Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Beograd

Registruj se
Prijavi se
Staracki domovi Beograd, Domovi za stare Beograd
dom-za-stare-dom-marija-domovi-za-stare

Dom za stare Dživdžani

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 20d 011 3961877 |
061 6802645 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom Dživdžani, dom za negu starih lica je ustanova socijalne zaštite, namenski je građena po najvišim svetskim standardima kako bi omogućio što bolje i kvalitetnije pružanje nege starim licima.
Neophodno je naglasiti da objekat zadovoljava najstrožije kriterijume neophodne za obavljanje delatnosti propisane od strane ministarstva.
Dom Dživdžani starački dom u Beogradu nastao je iz želje da se stvori jedinstvena ustanova koja će na najkvalitetniji način da vodi brigu o starijim osobama.
Realizacijom ovog projekta uspeli smo da podignemo na viši nivo pružanje usluga brige i nege starijih lica kojima je ta pomoć potrebna.
Naša poslovna politika je bazirana na tome da korisnicima našeg doma pružimo što prijatniji boravak.
Naša želja je da se uvek osećate sigurno i da se nikada ne osećate usamljeno jer naše osoblje stoji vama na raspolaganju 24 sata.
Budite uvereni da kroz ni jedan problem nećete morati prolaziti sami jer će te kod nas uvek naći pomoć i podršku.
Dom za stare “Dom Dživdžani “, izgrađen je po najvišim standardima upravo za namenu pružanja nege za stara lica.
Objekat je zamišljen i izgrađen tako da pruža najveći komfor njegovim rezidentima.
Dom Marija poseduje sobe za korisnike, zajedničku prostoriju za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, terasu i baštu.
Sobe su namenski opremane sa svom neophodnom opremom za prijatan boravak.
Misleći na individualnost svakog korisnika staračkog doma ostavili smo prostora da svako može opremiti svoju sobu na način koji njemu najviše odgovara.
U našem domu za stare sve je prilagođeno potrebama korisnika.
Starački dom “Dom Dživdžani ” nudi smeštaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.
Svaka soba u domu je opremljena po najvišem standardu i prilagođena kako pokretnim tako i polupokretnim i nepokretnim korisnicima.Veliki dnevni boravak pruža mogućnost korisnicima za razne društvene aktivnosti kao što su gledanje filmova, igranje društvenih igara itd.
Bašta i letnja terasa omogućavaju vrhunsko uživanje tokom toplih dana u godini.
Sve je podređeno udobnosti i praktičnosti kako bi Vaš boravak u Domu Dživdžani bio pravi užitak.
dom-za-stare-stari-prijatelj-domovi-za-stare

Dom za stare Stari Prijatelj

Beograd, Labudovo Brdo, Sretena Mladenovića Mike 28 011 2341614 |
011 2341631 |
DOMOVI ZA STARE DOM STARI PRIJATELJ Dom za stare “Stari prijatelj” je novi, savremeno opremljen objekat površine od 1250m2, koji svim korisnicima nudi udoban i bezbedan smeštaj u punom komforu.
Zahvaljujući idealnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 400m, bez buke i gustog saobraćaja, naš dom nudi idealne uslove za smeštaj starih lica.
Izgrađen kvalitetno i po najvišim standardima, naš objekat opremljen je najsavremenijim opremom za udoban i kvalitetan smeštaj starih lica.
Svim našim korisnicima na raspolaganju su moderno opremljene sobe različitih struktura za smeštaj kako pokretnih, tako i nepokretnih (zavisnih) starijih lica: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne.
Jedna od stavki na kojoj baziramo našu vrhunsku uslugu svakako je društveni život naših korisnika.
U prelepom dnevnom boravku, naš socijalni radnik i radni terapeut zaduženi su za organizaciju brojnih radnih aktivnosti, individualnih i grupnih.
Između ostalih tu spadaju: veliki broj kreativnih radionica, društvenih igara, kvalitetna dnevna štampa i časopisi, TV, radio, kao i kulturno-zabavna animacija i program (obeležavanje tradicionalnih i verskih praznika, proslava rođendana, zabava...).
Takođe, tu je bilijar sala koja je dostupna za korišćenje tokom celog dana.
dom-za-osobe-treceg-doba-soko-domovi-za-stare

Dom za osobe Trećeg Doba Soko

Beograd, Vrčin, Vladimira Nazora 16 011 8054183 |
011 8054178 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE DOM SOKO AVALA Cilj ovog Doma-Ustanove je da se korisnik oseća kao da je u nekom rehabilitacionom centru.
Nadamo se da ćete u miru i tišini našeg okruženja uživati u svemu onome što Vam se nudi.
Naš Dom-Ustanova nije bolnica, već način življenja kao u svom domu, uz pomoć profesionalnog medicinskog nadzora.
dom-za-stare-nina-zemun-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE NINA ZEMUN Licencirani dom za stara lica Dom NINA Zemun ima istorijat postojanja više od jedne decenije i nastao je kao posledica velikog iskustva u radu sa starim licima.
Naše znanje proisteklo je iz kombinacije najšireg broja medicinskih usluga i pomoći koje se pružaju na najkvalitetniji i najstručniji mogući način u ambijentu doma za stara lica NINA.
dom-za-stare-nada-domovi-za-stare

Dom za stare Nada

Beograd, Borča, Put za Crvenku 15 011 3321235 |
069 3324256 |
DOMOVI ZA STARE DOM NADA Dom za stare NADA nalazi se u mirnom delu Borče i ubraja se u pet domova u Srbiji koji su među prvima stekli licencu Ministarstva za rad i socijalnu politiku.
U prijatnom ambijentu našeg doma koji se nalazi u prirodnom okruženju, nudimo privremeni, povremeni i stalni smeštaj bolesnih, starih i usamljenih osoba, uz adekvatnu medicinsku negu.
Dom za stare Nada svim korisnicima nudi kompletnu medicinsku negu 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, koju sprovodi iskusno medicinsko osoblje.
Naš medicinski tim sastavljen je od lekara opšte prakse, specijalista po potrebi, fizioterapeuta, iskusnih medicinskih sestara i negovateljica.
Takođe, imamo odličnu saradnju sa službom Hitne pomoći i specijalističkim službama.
dom-za-negu-starih-lica-dionis-i-demetra-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DIONIS & DEMETRA Novootvoreni dom “Dionis & Demetra”, nalazi se na Voždovcu u ulici Bože Jankovića 32. Objekat se nalazi u mirnom kraju grada, okružen kućama sa puno zelenila, koji osoblju, klijentima, a pre svega našim prijateljima – korisnicima pruža opuštanje u objektu i u lepo uređenom dvorištu.
Objekat je površine 500 m2, namenski uređen i prilagođen za potrebe zavisnih, nezavisnih i poluzavisnih korisnika kao i korisnika sa onkološkim oboljenjima i dementim osobama.
Dom je obezbeđen ogradom što korisnicima daje sigurnost i potpunu bezbednost.
Kuća ima dva zasebna ulaza.
Jedan ulaz vodi u prostranu baštu sa travnjakom i prostorom za odmor,a drugi ulaz vodi u unutrašnjost kuće.Objekat poseduje čajnu kuhinju, trpezariju, prostrani dnevni boravak prilagođen potrebama korisnika i namenjen za njihovo druženje.
dom-za-stare-alta-vista-staracki-domovi

Dom za stare Alta Vista

Beograd, Banovo brdo, Kapetana Popovića 11 011 4083394 |
065 9996969 |
cena: 350 €
DOMOVI ZA STARE - ALTA VISTA ALTA VISTA, dom za smeštaj i negu starih lica namenjen je Vama i Vašim najmilijima, kao i svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu uz 24-časovnu negu i nadzor stručnjaka.
ALTA VISTA, dom za smeštaj i negu starih lica namenjen je svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu uz 24-časovnu negu i nadzor stručnog i iskusnog osoblja.
Za negu su zaduženi tehničari, medicinsko osoblje, negovatelji, lekar i socijalni radnik. Prelepa vila na Senjaku, okružena velikim dvorištem, sa svojim prostranim, osunčanim sobama, udobnim dnevnim boravcima i velikom trpezarijom, sasvim sigurno će zadovoljiti sve Vaše potrebe.
Naša ustanova je registrovana za usluge starih i bolesnih lica od strane Ministarstva za rad, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja.
Broj licence je: 022- 02-00050/2014-19
dom-za-negu-i-smestaj-starih-lica-sunce-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM SUNCE Dom Sunce se nalazi u mirnom delu Železnika, na 15 ari ravnog placa koji krasi dvorište uređeno za uživanje, opuštanje i druženje naših korisnika.
Kapacitet naše porodične vile je 22 korisnika, koji na raspolaganju imaju potpuno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe sa televizorim iaklimatizovane.
Kupatila su komforna i prilagodjena potrebama svih korisnika od pokretnih do onih sa smanjenom pokretljivošću.
Pored spavaćih soba, dom ima i dnevni boravak, ambulantu, kuhinju, zajedničku trpezariju, galeriju i vešeraj.
Toplina ljudskog osmeha i iskrena želja da o nekome brinemo često mogu biti terapija podjednako efikasna kao i tradicionalna medicina.
Naše visoko stručno osoblje brine o svakom detalju i vodi računa o svemu što je potrebno da bi se naši korisnici osećali sigurno, dostojanstveno, zdravo i veselo.
dom-za-smestaj-starijih-i-odraslih-mojsilovic-plus-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE MOJSILOVIĆ PLUS Ustanova socijalne zaštite, Dom za smeštaj odraslih i starijih “Mojsilović plus” Beograd poseduje dozvolu za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Dom se nalazi na Paliluli, u naselju Višnjička banja, ulica Todora Manojlovića br.
3.
na atraktivnoj lokaciji, u mirnom kraju, sa prelepim pogledom na reku i grad.
Smeštajni kapaciteti raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, krevetima za intenzivnu negu i antidekubit dušecima.
Dom ima dvorište koje se u letnjem periodu koristi za odmor i šetnju.
Ambijent, okruženje, stručno, prijatno i ljubazno osoblje su samo neki od elemenata koji će Vam ulepšati boravak kod nas.
Raspon stručne medicinske pomoći određen je potrebama korisnika, od redovne zdravstvene zaštite do stalnog medicinskog nadzora. O korisnicima Doma za odrasle i starije “Mojsilović plus” Beograd brine stručno osoblje koje čine licencirani socijalni radnik, lekar opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojem je jedini cilj zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših korisnika.
dom-za-stare-zarkovacki-vrt-domovi-za-stare

Dom za stare Žarkovački vrt

Beograd, Žarkovo, Poručnika Spasića i Mašere 23 011 2363387 |
069 4373134 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE Dom za stare “Žarkovački vrt“ objedinjuje želju, znanje i iskustvo u zadovoljavanju potreba starije populacije.
Nalazimo se u mirnom i lepom delu Žarkova u neposrednoj blizini autobuskih linija… Osnovne usluge koje naš Dom pruža su pomoć u svakodnevnom funkcionisanju, 24h nadzor, medicinska nega (infuzije, injekcije, insulin, previjanje, obrada dekubita…), lična higijena, higijena životnog prostora, kao i usluge stručnog socijalnog rada.
O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature, nivoa sećera u krvi i deljenje propisane terapije.
Svakom korisniku na usluzi je i licencirani socijalni radnik koji pruža podršku i pomoć u adaptiranju na uslove života u Domu i izgradnji pozitivnih i dobrih odnosa sa drugim korisnicima, kao i pomoć u ostvarivanju određenih prava.
dom-za-negu-i-smestaj-starih-lica-beli-dvor-djordjevic-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BELI DVOR ĐORĐEVIĆ Dom za stara lica koji je registrovan kod nadležnog Ministarstva i poseduje dozvolu za rad.
Pružamo Vam vrhunsku uslugu smeštaja sa dodatnim sadržajem, stručnom negom u prijatnom ambijentu i predivnom okruženju kroz individualni i prijateljski pristup svakom korisniku.
Naši korisnici su starije osobe koje žele boravak u domu, kao i oni koje zbog starosti, bolesti ili porodičnih prilika nije moguće zbrinuti u okviru porodice.
Radeći sa starijima poštujemo načela humanizma i dostojanstva, uvažavamo njihove individualne razlike, želje, mišljenja i potrebe.
Naš cilj je da se naši korisnici osećaju sigurno, zbrinuto, uvaženo i steknu poverenje u nas.
Trudimo se da se naši korisnici osećaju dobro i žive kvalitetno, da imaju privatnost kada im je potrebna, a društvo kada oni žele.
Naša misija jeste zadovoljan korisnik!
dom-za-stare-nina-plus-domovi-za-stare

Dom za stare Nina Plus

Beograd, Braće Jerković, Vojvode Vlahovića 6 011 2468057 |
065 4773489 |
cena: 37.000 din
DOMOVI ZA STARE NINA PLUS - 24 sata kompletna nega - medicinsko stručno osoblje (negovateljice, med.
sestra, doktor) - socijalni radnik - 2 krevetne ili 3 krevetne sobe - etagno grejanje, klimatizovano - veliki dnevni boravak - tv u svakoj sobi
gerontoloski-centar-beograd-domovi-za-stare

Gerontološki centar Beograd

Beograd, Bežanijska Kosa, Marija Bursać 49 011 2695605
DOMOVI ZA STARE GERONTOLOŠKI CENTAR BEOGRAD Ustanova Gerontološki centar Beograd je prva ustanova socijalne zaštite na teritoriji Republike Srbije kojoj je izdata Licenca resornog ministarstva 2013.godine, čime je potvrđeno da ispunjava sve zakonom propisane uslove i standarde, kako strukturalne, tako i funkcionalne, za obavljanje delatnosti.
Licenca je izdata za usluge smeštaja u domovima i za uslugu pomoći u kući.
dom-za-stara-lica-dom-olga-jedan-staracki-domovi

Dom za stara lica DOM OLGA JEDAN

Beograd, Zemun, Mića Radakovića 4r 011 3167041 |
060 4455759 |
STARAČKI DOMOVI BEOGRAD Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu - DOM ZA STARE "DOM OLGA JEDAN".
Dom se nalazi se u ulici Mića Radakovića 4r, u Zemunu.
Smešten je u veoma mirnom delu Zemuna i predstavlja idealno mesto za boravak starih lica.
dom-za-stare-i-nemocne-veliko-srce-plus-domovi-za-stare

Dom za stare i nemoćne Veliko Srce Plus

Beograd, Velika Moštanica, Zelenčeva 15 064 2980092 |
062 225152 |
cena: 300 €
DOMOVI ZA STARE Lincencirani dom za stara i odrasla lica "VELIKO SRCE PLUS" se nalazi u predivnom prirodnom okruženju.Mir i toplina doma obezbeđuju korisnicima boravak koji im donosi oporavak.Ambijent doma odaje toplinu porodične kuće a ne bolnice i stacionara.Korisnici u našem domu su ljudi a ne novac.Ljubaznost i stručnost osoblja garantuju uslugu na visokom nivou.Duh humanosti i zajedništva je moto doma "VELIKO SRCE PLUS".Korisnici naših usluga su za nas kao naši najmiliji.Mi rušimo stereotipe o domovima za stara i odrasla lica.Dvadest četiri časa naše osoblje brine o korisnicima doma.
dom-i-nega-starih-lica-dolce-vita-kej-domovi-za-stare

Dom i nega starih lica Dolče Vita Kej

Beograd, Višnjička banja, Vojislava Jovanovića Marambe 12 060 3230077 |
060 3230107 |
DOMOVI ZA STARE Dolce Vita Kej je registrovan u Trgovinskom sudu. Posedujemo dozvolu za pružanje usluga zdravstvene nege Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Ljudi koji su osnovali i tim koji vodi Dom za stare i negu starih lica „Dolce Vita Kej“ iz Beograda nemaju iluzije da kolektivni smeštaj može u potpunosti nadomestiti toplinu domaćeg ognjišta, i ovu vrstu ustanove shvataju kao neminovnost u slučaju kada potencijalni korisnici ne mogu da se samostalno staraju o sebi.
Individualnim pristupom potrebama svakog od korisnika, humanim odnosom zaposlenih i pre svega stručnom negom, trudimo se da korisnicima naših usluga pružimo dostojanstvenu starost.
dom-za-negu-i-smestaj-vila-kosuta-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE Dom za negu i smeštaj starih lica Vila Košuta otvoren je prevashodno sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga starim i bolesnim licima.
U skladu sa tim Vila Košuta obezbeđuje visok standard usluga iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite.
Vila Košuta se nalazi na 5 ari placa u Višnjičkoj Banji, u tihoj i mirnoj okolini, u prirodnom okruženju, udaljena od gradske vreve i buke.
U okviru doma je i lepo uređeno dvorište pokriveno zelenilom za odmor i relaksaciju.
dom-za-stare-avalska-oaza-staracki-domovi

Dom za stare Avalska Oaza

Beograd, Avala, Jaroslava Černog 13 064 4026722
cena: 300 €
STARAČKI DOMOVI - AVALSKA OAZA Dom za stare Avalska oaza se nalazi u ulici Jaroslava Černog 13, naselje Pinosava na teritorije opštine Voždovac.
Pružamo sveobuhvatnu negu i brigu o starim i bolesnim licima.
dom-za-stare-milidom-lux-staracki-domovi
STARAČI DOMOVI MILIDOM LUX Naš dom je dealno mesto za osobe koje vle mir i tišinu koji žele da užiaju u svojoj starosti u lusuznim sobama i apartmanma.
dom-za-stare-odiseja-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE Za mlađe članove porodice koji se susreću sa izazovom kvalitetne nege o starijim članovima porodice, pomoć im postaje ponekad neophodna čak iako bi voleli da nije tako.
Dom Starih "Odiseja" u takvim situacijama može pružiti privremeno utočište kroz naš program odmora I kratkoročnijih boravaka.
Vaši voljeni će imati dobrobit od dvadesetčetvoročasovne nege osoblja našeg porodičnog doma, najbolju ishranu prilagodjenu potrebama, negu iskusnih medicinskih sestara i raznolikie društvene aktivnosti.
Uz našu pomoć možete predahnuti, sigurni da su vaši voljeni uistinu zbrinuti.
Starački dom Beograd, "Odiseja" ima više odeljenja.
Svi oni sarađuju u pružanju individualnih tretmana stvorenih kako bi pružili komfor i ispunili fizičke, emotivne, psihološke i duhovne potrebe naših stanara.
Naše osoblje je uvek tu za stanare našeg doma za stare, u brizi od 24 sata kako bi učinilo istinitim naše obećanje o obezbeđivanju brižnog okruženja punog podrške.
dom-banjica-lux-staracki-domovi

Dom Banjica LUX

Beograd, Banjica, Beranska 18b 011 3911238 |
060 5560115 |
STARAČKI DOMOVI - DOM BANJICA LUX Novootvoreni dom Dom za negu starih lica Banjica LUX se nalazi na Voždovcu na adresi Beranska broj 18b, svojim stručnim osobljem omogućava svim svojim korisnicima da se osećaju kao kod kuće.Objekat je površine 350 m2, namenski uređen i prilagođen za potrebe zavisnih, nezavisnih i poluzavisnih korisnika kao i korisnika sa onkološkim oboljenjima i dementim osobama.
dom-za-stare-vita-medialis-staracki-domovi
STARAČKI DOMOVI - DOM ZA STARE VITA MEDIALIS Dom za stare Vita Medialis se nalazi u Beogradu, u mirnom delu Mirijeva.
Naš dom za stare Vita Medialis je objekat namenjen smeštaju za stara lica. Dom za stare Vita Medialis je dom za smeštaj i negu starih lica namenjen svima onima koji žele da svoje treće doba provedu u prijatnom i komfornom ambijentu.
Nega i briga o našim korisnicima je poverena adekvatnom medicinskom osoblju i negovateljicama.
Za zdravstvenu negu je uvek na raspolaganju lekar.
Negu i medicinski nadzor korisnika u našem domu za stare VITA MEDIALIS, vrši tim proverenog i profesionalnog medicinskog osoblja.
Dom za stare je opremljen po svim standardima.
LOKACIJE
Back to Top