sastancima, radionicama, otvorenim vratima,interaktivnim panoima,… PU Naš vrtić želi da odgovori savremenim problemima i potrebama roditelja, a naš zajednički cilj je odrastanje dece u zdravoj i stimulativnoj sredini.
Kontinuirani program nege i vaspitno obrazvnog rada jeste dugoročni cilj naše predškolske ustanove koji se obezbeđuje kroz sistem integrisanih programa i sprovodi u malim grupama.
Usluga vrtića uključuje i preventivnu–zdravstvenu zaštitu,zdravu i kvalitetnu ishranu,brigu o deci u vrtiću noću i vikendom, individualno čuvanje deteta, kao i višednevni boravak deteta.
Posetu obrazovnim i kulturnim institucijama(školama, pozorištu, muzejima, ...), odlazak dece na različite izlete koji su vezani za teme i aktivnosti koje se realizuju tokom rada (botanička bašta, poljoprivredna gazdinstva, salaši,zoovrt,...).
Program preventivne zdravstvene zaštite sprovodiće se kontinuirano kroz rad na zdravstvenoj zaštiti dece uz stručnu pomoć i nadzor saradnika na unapređenju preventivno- zdravstvene zaštite, pedijatra, stomatologa, psihoterapeuta i drugih stručnih lica.
Program ishrane ima za cilj unapređenje i očuvanje zdravlja dece kroz sistem uravnotežene ishrane koji je kontrolisan od strane nutricioniste i koji prati zdravstvene i socio-kulturološke razlike i potrebe među decom. NAŠ VRTIĆ je akreditovana privatna predškolska ustanova.
Uspešno se bavimo vaspitnoobrazovnim radom sa decom počevši od 10 meseci starosti pa se do polaska u osnovnu školu.
Program našeg vrtića obuhvata niz sadržaja koji imaju za cilj da se u skladu sa uzrastom deteta probude njegova interesovanja, da stekne dobre temelje i osnove znanja iz više disciplina i da se zadovolji prirodna radoznalost i potreba za upoznavanjem sebe i sveta oko nas.
Svakoj temi smo maksimalno posvećeni, dok sa decom radi isključivo visokokvalifikovani kadar.
O najmlađima brinu medicinske sestre vaspitači koje su izabrane pažljivom i strogom selekcijom.
Zajednički imenitelj vaspitača koji rade u NAŠEM VRTIĆU su posvećenost, iskustvo i ljubav prema poslu.
U program vrtića uključeno je: učenje stranih jezika, osnove prirodnih i društvenih nauka (matematika, svet oko nas, razvoj govora i veština pričanja i prepričavanja, dečija književnost, istorija kroz zanimljive priče, bonton, muzičko i likovno stvaralaštvo i još mnogo toga).
Zdravlje i pravilan rast i razvoj su na prvom mestu, stoga puno pažnje posvećujemo sportu i zdravoj ishrani.
Obroci u našem vrtiću su zdravi, od svežih namirnica, pripremljeni prema najstrožim standardima i po uputstvima nutricioniste.
Pridružite nam se NA VIŠE LOKACIJA!
Privatni vrtić STUDIO ZA DECU ZMAJ je vrtić po meri deteta.
Vrtić Zmaj osnovan je daleke 1994.godine i kroz njega je otad prošao veoma veliki broj dece, a neka od njih su danas zaposleni u Zmaju kao stručni saradnici.
Oduvek smo nastojali da naša deca steknu dobre temelje osnovnih znanja i da se pripreme za školu i savremeni život, a kao rezultat dobili smo da ona kasnije u školi nižu uspehe i dobre rezultate.
Podrška roditelja i podsticaj u formiranju pozitivnog stava prema vrtiću pomaže deci da sa većim entuzijazmom pohađaju vrtić i učestvuju u svakodnevnim aktivnostima.
Vrtić je zabavan i koristan.
Prostor i aktivnosti smo organizovali po centrima interesovanja (likovni, muzički, centar konstruktora, biblioteka, naučno-istraživački, dramski…).
Nešto po čemu smo jedinstveni i posebni je što u ZMAJU izučavamo kinesku kaligrafiju.
privatni-vrtic-sreckolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ SREĆKOLINO smešten je u prostoru koji je u potpunosti prilagođen svim dečijim potrebama, a opremljen je po najvišim standardima bezbednosti.
Kada dođete kod nas osetićete da ovde vlada toplina, a dočekaćemo vas sa osmehom.
Cilj našeg rada je adekvatna priprema deteta za sve izazove savremenog života.
U vrtiću deca su podeljena u male uzrasne grupe sa kojima radi stručno, posvećeno osoblje.
Učimo kroz zabavu i igru.
Cilj nam je da bar delimično budemo zaslužni za srećno i bezbrižno detinjstvo vašeg deteta.
vrtic-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
vrtic-maksimove-avanture-privatni-vrtici
Privatni vrtić Maksimove Avanture organizovao je svoj vaspitnoobrazovni rad koji je podeljen po centrima interesovanja.
Prostor koji zauzima predškolska ustanova je moderno opremljen i sadrži sva neophodna didaktička sredstva i materijale za kvalitetno sprovođenje zacrtanog plana rada.
Prostor zauzima površinu od preko 350m2, svetao je, topao i udoban, kako bi se svako dete u njemu osećalo sigurno, nesputano i spokojno.
vrtic-mala-akademija-privatni-vrtici
Primarni akcenat rada u vrtiću Mala Akademija je stvaranje povoljne sredine u kojoj se podstiče samostalnost kod dece.
Igrajući se, stičemo nova znanja.
Briga o zdravlju i pravilnom psihofizičkom razvoju deteta prioritet je našeg vrtića.
vrtic-diznilend-privatni-vrtici
Na tri atraktivne lokacije u Beogradu, preko 15 godina sa Vama, puno zadovoljnih roditelja i dece –neke su od preporuka za privatni vrtić Diznilend.
U vrtić upisujemo decu od jaslenog uzrasta od 12 meseci, pa sve do polaska u predškolsko.
Sprovodimo i pripremni predškolski program.
Za rad sa decom zadužen je naš stručni kadar sa iskustvom: vaspitači, uz stalni nadzor pedagoga i logopeda.
Omogućen vam je i subvencionisani upis, ukoliko ste dobili odbijenicu u državnom vrtiću.
vrtic-little-doors-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - LITTLE DOORS Vaspitno-obrazovnim radom, negom i brigom o deci, gradimo temelj za napredak kroz pažljivo odabrane programske sadržaje prilagođene potrebama svakog deteta i njihovim interesovanjima.
vrtic-kutak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtiću podržavamo timski rad i zajedničke aktivnosti, poštujuću individualnost svakog deteta.
Kroz zabavu učimo!
VRTIĆ KUTAK Vračar je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i radi po NTC – sistemu (Mensinom programu).
vrtic-cudesna-suma-privatna-predskolska-ustanova-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI VRAČAR.
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD.
Program rada za uzrast od 3 do 6 godina Ostvarujemo Program rada propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.
Deo nacionalnog programa, svakodnevno se odvija i na engleskom jeziku.
Uzrasne grupe obuhvataju najviše desetoro dece što obezbeđuje individualan pristup svakom detetu.
bilingvalni-francuski-vrtic-fantasy-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije.
Osnovana je 15 avgusta 1991 godine.
Redovno vreme vrtića je od 8:00 do 16:00 časova.
Produženi boravak traje do 17:00 časova.
420m2 unutrašnjeg prostora vrtića (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza).
515m2 spoljašnjeg prostora vrtića (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt).
103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima.
U vrtiću „Fantasy“ primenjujemo elemente metode „Pasquali- Agazzi“, čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode.
Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: “za život kroz život”, unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti, vaspitavanje za mir, vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog, razumevanje i poštovanje prirode, lepo ponašanje.
privatni-vrtic-beli-dvorac-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Upis dece uz subvenciju grada!
Vrtić Beli Dvorac se nalaze u samom srcu Vračara.
Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete u našem vrtiću za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije.
Kroz mnogobrojne opuštajuće radionice u vrtiću Vaše dete će naučiti mnogobrojne nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima, eksperimentisaće.
Sa Vašim detetom u vrtiću svakodnevno radi pedagog, psiholog, logoped, vaspitač, medicinska sestra vaspitač, nastavnica engleskog jezika, saradnik za sportić, doktor pedijatar i mnogi drugi visoko obrazovani saradnici iz različitih oblasti.
Mi smo tim mladih, kreativnih i stručnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da spozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava.
deciji-vrtic-beli-zeka-privatni-vrtici

Dečiji Vrtić Beli Zeka

Beograd, Vračar, Hadži Milentijeva 33 011 3086117 |
060 4095346 |
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Razvijanje osnovne ideje programa vaspitno-obrazovnog rada dečjeg vrtića „Beli zeka“ ima za polazište savremenu, holističku koncepciju vaspitanja i obrazovanja dece predškoslkog uzrasta i polazi od ranog učenja kao vrednog iskustva koja deca donose sa sobom od kuće i predstavlja doprinos i potporu dečjem sazrevanju i učenju.
Baziran je i zasnovan na principima jednakosti i dobrobiti deteta koja proističe i zasniva se na odnosu poverenja i bliskosti kroz koji dete razvija samostalnost, samokontrolu, rezilijentnost i socijalno odgovorno ponašanje, kako i osećanju sigurnosti koje proističe iz bezbednog okruženja i pripadanja zajednici.
Vaspitači u dečjem vrtiću „Beli zeka“ promovišu partnerstvo sa roditeljima u razvoju i podsticanju dečjeg učenja radi što boljeg upoznavanja, vrednovanja i uvažavanja dečjeg iskustva na kojem baziraju učenje.
privatni-vrtic-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆICA Ono što je velika prednost našeg vrtića Kućica na Vračaru, Topolska 4 je veliko dvorište površine 100 m2.
Kuća na tri sprata u kojoj je smešten nas vrtić Kućica na Vračaru, Topolska 4 je vrlo prostrana i svetla.
vrtic-sunny-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ SANNY KIDS Podsticanje celokupnog detetovog razvoja uz uvažavanje svih njegovih potencijala i to kroz intencionalne obrazovne i spontane aktivnosti.
obdaniste-kaja-i-paja-privatni-vrtici

Obdanište Kaja i Paja

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 22a 060 4446833 |
061 3442101 |
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U vrtiću dete uči da razume svet u sebi i oko sebe.
Naš tim mladih, obrazovanih , kreativnih ljudi ima za cilj da podstakne svako dete u vrtiću da spozna svoj veliki potencijal, da ga prepozna i razvija, i podrži u tome.
Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, u malim grupama u vrtiću pridajemo pažnju svim situacijama iz kojih dete uči i razvija se, stavljamo akcenat na sam proces učenja kreirajući sredinu koja angažuje različita čula i sposobnosti, kroz mešovite radionice i svakodnevne aktivnosti (pesmu, igru, pozorište, motoričke i govorne aktivnosti, socijalno emocionalnu kompetenciju, istraživačke radionice...).
Dnevne aktivnosti u vrtiću sprovode se po svakodnevnom rasporedu kroz nedeljne i mesečne teme, koje definišu vaspitači i saradnici.
One se postepeno odvijaju u mešovitim grupama, u kojoj se dete uči prvim odgovornostima i sticanju zdravih navika.
Na taj način se razvija briga o mlađima, empatija, i gradi se svest i slika o sebi u odnosu na sopstveno okruženje, dok mlađoj deci na takav način brže i lakše prođe period adaptiranja, uče od starijih drugara, vide u njima uzor u pravilnom ponašanju, razvijaju svoje prve socijalne veštine i to uz stručno vođenje i nadzor našeg tima i saradnika (logopeda, pedagoga, psihologa, vaspitača, profesora..).
studio-za-edukaciju-moj-mali-svet-1-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MOJ MALI SVET 1 Studio za edukaciju, MOJ MALI SVET 1, je mlad studio, koji pruža ljubav, sreću i slobodu.Osnivač i vlasnik, studia, poseduje Master diplomu iz Pedagogije, zajedno sa godinama iskustva u vrtiću i rada sa decom i roditeljima.
predskolska-ustanova-montesori-zvono-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Osnivač PU Montesori Zvono je Montesori centar Zvono, u okviru koga su od 2009.godine realizovani Montesori programi za decu do 3 godine, od 3 do 6 godina i od 6 do 12 godina, sa ciljem obezbeđenja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja.
privatna-predskolska-ustanova-kobajagi-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA KOBAJAGI KOBAJAGI vrtić je mesto koje je najpribližnije roditeljskom domu…Male grupe i prostor koji odiše toplinom i zabavom doveli su do toga da kod nas deca plaču kad odlaze iz vrtića, a da se raduju kad u njega dolaze
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top