Staracki domovi, Domovi za stare Banjica

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi, Domovi za stare Banjica
DOMOVI ZA STARE VIVA FLORA Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za negu o starim licima - VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr ), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.
Dom za negu starih lica - VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica. Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.
dom-banjica-lux-staracki-domovi

Dom Banjica LUX

Beograd, Banjica, Beranska 18b 011 3911238
STARAČKI DOMOVI - DOM BANJICA LUX Novootvoreni dom Dom za negu starih lica Banjica LUX se nalazi na Voždovcu na adresi Beranska broj 18b, svojim stručnim osobljem omogućava svim svojim korisnicima da se osećaju kao kod kuće.Objekat je površine 350 m2, namenski uređen i prilagođen za potrebe zavisnih, nezavisnih i poluzavisnih korisnika kao i korisnika sa onkološkim oboljenjima i dementim osobama.
LOKACIJE
Back to Top