Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Voždovac
dom-za-stare-agape-1-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARAČKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE AGAPE- Dom za Stare „Agape“ je prvi privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije.
Starački dom se nalazi u mirnom delu grada, u naselju Braće Jerković, na Voždovcu. Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka klijenta u domu. O korisnicima Doma za stare Agape brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata. Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice.
Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama. U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.
dom-za-stare-avenija-1990-domovi-za-stare

Dom za stare Avenija 1990

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 99 069 5990599 |
011 3975708 |
cena: od 350 €
DOMOVI ZA STARE STARAČKI DOM AVENIJA 1990 Dom za stare “Avenija 1990“ objedinjuje želju, znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba starije populacije.
Nalazimo se u najlepšem delu Voždovca, na Autokomandi, preko puta stadiona Crvene Zvezde.
Osnovne usluge koje naš Dom pruža su pomoć u svakodnevnom funkcionisanju, 24h nadzor, medicinska nega (infuzije, injekcije, insulin, previjanje, obrada dekubita…), lična higijena, higijena životnog prostora, kao i usluge stručnog socijalnog rada.
O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature, nivoa sećera u krvi i deljenje propisane terapije.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD STARACKI DOMOVI BEOGRAD, BG DOM 56 Dom u svima nama budi ljubav, toplinu, sigurnost i zaštitu. Starački dom BG DOM 56 dugogodišnjim iskustvom, visoko postavljenim standardima, pažiljivo odabranim stručnim timom i kvalitetno obučenim osobljem, pruža korisnicima jedinstvenu i kvalitenu uslugu. Naš stručni tim je pažljivo isplanirao, kreirao sve segmente rada staračkog doma BG DOM 56 i neprestano ih modernizuje i usavršava. Nalazimo se na najlepšem delu Voždovca, u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda.
Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.
Ruža vetrova i miris lipa odmaraju naše korisnike, njihovu rodbinu i prijatelje. Starački dom BG DOM 56 čine dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
dom-za-stare-palma-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM PALMA Dom za stara lica Palma poseduje sve neophodne licence, koje garantuju bezbednost boravka korisnika.
Strukturu objekta čine dvokrevetne, trokrevetne sobe, sa više sunčanih terasa i velikim dvorištem za odmor i rekreaciju.
Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.
Korisnici u svako doba mogu očekivati stručnu pomoć od socijalnog radnika kao i od lekara koji može dolaziti u zavisnosti od specifične potrebe stanara.
U neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, apoteka i laboratorija.
Uz dnevne boravake na svakom spratu, pet terasa, dvorište koje se prostire na 12a , i sve sadržaje koji se podrazumevaju, bićete sigurni da ste svoje najbliže smestili u prijatno okruženje.
livenega-gerontoloski-centar-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI LIVENEGA Gerontološki centar Dom opremljen sa velikom pažnjom i ljubavi.
Moderna oprema, nameštaj i stručno i profesionalno osoblje.
staracki-dom-nikolsen-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI DOM ZA STARE NIKOLSEN Dom smešten na samo 20km od centra Beograda, obezbedjuje miran, bezebedan i prostran životni prostor.
Iz doma, pogled imate na Avalu, kao raj za oči a okruženi smo Lipovačkom šumom, koja Vam obezbedjuje mir i tišinu koja vam je potrebna.
dom-za-stare-vila-agacija-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE - VILA AGACIJA Savremeno uređen objekat, prilagođen starim i bolesnim licima.
Usluge na visokom nivou.
dom-za-stare-i-penzionere-zlatno-doba-lux-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE I PENZIONERE ZLATNO DOBA LUX Dom za stare i penzionere "Zlatno doba lux" se nalazi u mirnom delu Beograda, 8km od centra grada u Jajincima.
Okružen je zelenilom,predivnim dvorištem i travnjakom na 11ari placa.
Objekat je osmišljen sa idejom da se korisnicima pruži udoban i komforan smeštaj sa vrhunskim uslugama i kvalitetnom negom.
Korisnici doma imaju 24-časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručnog osoblja.
staracki-dom-imela-staracki-domovi
STARACKI DOMOVI - STARAČKI DOM IMELA Dom Imela ima izvrstan sluh za brigu o starim licima, za sve njihove potrebe i zahteve uz poštovanje svačije ličnoste.
dom-za-stare-vozd-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE VOŽD Dom za stare Vožd se nalazi u ulici Vojvode Stepe u Beogradu, u strogom centru Voždovca.
Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetnih usluga za negu starih i bolesnih lica, kako bi im učinili život boljim i lakšim. Našim korisnicima nudimo komforan smeštaj sa liftom i prostranom terasom od 700 metara kvadratnih, za prijatan boravak napolju i druženje.
Sobe su smeštajnog kapaciteta za ukupno 36 korisnika, a podeljene su na jednokrevetne, dvokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne
dom-za-stare-minema-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM MINEMA Dom za stare Minema nalazi se u mirnom delu grada, u naselju Braća Jerković, okružen privatnim vilama, a istovremeno na samo dve stotina metara od okretnice autobusa br.
26, autobusa 18, 50 i taksi stanice. Dom za stare Minema je koncipiran tako da korisnicima pruži osećaj sopstvenog doma i porodične atmosfere da bi što lakše prihvatili promenu načina života.
Naš stručni tim, kvalitetna ishrana i pažnja koju posvećujemo korisnicima garantuju bezbednu i mirnu starost.
dom-za-negu-starih-lica-viva-flora-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE VIVA FLORA Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za negu o starim licima - VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr ), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.
Dom za negu starih lica - VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica. Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA NEGU STARIH I NEPOKRETNIH LICA TORLAK.
Dom za stare Torlak je luksuzni objekat za smeštaj i negu starijih lica, kapaciteta 38 ležaja.
Prirodno okruženje, šumovita okolina, Torlačka ruža vetrova koja konstantno obezbeđuje čist vazduh, pogoduje astmatičarima i srčanim bolesnicima, a pogled na Avalu, Nacionalni park Titov Gaj i pogled na veci deo Sumadije, pruža stanarima idealan kutak za opuštanje, smanjenje nivoa stresa, ozdravljenje i vraćanje normalnim svakodnevnim aktivnostima.
Dom Torlak je visoko kvalitetno opremljena institucija za negu i rad sa starim osobama.
Urađen je prema najvišim standardima za smeštaj odraslih i starih lica, preporučenim od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku, a počeo je sa radom početkom 2015.
godine, na osnovu Rešenja Ministarstva rada i socijalne politike.
Naša misija je da vam obezbedimo najviši kvalitet nege zasnovan na osnovu individualne procene.
Komforne terase sa velikim dvorištem, okružene zelenilom, pružaju stanarima mogućnost za odmor i druženje u prirodnom ambijentu na čistom vazduhu.
Prostrano dvorište, pristupačno korisnicima sa invalidskim kolicima, sa brojnim zelenilom koje ga okružuje, predstavlja oazu za odmor u domu.
Elegantno opremljena trpezarija služi ukusno pripremljene i izbalansirane obroke, prilagođene potrebama korisnika pet puta dnevno.
Naše sobe su kompletno opremljene a u isto vreme lako prilagodljive donošenjem ličnih predmeta, kao što je omiljeni jorgan ili fotografija, čime pružaju individualnu kućnu udobnost.
Lepo organizovane zajedničke prostorije su dizajnirane za redovne porodične posete, specijalne prilike i praznike.
dom-za-stare-una-dom-domovi-za-stare

Dom za stare UNA DOM

Beograd, Voždovac, Gostivarska 89 011 3097200 |
011 3970723 |
cena: od 400 €
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
DOM ZA STARE UNA DOM.
Zadovoljsvo nam je da Vas obavestimo da je posle desetogodišnjeg uspešnog rada, dom za stare UNA DOM preseljen na novu i lepšu lokaciju.
Dom za stare UNA DOM se sada nalazi u elitnom i mirnom delu Beograda, na Voždovcu, u ulici Gostivarska 89.
Sofisticiran izgled, prijatan ambijent i domaća atmosfera su glavna odlika doma za stare UNA DOM.
Želja nam je da ulepšamo treće životno doba našim korisnicima toplinom, druženjem, osmehom i stalnom negom koju nudimo u domu za stare UNA DOM.
Kapacitet doma za stare UNA DOM prostire se na 7 ari placa uz veliko dvorište i prelepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe.
Sam objekat poseduje 510 m2.
Dom za stare UNA DOM ima obezbedjen parking prostor.
Dom za stare osobe UNA DOM ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.
Usluge koje dom za stare UNA DOM nudi podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.
dom-za-negu-starih-lica-dionis-i-demetra-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DIONIS & DEMETRA Novootvoreni dom “Dionis & Demetra”, nalazi se na Voždovcu u ulici Bože Jankovića 32. Objekat se nalazi u mirnom kraju grada, okružen kućama sa puno zelenila, koji osoblju, klijentima, a pre svega našim prijateljima – korisnicima pruža opuštanje u objektu i u lepo uređenom dvorištu.
Objekat je površine 500 m2, namenski uređen i prilagođen za potrebe zavisnih, nezavisnih i poluzavisnih korisnika kao i korisnika sa onkološkim oboljenjima i dementim osobama.
Dom je obezbeđen ogradom što korisnicima daje sigurnost i potpunu bezbednost.
Kuća ima dva zasebna ulaza.
Jedan ulaz vodi u prostranu baštu sa travnjakom i prostorom za odmor,a drugi ulaz vodi u unutrašnjost kuće.Objekat poseduje čajnu kuhinju, trpezariju, prostrani dnevni boravak prilagođen potrebama korisnika i namenjen za njihovo druženje.
LOKACIJE
Domovi za stare Beograd, starački domovi Beograd nudi Vam cene domova za stare u Beogradu i detaljne informacije. Gde se nalaze domovi za stare ili starački domovi? Kolika je cena boravka u domu za stare u Beogradu i šta je sve uključeno u cenu? Odgovore ćete naći ovde. Spisak staračkih domova u Beogradu, prezentacije sa fotografijama gde možete videti kakve su sobe u domovima za stare u Beogradu, kakvo izgleda dnevni boravak, dvorište. Starijim osobama je u beogradskim domovima za stare pružena nega i pažnja stručnog i ljubaznog osoblja. Da li u domovima za stare u Beogradu postoji stalni medicinski nadzor? Kako je organizovan dan u domovima za boravak straijih lica? Sve odgovore nađite ovde. Pogledajte detaljno pezentacije domova za stare i odaberite onaj koji Vam najviše odgovara. - Dom za smeštaj starih lica je ustanova osposobljena za brigu prema starim i iznemoglim osobama. Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna. Veliki broj ljudi, koji su zaposleni u inostranstvu ili u domaćim firmama, ljudi koji u nedostatku vremena ili fizičke sposobnosti, nisu u mogućnosti ukazati potrebnu negu svojim najstarijim članovima porodice. U današnjem ubrzanom ritmu života, sve je teže ljudima trećeg životnog doba, a naročito ako su teško pokretni, nepokretni ili bolesni, pa su se domovi za starije osobe sa svojom stručnim osobljem i negom pokazali kao najbolje rešenje. Starački domovi obično svojim stanarima omogućuju raznorazne aktivnosti i tipove usluga (plaćen doktor, medicinska sestra, zabavne aktivnosti u toku dana i slično). Uobičajeno je da domovi za stare za svoje korisnike nude zajedničke površine za rekreaciju, jelo i druženje, a da korisnici usluga doma imaju posebne apartmane. U domovima za stare organizovan je stalni medicinski nadzor u vidu intenzivne nege za lica koja su bolesna i nepokretna. Medicinska nega je obezbeđena svim stanovnicima doma za stare. Lekari i medicinske setre su tu da bi brinuli da u svakom trenutku starije osobe budu medicinski zbrinute. Starački domovi najčešće imaju dvorišta i zelene površine kako bi njihovi stanovnic provodili vreme i družili se napolju tokom lepih dana. U domovima za stare svakodnevno se organizuju razne zabavne aktivnosti, društvene igre, igranke, umetničke radionice itd. Stariji ljudi u domovima za stare provode dane u druženju sa vršnjacima. Ishrana u privatnim domovima za stare je raznovrsna i izbalansirana. Za sve one koji nisu u mogućnosti da sami brinu o svojim najmilim starim članovima porodice, savremeni domovi za stare su rešenje.
Back to Top