Staracki domovi, Domovi za stare Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi, Domovi za stare Voždovac
- PRVI PRIVATNI NAMENSKI PROJEKTOVAN DOM U BEOGRADU - 12 GODINA RADA - APARTMANI ZA NEZAVISNE KORISNIKE, JEDNOKREVETNE I DVOKREVETNE SOBE - MEDICINSKA NEGA I NADZOR 24H - DOM SA ZAPOSLENIM LEKAROM 365 DANA U GODINI - PALIJATIVNO ZBRINJAVANJE

Starački dom Paša

Beograd, Voždovac, Kolašinska 30 069 4121958
cena: Cenovnik
STARAČKI DOMOVI - STARAČKI DOM PAŠA Namenski građen dom za stare na Pašinom Brdu, Voždovac. Zdravstvena zaštita i nega 24h na dan!
Komforan smeštaj. LIFT.
Licenca broj 657
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD STARACKI DOMOVI BEOGRAD, BG DOM 56 Dom u svima nama budi ljubav, toplinu, sigurnost i zaštitu. Starački dom BG DOM 56 dugogodišnjim iskustvom, visoko postavljenim standardima, pažiljivo odabranim stručnim timom i kvalitetno obučenim osobljem, pruža korisnicima jedinstvenu i kvalitenu uslugu. Naš stručni tim je pažljivo isplanirao, kreirao sve segmente rada staračkog doma BG DOM 56 i neprestano ih modernizuje i usavršava. Nalazimo se na najlepšem delu Voždovca, u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda.
Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.
Ruža vetrova i miris lipa odmaraju naše korisnike, njihovu rodbinu i prijatelje. Starački dom BG DOM 56 čine dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
una-dom-za-stare-staracki-domovi-689666
STARAČKI DOMOVI - UNA DOM ZA STARE Komforan dom na dve lokacije, profesionalna i kvalitetna usluga, danonoćna nega i nadzor korisnika.
dom-za-stare-senjacki-kutak-staracki-domovi-802311
DOMOVI ZA STARE DOM SENJAČKI KUTAK Dom za stare Senjački kutak se nalazi u mirnom delu Senjaka, gde se korisnici osećajuspokojno i bezbrižno.
bele-pcele-dom-za-stare-staracki-domovi-579741
STARAČKI DOMOVI RIPANJ - BELE PČELE DOM ZA STARE Dom za stare LUX kategorije, komforan smeštaj, medicinska nega i zaštita, socijalna potpora, odlična ishrana, boravak na svežem vazduhu.
DOMOVI ZA STARE - VILA AGACIJA Savremeno uređen objekat, prilagođen starim i bolesnim licima.
Usluge na visokom nivou.
DOMOVI ZA STARE VIVA FLORA Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za negu o starim licima - VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr ), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.
Dom za negu starih lica - VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica. Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.
dom-za-negu-starih-lica-dionis-i-demetra-domovi-za-stare
STARAČKI DOMOVI - DIONIS I DEMETRA Prvoklasan objekat za smeštaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica, onkoloških bolesnika i dementnih osoba.

Dom za stare Vila Ružin dom

Beograd, Voždovac, Slobodana Jovića br 37a 060 3203205
Dom za stare Beograd. Predivno okruženje u mirnom kraju Beograda.

Dom za stare Avenija 1990

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 99 011 3975708
Dom za stare Beograd.

Dom za stare Vožd 011

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 118 011 4055973
STARAČKI DOMOVI BEOGRAD - DOM ZA STARE BEOGRAD

Starački dom Vožd

Beograd, Voždovac, Jovana Popovića br 13 011 3980152
STARAČKI DOM BEOGRAD
LOKACIJE
Back to Top