Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Zrenjanin
gerontoloski-centar-zrenjanin-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE GERONTOLOŠKI CENTAR ZRENJANIN Gerontološki centar u Zrenjaninu u okviru svojih ovlašćenja i obaveza utvrđenih Zakonom o socijalnoj zaštiti i obezbeđivanju socijalne sigurnosti građana, drugim propisima, Statutom Ustanove, Pravilnikom o prijemu i tretmanu korisnika i drugim opštim aktima, vrši smeštaj u Ustanovu psihički očuvanih odraslih lica i invalidnih lica.
Obezbeđuje im usluge socijalnog rada, zdravstvene usluge, stanovanje, ishranu, negu, kulturno-zabavne i druge aktivnosti, zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.
Gerontološki centar ima prihvatnu stanicu gde se vrši prihvat i zbrinjavanje lica koja se nađu u skitnji ili im je iz drugih razloga potrebno privremeno zbrinjavanje i nadzor.
Ustanova obavlja i poslove vaninstitucionalne zaštite (pomoć i nega u kući), a sprovodi i brojne aktivnosti u radu sa penzionerima, članovima Gereontološkog kluba. Gerontološki centar u Zrenjaninu od 2008.godine ima uveden i sertifikovan sistem menadžmenta kvalitetom prema modelu ISO 9001 a 2011.godine Ustanova je dobila sertifikat o primeni sistema za bezbedno rukovanje hranom (HACCP).
LOKACIJE
Back to Top