Staracki domovi Beograd, Dom za stare Beograd

Staracki domovi Beograd, Dom za stare Beograd
- SVI LICENCIRANI STARACKI DOMOVI U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- DOMOVI ZA SMEŠTAJ i NEGU STARIH LICA!
- DRUŠTVENE AKTIVNOSTI, STALNI MEDICINSKI NADZOR, KVALITETNO OBUČENO OSOBLjE!
dom-za-stare-agape-1-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARAČKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE AGAPE- Dom za Stare „Agape“ je prvi privatni, namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu luks kategorije.
Starački dom se nalazi u mirnom delu grada, u naselju Braće Jerković, na Voždovcu. Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka klijenta u domu. O korisnicima Doma za stare Agape brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata. Sobe i apartmani doma su moderno opremljeni, svaki sa kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice.
Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama. U okviru doma je i lepo uređeno dvorište za odmor i relaksaciju.
dom-za-stare-bg-dom-56-domovi-za-stare

Dom za stare BG Dom 56

Beograd, Voždovac, Jovana Popovića 13 011 3973693 |
066 8800888 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD STARACKI DOMOVI BEOGRAD, BG DOM 56 Dom u svima nama budi ljubav, toplinu, sigurnost i zaštitu. Starački dom BG DOM 56 dugogodišnjim iskustvom, visoko postavljenim standardima, pažiljivo odabranim stručnim timom i kvalitetno obučenim osobljem, pruža korisnicima jedinstvenu i kvalitenu uslugu. Naš stručni tim je pažljivo isplanirao, kreirao sve segmente rada staračkog doma BG DOM 56 i neprestano ih modernizuje i usavršava. Nalazimo se na najlepšem delu Voždovca, u mirnoj ulici na svega sedam minuta od centra Beograda.
Okruženi smo vilama i porodičnim kućama sa dvorištima i mirisnim baštama.
Ruža vetrova i miris lipa odmaraju naše korisnike, njihovu rodbinu i prijatelje. Starački dom BG DOM 56 čine dva zasebna stambena objekta u ulici Jovana Popovića 7 i 13, na rastojanju od 20m.
dom-za-stare-olga-domovi-za-stare

Dom za stare Olga

Beograd, Kotež, Veletinska 5d 011 2717501 |
064 3305471 |
cena: 50.000 din
DOMOVI ZA STARA LICA BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Olga je licenciran od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pod brojem 022-02-00123/2016-19.
Dom Olga je pokriven medicinskim nadzorom 24h.
lux-veminera-dom-za-stara-i-odrasla-lica-domovi-za-stare
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
LUX VEMINERA – DOM ZA STARA I ODRASLA LICA u Beogradu.
Veminera dom za stara i odrasla lica poseduje licencu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, što znači da ispunjava sve uslove za prijatan smeštaj lica koje ne mogu više o sebi da vode računa ili nemaju blisku osobu koja može na sebe taj zadatak da preuzme.
Dom za stara i odrasla lica Veminera, nudi smeštaj i 24-časovnu negu osobama trećeg doba.
Smešten u veoma mirnom i tihom kraju, zaklonjenom od gradske buke i vreve, ovaj LUXdom je savršen izbor za sve Vas koji tražite adekvatno mesto za zbrinjavanje Vama drage starije osobe.
Kompletan objekat, sa svih aspekata prilagođen je potrebama starih i odraslih lica, sa težnjom da se istima ponude najbolji uslovi za boravak i samim tim ulepša period koji je pred njima.
Svesni toga da istima rastanak sa članovima porodice i vlastitim domom vrlo često veoma teško pada, trudimo se da im svojim angažovanjem, toplinom i ljubaznošću olakšamo ovaj prelazni period.
Izuzetno lepa lokacija i dobra povezanost sa drugim delovima Beograda, čine da se do našeg doma brzo i jednostavno stiže.
Dom za stara i odrasla lica očekuje Vas u Zemunu.
Smeštaj starih i odrasla lica u prijatnom ambijentu.
Lux Starački dom Veminera, Vama na usluzi.
USLUGE - VEMINERA DOM ZA STARA I ODRASLA LICA.
Našim korisnicima na raspolaganju su takođe i usluge lekara opšte prakse i psihijatra.
Njihovo jednako fizičko i mentalno zdravlje nam je od izuzetne važnosti, te se trudimo da o istima brinu isključivo profesionalna lica.
Tokom boravka u staračkom domu Veminera, korisnici dobijaju 5 obroka dnevno u skladu sa njihovim zdravstvenim i verskim potrebama i opredeljenjima.
Obroci se prave po preporuci našeg nutricioniste, sa ciljem očuvanja zdravlja i vitalnosti naših korisnika.
dom-za-stare-arija-domovi-za-stare

Dom za stare Arija

Beograd, Zemun, Rada Končara 85 060 3554004 |
011 3165781 |
cena: Cenovnik
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
DOM ZA STARE ARIJA ZEMUN.
Cilj nam je da našim korisnicima olakšamo i ulepšamo život kroz organizovanu rekreaciju, društvene aktivnosti u saradnji sa klubovima penzionera Stari Grad i Čukarica, kao i školama slikanja i muzike, izradi ručnih radova i dr Brigu o korisnicima vodi tim koji se sastoji od socijalnog radnika, lekara, medicinskih sestara i negovateljica.
Dom je opremljen po vrhunskih standardima i uređen sa velikom pažnjom i razumevanjem potreba korisnika.
Posebnu paznju posvećujemo negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini.
Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje.
suncana-padina-dom-za-stare-1-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARAČKI DOMOVI U BEOGRADU.
SUNČANA PADINA - DOM ZA STARE.
SUNČANA PADINA je jedinstvena zajednica ljudi trećeg doba, smeštena na padinama Medaković naselja u Beogradu.
Kućna atmosfera, koja se ogleda u ne prevelikoj veličini, eleganciji unutrašnjosti, prelepom sunčanom pogledu na Beograd, kao i dobrom društvu, čini Sunčanu Padinu odličnim izborom za život.
Ugodnost stanovnika Sunčane Padine je podržana našom obavezom da zadovoljimo svakog od njih.
Naše specijalizovano osoblje, koje je na uzluzi 24 časa dnevno, je posvećeno služenju svakom od članova ove male zajednice sa dužnim poštovanjem.
Mi u Sunčanoj Padini smo se obavezali da pružimo usluge, organizujemo aktivnosti i omogućimo svakodnevnu životnu prijatnost koju Vi zaslužujete i očekujete u svom trećem dobu.
dom-za-smestaj-i-negu-starih-lica-baka-i-deka-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE DOM ZA SMEŠTAJ I NEGU STARIH LICA BAKA I DEKA Dom za smeštaj i negu starih lica je ustanova osposobljena za brigu prema starim i iznemoglim osobama.
Od skora to jest od 01.09.2017 god.
ustanova socijalne zaštite dom za stare baka i deka na novoj atraktivnoj lokaciji u mnogo većem prostoru, sa ogromnim i predivnim dvorištem, objekat se nalazi u mirnom i tihom delu Beograda.
Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost starim licima, pažnju i osećaj pripadnosti koja im je preko potrebna.
dom-za-stare-long-life-domovi-za-stare
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
STARACKI DOMOVI BEOGRAD.
Dom za stare Long Life nudi svoje gostoprimstvo u pre svega prelepom, novoizgrađenom, komfornom i prijatnom za boravak objektu, udaljenom samo 15 kilometara od Beograda, u središtu bujne vegetacije i čistog vazduha.
Zgrada je građena namenski, po svim važećim propisima za gerijatrijske ustanove.
Ima 1.150 kvadrata, a okružena je sa dvadeset ari zelenih površina i parka sa borovom šumom.
Pored stalnog boravke starački dom Long life nudi usluge kraćeg boravka.
Sem komfornog smeštaja, svi korisnici imaju profesionalnu medicinsku negu, kompletnu ishranu sa pet obroka urađenu prema uputstvima nutricioniste, kao i bogat društveni život.
Smatrali smo da je pokretanje doma za starije osobe Long life pre svega humana ideja, istakla je Dolores Feld Vujović, direktor doma za stare osobe.
Kako u Beogradu postoji stalna potreba za kvalitetnim domovima za stara lica, a posebno onih koji rade po zdravstvenim i socijalnim standardima kvaliteta.
Pre tri godine, doneli smo odliuku da otvorimo starački dom.
Zato smo odlučili da organizujemo rad objekta koji će funkcionisati kao svetski centri gerontološke namene.
Postavili smo sebi kao jasan cilj i zadatak besprekornu uslugu, koja će našim kako sadašnjim tako i budućim korisnicima, obezbediti sigurnost u domu punom pažnje, kako bi svaki naš korisnik proveo svoje treće doba dostojanstveno i sa osmehom na licu.
Nadamo se da ćete i sami doći i uveriti se da smo našu viziju uspeli da realizujemo kao i da je starački dom Long life kreiran tako da Vaše treće doba ispuni životnim zadovoljstvom.
dom-za-stare-siguran-zivot-1-domovi-za-stare
STARAČKI DOM U BEOGRADU.
DOMOVI ZA STARE BEOGRAD.
DOM ZA STARE SIGURAN ŽIVOT.
Dom za stara lica "Siguran Život" otvoren je sa ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga starijim osobama (pokretnim, slabo-pokretnim, nepokretnim) u kućnoj atmosferi.
Smeštaj korisnika je u konfornim sobama (jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim) koje su prilagođene svakom korisniku sa svim potrebnim inventarom.Socijalni radnik naše ustanove pored pružanja usluga stručnog socijalnog rada zadužen je i za saradnju sa svim društvenim institucijama u ostvarivanju određenih prava korisnika.
Kapacitet ustanove je 20 korisnika. Korisnici koji boluju od šećerne bolesti, srca, demencije i oni koji imaju neurološke dijagnoze imaju potreban tretman u vidu specijalne nege koju zahtevaju njihova oboljenja.