Privatni vrtići Kumodraž

Registruj se
Prijavi se
Privatni vrtići Kumodraž
vrtic-cvetic-srecko-privatni-vrtici
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
Vrtić CVETIĆ SREĆKO, je počeo sa radom 2007.god, sa namerom da roditeljima da podršku u podizanju, vaspitanju, obrazovanju i socijalizaciji njihove dece, da deci pruži najbolje uslove za rast, razvoj, igru i učenje, da im pruži maksimalnu slobodu u razvijanju kreativnosti, otkrivanju i korišćenju svojih potencijala.
U 2015.god.
postali smo predškolska ustanova koja radi sa decom po programima vaspitanja i obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo prosvete,nauke i tehnološkog razvoja.
Vrtić se nalazi u jednom od najlepših i najčistijih krajeva Voždovca, na nadmorskoj visini od 300m, u Ulici Vojvode Stepe 490/1.
Raspolažemo sa 300m2 luksuzno opremljenog prostora, prilagođenog potrebama dece.
Pored toga deci je svakodnevno na raspolaganju veliko, pod zelenom površinom, ograđeno park-dvorište kao i dve velike popločane terase oko kuće.
privatna-predskolska-ustanova-bambi-privatni-vrtici

Privatna predškolska ustanova Bambi

Beograd, Kumodraž, Vojvode Stepe 561 069 1989509
PRIVATNI VRTIĆI BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA BAMBI Predškolska Ustanova “Bambi” je osnovana 2015.godine.
Svojim stručnim kadrom, veselim ambijentom i ponuđenim kvalitetom rada, stekli smo poverenje dece i roditelja.
LOKACIJE
Privatni vrtići su sve popularniji. Privatna obdaništa rade sa decom svih uzrasta. U privatnim vrtićima vaspitači rade sa decom u malim grupama i posvećuju im punu pažnju. Privatni vrtići uređeni su po meri deteta, gde je pre svega bezbednost dece na prvom mestu. Kroz niz aktivnosti, zabavnih i edukativnih igara vaspitači nastoje da obezbede da boravak deci u vrtiću bude kvalitetno ispunjen. Deca u privatnom vrtiću uče da se socijalizuju, družeći se sa svojim vršnjacima uče šta to znači biti deo grupe i deliti sve sa grupom. Privatni vrtići u svoj program aktivnosti uključuju kreativne radionice, umetničke radionice, pregršt sportskih aktivnosti kroz koje dete još u ranom detinjstvu otkriva svet oko sebe i pokazuje svoje talente. U privatnim vrtićima se kod dece razvija ljubav prema muzici, priči i igri. Dok ste vi zauzeti svojim svakodnevnim obavezama, Vaše dete će u privatnom vrtiću provesti dan na najkvalitetniji mogući način, okruženo vršnjacima i vaspitačima koji svesrdno brinu o njemu. U privatnim vrtićima se uvodi u učenje engleskog ili nekog drugog jezika i sve se radi kroz igru, tako da deca uživaju u svim aktivnostima. Program privatnog vrtića podrazumeva i što duži boravak na otvorenom, kada to vreme i uslovi dozvoljavaju. Privatni vrtići su adekvatno opremljeni, u njima ima puno igračaka prilagođenih dečijem uzrastu. Kvalitet ishrane dece u privatnim vrtićima je jedna od najbitnijih stavki i zato se tome pridaje ogromna pažnja. U privatnim vrtićima se trude da Vaša deca dobijaju zdrave obroke pripremljene po receptima nutricionista koji brinu da se zadovolje sve nutritivne potrebe deteta, a i da hrana bude ukusna deci. Privatni vrtići svojim radnim vremenom pokrivaju ceo radni dan, što je veliko olakšanje za roditelje. Za srećno i bezbrižno detinjstvo Vašeg deteta izaberite privatni vrtić po Vašoj meri. Pogledajte fotografije svih beogradskih privatnih vrtića. Beogradski privatni vrtići organizuju čuvanje dece uglavnom u više manjih starosnih grupa dece. Da li možete ostvariti pravo na subvenciju u privatnom vrtiću u Beogradu? Svi beogradski privatni vrtići predstavljeni su u kategoriji privatni vrtići Beograd. Ovde možete videti sve detalje u vezi sa načinom rada u vrtiću i pronaći sve odgovore. Uporedite cene privatnih vrtića u Beogradu, izaberite vrtić prema lokaciji pošto su ovde privatni vrtići sortirani po delovima Beograda ili se odlučite za privatni vrtić po nekom drugom kriterijumu. Privatni vrtići su dobro opremljeni svim sadržajima koji su zanimljivi za decu od najmlađe do predškolske grupe.
Back to Top