Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Jakovo

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Jakovo
dom-za-stare-meliorvita-domovi-za-stare

Dom za stare Meliorvita

Beograd, Jakovo, Boljevačka 141 011 8417551
cena: od 600 €
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare MeliorVita Beograd je nastao na temeljima naše desetogodišnje tradicije i dobre prakse, u oblasti smeštaja starijih i odraslih lica.
dom-za-stare-zlatno-doba-domovi-za-stare

Dom za stare Zlatno Doba

Beograd, Jakovo, Braće Vitamirović 22 011 8417403
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Zlatno Doba je sagrađen namenski, za siguran i udoban smeštaj za stare i bolesne odrasle osobe, koji usled ograničenja sposobnosti imaju teškoće da žive samostalno, a tako je projktovan i sagrađen da može korisnicima da obezbedi najviši nivo nezavisnosti i samostalnosti.
Funkcinalno je tako predviđen da korisnici imaju intezivan nadzor, negu i podršku tokom 24 časa.Zlatno doba je dom za stare otvorenog tipa.
Svim korisnicima omogućena je svakodnevna poseta.
U domu za stare "Zlatno Doba" pored usluge smeštaja, brinemo se i staramo o osobama treće životne dobi u skladu sa pravilima, standardima i normativima koja važe za socijalnu zaštitu i obezbeđenje socijalne sigurnosti građana.
Život u našem domu osigurava Vam: sigurniji život nego u vlastitoj kući ili stanu, 24 sata potpunu brigu o vašem zdravlju, kompletnu fizičku i moralnu podršku kad vam je potrebna, i pre svega mirnu starost.
LOKACIJE
Back to Top