Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Knjaževac

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Knjaževac
ustanova-za-stara-lica-vila-katarina-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE VILA KATARINA Dom za stare “Vila Katarina” nalazi se u Knjaževcu, u istočnoj Srbiji, u podnožju Stare Planine, na mestu koje je u zdravom okruženju, gde se ukrštaju putevi između Sokobanje, Gamzigradske i Niške banje. Naš cilj je da pružimo kvalitetne usluge smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinske usluge i društveni život, da olakšamo život i učinimo ga lepšim i zanimljivijim, kako našim korisnicima, tako i nihovim porodicama. Stručni tim, po prijemu korisnika, pravi individualni plan adaptacije na uslove života u domu.
Radi se na postizanju optimalnih životnih potencijala, prevazilaženju životnih teškoća, pomoć pri ostvarivanju prava iz oblasti socijalne zaštite, saradnji sa institucijama sistema. Ustanova kao što je naša, postoji da potvrdi humanost, a njen prioritetni zadatak je da svojim korisnicima pruži zdravstvenu i socijalnu zaštitu na najvišem nivou, kako bi ti ljudi u osetljivom životnom dobu, uživali maksimum komfora, ugodan život i bezbrižnu starost.
gerontoloski-centar-knjazevac-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE GERONTOLOŠKI CENTAR KNJAŽEVAC Gerontološki centar "Knjaževac" u Knjaževcu (osnovan je i poceo sa radom 01.10.1981.godine) je ustanova socijalne zaštite penzionera i drugih starih lica, koja svoju osnovnu delatnost neposredno zasniva i obavlja na osnovu: Zakona o socijalnoj zaštiti i obezbedenju socijalne sigurnosti gradana Republike Srbije, Odluke Skupštine opštine Knjaževac o ostvarivanju prava u oblasti socijalne zaštite, te Statuta Ustanove i drugih propisa i normativnih akata iz oblasti socijalne zaštite (odluke, pravilnici, ugovori i sl).
LOKACIJE
Back to Top