Staracki domovi, Domovi za stare Negotin

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi, Domovi za stare Negotin
dom-za-stare-help-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM HELP HELP kao dom za starija lica i negu bolesnih osoba je ustanova koja nudi najkvalitetniji smeštaj i profesionalnu negu osoba najzrelijem dobu. Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetnih usluga koje se tiču smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinskih usluga i društvenog života, kako bi učinili lakšim, lepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim porodicama. Namena našeg doma za stare HELPje zbrinjavanje i zdravstvena nega starih sa telesnim invaliditetom ili zdravstvenim problemima.
Negujemo stare osobe u njihovom poznom dobu i brinemo o svemu što im je potrebno i ujedno se trudimo da im obezbedimo što bezbrižniju starost.
Naš zadatak je da vam pomognemo oko svakodnevnih životnih aktivnosti, da učestvujemo u planiranju vašeg vremena i u odabiru zanimljivih sadržaja koje naša ustanova nudi da biste što više uživali u svakom trenutku i imali vremena da se posvetite omiljenim aktivnostima. Dom za stare HELP nudi polupokretnim i nepokretnim osobama kompletnu medicinsku negu, psihološku podršku, pažnju i animaciju, primerenu ishranu i ličnu higijenu kao i 24- časovni nadzor.
dom-za-stare-radost-domovi-za-stare

Dom za stare Radost

Negotin, Đerdapska 1 019 548237
DOMOVI ZA STARE DOM RADOST U našem komšiluku, pa i šire u Srbiji, uočili smo da stara lica nemaju dovoljno objekata u kojima bi mogli provesti svoje staračke dane u miru i sa osmehom na licu.
Razumeli smo da samo najbolje može biti dovoljno dobro za osmeh zadovoljstva na usnama Vas ili Vaših najmilijih.
Postavili smo sebi zadatak da stvorimo ambijent koji će zračiti toplinom, vedrinom i udobnošću.
Sve to kao dar Vama ili Vašim najmilijima.
Za naše korisnike smo obezbedili komfor, sigurnost, vrhunski tretman, adekvatnu zdravstvenu zaštitu, društveni život, tematske izlete...
Naši korisnici su danonoćno pod budnim okom negovateljica.
Preglede i terapiju naših korisnika vrši doktor medicine.
LOKACIJE
Back to Top