Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Čačak

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Čačak
dom-za-stare-vinijum-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare osobe Vinijum nalazi se u Kačulicama na 15 Km od Čačka, na obroncima planine Jelice u čistoj i netaknutoj prirodi.
Dom je otvoren sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.
Cilj nam je da zauzmemo lidersku poziciju na polju pružanja usluga u smeštaju i nezi starih i bolesnih osoba sa težnjom promene svesti ljudi po pitanju domskog zbrinjavanja, isticanju njegovih prednosti kao i prevazilaženju mogućih predrasuda ili osećaja odbačenosti.
Dom za stare i negu bolesnih Vinijum je ustanova socijalne zaštite, gradjevinski izvedena po najvišim svetskim standardima u skladu sa primenjivom funkcijom a namenski da omogući što bolji kvalitet pružanja odgovarajućih usluga.
Potrebno je naglasiti da je objekat opremljen tako da zadovolji najstrožije kriterijume ustanovljenih normi i standarda uz ispunjavanje svih propisanih građevinskih i funkcionalnih normativa propisanih od nadležnog ministrastva.
Dom raspolaže sa 44 ekskluzivno opremljenih soba.
Na raspolaganju su Vam jednokrevetne i dvokrevetne sobe.
Usluge koje ovaj dom za stare obezbeđuje podrazumevaju smeštaj (u dvokrevetnim sobama i apartmanima), ishranu (prilagodjena potrebama korisnika, zdrava i ekološki ispravna hrana), negu (stručni medicinski tim i mogućnost davanja terapije najtežim bolesnicima), higijenu i raznovrstan društveno rekreativni život zavisno od potreba i interesovanja korisnika.
LOKACIJE
Back to Top