Privatni vrtići Vračar

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Vračar
Vrtić Mala Fabrika Mašte je, kako mu samo ime kaže, mesto gde negujemo razvoj dečije mašte kreativnim radom stvarajući jedan poseban, bajkovit svet.
Dečija igra u našem vrtiću ima cilj da zabavi i da se kroz nju stiču nova znanja.
Naša briga usmerena je ka individualnim potrebama svakog deteta, a sve u cilju kvalitetnog boravka i pravilnog razvoja.
Otkrivamo svet oko nas stičući znanja iz osnova prirodnih nauka, a sve to radimo kroz igru prilagođenu uzrastu.
Učimo mali matiš, geografiju (tako što kroz priče putujemo u najudaljenije krajeve sveta), upoznajemo geometrijske oblike, negujemo ljubav prema prirodi i upoznajemo osnove biologije i još mnogo toga.
Igramo se u prostranom i kvalitetno uređenom dvorištu našeg vrtića.
MALA FABRIKA MAŠTE je akreditovana predškolska ustanova koja vrši upis dece od jaslenog do predškolskog uzrasta uz korišćenje SUBVENCIJA grada Beograda.
DOK ČEKATE ODBIJENICU, javite nam se, pošto smo Vam pripremili posebne pogodnosti jer mislimo na Vas.
international-kindergarten-little-sparrows-vrapcici-privatni-vrtici-695323
PRIVATNI VRTIĆI - INTERNATIONAL KINDERGARTEN LITTLE SPARROWS/VRAPČIĆI Mi smo internacionalni dečiji vrtić International Kindergarten Little Sparrows/Vrapčići i nalazimo se u prelepoj vili u srcu Beograda, kraj Neimarskog parka.
Za vaše mališane otvoreni smo svakog radnog dana od 7.30 do 18h tokom cele godine, a po potrebi pružamo večernji i noćni boravak.
PRIVATNI VRTIĆI - NAŠ VRTIĆ Vrtić na dve lokacije, verifikovan vrtić, upis uz suvbencije.

Vrtić Magnolija

Beograd, Vračar, Radoslava Grujića 7 011 2456479
cena: 36.000din
Dvojezični englesko-srpski vrtić MAGNOLIJA – nastava i aktivnosti odvijaju se na srpskom i na engleskom jeziku, kako bi deca stekla solidnu osnovu poznavanja engleskog jezika koja se najlakše stiče upravo u vrtićkom uzrastu.
Ističemo važnost komunikacije, te nam je stoga veoma značajna stalna saradnja sa roditeljima kako bismo zajednički stvorili sredinu u kojoj se neguje pravilan razvoj svakog deteta i zadovoljavaju sve njegove potrebe.
U vrtiću Magnolija brinemo o zdravlju dece.
veoma nam je važna zdrava ishrana i svi obroci pripremljeni su u skladu sa uputstvima našeg nutricioniste.
Za sportske aktivnosti zadužen je profesor fizičkog vaspitanja, naš stručni trener koji sprovodi program Školica sporta.
Umetničke likovne i muzičke radionice sastavni su deo našeg redovnog programa jer nam je razvoj i podsticanje dečije kreativnosti veoma važan!

Studio za decu Zmaj

Beograd, Vračar, Hadži Ruvimova 21 011 3448333
cena: Cenovnik
Privatni vrtić STUDIO ZA DECU ZMAJ je vrtić po meri deteta.
Vrtić Zmaj osnovan je daleke 1994.godine i kroz njega je otad prošao veoma veliki broj dece, a neka od njih su danas zaposleni u Zmaju kao stručni saradnici.
Oduvek smo nastojali da naša deca steknu dobre temelje osnovnih znanja i da se pripreme za školu i savremeni život, a kao rezultat dobili smo da ona kasnije u školi nižu uspehe i dobre rezultate.
Podrška roditelja i podsticaj u formiranju pozitivnog stava prema vrtiću pomaže deci da sa većim entuzijazmom pohađaju vrtić i učestvuju u svakodnevnim aktivnostima.
Vrtić je zabavan i koristan.
Prostor i aktivnosti smo organizovali po centrima interesovanja (likovni, muzički, centar konstruktora, biblioteka, naučno-istraživački, dramski…).
Nešto po čemu smo jedinstveni i posebni je što u ZMAJU izučavamo kinesku kaligrafiju.
predskolska-ustanova-tresnjober-privatni-vrtici
TREŠNJOBER je privatni vrtić koji je osnovan 2001.godine.
Sedište vrtića (predškolske ustanove) nalazi se u specijalno adaptiranom prostoru od 500m2 sa dvorištem od 5 ari.
Osnivač je Ljiljana Proković, diplomirani specijalni pedagog.
Rad je organizovan u malim grupama i pobornici smo individualnog pristupa.
Naš kolektiv čini visokostručan kadar koji je selektovan po strogim merilima i standardima.
Trešnjober je vrtić humanističkog usmerenja u kom se neguju prave vrednosti.
Način rada podrazumeva kreativnost, raznovrsnost i sveobuhvatnost sadržaja aktivnosti uz konstantno traženje novih kreativnih ideja.
Smeh, igra, učenje, drugarstvo, tolerancija, radost, znanje i stvaralaštvo reči su koje ukratko mogu opisati vrtić Trešnjober.
privatni-vrtic-sreckolino-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ SREĆKOLINO smešten je u prostoru koji je u potpunosti prilagođen svim dečijim potrebama, a opremljen je po najvišim standardima bezbednosti.
Kada dođete kod nas osetićete da ovde vlada toplina, a dočekaćemo vas sa osmehom.
Cilj našeg rada je adekvatna priprema deteta za sve izazove savremenog života.
U vrtiću deca su podeljena u male uzrasne grupe sa kojima radi stručno, posvećeno osoblje.
Učimo kroz zabavu i igru.
Cilj nam je da bar delimično budemo zaslužni za srećno i bezbrižno detinjstvo vašeg deteta.
vrtic-mala-akademija-privatni-vrtici
Primarni akcenat rada u vrtiću Mala Akademija je stvaranje povoljne sredine u kojoj se podstiče samostalnost kod dece.
Igrajući se, stičemo nova znanja.
Briga o zdravlju i pravilnom psihofizičkom razvoju deteta prioritet je našeg vrtića.
vrtic-kutak-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U našem vrtiću podržavamo timski rad i zajedničke aktivnosti, poštujuću individualnost svakog deteta.
Kroz zabavu učimo!
VRTIĆ KUTAK Vračar je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i radi po NTC – sistemu (Mensinom programu).
bilingvalni-francuski-vrtic-fantasy-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ BEOGRAD.
Vrtić Fantasy je licencirana predškolska ustanova koja ispunjava sve zakonom propisane uslove Ministarstva prosvete i sporta države Srbije.
Osnovana je 15 avgusta 1991 godine.
Redovno vreme vrtića je od 8:00 do 16:00 časova.
Produženi boravak traje do 17:00 časova.
420m2 unutrašnjeg prostora vrtića (pet soba za boravak, atelje, biblioteku, kutić za motoriku, kancelarije, sobu za doktora, dva ulaza).
515m2 spoljašnjeg prostora vrtića (dvorište, baštu, mali voćnjak, mali zoo vrt).
103m2 sale za psihomotoriku sa spravama i rekvizitima.
U vrtiću „Fantasy“ primenjujemo elemente metode „Pasquali- Agazzi“, čiji je centar za pedagoška istraživanja u Bresci, u Italiji, ali ima i elemenata Montesori metode.
Njihove metode su vrlo bliske vrednostima koje mi želimo da ostvarimo, a to su: “za život kroz život”, unapređivanje celokupnog formiranja ličnosti, vaspitavanje za mir, vaspitavanje kroz komunikaciju i dijalog, razumevanje i poštovanje prirode, lepo ponašanje.
deciji-vrtic-beli-zeka-privatni-vrtici

Dečiji Vrtić Beli Zeka

Beograd, Vračar, Hadži Milentijeva 33 011 3086117
cena: 240 €
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Razvijanje osnovne ideje programa vaspitno-obrazovnog rada dečjeg vrtića „Beli zeka“ ima za polazište savremenu, holističku koncepciju vaspitanja i obrazovanja dece predškoslkog uzrasta i polazi od ranog učenja kao vrednog iskustva koja deca donose sa sobom od kuće i predstavlja doprinos i potporu dečjem sazrevanju i učenju.
Baziran je i zasnovan na principima jednakosti i dobrobiti deteta koja proističe i zasniva se na odnosu poverenja i bliskosti kroz koji dete razvija samostalnost, samokontrolu, rezilijentnost i socijalno odgovorno ponašanje, kako i osećanju sigurnosti koje proističe iz bezbednog okruženja i pripadanja zajednici.
Vaspitači u dečjem vrtiću „Beli zeka“ promovišu partnerstvo sa roditeljima u razvoju i podsticanju dečjeg učenja radi što boljeg upoznavanja, vrednovanja i uvažavanja dečjeg iskustva na kojem baziraju učenje.
privatni-vrtic-kucica-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ KUĆICA Ono što je velika prednost našeg vrtića Kućica na Vračaru, Topolska 4 je veliko dvorište površine 100 m2.
Kuća na tri sprata u kojoj je smešten nas vrtić Kućica na Vračaru, Topolska 4 je vrlo prostrana i svetla.
vrtic-sunny-kids-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD VRTIĆ SANNY KIDS Podsticanje celokupnog detetovog razvoja uz uvažavanje svih njegovih potencijala i to kroz intencionalne obrazovne i spontane aktivnosti.
obdaniste-kaja-i-paja-privatni-vrtici

Obdanište Kaja i Paja

Beograd, Vračar, Sinđelićeva 22a 060 4446833
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
U vrtiću dete uči da razume svet u sebi i oko sebe.
Naš tim mladih, obrazovanih , kreativnih ljudi ima za cilj da podstakne svako dete u vrtiću da spozna svoj veliki potencijal, da ga prepozna i razvija, i podrži u tome.
Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, u malim grupama u vrtiću pridajemo pažnju svim situacijama iz kojih dete uči i razvija se, stavljamo akcenat na sam proces učenja kreirajući sredinu koja angažuje različita čula i sposobnosti, kroz mešovite radionice i svakodnevne aktivnosti (pesmu, igru, pozorište, motoričke i govorne aktivnosti, socijalno emocionalnu kompetenciju, istraživačke radionice...).
Dnevne aktivnosti u vrtiću sprovode se po svakodnevnom rasporedu kroz nedeljne i mesečne teme, koje definišu vaspitači i saradnici.
One se postepeno odvijaju u mešovitim grupama, u kojoj se dete uči prvim odgovornostima i sticanju zdravih navika.
Na taj način se razvija briga o mlađima, empatija, i gradi se svest i slika o sebi u odnosu na sopstveno okruženje, dok mlađoj deci na takav način brže i lakše prođe period adaptiranja, uče od starijih drugara, vide u njima uzor u pravilnom ponašanju, razvijaju svoje prve socijalne veštine i to uz stručno vođenje i nadzor našeg tima i saradnika (logopeda, pedagoga, psihologa, vaspitača, profesora..).
predskolska-ustanova-montesori-zvono-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI - MONTESORI ZVONO Osnivač PU Montesori Zvono je Montesori centar Zvono, u okviru koga su od 2009.godine realizovani Montesori programi za decu do 3 godine, od 3 do 6 godina i od 6 do 12 godina, sa ciljem obezbeđenja kvalitetnog obrazovanja i vaspitanja.
privatna-predskolska-ustanova-kobajagi-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA KOBAJAGI KOBAJAGI vrtić je mesto koje je najpribližnije roditeljskom domu…Male grupe i prostor koji odiše toplinom i zabavom doveli su do toga da kod nas deca plaču kad odlaze iz vrtića, a da se raduju kad u njega dolaze
LOKACIJE
Back to Top