Staracki domovi, Domovi za stare Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi, Domovi za stare Zrenjanin
dom-za-stare-t-s-kapris-staracki-domovi-171334
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE T&S KAPRIŠ Dom za stare Zrenjanin. Prijatna porodična atmosfera i profesionalna nega i briga o Vašim najmilijima.
dom-za-stare-nanini-konaci-staracki-domovi-180780
STARAČKI DOM ZRENJANIN - DOM ZA STARE NANINI KONACI Besprekorna nega i nadzor starih lica, kvalitetne usluge i smeštaj.
gerontoloski-centar-zrenjanin-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE GERONTOLOŠKI CENTAR ZRENJANIN Gerontološki centar u Zrenjaninu u okviru svojih ovlašćenja i obaveza utvrđenih Zakonom o socijalnoj zaštiti i obezbeđivanju socijalne sigurnosti građana, drugim propisima, Statutom Ustanove, Pravilnikom o prijemu i tretmanu korisnika i drugim opštim aktima, vrši smeštaj u Ustanovu psihički očuvanih odraslih lica i invalidnih lica.
Obezbeđuje im usluge socijalnog rada, zdravstvene usluge, stanovanje, ishranu, negu, kulturno-zabavne i druge aktivnosti, zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.
Gerontološki centar ima prihvatnu stanicu gde se vrši prihvat i zbrinjavanje lica koja se nađu u skitnji ili im je iz drugih razloga potrebno privremeno zbrinjavanje i nadzor.
Ustanova obavlja i poslove vaninstitucionalne zaštite (pomoć i nega u kući), a sprovodi i brojne aktivnosti u radu sa penzionerima, članovima Gereontološkog kluba. Gerontološki centar u Zrenjaninu od 2008.godine ima uveden i sertifikovan sistem menadžmenta kvalitetom prema modelu ISO 9001 a 2011.godine Ustanova je dobila sertifikat o primeni sistema za bezbedno rukovanje hranom (HACCP).

Starački dom Starčević

Zrenjanin, Cara Dušana 54 023 565531
Starački domovi Zrenjanin

Fortis Vita dom za stare

Zrenjanin, Čarnojevićeva 71 023 262389
Dom za stare Zrenjanin
LOKACIJE
Back to Top