Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Braće Jerković

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Braće Jerković
dom-za-stare-palma-domovi-za-stare

Dom za stare Palma

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 16 011 3960425 |
063 8302855 |
cena: od 400 €
DOMOVI ZA STARE DOM PALMA Dom za stara lica Palma poseduje sve neophodne licence, koje garantuju bezbednost boravka korisnika.
Strukturu objekta čine dvokrevetne, trokrevetne sobe, sa više sunčanih terasa i velikim dvorištem za odmor i rekreaciju.
Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.
Korisnici u svako doba mogu očekivati stručnu pomoć od socijalnog radnika kao i od lekara koji može dolaziti u zavisnosti od specifične potrebe stanara.
U neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, apoteka i laboratorija.
Uz dnevne boravake na svakom spratu, pet terasa, dvorište koje se prostire na 12a , i sve sadržaje koji se podrazumevaju, bićete sigurni da ste svoje najbliže smestili u prijatno okruženje.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Katarina se nalazi na lepom delu Zvezdare - Beograd.
Dom se nalazi u slabo prometnoj ulici, što garantuje mir i opuštenost svih korisnika ovog doma.
Dom za stare - Katarina je otvoren sa ciljem pružanja kvalitetnih usluga starijim licima u domaćoj - kućnoj atmosferi.
Dom je opremljen svom neophodnom medicinskom opremom za pokretna, nepokretna i slabo pokretna lica.
Korisnici u domu za stara lica Katarina imaju 24-časovni nadzor stručnog osoblja.
Naše ljubazno osoblje se trudi da svaki korisnik bude maksimalno zadovoljan uslugom, što se vidi po preporukama koje imamo.
U našem domu imamo mogućnost da smestimo 28 korisnika u konfornim sobama.
Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne koje su prilagođene svakom korisniku sa potrebnim pratećim inventarom.
Svi korisnici mogu u lepim danima posmatrati panoramu Beograda sa naših terasa koje su velike i prostrane i koje omogućavaju korisnicima da uživaju u svakom danu svog života.
Socijalni radnik pored pružanja usluga socijalnog rada, zadužen je za saradnju sa svim društvenim institucijama radi ostvarivanja određenih prava korisnika.
Nudimo usluge našeg stručnog tima od strane medicinskih sestara - negovateljica: Opšta higijena korisnika 24 časa svakog dana, Svakodnevno praćenje vitalnih funkcija korisnika (merenje krvnog pritiska, temperature), Nega nepokretnih korisnika za prevenciju nastanka dekubita, Davanje per-os i parenteralne terapije, Previjanje i obrada svih rana.
Društveni život korisnika doma za stare Katarina je veoma raznovrstan, organizuju se proslave rođendana, verskih praznika (bez obzira na veroispovest), manifestacije kao i kreativne radionice koje ulepšavaju njihov svakodnevni život.
dom-za-stare-minema-domovi-za-stare

Dom za stare Minema

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 36d 060 5055044 |
060 6055044 |
cena: od 400 €
DOMOVI ZA STARE DOM MINEMA Dom za stare Minema nalazi se u mirnom delu grada, u naselju Braća Jerković, okružen privatnim vilama, a istovremeno na samo dve stotina metara od okretnice autobusa br.
26, autobusa 18, 50 i taksi stanice. Dom za stare Minema je koncipiran tako da korisnicima pruži osećaj sopstvenog doma i porodične atmosfere da bi što lakše prihvatili promenu načina života.
Naš stručni tim, kvalitetna ishrana i pažnja koju posvećujemo korisnicima garantuju bezbednu i mirnu starost.
dom-za-stare-istok-svitanje-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za smeštaj i negu starih lica Istok - Svitanje je dom koji se nalazi na Medaku u Beogradu.
U pitanju je miran deo grada dobro povezan sa centrom, a opet je izdvojen od gradske vreve.
Luksuzna vila je uređena po najvišim standardima i poseduje veliko dvorište i prelepe terase sa koje se pruža pogled na ceo Beograd.
Dom se nalazi u blizini auto-puta i svih većih medicinskih centara poput VMA, kliničkog centra i KBC Zvezdara.
Što se opremljenosti tiče, dom za stare poseduje sve potrebno za visok komfor i ugodan boravak pokretnih i nepokretnih lica.
Nega se sprovodi 24h dnevno i vaši najmiliji su u spretnim rukama najboljih medicinskih stručnjaka, lekara, tehničara, fizioterapeuta, i socijalnog radnika.
Dom za stare je opremljen modernim video nadzorom, i svuda su postavljeni rukohvati pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg kretanja.
Sva kupatila su specijalizovana, a postoji i đakuzi.
Dom je specijalizovan za slabo pokretna i nepokretna lica, poseduje sve potrebne prilaze i rampe za lica sa invaliditetom, kupatila na svakom spratu, invalidska kolica, toaletne stolice, kao i stepomobil za lakše penjanje na ostale spratove vile.
Ishrana je apsolutno prilagođena svim medicinskim stanjima i potrebama, i sprema se u odvojenoj, profesionalnoj kuhinji.
Trpezarija poseduje čajnu kuhinju koja je na raspolaganju za pripremu lakih obroka i napitaka, i sadrži sav potreban pribor i mašinu za suđe.
Dnevni boravak ima kamin, udobnu garnituru, veliki LED Full HD televizor i kućni bioskop.
U produžetku dnevnog boravka i trpezarije postoji izlaz na raskošnu terasu.
dom-za-stare-dom-marija-domovi-za-stare

Dom za stare Dživdžani

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 20d 011 3961877 |
061 6802645 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom Dživdžani, dom za negu starih lica je ustanova socijalne zaštite, namenski je građena po najvišim svetskim standardima kako bi omogućio što bolje i kvalitetnije pružanje nege starim licima.
Neophodno je naglasiti da objekat zadovoljava najstrožije kriterijume neophodne za obavljanje delatnosti propisane od strane ministarstva.
Dom Dživdžani starački dom u Beogradu nastao je iz želje da se stvori jedinstvena ustanova koja će na najkvalitetniji način da vodi brigu o starijim osobama.
Realizacijom ovog projekta uspeli smo da podignemo na viši nivo pružanje usluga brige i nege starijih lica kojima je ta pomoć potrebna.
Naša poslovna politika je bazirana na tome da korisnicima našeg doma pružimo što prijatniji boravak.
Naša želja je da se uvek osećate sigurno i da se nikada ne osećate usamljeno jer naše osoblje stoji vama na raspolaganju 24 sata.
Budite uvereni da kroz ni jedan problem nećete morati prolaziti sami jer će te kod nas uvek naći pomoć i podršku.
Dom za stare “Dom Dživdžani “, izgrađen je po najvišim standardima upravo za namenu pružanja nege za stara lica.
Objekat je zamišljen i izgrađen tako da pruža najveći komfor njegovim rezidentima.
Dom Marija poseduje sobe za korisnike, zajedničku prostoriju za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, terasu i baštu.
Sobe su namenski opremane sa svom neophodnom opremom za prijatan boravak.
Misleći na individualnost svakog korisnika staračkog doma ostavili smo prostora da svako može opremiti svoju sobu na način koji njemu najviše odgovara.
U našem domu za stare sve je prilagođeno potrebama korisnika.
Starački dom “Dom Dživdžani ” nudi smeštaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.
Svaka soba u domu je opremljena po najvišem standardu i prilagođena kako pokretnim tako i polupokretnim i nepokretnim korisnicima.Veliki dnevni boravak pruža mogućnost korisnicima za razne društvene aktivnosti kao što su gledanje filmova, igranje društvenih igara itd.
Bašta i letnja terasa omogućavaju vrhunsko uživanje tokom toplih dana u godini.
Sve je podređeno udobnosti i praktičnosti kako bi Vaš boravak u Domu Dživdžani bio pravi užitak.
dom-za-stare-nina-plus-domovi-za-stare

Dom za stare Nina Plus

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 6 011 2468057 |
065 4773489 |
cena: 37.000 din
DOMOVI ZA STARE NINA PLUS - 24 sata kompletna nega - medicinsko stručno osoblje (negovateljice, med.
sestra, doktor) - socijalni radnik - 2 krevetne ili 3 krevetne sobe - etagno grejanje, klimatizovano - veliki dnevni boravak - tv u svakoj sobi
LOKACIJE
Domovi za stare Beograd, starački domovi Beograd nudi Vam cene domova za stare u Beogradu i detaljne informacije. Gde se nalaze domovi za stare ili starački domovi? Kolika je cena boravka u domu za stare u Beogradu i šta je sve uključeno u cenu? Odgovore ćete naći ovde. Spisak staračkih domova u Beogradu, prezentacije sa fotografijama gde možete videti kakve su sobe u domovima za stare u Beogradu, kakvo izgleda dnevni boravak, dvorište. Starijim osobama je u beogradskim domovima za stare pružena nega i pažnja stručnog i ljubaznog osoblja. Da li u domovima za stare u Beogradu postoji stalni medicinski nadzor? Kako je organizovan dan u domovima za boravak straijih lica? Sve odgovore nađite ovde. Pogledajte detaljno pezentacije domova za stare i odaberite onaj koji Vam najviše odgovara. - Dom za smeštaj starih lica je ustanova osposobljena za brigu prema starim i iznemoglim osobama. Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna. Veliki broj ljudi, koji su zaposleni u inostranstvu ili u domaćim firmama, ljudi koji u nedostatku vremena ili fizičke sposobnosti, nisu u mogućnosti ukazati potrebnu negu svojim najstarijim članovima porodice. U današnjem ubrzanom ritmu života, sve je teže ljudima trećeg životnog doba, a naročito ako su teško pokretni, nepokretni ili bolesni, pa su se domovi za starije osobe sa svojom stručnim osobljem i negom pokazali kao najbolje rešenje. Starački domovi obično svojim stanarima omogućuju raznorazne aktivnosti i tipove usluga (plaćen doktor, medicinska sestra, zabavne aktivnosti u toku dana i slično). Uobičajeno je da domovi za stare za svoje korisnike nude zajedničke površine za rekreaciju, jelo i druženje, a da korisnici usluga doma imaju posebne apartmane. U domovima za stare organizovan je stalni medicinski nadzor u vidu intenzivne nege za lica koja su bolesna i nepokretna. Medicinska nega je obezbeđena svim stanovnicima doma za stare. Lekari i medicinske setre su tu da bi brinuli da u svakom trenutku starije osobe budu medicinski zbrinute. Starački domovi najčešće imaju dvorišta i zelene površine kako bi njihovi stanovnic provodili vreme i družili se napolju tokom lepih dana. U domovima za stare svakodnevno se organizuju razne zabavne aktivnosti, društvene igre, igranke, umetničke radionice itd. Stariji ljudi u domovima za stare provode dane u druženju sa vršnjacima. Ishrana u privatnim domovima za stare je raznovrsna i izbalansirana. Za sve one koji nisu u mogućnosti da sami brinu o svojim najmilim starim članovima porodice, savremeni domovi za stare su rešenje.
Back to Top