Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Beograd

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Beograd
- SVI LICENCIRANI STARACKI DOMOVI U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- DOMOVI ZA SMEŠTAJ i NEGU STARIH LICA!
- DRUŠTVENE AKTIVNOSTI, STALNI MEDICINSKI NADZOR, KVALITETNO OBUČENO OSOBLjE!
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Gerontološki centar Agape je prvi privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije.
Starački dom se nalazi u mirnom delu grada, u naselju Braće Jerković, na Voždovcu.Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka klijenta u domu. O korisnicima Doma za stare Agape brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata. Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice.
Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama. U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.
dom-za-stara-lica-jakovljevic-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARA LICA JAKOVLJEVIĆ Dom Jakovljević je novoizgrađeni dom za smeštaj starijih lica, nalazi u mirnom i veoma lepom delu Mirijeva na ruži vetrova, u blizini okretnice autobusa i dobro je povezan gradskim saobraćajnicama.
Dom Jakovljević je izgrađen i opremljen po najvišim evropskim standardima, za potrebe smeštaja starijih lica.
Dom poseduje veliko i veoma lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila.
dom-za-stare-bonaca-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE BONACA Dom Bonaca – se nalazi u mirnom i veoma lepom delu Zemuna, u blizini autoputa i dobro je povezan gradskim saobraćajnicama.
Dom za stare je smešten u Sremskoj ulici broj 15 nadomak Ugrinovačke, kojom prolaze brojne linije gradskog prevoza, što omogućava dobru saobraćajnu komunikaciju sa svim delovima grada i sa aerodromom Nikola Tesla.
dom-za-stare-in-lux-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE IN LUX DOM IN LUX se nalazi u mirnom delu Batajnice – Zemun, Beograd okružen zelenilom.
Naš dom namenjen je osobama trećeg doba, kojima je obezbeđena pažnja i nega tokom 24 sata pod nadzorom medicinskog osoblja i drugih stručnih lica.
Nov, potpuno prilagođen starijim osobama, namenski građen u neposrednoj blizini autobuskih linija i Beovoza.
U okviru doma je i mali park gde korisnici mogu da šetaju da budu u kontaktu sa prirodom.
dom-za-stare-avenija-1990-domovi-za-stare

Dom za stare Avenija 1990

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 99 069 5990599 |
011 3975708 |
cena: od 350 €
DOMOVI ZA STARE STARAČKI DOM AVENIJA 1990 Dom za stare “Avenija 1990“ objedinjuje želju, znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba starije populacije.
Nalazimo se u najlepšem delu Voždovca, na Autokomandi, preko puta stadiona Crvene Zvezde.
Osnovne usluge koje naš Dom pruža su pomoć u svakodnevnom funkcionisanju, 24h nadzor, medicinska nega (infuzije, injekcije, insulin, previjanje, obrada dekubita…), lična higijena, higijena životnog prostora, kao i usluge stručnog socijalnog rada.
O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature, nivoa sećera u krvi i deljenje propisane terapije.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD STARACKI DOMOVI BEOGRAD, BG DOM 56 Dom u svima nama budi ljubav, toplinu, sigurnost i zaštitu. Starački dom BG DOM 56 dugogodišnjim iskustvom, visoko postavljenim standardima, pažiljivo odabranim stručnim timom i kvalitetno obučenim osobljem, pruža korisnicima jedinstvenu i kvalitenu uslugu. Naš stručni tim je pažljivo isplanirao, kreirao sve segmente rada staračkog doma BG DOM 56 i neprestano ih modernizuje i usavršava. Nalazimo se na najlepšem delu Voždovca, u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda.
Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.
Ruža vetrova i miris lipa odmaraju naše korisnike, njihovu rodbinu i prijatelje. Starački dom BG DOM 56 čine dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
dom-za-stare-vila-sveti-nikola-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE VILA SVETI NIKOLA U domu "Vila Sveti Nikola" starost provodite uživajući.
Naš moto je da svim korisnicima pružimo visokoprofesionalne i kvalitetne usluge, iz oblasti sovijalne i zdravstvene zaštite profesionalnom brigom, naše brižno birano osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenost življenja, kao u vlastitom domu.
Medicinske usluge koje pružamo u samom domu, podrazumevaju davanje terapije, pregled lekara, primanje infuzije, previjanje i sve vrste aplikovanja lekova.
Kad zavirite u naše prostorije, videćete da smo se trudili da svaki komad nameštaja i raznih dekoracija odišu toplinom kućnog doma tako da vaši stari ni u jednom trenutku ne žale za kućnom atmosferom.
Dvorište je bezbedno ograđeno, a unutrašnjost dvorišta poziva na uživanje u prirodi i druženje.
dom-za-stare-palma-domovi-za-stare

Dom za stare Palma

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 16 011 3960425 |
063 8302855 |
cena: od 400 €
DOMOVI ZA STARE DOM PALMA Dom za stara lica Palma poseduje sve neophodne licence, koje garantuju bezbednost boravka korisnika.
Strukturu objekta čine dvokrevetne, trokrevetne sobe, sa više sunčanih terasa i velikim dvorištem za odmor i rekreaciju.
Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.
Korisnici u svako doba mogu očekivati stručnu pomoć od socijalnog radnika kao i od lekara koji može dolaziti u zavisnosti od specifične potrebe stanara.
U neposrednoj blizini objekta nalaze se prodavnice, apoteka i laboratorija.
Uz dnevne boravake na svakom spratu, pet terasa, dvorište koje se prostire na 12a , i sve sadržaje koji se podrazumevaju, bićete sigurni da ste svoje najbliže smestili u prijatno okruženje.
dom-za-stare-pegaz-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI DOM ZA STARE PEGAZ Dom u Zemunu, sa odličnom lokacijom, profesionalnim osobljem i izuzetnom negom korisnika.
dom-za-stare-long-life-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Long Life nudi svoje gostoprimstvo u pre svega prelepom, novoizgrađenom, komfornom i prijatnom za boravak objektu, udaljenom samo 15 kilometara od Beograda, u središtu bujne vegetacije i čistog vazduha.
Zgrada je građena namenski, po svim važećim propisima za gerijatrijske ustanove.
Ima 1.150 kvadrata, a okružena je sa dvadeset ari zelenih površina i parka sa borovom šumom.
Pored stalnog boravke starački dom Long life nudi usluge kraćeg boravka.
Sem komfornog smeštaja, svi korisnici imaju profesionalnu medicinsku negu, kompletnu ishranu sa pet obroka urađenu prema uputstvima nutricioniste, kao i bogat društveni život.
Smatrali smo da je pokretanje doma za starije osobe Long life pre svega humana ideja, istakla je Dolores Feld Vujović, direktor doma za stare osobe.
Kako u Beogradu postoji stalna potreba za kvalitetnim domovima za stara lica, a posebno onih koji rade po zdravstvenim i socijalnim standardima kvaliteta.
Pre tri godine, doneli smo odliuku da otvorimo starački dom.
Zato smo odlučili da organizujemo rad objekta koji će funkcionisati kao svetski centri gerontološke namene.
Postavili smo sebi kao jasan cilj i zadatak besprekornu uslugu, koja će našim kako sadašnjim tako i budućim korisnicima, obezbediti sigurnost u domu punom pažnje, kako bi svaki naš korisnik proveo svoje treće doba dostojanstveno i sa osmehom na licu.
Nadamo se da ćete i sami doći i uveriti se da smo našu viziju uspeli da realizujemo kao i da je starački dom Long life kreiran tako da Vaše treće doba ispuni životnim zadovoljstvom.
staracki-dom-elite-home-star-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI SURČIN ELITE HOME STAR Luksuzni smeštaj starih lica.
Ukoliko želite da starost vaših najvoljenijih prodje kao san, posetite nas i uverite se u kvalitet našeg smeštaja i osoblja.
livenega-gerontoloski-centar-staracki-domovi

LIVENEGA Gerontološki Centar

Beograd, Autokomanda, Deli Radivoja 29 011 3448975 |
063 8499668 |
cena: Cenovnik
STARAČKI DOMOVI LIVENEGA Gerontološki centar Dom opremljen sa velikom pažnjom i ljubavi.
Moderna oprema, nameštaj i stručno i profesionalno osoblje.
staracki-dom-nikolsen-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI DOM ZA STARE NIKOLSEN Dom smešten na samo 20km od centra Beograda, obezbedjuje miran, bezebedan i prostran životni prostor.
Iz doma, pogled imate na Avalu, kao raj za oči a okruženi smo Lipovačkom šumom, koja Vam obezbedjuje mir i tišinu koja vam je potrebna.

Dom za stare Nana

Beograd, Mirijevo, Kapetana Miloša Žunjića 35đ 011 7455540 |
065 3821312 |
cena: od 550 €
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Nana, Beograd.
Sa iskrenom željom da izađemo u susret potrebama starije populacije i vođeni teškoćama koje smo sami imali pri pokušaju da pojedinim članovima svojih porodica obezbedimo adekvatnu negu – odlučili smo da objedinimo svoja iskustva i da se držimo onih standarda koje želimo za svoje najbliže.
Dom za stare Nana Vam pruža: Stalnu negu i nadzor lekara sa medicinskim osobljem u komfornom smeštaju.
Brigu o Vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu.
Brigu o zdravlju – podršku u borbi protiv bolesti.
dom-za-stare-zeleni-dom-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE ZELENI DOM Dom za stara lica “Zeleni Dom” je osnovan sa ciljem pružanja visoko-kvalitetnih i profesionalnih usluga.
Svima koji su nam ukazali poverenje obezbedjujemo negu najvišeg nivoa.
O našim klijentima brine pažljivo izabrano stručno osoblje.
Pod budnim okom naših medicinskih sestara, negovateljica, socijalnih radnika, fizioterapeuta, lekara opšte prakse i drugog osoblja, osetićete se sigurno.
Naše usluge uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu.
Jednostavno sve, što će život starijih osoba učiniti lepšim, komfornijim i ispunjenijim.
O našim klijentima će uvek brinuti pažljivo odabran tim stručnjaka i svo osoblje naše ustanove
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE DEDINJE Dom za stare Dedinje se nalazi u mirnom delu grada i pruža besprekornu negu i pomoć svojim korisnicima.
dom-za-stare-san-tim-staracki-domovi

Dom za stare San tim

Beograd, Meljak, Bratstva Jedinstva 9 011 7871250 |
060 6310818 |
cena: Cenovnik
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE SAN TIM Naši stari dobri prijatelji iz Doma za bake i deke SAN-TIM od sada na novoj lokaciji, u Meljaku, Ulica Bratstva Jedinstva 9, u novom superluksuznom objektu. Posle 12 godina rada u poslu nege odraslih i starijih, našu dobro poznatu uslugu smo upotpunili prelaskom u jedan od najluksuznijih objekata ove namene u Srbiji.
Našim korisnicima nudimo smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, od kojih svaka ima kupatilo, LCD televizor sa kablovskom televizijom, WiFi internet i potpuno novi nameštaj, a sve to po ceni pristupačnoj svima.
dom-za-smestaj-odraslih-i-starijih-lica-paulovnija-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI - DOM PAULOVNIJA Dom za stare Paulovnije je pravo mesto za smeštaj starih i bolesnih lica.
dom-za-stare-viva-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA SMESTAJ STARIJIH LICA.
Dom za stare Viva postoji od aprila 2012 godine i poseduje dozvolu za rad broj.
Svi zaposleni u Domu za stare Viva su pored stručnosti i iskustva u svom poslu, prvenstveno strpljive, pažljive i ljubazne osobe, koje se sa puno razumevanja i poštovanja ophode prema SVIM korisnicima.
Prioritet u radu su nam zdravlje, higijena, nega, kvalitetna ishrana, ali i topla reč i svakodnevni razgovori sa korsnicima, koji njima pružaju osećaj pripadnosti i poboljšavaju njihovo raspoloženje.
Želimo da Vas dočekaju nasmejani i bezbrižni.
Zbog toga postojimo!
Dom za stare VIVA idealno je mesto za uživanje, šetnju i druženje.
Viva svojim korisnicima pruža osećaj porodične topline, bezbrižnosti i pripadnosti.
VIVA dom za stare raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim spavaćim sobama za kapacitet do šesnaest korisnika.
Sobe su opremljene po strogim standardima propisanim za ustanove ovog tipa.
Svaka soba poseduje potpuno nov nameštaj, visoko kvalitetne dušeke za spavanje, LCD tv, kablovsku televiziju.
Većina soba ima direktan izlaz u prelepo uređeno dvorište, gde su u letnjem periodu postavljene garniture za sedenje i prijatno druženje sa prijateljima.
Naš primarni cilj je održavanje i poboljšanje vitalnosti naših stanara, stoga ističemo posebnost našeg doma, a to je prostrano i uređeno dvorište, površine dvadeset ari, sa velikim travnatim površinama i stazama idealnim za šetnju, međusobno druženje i rekreaciju.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Katarina se nalazi na lepom delu Zvezdare - Beograd.
Dom se nalazi u slabo prometnoj ulici, što garantuje mir i opuštenost svih korisnika ovog doma.
Dom za stare - Katarina je otvoren sa ciljem pružanja kvalitetnih usluga starijim licima u domaćoj - kućnoj atmosferi.
Dom je opremljen svom neophodnom medicinskom opremom za pokretna, nepokretna i slabo pokretna lica.
Korisnici u domu za stara lica Katarina imaju 24-časovni nadzor stručnog osoblja.
Naše ljubazno osoblje se trudi da svaki korisnik bude maksimalno zadovoljan uslugom, što se vidi po preporukama koje imamo.
U našem domu imamo mogućnost da smestimo 28 korisnika u konfornim sobama.
Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne koje su prilagođene svakom korisniku sa potrebnim pratećim inventarom.
Svi korisnici mogu u lepim danima posmatrati panoramu Beograda sa naših terasa koje su velike i prostrane i koje omogućavaju korisnicima da uživaju u svakom danu svog života.
Socijalni radnik pored pružanja usluga socijalnog rada, zadužen je za saradnju sa svim društvenim institucijama radi ostvarivanja određenih prava korisnika.
Nudimo usluge našeg stručnog tima od strane medicinskih sestara - negovateljica: Opšta higijena korisnika 24 časa svakog dana, Svakodnevno praćenje vitalnih funkcija korisnika (merenje krvnog pritiska, temperature), Nega nepokretnih korisnika za prevenciju nastanka dekubita, Davanje per-os i parenteralne terapije, Previjanje i obrada svih rana.
Društveni život korisnika doma za stare Katarina je veoma raznovrstan, organizuju se proslave rođendana, verskih praznika (bez obzira na veroispovest), manifestacije kao i kreativne radionice koje ulepšavaju njihov svakodnevni život.
dom-za-stare-nikolic-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE NIKOLIĆ Dom se nalazi u mirnom delu grada.
Pružamo besprekornu uslugu našim korisnicima o kojima brine stručan tim naše ustanove.
dom-rea-martia-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM REA MARTIA Dom REA MARTIA je specijalizovana ustanova socijalne zaštite koja se bavi uslugama smeštaja, medicinskog i socijalnog zbrinjavanja odraslih i starih lica. Osnovan sa ciljem i idejom pružanja usluga vrhunskog kvaliteta, kroz poštovanje postavljenih visokih standarda.
Ustanova socijalne zaštite REA MARTIA se nalazi u mirnom delu Zemun polja, u ulici Mihajla Pupina 5b.
dom-za-stare-vila-suzana-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE VILA SUZANA Dom VILA SUZANA se nalazi u mirnom i ekološki čistom okruženju, punom zelenila u Železniku, Čukarica, u ulici Stevana Filipovića 103v.Sofisticiran izgled, prijatan ambijent i domaća atmosfera su glavna odlika doma za stare VILA SUZANA.
dom-za-stare-vila-agacija-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE - VILA AGACIJA Savremeno uređen objekat, prilagođen starim i bolesnim licima.
Usluge na visokom nivou.
suncana-padina-dom-za-stare-1-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARAČKI DOMOVI U BEOGRADU.
SUNČANA PADINA - DOM ZA STARE.
SUNČANA PADINA je jedinstvena zajednica ljudi trećeg doba, smeštena na padinama Medaković naselja u Beogradu.
Kućna atmosfera, koja se ogleda u ne prevelikoj veličini, eleganciji unutrašnjosti, prelepom sunčanom pogledu na Beograd, kao i dobrom društvu, čini Sunčanu Padinu odličnim izborom za život.
Ugodnost stanovnika Sunčane Padine je podržana našom obavezom da zadovoljimo svakog od njih.
Naše specijalizovano osoblje, koje je na uzluzi 24 časa dnevno, je posvećeno služenju svakom od članova ove male zajednice sa dužnim poštovanjem.
Mi u Sunčanoj Padini smo se obavezali da pružimo usluge, organizujemo aktivnosti i omogućimo svakodnevnu životnu prijatnost koju Vi zaslužujete i očekujete u svom trećem dobu.
dom-za-stare-olga-domovi-za-stare

Dom za stare Olga

Beograd, Kotež, Veletinska 5d 011 2717501 |
064 3305471 |
cena: od 50.000 din
DOMOVI ZA STARA LICA BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Olga je licenciran od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pod brojem 022-02-00123/2016-19.
Dom Olga je pokriven medicinskim nadzorom 24h.
dom-za-stare-i-penzionere-zlatno-doba-lux-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE I PENZIONERE ZLATNO DOBA LUX Dom za stare i penzionere "Zlatno doba lux" se nalazi u mirnom delu Beograda, 8km od centra grada u Jajincima.
Okružen je zelenilom,predivnim dvorištem i travnjakom na 11ari placa.
Objekat je osmišljen sa idejom da se korisnicima pruži udoban i komforan smeštaj sa vrhunskim uslugama i kvalitetnom negom.
Korisnici doma imaju 24-časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručnog osoblja.
dom-za-stara-lica-milagrocasa-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Milagrocasa Beograd, nastao je kao deo projekta stručnog tima oformljenog sa ciljem da realizuje ideju o otvaranju jedinstvene ustanove za brigu o starijim osobama.
Jedan od osnovnih zadataka koji smo ispunili otvaranjem ove specijalizovane ustanove, svakako je podizanje standarda u oblasti smeštaja ishrane, medicinskih usluga a naravno i društvenog života starijih osoba kojima je potrebna tuđa briga i pomoć.
Poslovna politika doma za stara lica “Milagrocasa” bazira se pre svega na angažovanju dokazanih profesionalaca u svojim oblastima koji su zaduženi da našim korisnicima boravak u domu za stare učine što prijatnijim.
Želimo da se osećate bezbedno u svakom trenutku, da o Vama 24h brine stručno osoblje, a naravno, želimo i da Vam obezbedimo privatnost onda kada Vam je ona potrebna.
Jedan od ciljeva tima ljudi koji ce upravljati ovom ustanovom biće praćenje svetskih standarda vezanih za smeštaj starijih osoba u specijalizovanim ustanovama.
Shodno tome dom za stara lica “Milagrocasa” biće jedna dinamična sredina u kojoj cemo zajedno usavršavati sve delove naše ustanove za koje naš tim a pre svega naši korisnici smatraju da mogu biti još bolji.
dom-za-stare-antickan-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE ANTIĆ KAN Starački dom u mirnom delu Zemuna, stručno i predano osoblje, komforan smeštaj.
staracki-dom-imela-staracki-domovi
STARACKI DOMOVI - STARAČKI DOM IMELA Dom Imela ima izvrstan sluh za brigu o starim licima, za sve njihove potrebe i zahteve uz poštovanje svačije ličnoste.
dom-za-stare-vozd-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE VOŽD Dom za stare Vožd se nalazi u ulici Vojvode Stepe u Beogradu, u strogom centru Voždovca.
Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetnih usluga za negu starih i bolesnih lica, kako bi im učinili život boljim i lakšim. Našim korisnicima nudimo komforan smeštaj sa liftom i prostranom terasom od 700 metara kvadratnih, za prijatan boravak napolju i druženje.
Sobe su smeštajnog kapaciteta za ukupno 36 korisnika, a podeljene su na jednokrevetne, dvokrevetne, četvorokrevetne i šestokrevetne
dom-za-stare-minema-domovi-za-stare

Dom za stare Minema

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 36d 060 5055044 |
060 6055044 |
cena: od 400 €
DOMOVI ZA STARE DOM MINEMA Dom za stare Minema nalazi se u mirnom delu grada, u naselju Braća Jerković, okružen privatnim vilama, a istovremeno na samo dve stotina metara od okretnice autobusa br.
26, autobusa 18, 50 i taksi stanice. Dom za stare Minema je koncipiran tako da korisnicima pruži osećaj sopstvenog doma i porodične atmosfere da bi što lakše prihvatili promenu načina života.
Naš stručni tim, kvalitetna ishrana i pažnja koju posvećujemo korisnicima garantuju bezbednu i mirnu starost.
dom-za-stare-senjacki-kutak-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE DOM SENJAČKI KUTAK Dom za stare Senjacki Kutak osnovan je sa idejom da se njegovi stanari osecaju kao kod kuće.
Prelepa vila na Senjaku u mirnoj ulici čini ovaj dom drugačijim od drugih.
Dom za stare senjački kutak ima prelepu terasu i dvorište sa prostorom za svakodnevnu šetnju.
Naš dom za stare namenjen je onima koji žele da svoju starost provedu u prijatnom ambijentu okruzeni strucnim i ljubaznim osobljem.
Kuća u kojoj je smešten dom za stare poseduje video nadzor tako da je bezbednost korisnika na visokom nivou.
Stručna medicinska nega organizovana je 24h.
dom-vila-visnjica-staracki-domovi

Dom Vila Višnjica

Beograd, Višnjička banja, Branislava Stankovića 37 064 0900303 |
064 1448806 |
cena: od 350 €
STARAČKI DOMOVI - DOM VILA VIŠNJICA Dom za smeštaj starih lica “Vila Višnjica” je novootvoreni dom koji je počeo sa radom u aprilu 2019.godine.
Nalazi se u Višnjici na blagom uzvišenju sa savršenom pozicijom objekta koji oko sebe nema velikih građevina sa prelepim pogledom na Dunav, Pančevački most I veliki deo Karaburme. Udaljenost od centra grada je samo 6 km, dolazi se gradskim linijama 32 I 32 L do okretnice autobusa u Višnjici.
dom-za-negu-starih-lica-viva-flora-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE VIVA FLORA Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima učiniće da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za negu o starim licima - VIVA FLORA zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine idr ), izrađivanje raznih predmeta, štrikanje, vez. U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku ili uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija.
Dom za negu starih lica - VIVA FLORA je ustanova socijalne zaštite napravljena po najnovijim standardima kako bi zadovoljila sve potrebe starih lica. Nalazimo se u Beogradu, na Banjici u tihom i mirnom okruženju, na samo 5 minuta od centra grada i 3 minuta od VMA.
Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu za 27 korisnika.
dom-za-stare-istok-svitanje-staracki-domovi

Dom za stare Istok - Svitanje

Beograd, Medaković, Pavla Popovića 31 064 1841747 |
061 2310809 |
cena: od 400 €
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za smeštaj i negu starih lica Istok - Svitanje je dom koji se nalazi na Medaku u Beogradu.
U pitanju je miran deo grada dobro povezan sa centrom, a opet je izdvojen od gradske vreve.
Luksuzna vila je uređena po najvišim standardima i poseduje veliko dvorište i prelepe terase sa koje se pruža pogled na ceo Beograd.
Dom se nalazi u blizini auto-puta i svih većih medicinskih centara poput VMA, kliničkog centra i KBC Zvezdara.
Što se opremljenosti tiče, dom za stare poseduje sve potrebno za visok komfor i ugodan boravak pokretnih i nepokretnih lica.
Nega se sprovodi 24h dnevno i vaši najmiliji su u spretnim rukama najboljih medicinskih stručnjaka, lekara, tehničara, fizioterapeuta, i socijalnog radnika.
Dom za stare je opremljen modernim video nadzorom, i svuda su postavljeni rukohvati pod uglom od 90 stepeni radi lakšeg kretanja.
Sva kupatila su specijalizovana, a postoji i đakuzi.
Dom je specijalizovan za slabo pokretna i nepokretna lica, poseduje sve potrebne prilaze i rampe za lica sa invaliditetom, kupatila na svakom spratu, invalidska kolica, toaletne stolice, kao i stepomobil za lakše penjanje na ostale spratove vile.
Ishrana je apsolutno prilagođena svim medicinskim stanjima i potrebama, i sprema se u odvojenoj, profesionalnoj kuhinji.
Trpezarija poseduje čajnu kuhinju koja je na raspolaganju za pripremu lakih obroka i napitaka, i sadrži sav potreban pribor i mašinu za suđe.
Dnevni boravak ima kamin, udobnu garnituru, veliki LED Full HD televizor i kućni bioskop.
U produžetku dnevnog boravka i trpezarije postoji izlaz na raskošnu terasu.
dom-za-smestaj-starijih-ictus-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE - DOM FENIKS PRVI Starački dom u Sremčici, pruža kompletnu negu i brigu o starim licima, poseduje internostičku ordinaciju u okviru doma.
dom-za-stare-lug-domovi-za-stare
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE LUG Nalazimo se u Mladenovcu, pružimo kompletnu brigu i negu starih i bolesnih osoba.
dom-za-stare-ristic-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM RISTIĆ Novootvoreni dom u duhu Vojvodine željno očekuje svoje prve korisnike koji će uživati u dugo osmišljavanom prostoru.
Naporno smo radili i trudili se da napravimo oazu za starije korisnike, koji će u našem domu pronaći svoj novi dom.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA NEGU STARIH I NEPOKRETNIH LICA TORLAK.
Dom za stare Torlak je luksuzni objekat za smeštaj i negu starijih lica, kapaciteta 38 ležaja.
Prirodno okruženje, šumovita okolina, Torlačka ruža vetrova koja konstantno obezbeđuje čist vazduh, pogoduje astmatičarima i srčanim bolesnicima, a pogled na Avalu, Nacionalni park Titov Gaj i pogled na veci deo Sumadije, pruža stanarima idealan kutak za opuštanje, smanjenje nivoa stresa, ozdravljenje i vraćanje normalnim svakodnevnim aktivnostima.
Dom Torlak je visoko kvalitetno opremljena institucija za negu i rad sa starim osobama.
Urađen je prema najvišim standardima za smeštaj odraslih i starih lica, preporučenim od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku, a počeo je sa radom početkom 2015.
godine, na osnovu Rešenja Ministarstva rada i socijalne politike.
Naša misija je da vam obezbedimo najviši kvalitet nege zasnovan na osnovu individualne procene.
Komforne terase sa velikim dvorištem, okružene zelenilom, pružaju stanarima mogućnost za odmor i druženje u prirodnom ambijentu na čistom vazduhu.
Prostrano dvorište, pristupačno korisnicima sa invalidskim kolicima, sa brojnim zelenilom koje ga okružuje, predstavlja oazu za odmor u domu.
Elegantno opremljena trpezarija služi ukusno pripremljene i izbalansirane obroke, prilagođene potrebama korisnika pet puta dnevno.
Naše sobe su kompletno opremljene a u isto vreme lako prilagodljive donošenjem ličnih predmeta, kao što je omiljeni jorgan ili fotografija, čime pružaju individualnu kućnu udobnost.
Lepo organizovane zajedničke prostorije su dizajnirane za redovne porodične posete, specijalne prilike i praznike.
dom-za-stare-dusan-lukac-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE DUŠAN LUKAČ Dom za stare Dušan Lukač je nov, luksuzan, komforan i bezbedan objekat za smeštaj i negu svih vrsta korisnika (pokretni, polupokretni i nepokretni).
Naš licencirani dom ima kapacitet 26 korisnika i nalazi se u mirnom kraju na Zvezdari koji je prepun zelenila.
dom-za-stara-lica-najmiliji-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE.
Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Najmiliji, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama.
Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.
U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin.
Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja i šetnje.Glavna sestra Ljiljana Soldatović sa iskustvom u KBC Zemun 28 godina.
Stalno na usluzi fizioterapeut Jelena Aleksić.
Doktor u Domu Angelina Huten dr opšte medicine.
Socijalni radnik stalno na usluzi štićenicima Doma.
Doktori specijalisti po pozivu: neuropsihijatar, neurolog, ortoped, urolog, oftamolog.
Ugovor sa hitnom pomoći odnosno obezbeđen sanitetski prevoz.
Saradnja sa kućnom negom domova zdravlja.
Nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji.
Ceo dom za stare je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma.
Prostorije su opremljene krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika.
Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor, udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu.
Dom Najmiliji je potpuno nova kuća sa potpuno novim nekorišćenim nameštajem.
dom-za-stare-plavi-horizonti-staracki-domovi
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Plavi horizonti se nalazi u mirnom i lepom delu Zemuna u Beogradu, naselje Plavi Horizonti.
Dom za stare poseduje 5 spavaćih soba, prostran i moderno uređen dnevni boravak, dve trpezarije, tri kupatila, tri terase i prostran vrt bogat zelenilom koji će ulepšati boravak našim korisnicima.
Dom za stare je registovan i poseduje dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike, sektor za brigu o porodici i socijalnu zaštitu.
Usluge koje nudimo korisnicima doma uključuju tretman po visokim standardima i toplinu porodičnog doma.
Stručnost našeg tima garantuje kvalitet usluga koje ćemo pružiti vašim najmiljima i opravdava vaše poverenje.
Pozovite nas, dođite i uverite se u naš profesionalizam, odgovornost i spremnost da ispunimo vaše zahteve.
dom-za-stare-royal-staracki-domovi
STARAČKI DOM U KRNJAČI Moderan, savremeno opremljen dom za smeštaj starih lica.
Medicinska nega i nadzor 24/7
dom-za-stare-zlatno-srce-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE - DOM ZA STARE ZLATNO SRCE Dom “Zlatno srce”je smešten na svega 20-tak kilometara od centra, na obodu Beograda, u mirnom prigradskom naselju Umka - na samoj obali Save i ima kapacitet 29 korisnika. Ovo je lokacija koja će korisnicima našeg Doma obezbediti mir i spokoj, a njihovim bližnjima i prijateljima svakodnevne posete - zbog blizine grada i odlično organizovanog gradskog prevoza.Dođite da nas upoznate, jer samo onima kojima verujete možete prepustiti brigu, kako o sebi, tako i o Vašim bližnjima i Vama dragim osobama.
dom-za-stara-lica-medikalija-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE.
Postojimo već dvadeset godina.
Prema najnovijim standardima (2009.godine) sagradili smo USTANOVU.
Sada smo zahvaljujući ogromnom iskustvu visoko kategorizovani i registrovani u ministarstvu socijalne zaštite i ministarstvu zdravlja.
I dalje smo jedinstveni, jer pored pomenutog, posedujemo u sklopu doma i INTERNISTIČKU AMBULANTU, što korisnicima omogućava zdravstvenu sigurnost (u svakodnevnim vizitama doktora interniste i prema potrebi specijalista).
Značajno je istaći činjenicu da je objekat u ličnom vlasništvu direktora i upravnika ustanove, te su korisnici (za razliku od većine domova) na ovaj način zaštićeni od čestih selidbi.
Posedujemo ugovore sa službama: HITNA POMOĆ, SANITETSKOM za prevoz bolesnika, LABORATORIJAMA i drugim.
Uspešno sarađujemo sa Zavodom za zaštitu zdravlja, VMA, UKC, Gradskom bolnicom i svim domovima zdravlja (jer su naši korisnici zdrastveno osigurani, te im nije uskraćena mogućnost korišćenja prava osiguranja).
Kapacitet doma je 34 mesta.
Broj zaposlenih osoba je 24.
Cene smeštaja su prilagodjene standardima u našoj zemlji
renesansa-dom-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE.
U našoj ustanovi pored stručnog tima osvojiće Vas i poverenje koje se brzo stiče zahvaljujući porodičnom relaksirajućem ambijentu.
Ovde se lepo osećaju korisnici kao i njihovi zastupnici, a tome doprinosi uslužno i ljubazno osoblje.
Timska saradnja stručnog osoblja doma kao i porodice korisnika čine njihov oporavak izvesnim.
Neposrednost svake osobe iz našeg tima učiniće da bilo koja Vaša sugestija bude toplo prihvaćena.
Korisnicima naših usluga je pružena kompletna lična nega, koja za svrhu ima unapređenje kvaliteta života kao i psihološkog statusa svakog ponaosob.
Ovo olakšava prihvatanje novonastale situacije svakom korisniku.
Korisnici doma za stare su smešteni u jednokrevetnim, dvokrevetnim,višekrevetnim sobama,takođe postoje i sobe za poluintenzivan nadzor.
Opremljene su krevetima urađenim prema medicinskim standardima i zaštićeni ogradicama u cilju bezbednosti korisnika.
Sve zajedničke prostorije korisnika uređene su tako da im pružaju komfor,udobnost i uživanje u toplom kućnom ambijentu.
dom-za-stara-lica-medmaris-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Medmaris je potpuno nov, namenski izgrađen prostor na 700 m², predviđen za boravak 30 korisnika.
Nalazi se u Beogradu u Jajincima – opština Voždovac, na 1 km od naselja Banjica i 6 km od Slavije.
Inovativni pristup u organizaciji smeštaja i usluga ima za cilj da korisnicima obezbedi neophodan osećaj zajedništva – kako međusobnog, tako i sa osobljem. Sa 6 dvosobnih stanova i 6 apartmana dom omogućava prirodno okruženje najsličnije životu u stambenim zgradama.
Koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika – nezavisnim i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu.
O korisnicima brinu lekar opšte prakse, 4 medicinske sestre i 4 negovateljice, a od posebnog je značaja vreme koje se izdvaja u toku dana za svakog pojedinačno.
Pored vrhunske medicinske nege, dostupne su i dodatne usluge koje svakodnevni život čine kvalitetnijim.
Zajednički prostor namenjen svim korisnicima omogućava međusobnu komunikaciju u meri koja svakom ponaosob prija.
Svi stanovi i apartmani su interfonom povezani sa ulazom kako bi se posete nesmetano odvijale.
Imajući u vidu da su specifičnom organizacijom usluga i smeštaja obuhvaćeni najvažniji segmenti života pripadnika trećeg doba, dom za stare MedMaris ispunjava potrebe i korisnika i njihovih porodica kojima je prioritet da svojim najstarijim članovima obezbede humano okruženje, ispunjeno ljubaznošću i pažnjom.
dom-za-stare-elizabeta-domovi-za-stare

Dom za stare Elizabeta

Beograd, Višnjička banja, Četvrte Flavijeve Legije 16 011 2993041 |
065 5858566 |
cena: od 450 €
Elizabeta, dom za stare i negu bolesnih je ustanova socijalne zaštite, gradjevinski izvedena po najvišim svetskim standardima u skladu sa funkcijom a namenski da omogući što bolji kvalitet pružanja odgovarajućih usluga.
Dom poseduje prilagodjene prostorije za radnu terapiju, intenzivnu negu, profesionalne prostorije za pripremu i serviranje hrane, tu je i veliki LIFT sa mogućnošću upotrebe pri prevozu robe i ljudi.
Možemo da se pohvalimo da posedujemo jedan od NAJLUKSUZNIJIH smeštaja u zemlji i samim tim želimo da Vam dočaramo koliko smo unapred brinuli o kvalitetu boravka u našoj ELIZABETI.
dom-za-stare-zlatno-doba-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Zlatno Doba je sagrađen namenski, za siguran i udoban smeštaj za stare i bolesne odrasle osobe, koji usled ograničenja sposobnosti imaju teškoće da žive samostalno, a tako je projktovan i sagrađen da može korisnicima da obezbedi najviši nivo nezavisnosti i samostalnosti.
Funkcinalno je tako predviđen da korisnici imaju intezivan nadzor, negu i podršku tokom 24 časa.Zlatno doba je dom za stare otvorenog tipa.
Svim korisnicima omogućena je svakodnevna poseta.
U domu za stare "Zlatno Doba" pored usluge smeštaja, brinemo se i staramo o osobama treće životne dobi u skladu sa pravilima, standardima i normativima koja važe za socijalnu zaštitu i obezbeđenje socijalne sigurnosti građana.
Život u našem domu osigurava Vam: sigurniji život nego u vlastitoj kući ili stanu, 24 sata potpunu brigu o vašem zdravlju, kompletnu fizičku i moralnu podršku kad vam je potrebna, i pre svega mirnu starost.
dom-za-stare-aledra-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Aledra je ustanova socijalne zaštite za smeštaj starijih lica i nalazi se u ulici Prištinska broj 16 grad Beograd.
Ako tražite smeštaj za stare u prijatnoj, mirnoj i domaćoj atmosferi, bez saobraćajne gužve i buke, dom za stare Aledra je pravo mesto za vas ili vaše najmilije.
Mi u domu za stare Aledra potpuno razumemo teškoće i probleme sa kojima se naši stariji sugrađani mogu suočiti, što zbog godina, što zbog nekih težih bolesti ili hendikepa.
PROFESIONALNA NEGA 24 ČASA.
Zbog toga je osoblje doma za stare Aledra uvek spremno da pomogne i da brine o vama ili vašim najmilijima 24 časa dnevno.
Mi pazimo na sve naše članove podjednako i sa poštovanjem obezbeđujući im time bezbedan, miran i prijatan boravak.
PRIJATNA DOMAĆA ATMOSFERA.
Spremni smo da obezbedimo kako osnovnu, tako i specifičnu negu i za najzahtevnije članove.
Naš dom za stare ima kapacitet do 21 osobe i spada u manje ustanove, ali to pruža mogućnost da boravak u njemu bude što više nalik pravoj domaćoj porodičnoj atmosferi.
Dom ima prostrano uređeno dvorište, u kome su u letnjem periodu postavljene garniture za sedenje za prijatno druženje sa prijateljima ili posetiocima.
dom-za-stare-duga-plus-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Osnivači doma za stare Duga Plus krenuli su u ovaj projekat sa jasnoj misijom: podizanje kvaliteta života starijih osoba kojima je potrebna tudja nega i pomoć.
Ta misija ubrzo je postala osnovna inspiracija i svakodnevni zadatak svih članova našeg tima.
Pristupom orijentisanim na korisnike naših usluga i stručnim radom iz dana u dan unapredjujemo našu ustanovu i upravo takav pristup predstavlja ključ našeg uspeha.
Usluga trajnog smeštaja u domu za stare Duga Plus namenjena je starijim osobama koje se suočavaju sa rastućom zavisnošću od tudje nege i pomoći u svakodnevnom životu.
Nega u našoj ustanovi bazirana je na profesionalnom i toplom pristupu koji omogućava našim korisnicima užitak u ispunjenom životu.
Specijalni program prilagodjavanja novih korisnika olakšava privikavanje i pomaže korisnicima da našu ustanovu u najkraćem mogućem roku dožive kao svoj novi dom.
Individualni planovi nege prilagodjavaju se korisniku kako bi omogućili zadovoljavanje specifičnih potreba uz podršku iskusnih i visoko-kvalifikovanih timova.
Konačno, prijatna i društvena atmosfera podstiče prijateljske odnose medju korisnicima i značajno podiže kvalitet života.
Posetite sekciju “Život u domu” i saznajte više o bitnim aspektima života u našoj ustanovi ili nas odmah kontaktirajte i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu trajnog smeštaja.
dom-za-stara-lica-kostic-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica “KOSTIĆ” nudi udoban i luksuzan smeštaj, svima koji žele da provedu trće doba u miru i zasluženoj nezi i pažnji.
Dom radi na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike.
Dom za negu starih lica “KOSTIĆ” nalazi u mirnom delu Beograda, sa prelepim pogledom na grad.
Moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma odaje prijateljsku i porodičnu atmosferu.
Objekat, prema prostoru i opremi, pripada kategoriji visokog standarda.
Namenjen je smeštaju pokretnih, polupokretnih i nepoktretnih korisnika, kao i dementnih lica.
Pored svakodnevnih medicinskih usluga Dom za negu starih Kostić, na zahtev korisnika ili ukoliko se ukaže potreba, nudi laboratorijske analize, EKG i pregled lekara specijaliste.
Akcenat stavljamo na ličnu higijenu korisnika, kao i na higijenu prostora u kome korisnici borave.
Naš cilj je da svakom korisniku obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost.
Kontinuirano podstičemo očuvanje socijalnih kontakata sa porodicom i prijateljima korisnika, što je od izuzetne važnosti.
Takođe pružamo podršku emocionalnim psihološkim teškoćama uz optimalno uvažavanje individualnih razlika.
dom-za-smestaj-odraslih-i-starijih-lica-jeladom-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
JELADOM – Ustanova socijalne zaštite za stara lica i penzionere, nalazi se u Beogradu u Mirijevu.
Ustanova raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa kapacitetom od 22 ležajeva, trpezarijom i dnevnim boravkom na svakom spratu.
Prednost našeg malog kapaciteta je što možemo više vremena posvetiti svakom korisniku ponaosob.
JELADOM – Ustanova poseduje LICENCU Ministarstva za rad i socijalnu politiku, i dozvolu Ministarstva Zdravlja.
Velika pažnja se posvećuje kvalitetu hrane i ishrani korisnika.
Jeladom nudi domaću kuhinju, a korisnici na raspolaganju imaju pet obroka: doručak, ručak, večera i dve užine.
Korisnicima se izlazi u susret što se tiče njihovih želja i navika u vezi jelovnika, kao i zbog bolesti.
dom-za-stare-doziveti-stotu-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Dom za stare Doživeti stotu u Beogradu je osnovan sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga koje uključuju smeštaj, medicinske usluge, ishranu, negu i higijenu, veoma raznovrstan i aktivan društveni život, jednostavno sve što će život starijih osoba i njihovih porodica učiniti lepšim, komfornijim, ispunjenijim.
O svim navedenim stvarima brine pažljivo odabran tim stručnjaka koji čine osoblje naše ustanove.
Dom za stare Doživeti stotu u Beogradu angažuje stručno i specijalizovano osoblje koje brine o zdravlju naših korisnika.
Pored praćenja vitalnih funkcija, osoblje vodi računa o psihičkom stanju, raspoloženju i svim ostalim bitnim parametrima.
Domski lekar zadužen je za praćenje zdravlja naših korisnika, a po potrebi poziva lekare konsultante svih specijalnosti.
Uz domskog lekara tu su još i medicinske sestre i negovateljice koje pružaju kompletne medicinske usluge.
dom-za-stare-kuca-dobre-nade-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
STARAČKI DOM KUĆA DOBRE NADE.
Dom za stare je LUX kategorije, raspolaže kapacitetom od 45 ležajeva, sa smeštajem u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kvalitetnom kuhinjom sa 5 obroka (3 glavna).
U okviru osnovne usluge korisnicima je na usluzi frizer, maser, pedikir.
Sve sobe u domu za stare su klimatizovane i opremljene TV aparatima, sa kablovskom televizijom.
Medicinska nega i pomoć je svakodnevno na raspolaganju svim našim stanarima.
Stručno i specijalizovano osoblje 24h brine o Vašem zdravlju.
Dom za stara, bolesna i iznemogla lica, osnovan 2008 godine.
Ova oaza mira donedavno se nalazila na Vračaru, a sada smo se preselili u srce Zvezdare, u potpuno novu, modernu i funkcionalno opremljenu vilu od 1.200 m², objekat koji omogućava visok kvalitet usluge, socijalnu zaštitu, negu i smeštaj starih lica. Naš dom poseduje licencu Ministarstva rada i socijalne politike, koju smo dobili među prvima i retkima.
Dom za stara lica Kuća dobre nade Vam nudi 24-časovni nadzor, negu i lečenje starih lica, u saradnji sa stručnim osobljem: Lekar specijalista, Fizioterapeut, Medicinski tehničar (24časa), Bolničari i pomoćno osoblje
dom-za-stare-una-dom-domovi-za-stare

Dom za stare UNA DOM

Beograd, Voždovac, Gostivarska 89 011 3097200 |
011 3970723 |
cena: od 400 €
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
DOM ZA STARE UNA DOM.
Zadovoljsvo nam je da Vas obavestimo da je posle desetogodišnjeg uspešnog rada, dom za stare UNA DOM preseljen na novu i lepšu lokaciju.
Dom za stare UNA DOM se sada nalazi u elitnom i mirnom delu Beograda, na Voždovcu, u ulici Gostivarska 89.
Sofisticiran izgled, prijatan ambijent i domaća atmosfera su glavna odlika doma za stare UNA DOM.
Želja nam je da ulepšamo treće životno doba našim korisnicima toplinom, druženjem, osmehom i stalnom negom koju nudimo u domu za stare UNA DOM.
Kapacitet doma za stare UNA DOM prostire se na 7 ari placa uz veliko dvorište i prelepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe.
Sam objekat poseduje 510 m2.
Dom za stare UNA DOM ima obezbedjen parking prostor.
Dom za stare osobe UNA DOM ima za cilj pružanje visoko kvalitetnih usluga starijim osobama u izuzetno prijatnom ambijentu i domaćoj atmosferi.
Usluge koje dom za stare UNA DOM nudi podrazumavaju smeštaj, ishranu, negu (higijenu) i raznovrstan društveno rekreativan život zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.
dom-za-stara-lica-avala-lux-staracki-domovi

Dom za stara lica Avala Lux

Beograd, Avala, Patrijarha Germana 87b 061 2372237
cena: Cenovnik
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARA LICA AVALA LUX Dom za stara lica AVALA LUX se nalazi u mirnom delu Beograda, u podnožju planine Avale.
Okružen borovom šumom i čistim planinskim vazduhom.
Dom se prostire na preko 1300m2, sa nešto više od 40 kreveta, što daje ogroman komfor korisnicima doma.
Dom raspolaže sa 20-ak soba: jednokrevetnim, dvokrevetnim i dve trokrevetne sobe.
Sve sobe su moderno opremljene sa televizorima i sos tasterima za poziv stručnog medicinskog osoblja.
Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo.
dom-za-stare-meliorvita-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare MeliorVita Beograd je nastao na temeljima naše desetogodišnje tradicije i dobre prakse, u oblasti smeštaja starijih i odraslih lica.
O DOMU ZA STARE MELIORVITA.
Dom za stare MeliorVita u Beogradu je izgrađen i opremljen po najvišim evropskim standardima, za potrebe smeštaja starijih i odraslih lica, kojima je potreban institucionalni oblik zbrinjavanja.
Dom poseduje prostrano i veoma lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila, mali voćnjak i opremu za sedenje.
U neposrednoj blizini se nalazi i gradski park.
Ovakav ambijent u znatnoj meri doprinosi, da se naši korisnici osećaju prijatno dok borave u domu.
USLUGE DOMA ZA STARE MELIORVITA.
Naš standard jeste pružanje visokoprofesionalnih usluga korisnicima, iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite.
Profesionalnom brigom naše osoblje pruža osećaj sigurnosti i dostojanstvenog življenja, kao u vlastitom domu.
Dom za stare i negu bolesnih MeliorVita pruža svojim korisnicima zaokružen sistem usluga: Usluge stručnog socijalnog rada, Medicinska i intenzivna nega, Radno okupacione aktivnosti, Kulturno zabavne aktivnosti, Lična higijena i nega, Ishrana u domu za stare.
S pravom možemo reći, da je Dom “MeliorVita” u Beogradu, jedan od najluksuznijih domova za smeštaj starijih i odraslih lica u Srbiji.
Već od samog početka, dom za sare MeliorVita se izdvojio i postao prepoznatljiv po pružanju visoko kvalitetnih usluga i vrhunskog smeštaja.
Dom za stare MeliorVota je registrovan i poseduje dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike.
Objekat je izrgrađen po visokim evropskim standardima.
Sve prostorije su veoma komforne, moderno opremljene, prijatne za boravak, glamurozne.
dom-za-stara-lica-lara-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica Lara.
Predstavljamo Vam luksuzni dom za stara lica Lara, otvoren u proleće 2013 godine na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike.
Dom za negu starih lica Lara se nalazi u mirnom delu Beograda, na Voždovcu, u podnožju Avale, uz spomen park Jajinci.
Dom za smeštaj starih lica Lara je moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma omogućava prijateljsku i porodičnu atmosferu.
Sagrađen je od visokokvalitetnih materijala, koji Vam obezbeđuju toplinu zimi, a prijatnu temperaturu za boravak leti.
Starački dom Lara nije zamišljen kao bolnička ustanova, već kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od Vašeg doma, a pruža Vam mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama oko ishrane, higijene i održavanja čistoće kuće.
Brigu o Vašim lekovima i terapiji prepustite nama, a dosadašnji dani koje ste provodili sami, pretvoriće se u lepo druženje i razgovor sa negovateljicama i ostalim korisnicima doma.
dom-za-negu-starih-lica-vis-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Vis je ekskluzivni dom za negu i smeštaj starih lic.
Dom za stare Vis se nalazi u okolini Beograda, mirnom delu Umke, izolovan od buke, okružen prirodom, s predivnim pogledom na reku Savu.
Dom za stare Vis je tipa smeštaja sa liftom i poseduje više dvokrevetnih i jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu.
Naši korisnici imaju na raspolaganju lepo uređen vrt za boravak u prirodi.
Provedite sa nama sigurno treće doba uz ljubazno osoblje, stalnu negu i lekarski nadzor.
U domu za stare Vis svi imamo cilj da se po dolasku u naš dom ne završi Vaš aktivan i srećan život.
Dolazak u dom za stare ne mora da bude kazna i odbačenost od porodice, već jedan nov i srećan period u Vašem životu.
Po dolasku u naš dom trudimo se da se upoznamo sa Vama, vašim navikama, potrebama i željama kako bi na najkvalitetniji način organizovali Vaš boravak i društveni život.
dom-za-stara-lica-lena-domovi-za-stare

Dom za stara lica Lena

Beograd, Medaković, Dušana Srezojevića br. 4 011 3467959 |
065 5761588 |
cena: od 38.500 din
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom Lena - Dom za stara lica.
Dom pruža mirnu i porodičnu atmosferu, gde su harmonija i nega zagarantovani.
Smeštaj obuhvata prostrane uređene sobe sa terasama i dvorištem.
Dnevni boravci su opremljeni kako bi pružili maksimalan komfor i udobnost korisnika.
Kupatila su potpuno nova, opremljena tuš kabinama i kadama, specijalno prilagođena licima sa otežanim kretanjem.
Zaposleni u domu za stare svakodnevno pomažu korisnicima doma, u obavljanju jutarnje i večernje higijene.
Pranje i peglanje veša, posteljine i peškira, obavlja se u domskoj perionici i vešernici.
Dom za stare Lena svakodnevno ispunjava svoj cilj da obezbedi prijatan boravak, komforne sobe, zdravu, izbalansiranu ishranu i kompletnu medicinsku negu.
Obezbeđeni su obroci i užine propisane od strane nutricioniste, prilagođeni korisnicima doma.
Pored nege, komfora, prijatne atmosfere i druženja, dom obezbeđuje medicinske usluge i negu od strane stručnog osoblja.
dom-za-stare-ivanovic-i-sinovi-staracki-domovi

Dom za stare Ivanović i Sinovi

Beograd, Velika Moštanica, Lipljanska Prvi deo 8 063 291988 |
011 4008565 |
cena: od 40.000 din.
STARAČKI DOMOVI DOM IVANOVIĆ I SINOVI Naš dom osmišljen tako da pružimo potrebnu pomoć starim licima.
Da se osećaju voljeno i srećno, da im ulepšamo starost i da brinemo o njima.
dom-za-stare-siguran-zivot-1-domovi-za-stare

Dom za stare Siguran Život

Beograd, Krnjača, Pančevački put 148 011 2748333 |
060 3069152 |
cena: od 350 €
STARAČKI DOM U BEOGRADU.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
DOM ZA STARE SIGURAN ŽIVOT.
Dom za stara lica "Siguran Život" otvoren je sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama (pokretnim, slabo-pokretnim, nepokretnim) u kućnoj atmosferi.
Smeštaj korisnika je u konfornim sobama (jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim) koje su prilagođene svakom korisniku sa svim potrebnim inventarom.Socijalni radnik naše ustanove pored pružanja usluga stručnog socijalnog rada zadužen je i za saradnju sa svim društvenim institucijama u ostvarivanju određenih prava korisnika.
Kapacitet ustanove je 20 korisnika. Korisnici koji boluju od šećerne bolesti, srca, demencije i oni koji imaju neurološke dijagnoze imaju potreban tretman u vidu specijalne nege koju zahtevaju njihova oboljenja.
dom-gardos-domovi-za-stare

Dom Gardoš

Beograd, Zemun, Sibinjanin Janka 40 011 3162841 |
065 3162841 |
cena: od 450 €
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare u Beogradu Gardoš osnovan je sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama.
Dom Gardoš nalazi se u najlepšem i najmirnijem delu Zemuna, na Gradošu.
Dom za stare je veoma luksuzan.
Koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika – nezavisnim i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu.
Korisnici doma imaju 24- časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručnog osoblja.
Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo s ljubavlju!
dom-za-stare-holiday-house-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za odrasla i starija lica Holiday House.
Ustanove za smeštaj starih ljudi pružaju zdravstvenu i socijalnu podršku i organizuju razne zabavne, sportske i kulturne događaje… Kada mladost prođe, sve postaje teže.
Borba s teškom bolešću i nesposobnost bolesnika da se brine o sebi nameću partneru ili porodici veliku obavezu.
Međutim, kada partnera nema ili je i sam bolestan, sav teret pada na decu, koja ponekad nisu u mogućnosti da preuzmu tu obavezu.
Nekad je smeštanje roditelja u dom kod nas bilo tabu tema, a danas jedno od humanih i civilizovanih rešenja.
Ustanove ovog tipa osmišljene su tako da pruže negu onima kojima je neophodna, a ne mogu je dobiti u okviru porodice.
U domovima za stare, koji se nalaze u sistemu socijalne zaštite građana, zadovoljavaju se i zdravstvene i socijalne potrebe njihovih stanara.
Zdravstvena zaštita pruža se na nivou primarne, dakle kao u domovima zdravlja, a korisnici su zbrinuti 24 sata.
Posebna pažnja usmerena je na rad sa obolelima od demencije.
Obezbeđujemo pravovremeno i adekvatno zbrinjavanje, pravilnu terapiju i negu po određenim standardima, što usporava progresiju bolesti i održava kvalitet života dementne osobe.
Dom ima i salu za kineziterapiju, gde stručni tim fizioterapeuta pomaže pacijentima da se brže oporave od patoloških stanja, a zdrave korisnike obučava da samostalno vežbaju radi očuvanja zdravlja.
Za teže pokretne stanare imamo svakodnevni program terapeutskih vežbi u njihovim sobama.
Socijalna zaštita obuhvata rad brojnih profesionalaca, koji su tu da pruže podršku korisnicima da lakše prođu kroz period adaptacije na nove uslove.
Odluka o odlasku u dom nikada nije jednostavna.
To je proces i za onoga ko menja prebivalište i za njegovu porodicu.
U tom trenutku suočavamo se s brojnim ličnim, emotivnim i kulturološkim pitanjima, o kojima je važno razgovarati međusobno, ali i sa profesionalcima koji mogu pomoći.
Porodice se uglavnom bore sa snažnim osećajem krivice.
Ono što u emocionalnom smislu pomaže jeste činjenica da briga i staranje porodice ne ovaj način ne prestaju, samo im se menja forma.
Porodica je u skladu s tim takođe naš korisnik, koga uključujemo u brojne zajedničke aktivosti.
dom-za-stara-lica-tanasic-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARA LICA.
Visokokvalitetne usluge.
Sve je osmišljeno u cilju pružanja visokokvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali komforno, sigurno i zbrinuto, od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života.Briga o vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu.
Brigu o zdravlju - podršku u borbi protiv bolesti.
Pomoć u prilagođavanju našoj porodici, stvaranju osećaja pripadanja.
dom-za-stare-altina-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Dom za stare Altina, čine sa dva namenski građena objekta, koja su na prvom spratu povezana prostranom zimskom baštom.
Prostor je višenamenski, uredan, sa mnogo cveća, zelenila, opreme za sedenje i to je prijatno mesto za druženje i odmor.
Dom za stare Altina Sa nama je i starost lepa Obezbeđujemo visok kvalitet usluga: smeštaj, ishrana, lečenje i medicinska nega, lična higijena i higijena prostora, fizikalna terapija, pshiho-socijalna rehabilitacija, radno- okupaciona terapija, organizujemo kulturno-zabavne aktivnosti i dr Dom za stare se prostire na više od 1500m2 i opremljen je sa vrhunskom kuhinjom, trpezarijom, dnevnim boravkom, dvorištem i ostalim prostorijama potrebnim za ugodan boravak.
Nudimo vrhunsku negu, ishranu, 24h.
medicinsku uslugu, radnu terapiju i bogat zajednički društveni život.
O našim korisnicima brine stručno osoblje koje ima za cilj da omogući što ugodniji boravak.
ustanova-za-negu-starijih-lica-viktorija-domovi-za-stare

Ustanova za negu starijih lica Viktorija

Beograd, Dedinje, Vajara Đoke Jovanovića 27 011 2668035 |
066 9505868 |
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE.
Ustanova za negu starijih lica Viktorija ima dva objekta, na dve lokacije u Beogradu izgrađenih i adaptiranih po svetskim standardima.
Prvi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u elitnom delu Beograda na Dedinju.
Vila koja je namenski sagrađena i adaptirana za potrebe starijih lica, na placu od 10 ari, okružena je borovima sa pogledom na šumovite predele Košutnjaka.
Izdvojena u mirnom delu Dedinja prava je oaza mira za vaše najmilije.
Starački dom Viktorija ima 450 kvadrata, kapacitet smeštaja za 22 osobe, ima 8 kupatila, dnevni boravak, restoran, ordinaciju.
Objekat je otvoren 2010 godine.
Drugi objekat doma za stare Viktorija nalazi se u mirnom delu Bežanijske kose.
Objekat na placu od 10 ari je sagrađen namenski za potrebe starih i nepokretnih lica.
Ima 800 kvadrata raspodeljenih na dva sprata.
Objekat ima lift kako bi se omogućilo nepokretnim licima normalno funkcionisanje pri izlasku i ulasku u objekat.
Kapacitet smeštaja za 42 osoba, ima 17 soba, 7 funkcionalnih kupatila predviđenih za pokretna i nepokretna lica, 2 dnevna boravka, restoran, kuhinju, ordinaciju… Objekat je otvoren krajem 2011 godine.
Starački dom Viktorija je dom koji pruža visoko kvalitetnu uslugu od strane specijalizovanog osoblja.
Naše osoblje svakom našem stanaru posvećuje posebnu pažnju.
Dom za stare Viktorija je ustanova osposobljena za brigu o starim i iznemoglim osobama.
O stanarima staračkog doma brine lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i socijalni radnik.
Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna.
dom-za-stare-senekta-domovi-za-stare

Dom za stare Senekta

Beograd, Zemun, Petra Kočića 35a 011 3165148 |
011 3165149 |
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Dom za stare SENEKTA pruža visokokvalitetnu uslugu od strane lekara, medicinskih sestara-tehničara, bolničara- negovatelja koji su iskusni u radu sa starim i bolesnim osobama.
U našem domu radi ljubazno, i pre svega stručno osoblje, obučeno za rad sa dementnim i osobama obolelim od Alchajmerove bolesti.
Dom je opremljen po svim standardima i u ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe koje su prilagođene svakoj kategoriji korisnika (pokretnim, polupokretnim i nepokretnima).
Dom za stare SENEKTA nalazi se u neposrednoj blizini gradskog parka u Zemunu.
Posedujemo i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju korisnika.
Naši korisnici imaju organizovane različite radne aktivnosti, u skladu sa svojim interesovanjima i pod nadzorom radnog terapeuta.
Svaki sprat poseduje prostrane terase i zajedničke dnevne boravke.
dom-starih-moja-kuca-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
Dom za stare "Moja Kuća" je privatni dom za smeštaj starih i nemoćnih osoba.
Nalazi se u Beogradu, Surčin.
Dom za stara lica nudi lepe i sunčane prostorije, moderan ambijent a prostorna infrasktruktura daje prirodan ugođaj svakodnevnici.
Sve usluge obavlja stručno medicinsko osoblje (medicinske sestre, fizioterapeuti, radni terapeuti) sa dugogodišnjem iskustvom uz saradnju i nadzor doktora opšte prakse.
Dom za stara lica nudi ležećim i bolesnim osobama ugoćaj, ali isto tako profesionalnu i kompletnu negu.
Nastojimo očuvati dostojanstvo i privatnost svakog korisnika.
Svoje slobodno vreme koriste prema vlastitim sposobnostima i željama u mirnoj, porodičnoj atmosferi.
Naših 22 kreveta raspoređeni su u svetlim i ugodnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.
Ugodan i prostran dnevni boravak je centar dnevnih aktivnosti.
Velika terasa u hladovini i veliki vrt samo su neke od pogodnosti koje nudi MOJA KUĆA.
dom-za-stare-miljakovacki-odmor-domovi-za-stare

Dom za stare Miljakovački Odmor

Beograd, Miljakovac, Miljakovačke staze 44e 011 7589062 |
064 9610173 |
cena: od 350 €
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Miljakovački Odmor je ustanova za profesionalnu negu i smeštaj starih lica.
Kod nas možete dobiti viskokokvalitetnu usluga koje se tiču smeštaja, ishrane, nege, higijene i medicinskih usluga.
Tu smo da im društveni život što bolje organizujemo, kako bi im učinili što lakšim lepšim našim starim osobama kao i njihovim porodicama.
Našim stanarima nudimo udoban smeštaj, u udobnom namenski građenom objektu na dva nivoa u mirnom delu naselja Miljakovac širem centru Beograda.
Naš starački dom poseduje i prelepo dvorište pogodno za šetnje i odmor naših najmilijih kao i druge aktivnosti.
Dom za stare Miljakovački Odmor raspolaže dvokrevetnim sobama, koje su kompletno opremljene svaka soba ima svoje kupatilo, terasu kao i TV, kablovska, telefon a ostavljen je prostor za individualno opremanje.
Prostorije staračkog Doma Miljakovacki Odmor za negu bolesnih su opremljene svim potrebnim aparatima za negu bolesnih.
Stanari se obilaze prema individualnim potrebama i željama.
Sve ove aktivnosti su im svakodnevno dostupne kao i specijalnim prilikama rođendana, proslava, slava, izletima, posetama kao i ostalim društvenim aktivnostima.
Osoblje staračkog doma Miljakovački Odmor je pažljivo birano i svi su stručni i specijalizovani u svojim oblastima a posebno u radu i brizi starih osoba.
Kompletno osoblje doma za stare Miljakovački Odmor svoj posao obavljaju sa puno ljubavi i razumevanja za Vaše i naše najmilije i uvek sa osmehom na licu i na obostrano zadovoljstvo.
senior-mediclub-dom-za-negu-i-smestaj-starih-lica-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE SENIOR MEDICLUB PRVI LEGALAN i PRIVATAN STARAČKI DOM odobren i pod kontrolom Ministarstva za rad i socijalnu politiku Vlade Republike Srbije.
Savremeni način i tempo života, nastojanje da se u teškim emotivnim trenucima obezbedi makar i dovoljan prihod koji treba da podmiri egzistencijalne potrebe, neumitno je uzrokovao promene u životu svakog pojedinca, iziskujući maksimalne radne napore i angažovanje u tom pravcu, a što je sa druge strane stvorilo za posledicu gubitak slobodnog vremena i to najčešće onog vremena kojeg čovek treba i mora posvetiti sebi, svojoj porodici i svom okruženju.
dom-za-stara-lica-stara-bezanija-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stara lica "STARA BEŽANIJA" namenjen je brizi o starijim osobama koje zbog starosti ili drugih razloga ne mogu živeti u svom domu, odnosno porodičnom okruženju.
Mi smo tu da našim korisnicima pružimo udoban smeštaj i kvalitetne usluge u prijatnom ambijentu našeg doma za stare.
Usluge koje dom "STARA BEZANIJA" nudi podrazumevaju smeštaj, negu, održavanje lićne higijene, ishranu, društveno rekreativni život i pomoć u svakodnevnim aktivnostima.
Usluge obuhvataju i: Stručno osoblje 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima, Mogućnost kraćeg boravka, Obezbeđen prevoz sanitetskim vozilom do doma.
Dom za stare Stara Bežanija je privatni starački dom u Beogradu i namenjen je brizi o starijim osobama koje zbog starosti ili drugih razloga ne mogu živeti u svom domu ili porodičnom okruženju.
Mi smo tu da našim korisnicima pružimo udoban smeštaj i kvalitetne usluge u prijatnom ambijentu našeg doma
dom-za-stare-i-penzionere-paun-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM ZA STARE I PENZIONERE PAUN Dom Paun je smešten u selu Umčari, udaljen 35 km od Beograda.
Poseduje smeštajni kapacitet za 44 korisnika, a koji je raspoređen u dva krila za nepokretne u jednom i pokretne i polupokretne u drugom krilu doma.
Prelep enterijer upotpunjuje i dvorište od 30 ari sa brojnim letnjikovcima i fontanom za odmor i relaksaciju.
Našim korisnicima nudimo luksuzni smeštaj u jednokevetnim i dvokrevetnim apartmanima sa kupatilom. O našim korisnicima 24 časa brine stručno osoblje koje sačinjavaju: lekar specijalista opšte prakse, socijalni radnik, medicinske sestre, negovateljice i fizioterapeut.
U slučaju medicinskih komplikacija, dom je u obavezi da angažuje hitnu pomoć i korisnike preveze do odgovarajuće bolnice.
dom-za-stare-stara-pruga-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE Dom za stare ”Stara Pruga” se nalazi u naselju Umka i želi da Vam pruži ugodnu i nasmejanu starost kakvu i zaslužujete.
Uz adekvatno medicinsko osoblje i ljude koji brinu o Vama, svaki dan će Vam biti lepši i bezbrižniji od prethodnog.
Ovde svakodnevno merimo krvni pritisak, slušamo rad srca i pluća, kontrolišemo šećer u krvi.
Po potrebi radimo EKG i osnovne laboratorijske analize.
Dom za stare Stara pruga poseduje ogromno iskustvo u lečenju hitnih stanja, povreda, teških hroničnih bolesti, kao i u davanju infuzione terapije, plasiranju i menjanju katetera, obradi rana i dekubita, postoperativnoj nezi i nezi teških bolesnika.
Starački dom ima ambulantu koja poseduje odobrenje Ministarstva zdravlja.
Starački dom Stara pruga Vam na raspolaganje nudi konsultativne preglede neuropsihijatra, ortopeda, hirurga, doktora interniste, kao i pomoć oko ostvarivanja prava na tudju negu i pomoć.
Svakodnevni rad sa višim fizioterapeutom, mehanoterapija, manuelna masaža i limfna drenaža, pasivne vežbe za povećanje pokretljivosti, aktivno i pasivno istezanje, aktivne vežbe za jačanje musculature, vežbe ravnoteže, stabilizacije položaja i koordinacije.
domovi-za-stare-sveti-trifun-domovi-za-stare

Dom Sveti Trifun

Beograd, Železnik, Branka Radičevića g 011 2581057 |
011 2581056 |
cena: Cenovnik
STARAČIKI DOM - DOM ZA STARE SVETI TRIFUN
dom-za-stare-dom-marija-domovi-za-stare

Dom za stare Dživdžani

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 20d 011 3961877 |
061 6802645 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom Dživdžani, dom za negu starih lica je ustanova socijalne zaštite, namenski je građena po najvišim svetskim standardima kako bi omogućio što bolje i kvalitetnije pružanje nege starim licima.
Neophodno je naglasiti da objekat zadovoljava najstrožije kriterijume neophodne za obavljanje delatnosti propisane od strane ministarstva.
Dom Dživdžani starački dom u Beogradu nastao je iz želje da se stvori jedinstvena ustanova koja će na najkvalitetniji način da vodi brigu o starijim osobama.
Realizacijom ovog projekta uspeli smo da podignemo na viši nivo pružanje usluga brige i nege starijih lica kojima je ta pomoć potrebna.
Naša poslovna politika je bazirana na tome da korisnicima našeg doma pružimo što prijatniji boravak.
Naša želja je da se uvek osećate sigurno i da se nikada ne osećate usamljeno jer naše osoblje stoji vama na raspolaganju 24 sata.
Budite uvereni da kroz ni jedan problem nećete morati prolaziti sami jer će te kod nas uvek naći pomoć i podršku.
Dom za stare “Dom Dživdžani “, izgrađen je po najvišim standardima upravo za namenu pružanja nege za stara lica.
Objekat je zamišljen i izgrađen tako da pruža najveći komfor njegovim rezidentima.
Dom Marija poseduje sobe za korisnike, zajedničku prostoriju za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, terasu i baštu.
Sobe su namenski opremane sa svom neophodnom opremom za prijatan boravak.
Misleći na individualnost svakog korisnika staračkog doma ostavili smo prostora da svako može opremiti svoju sobu na način koji njemu najviše odgovara.
U našem domu za stare sve je prilagođeno potrebama korisnika.
Starački dom “Dom Dživdžani ” nudi smeštaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.
Svaka soba u domu je opremljena po najvišem standardu i prilagođena kako pokretnim tako i polupokretnim i nepokretnim korisnicima.Veliki dnevni boravak pruža mogućnost korisnicima za razne društvene aktivnosti kao što su gledanje filmova, igranje društvenih igara itd.
Bašta i letnja terasa omogućavaju vrhunsko uživanje tokom toplih dana u godini.
Sve je podređeno udobnosti i praktičnosti kako bi Vaš boravak u Domu Dživdžani bio pravi užitak.
dom-za-stare-stari-prijatelj-domovi-za-stare

Dom za stare Stari Prijatelj

Beograd, Labudovo Brdo, Sretena Mladenovića Mike 28 011 2341614 |
011 2341631 |
DOMOVI ZA STARE DOM STARI PRIJATELJ Dom za stare “Stari prijatelj” je novi, savremeno opremljen objekat površine od 1250m2, koji svim korisnicima nudi udoban i bezbedan smeštaj u punom komforu.
Zahvaljujući idealnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 400m, bez buke i gustog saobraćaja, naš dom nudi idealne uslove za smeštaj starih lica.
Izgrađen kvalitetno i po najvišim standardima, naš objekat opremljen je najsavremenijim opremom za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica.
Svim našim korisnicima na raspolaganju su moderno opremljene sobe različitih struktura za smeštaj kako pokretnih, tako i nepokretnih (zavisnih) starijih lica: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne.
Jedna od stavki na kojoj baziramo našu vrhunsku uslugu svakako je društveni život naših korisnika.
U prelepom dnevnom boravku, naš socijalni radnik i radni terapeut zaduženi su za organizaciju brojnih radnih aktivnosti, individualnih i grupnih.
Između ostalih tu spadaju: veliki broj kreativnih radionica, društvenih igara, kvalitetna dnevna štampa i časopisi, TV, radio, kao i kulturno-zabavna animacija i program (obeležavanje tradicionalnih i verskih praznika, proslava rođendana, zabava...).
Takođe, tu je bilijar sala koja je dostupna za korišćenje tokom celog dana.
dom-za-osobe-treceg-doba-soko-domovi-za-stare

Dom za osobe Trećeg Doba Soko

Beograd, Vrčin, Vladimira Nazora 16 011 8054183 |
011 8054178 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE DOM SOKO AVALA Cilj ovog Doma-Ustanove je da se korisnik oseća kao da je u nekom rehabilitacionom centru.
Nadamo se da ćete u miru i tišini našeg okruženja uživati u svemu onome što Vam se nudi.
Naš Dom-Ustanova nije bolnica, već način življenja kao u svom domu, uz pomoć profesionalnog medicinskog nadzora.
LOKACIJE
Domovi za stare Beograd, starački domovi Beograd nudi Vam cene domova za stare u Beogradu i detaljne informacije. Gde se nalaze domovi za stare ili starački domovi? Kolika je cena boravka u domu za stare u Beogradu i šta je sve uključeno u cenu? Odgovore ćete naći ovde. Spisak staračkih domova u Beogradu, prezentacije sa fotografijama gde možete videti kakve su sobe u domovima za stare u Beogradu, kakvo izgleda dnevni boravak, dvorište. Starijim osobama je u beogradskim domovima za stare pružena nega i pažnja stručnog i ljubaznog osoblja. Da li u domovima za stare u Beogradu postoji stalni medicinski nadzor? Kako je organizovan dan u domovima za boravak straijih lica? Sve odgovore nađite ovde. Pogledajte detaljno pezentacije domova za stare i odaberite onaj koji Vam najviše odgovara. - Dom za smeštaj starih lica je ustanova osposobljena za brigu prema starim i iznemoglim osobama. Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna. Veliki broj ljudi, koji su zaposleni u inostranstvu ili u domaćim firmama, ljudi koji u nedostatku vremena ili fizičke sposobnosti, nisu u mogućnosti ukazati potrebnu negu svojim najstarijim članovima porodice. U današnjem ubrzanom ritmu života, sve je teže ljudima trećeg životnog doba, a naročito ako su teško pokretni, nepokretni ili bolesni, pa su se domovi za starije osobe sa svojom stručnim osobljem i negom pokazali kao najbolje rešenje. Starački domovi obično svojim stanarima omogućuju raznorazne aktivnosti i tipove usluga (plaćen doktor, medicinska sestra, zabavne aktivnosti u toku dana i slično). Uobičajeno je da domovi za stare za svoje korisnike nude zajedničke površine za rekreaciju, jelo i druženje, a da korisnici usluga doma imaju posebne apartmane. U domovima za stare organizovan je stalni medicinski nadzor u vidu intenzivne nege za lica koja su bolesna i nepokretna. Medicinska nega je obezbeđena svim stanovnicima doma za stare. Lekari i medicinske setre su tu da bi brinuli da u svakom trenutku starije osobe budu medicinski zbrinute. Starački domovi najčešće imaju dvorišta i zelene površine kako bi njihovi stanovnic provodili vreme i družili se napolju tokom lepih dana. U domovima za stare svakodnevno se organizuju razne zabavne aktivnosti, društvene igre, igranke, umetničke radionice itd. Stariji ljudi u domovima za stare provode dane u druženju sa vršnjacima. Ishrana u privatnim domovima za stare je raznovrsna i izbalansirana. Za sve one koji nisu u mogućnosti da sami brinu o svojim najmilim starim članovima porodice, savremeni domovi za stare su rešenje.
Back to Top