Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Šid

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Šid
dom-za-stare-momcilovic-sid-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI DOM MOMČILOVIĆ ŠID Dom sa iskustvom od 8 godina, pruža korisnicima smeštaj, medicinsku briju i svakodnevnu negu.
dom-za-seniore-luana-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM LUANA U veoma slikovitom i živopisnom kraju između ogranaka Fruške gore sa rekom Dunav na severu i rekom Savom na jugu smestio se dom za seniore/stara lica Luana.
U zagrljaju šume, vegetacijom i klimom pogodnom za zdravlje dom za seniore Luana osmišljen je s ciljem pružanja visokokvalitetne usluge osobama treće životne dobi te ulepšavanja životnih situacija njima i njihovoj porodici. Prostor doma daje osećaj udobnosti i porodične atmosfere s visokim estetskim standardima.
Korisnicima je ponuđen svakodnevni niz sadržaja i aktivnosti tokom cele godine, a kroz grupni i individualni rad vodi se briga o njihovim željama i potrebama.
Ugođaj pravog doma te zbrinutost i sigurnost naših korisnika postižemo celodnevnom brigom i monitoringom.
Od nege, higijene, ishrane, radne terapije, učenja, društvenog života, zabave pa do medicinskih procedura, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali srećno, zadovoljno, sigurno, komforno i zbrinjeno.
Potpuno posvećeno profesionalno osoblje bogato iskustvom, ljudskom toplinom, znanjem i elanom brine za dobrobit i zadovoljstvo naše domske porodice.
Njihova sreća, zdravlje i zadovoljstvo naša su radost i ponos.
LOKACIJE
Back to Top